Da remiziramo...
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Da remiziramo...
ti se sakrij doma i ne izlazi do cijepiva ili dok mi u RH(najprije dalmacija) ne dođemo do imuniteta krda, a to će sve skupa biti brzo.
novi slučajevi će nada se padati, jer čak mislim da broj ljudi koji su stekli imunitet je veći od 11% populacije možda čak i 15%, a virus ima sve manje prostora za širit sve da se svi skupa grlimo
novi slučajevi će nada se padati, jer čak mislim da broj ljudi koji su stekli imunitet je veći od 11% populacije možda čak i 15%, a virus ima sve manje prostora za širit sve da se svi skupa grlimo
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Tebe ni nema u statistici, kao da ne postojiš...ne utječeš na ništa, što bi šejker reka - infinitezimalna količina.veber wrote:
a, ti si i dalje mentalno ograničen. činjenica.
Postotak novozaraženih u odnosu na broj testiranih je 1,68%, što je poprilično dobar odnos.Eroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:48 novih slučajeva u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 291 osoba
U protekla 24 sata zabilježeno je 48 novih slučajeva pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 1.180. Među njima je 291 pacijent na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 24 pacijenta. U protekla 24 sata testirano je 3.029 osoba.
28.09.2020. 10:00
Drži distancu, nosi masku, peri ruke...
Radi se o prosječnom postotku za državu. Sve do 2% je super. Pitanje je koliki je po županijima.
Last edited by Eroo on 28/9/2020, 12:07; edited 1 time in total
Pa i ove godine je ne zanemariv broj ljudi umrao od gripe samo što stožer boli kurac za ove što umiru od gripe pa ih i ne broji.veber wrote:gle, postoji smrtnost kod covida i ne smijemo to zanemarit. meni je od tetka sin umro od gripe. prije par godina.mutava baštarda wrote:Pa veća je šansa da će ga ubiti torba s novcem koju će izbaciti kroz prozor stana neki HDZ-ov lopov jer mu USKOK kuca na vrata, nego od Korona virus.Eroo wrote:
Zamisli da se razboliš, s kolikim bi postotkom preživljavanja bio zadovoljan?
čovjek je bio u rizičnoj skupini. od debljine pa do pušenja. jebga ubilo ga.
a cijeli je covid po svemu više zbog ekonomske krize. u rujnu je bilo već štekanje u ekonomiji, došla nova i taman za prve dane proljeća.
recimo od šogorice zatvorili firmu jer je lik imao covid. svi bliži i dalji ajmo na testing. pola ekipa imalo covid bez simptoma.
2017 u Misec dana umrlo 2000 ljudi od nečega, nikoga nije bilo briga.
Sada se svi brinu da bi se to opet moglo dogoditi, umrijeti 2000 ljudi kao 2017 i da će zbog toga sve propast.
Raspasti će se sustav jer će se svi razboliti. Raspasti će se moj kurac.
Oće to ako se ne koristi.mutava baštarda wrote:Pa i ove godine je ne zanemariv broj ljudi umrao od gripe samo što stožer boli kurac za ove što umiru od gripe pa ih i ne broji.veber wrote:gle, postoji smrtnost kod covida i ne smijemo to zanemarit. meni je od tetka sin umro od gripe. prije par godina.mutava baštarda wrote:
Pa veća je šansa da će ga ubiti torba s novcem koju će izbaciti kroz prozor stana neki HDZ-ov lopov jer mu USKOK kuca na vrata, nego od Korona virus.
a cijeli je covid po svemu više zbog ekonomske krize. u rujnu je bilo već štekanje u ekonomiji, došla nova i taman za prve dane proljeća.
recimo od šogorice zatvorili firmu jer je lik imao covid. svi bliži i dalji ajmo na testing. pola ekipa imalo covid bez simptoma.
Sada se svi brinu da bi se to opet moglo dogoditi, umrijeti 2000 ljudi kao 2017 i da će zbog toga sve propast.
zato ti od 48e pišaš čučećki.Eroo wrote:Oće to ako se ne koristi.mutava baštarda wrote:Pa i ove godine je ne zanemariv broj ljudi umrao od gripe samo što stožer boli kurac za ove što umiru od gripe pa ih i ne broji.veber wrote:
gle, postoji smrtnost kod covida i ne smijemo to zanemarit. meni je od tetka sin umro od gripe. prije par godina.
2014-12-30
toliko mu je malo prostora ostalo da je ko iz pičke upao u delnicama u onaj dom za stareAssadNaPodmornici wrote:ti se sakrij doma i ne izlazi do cijepiva ili dok mi u RH(najprije dalmacija) ne dođemo do imuniteta krda, a to će sve skupa biti brzo.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
POdatke o inficiranima se mora objavljivati na svjetskim platformama.
Mislim, ne mora...ali onda vam, iz sigurnosnih razloga, država ide u karantenu.
Gdje ovi ljudi žive? (referiram se na upis Mutavog)
Eno Đikić u Jutarnjem navodi rezultate o inficiranim i umrlim stare mjesec dana, kao da su današnji.
Mislim, ne mora...ali onda vam, iz sigurnosnih razloga, država ide u karantenu.
Gdje ovi ljudi žive? (referiram se na upis Mutavog)
Eno Đikić u Jutarnjem navodi rezultate o inficiranim i umrlim stare mjesec dana, kao da su današnji.
Jel se ti ex mačka još uvijek mazi sa susjedom?veber wrote:zato ti od 48e pišaš čučećki.Eroo wrote:Oće to ako se ne koristi.mutava baštarda wrote:
Pa i ove godine je ne zanemariv broj ljudi umrao od gripe samo što stožer boli kurac za ove što umiru od gripe pa ih i ne broji.
AssadNaPodmornici wrote:ti se sakrij doma i ne izlazi do cijepiva ili dok mi u RH(najprije dalmacija) ne dođemo do imuniteta krda, a to će sve skupa biti brzo.
može malo detaljnije, ali meritorno, kompetentno, ne tvoje mišljenje...o tom "imunitetu"?
kako se stiče...koliko traje?
šta kaže neno bakić?
ono, panglu i 10kre. bio jesi i ostao.Eroo wrote:Jel se ti ex mačka još uvijek mazi sa susjedom?veber wrote:zato ti od 48e pišaš čučećki.Eroo wrote:
Oće to ako se ne koristi.
kao što se loviš za dektopov program za koji sam ti rekao, a ti na papirnatoj vrećici ostavljaš poruke da si na baušteli.
tako isto, sada se loviš na mačke.
činjenica je da si tupav. da tehnički nemaš pojma o ničem. djeca te se srame, živiš u novom mestu u stanu koji ti je udba omogućila.
za susjede si cinkaroš, udbaš i čefur.
kao si kršačin, a u biti si turčin. elementarne stvari o kršćanstvu ne poznaješ.
ali bitno da si cukao klavir na pašu i da ti je iq 164. tvoj pijanizam i tvoj ajkju svakim danaom sve više dolaze do izražaja.
spear te lijepo opisao.
2014-12-30
Reci mi hoćeš li se iduću jesen kada ti to bude omogućeno cijepiti ili ćeš biti antivakserica...Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:ti se sakrij doma i ne izlazi do cijepiva ili dok mi u RH(najprije dalmacija) ne dođemo do imuniteta krda, a to će sve skupa biti brzo.
može malo detaljnije, ali meritorno, kompetentno, ne tvoje mišljenje...o tom "imunitetu"?
šta kaže neno bakić?
Ja neću, smatram da mi je zdravije preboljeti tu pošast.
Baš me zanima tvoj izbor...
U Travniku usljed posljedica koronavirusa preminuo učitelj vjeronauke u osnovnoj školi
Informacija o smrti mladog profesora iz Travnika pogodila je sve one koji su ga poznavali, a o njemu su imali samo riječi hvale uz obrazloženje da su lijepo ponašanje i pozitivna energija bili plod njegove ljubavi prema učenicima.
Kroz težak period zbog gubitka kolege prolaze i uposlenici Osnovne škole "Dolac" koji su istakli da ne postoje riječi kojima bi mogli opisati tugu.
"S tugom i bolom u srcu obavještavamo da je na ahiret preselio naš kolega hadži Saudin Lendo, profesor vjeronauke. Nema riječi kojima se mogu opisati tuga i bol zbog gubitka ovog velikog čovjeka. Zračio si pozitivnom energijom i bio ponos naše škole, mnogima si bio puno više od radnog kolege, bio si prijatelj, drug i brat. Bio si uzor mnogima, našim učenicima si bio puno više od nastavnika. Da ti se dragi Allah smiluje i podari ti Džennet Firdevs, a tvojoj porodici podari sabur i snagu da prebrode ove teške trenutke", stoji u poruci kolektiva OŠ "Dolac".
Termin dženaze bit će naknadno objavljen.
Informacija o smrti mladog profesora iz Travnika pogodila je sve one koji su ga poznavali, a o njemu su imali samo riječi hvale uz obrazloženje da su lijepo ponašanje i pozitivna energija bili plod njegove ljubavi prema učenicima.
Kroz težak period zbog gubitka kolege prolaze i uposlenici Osnovne škole "Dolac" koji su istakli da ne postoje riječi kojima bi mogli opisati tugu.
"S tugom i bolom u srcu obavještavamo da je na ahiret preselio naš kolega hadži Saudin Lendo, profesor vjeronauke. Nema riječi kojima se mogu opisati tuga i bol zbog gubitka ovog velikog čovjeka. Zračio si pozitivnom energijom i bio ponos naše škole, mnogima si bio puno više od radnog kolege, bio si prijatelj, drug i brat. Bio si uzor mnogima, našim učenicima si bio puno više od nastavnika. Da ti se dragi Allah smiluje i podari ti Džennet Firdevs, a tvojoj porodici podari sabur i snagu da prebrode ove teške trenutke", stoji u poruci kolektiva OŠ "Dolac".
Termin dženaze bit će naknadno objavljen.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
odlučiti ću kad mi ti i yoda date čvrste dokaze znanstvenih istraživanja o stjecanju imuniteta o kojem trubite :)mutava baštarda wrote:Reci mi hoćeš li se iduću jesen kada ti to bude omogućeno cijepiti ili ćeš biti antivakserica...Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:ti se sakrij doma i ne izlazi do cijepiva ili dok mi u RH(najprije dalmacija) ne dođemo do imuniteta krda, a to će sve skupa biti brzo.
šta kaže neno bakić?
znači dokle on traje? kakva mu je probojnost i tako...malo to pojasnite utemeljeno pojašnjenjima znanosti i struke :)
a sad o tvojim planovima...
možeš i tako, svaki put kad se zaraziš - možeš i preboljeti...i idući put opet, pa opet...i svaki puta biti doma u strogoj izolaciji
preboljeti je ok...ali koliko puta godišnje? i kako znaš da ćeš baš svaki puta preboljeti?
i ovi jadni ljudi pušteni u kanalizaciju su se isto tome nadali
medicina ide naprijed. čovječanstvo je preboljelo kugu, koleru, malariju tbc, bude i ovo.Noor wrote:odlučiti ću kad mi ti i yoda date čvrste dokaze znanstvenih istraživanja o stjecanju imuniteta o kojem trubite :)mutava baštarda wrote:Reci mi hoćeš li se iduću jesen kada ti to bude omogućeno cijepiti ili ćeš biti antivakserica...Noor wrote:
šta kaže neno bakić?
znači dokle on traje? kakva mu je probojnost i tako...malo to pojasnite utemeljeno pojašnjenjima znanosti i struke :)
možeš i tako, svaki put kad se zaraziš - možeš i preboljeti...i idući put opet, pa opet...i svaki puta biti doma u strogoj izolaciji
preboljeti je ok...ali koliko puta godišnje? i kako znaš da ćeš baš svaki puta preboljeti?
prije 20g moj stari bi bio pokojan od prošle godine. ali novi lijekovi čine čuda.
invazivniji smo od svih virusa i bakterija, barem za sada.
2014-12-30
naravno, ide naprijed...i nikakvo čudo neće biti kad i za ovo sranje nađu ok cjepivoveber wrote:medicina ide naprijed. čovječanstvo je preboljelo kugu, koleru, malariju tbc, bude i ovo.Noor wrote:odlučiti ću kad mi ti i yoda date čvrste dokaze znanstvenih istraživanja o stjecanju imuniteta o kojem trubite :)mutava baštarda wrote:
Reci mi hoćeš li se iduću jesen kada ti to bude omogućeno cijepiti ili ćeš biti antivakserica...
prije 20g moj stari bi bio pokojan od prošle godine. ali novi lijekovi čine čuda.
invazivniji smo od svih virusa i bakterija, barem za sada.
ali presmiješna su ova forumska naklapanja o imunitetu, a ni sama znanost još ni jednu na tu temu nema za reći, jer ne zna, jer čeka, jer istražuje....a to joj je i smisao i svrha.
jbg, da pitaju mutavog i asa s Marjana, sve bi saznali u trenu
da će naći lijek odmah, neće.
samo istraživanje više instituta pokazuje koliko su daleko otišli programi. odnosno procesori.
s marcom sam blejao pa smo tipkali. meni mob ima 256gb memorije, procesor za ubit stado konja. tri kamere naprijed, dvi straga uz 3 bljeskalice. tv nema zvučnike već je ekran zvučnik.
a sve to unutar 15ak-20ak godina.
kaj bu bilo za 20?
samo istraživanje više instituta pokazuje koliko su daleko otišli programi. odnosno procesori.
s marcom sam blejao pa smo tipkali. meni mob ima 256gb memorije, procesor za ubit stado konja. tri kamere naprijed, dvi straga uz 3 bljeskalice. tv nema zvučnike već je ekran zvučnik.
a sve to unutar 15ak-20ak godina.
kaj bu bilo za 20?
2014-12-30
To je moj izbor... Ako čovječanstvo bude ovisilo o tome hoće li se cijepiti ili neće onda jebeš takav život...Noor wrote:odlučiti ću kad mi ti i yoda date čvrste dokaze znanstvenih istraživanja o stjecanju imuniteta o kojem trubite :)mutava baštarda wrote:Reci mi hoćeš li se iduću jesen kada ti to bude omogućeno cijepiti ili ćeš biti antivakserica...Noor wrote:
šta kaže neno bakić?
da krepavaš od TBCa ili da ti dijete ima dječju paralizu postao bi jebeni pobornik cijepljenja.mutava baštarda wrote:To je moj izbor... Ako čovječanstvo bude ovisilo o tome hoće li se cijepiti ili neće onda jebeš takav život...Noor wrote:odlučiti ću kad mi ti i yoda date čvrste dokaze znanstvenih istraživanja o stjecanju imuniteta o kojem trubite :)mutava baštarda wrote:
Reci mi hoćeš li se iduću jesen kada ti to bude omogućeno cijepiti ili ćeš biti antivakserica...
ja sam za to da svatko ima izbor, ali isto tako kada te strefi neka boleština jer se nisi htio cijepiti treba te izuzet iz liječenja.
ionako ne vjeruješ u medicinu pa da e slučajno ne potruju.
na goli otok pa tko preživi bu tipkal.
2014-12-30
a imunitet, kakav, dokle ...i to, ništa?mutava baštarda wrote:To je moj izbor... Ako čovječanstvo bude ovisilo o tome hoće li se cijepiti ili neće onda jebeš takav život...Noor wrote:odlučiti ću kad mi ti i yoda date čvrste dokaze znanstvenih istraživanja o stjecanju imuniteta o kojem trubite :)mutava baštarda wrote:
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Page 25 of 50