Zvijezda postavljena na neboder u Rijeci
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zvijezda postavljena na neboder u Rijeci
Za vas kojima je zvijezda problem
Možda više zabava
Imam fotku s groblja u seli LIPAgdje se nas spomeničkom pločom i zvijezda i križpa vas pitam
S kojim pravom pljujete po zvijezdi koja je simbil otpora fašizmu
S kojim pravom ograničava te zvijezdu na samo jednu epizodu iz 91.
To je kao da križ držite jedino znakom inkvizicije
Budale tupave
Možda više zabava
Imam fotku s groblja u seli LIPAgdje se nas spomeničkom pločom i zvijezda i križpa vas pitam
Budale tupave
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
venus wrote:vuksadinare wrote:..i nkon lutanja skucio se kod dalmatinke i sad si manji od makova zrna...epikur37 wrote:
Umalo, lik je bio iz Gunje...
moja slavonska iskustva su obilježena ljubovanjem :D
Pa naravno kad su najbolje!
Muškarac kojem je pun frižider doma ne traži hranu po vani
Tako je, svako doba ima svoje plodove...sad smo u ozbiljnim godinama :)
Obitelj, djeca, godine stvaranja.........za to je najbolje konzervativna dalmatinka :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ako hoces konzervu od zene...najbolja je bosanka...dalmtinke nisu vise sto su bile...tu i tamo koja...danas su se odmetnule...glume dame...i sistem 'a'k o'š o'š ako ne'š ne'š adio'epikur37 wrote:venus wrote:vuksadinare wrote:
..i nkon lutanja skucio se kod dalmatinke i sad si manji od makova zrna...
Pa naravno kad su najbolje!
Muškarac kojem je pun frižider doma ne traži hranu po vani
Tako je, svako doba ima svoje plodove...sad smo u ozbiljnim godinama :)
Obitelj, djeca, godine stvaranja.........za to je najbolje konzervativna dalmatinka :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Za vas kojima je zvijezda problem
Možda više zabava
Budale tupave
Možda više zabava
Budale tupave
epikur37 wrote:marcellus wrote:ma ne treba to ni micat.. samo ulicu preimenovat u banditenstrasse
Mene čudi kako je Rijeka, kao takav grad, odgojila mobiusa...
umjesto da provcira prdežom, skida se gol, kmeči protiv hrvatske , ivasolom skida ruzinu s galeba...etc
on doktorira u americi, bistro zapaža i prati sve moderne fundamente i interese RH i hrvata...
svejedno nije mu lako u takvoj kloaki
Hvala na komplimentu, ovo se rijetko pročita. :)
Rijeka me nije odgojila, niti Rijeka odgaja. Malo sam u stisci s vremenom, vratiti ću se na temu navečer.
Rijeka nije grad u klasičnom smislu riječi, Rijeka je luka s riješenim stambenim pitanjem. Takav antipolis nema vrijednosti zajednice. Rijeka je tek sredinom/krajem 1980-ih počela otkrivati samu sebe, i za to su zaslužni jedan povijesni lik, jedna knjiga i jedna predstava.
Janko Polić Kamov, genij ispred svog vremena, proto-otac moderne književnosti (futurizma, pa onda dalje).
“Kako čitati grad” Radmile Matejčić, s brojnim mikrolokacijama od rimskih vremena (a treba znati zaviriti, vidio sam nedavno Marcela kako prolazi pored “zida”, riječ je o rimskom luku koji je sućutno uklopljen u fasadu u Starom gradu).
I “Vježbanje života” Nedjeljka Fabria, koje je opisalo nekoliko generacija nestalih Fiumana.
1987. osniva se na balkonu Robne kuće RI Armada, i tek onda počinje podloga za identitet Rijeke, koji je bio izgubljen vlakovima bez voznog reda, fojbama i esulima, forsiranom industrijalizacijom i gradnjom iznimno, bezdušno ružnih, zgrada, koje s Mediteranom, ali i Srednjom Europom (Trst!), nemaju veze. Treba reći da je okolica gotovo nadnaravno lijepa, od planina u zaleđu, otoka, ugodnih gradića na rivijeri od Ičića do Novog Vinodolskog, prepunih povijesti i šarma.
Sam grad je prožet strukturama ancien regime, od političkih, gospodarskih, pa vojnih, sigurnosnih, medijskih, provokatorsko-“umjetničkih”...na Korzu recimo desetljećima samo slastičarnice opstaju i u njih nitko ne ulazi. Dobili su ih Albanci, UDB-ini kileri, koji su odradili posao za službu. Dobili bi kuću, stan i slastičarnicu na koju ne plaćaju davanja (to poskupljuje cijenu zakupa ostalima do neisplativosti, ali to je druga priča).
Uglavnom, idem, radim, ali teška tema.
Guest- Guest
Tako se to radiepikur37 wrote:Bia sam nekad ljubavnik udanoj ženi u Rijeci jedno vrijeme, živila je tamo negdje u smjeru opatije, prezgodna, eto jedan kuriozum :D
dijagram-
2015-08-09
Sora wrote:Za vas kojima je zvijezda problem
ma nije, svi koji su je nosili su bili divni ljudi... lenjin, staljin, mao, pol pot, mladić, šljivančanin, kadijević, fidel, enver hoxha, ceaussescu, maduro... sve sam masovni ubojica i ratni zločinac. Jel ima neko da ju je nosio od svjetskih lidera i generala a da nije bio nešto od navedenog? Ne mogu se sad sjetit (i nemoj o titi matereti)
jbg bili su dobri prema onima koji su se drzali za njihove gace...a i tu nije sve stimalo..ako su im dosadili i njih su rec sec...marcellus wrote:Sora wrote:Za vas kojima je zvijezda problem
ma nije, svi koji su je nosili su bili divni ljudi... lenjin, staljin, mao, pol pot, mladić, šljivančanin, kadijević, fidel, enver hoxha, ceaussescu, maduro... sve sam masovni ubojica i ratni zločinac. Jel ima neko da ju je nosio od svjetskih lidera i generala a da nije bio nešto od navedenog? Ne mogu se sad sjetit (i nemoj o titi matereti)
2015-09-08
Koji seljak moras biti pa ovo prodavati kao umjetnost.
dijagram-
2015-08-09
takvima to i prolazi kod nas...ne bi da ne prolazidijagram wrote:Koji seljak moras biti pa ovo prodavati kao umjetnost.
2015-09-08
nu nje što opet lupeta, pa da nisu osvetnički i s ciljem ubijali Hrvate nakon završetka rata zvjezda bi možda bila i ok, budući da nije tako jasno je da ona predstavlja zlo i jasno je da je ovo u Rijeci čista provokacija komunističkih budaletina.Sora wrote:Za vas kojima je zvijezda problem
Možda više zabava
Budale tupave
a jebiga komunjare, mislim da sam sve rekaodijagram wrote:Koji seljak moras biti pa ovo prodavati kao umjetnost.
dobro za komunjare, al zvezda je bila ok kad je ono,...razdvajala zaracene strane:)tre wrote:a jebiga komunjare, mislim da sam sve rekaodijagram wrote:Koji seljak moras biti pa ovo prodavati kao umjetnost.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:dobro za komunjare, al zvezda je bila ok kad je ono,...razdvajala zaracene strane:)tre wrote:a jebiga komunjare, mislim da sam sve rekaodijagram wrote:Koji seljak moras biti pa ovo prodavati kao umjetnost.
marcellus wrote:Sora wrote:Za vas kojima je zvijezda problem
Zaboravi si gričku vješticu
Ona je imala mladež u obliku petokrake
Negdje iznad pizde
I još su zaboravio milijune pionira i onlsdonaca sfrj
Među kojima si ti
E pa vidiš oni su ili danas u komi ili se sjećaju
A tito je sporedan. Lik
Važni su Čaruga i čamazo
tre wrote:nu nje što opet lupeta, pa da nisu osvetnički i s ciljem ubijali Hrvate nakon završetka rata zvjezda bi možda bila i ok, budući da nije tako jasno je da ona predstavlja zlo i jasno je da je ovo u Rijeci čista provokacija komunističkih budaletina.Sora wrote:Za vas kojima je zvijezda problem
Možda više zabava
Budale tupave
Ati bi određivao što je umjetnost?
Ha ha ha
Jbt kaj got
A zašto je moralna razvalinaaben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:
jednostavno moroš uzimati tuje i gotovo
Pomažem potrebitima :)
ženska je stvarno bila top
možda je ton bračnon paru i tribalo pomoći, ali moroš biti moralna razvalina za pofoliti se istin, ćo.
DA ona nije htjela ne bi je on ni jebavao
KAd žena traži drugoga onda je krivnja najčešće do muža ... a ne do ljubavnika
I nemoj mi tih moraliziranja tipa...ono, udana žena i slično
MAni me tih udanih, imam s njima lijepa iskustva
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
dijagram wrote:Tako se to radiepikur37 wrote:Bia sam nekad ljubavnik udanoj ženi u Rijeci jedno vrijeme, živila je tamo negdje u smjeru opatije, prezgodna, eto jedan kuriozum :D
Kolega
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nisi ti bio u sisku... tek onda bi razumio puno značenje termina depresivni grad... ja kad čujem ove klince iz crne gore što studiraju ekologiju tu kod mene na metalurškom, kak im je ovdje super, puno bolje neg kod njih (jedan je iz Nikšića, a dvojica iz Cetinja), e reko u kurac i ta crna gora ak im je sisak pojam....MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:ma ne treba to ni micat.. samo ulicu preimenovat u banditenstrasse
Mene čudi kako je Rijeka, kao takav grad, odgojila mobiusa...
umjesto da provcira prdežom, skida se gol, kmeči protiv hrvatske , ivasolom skida ruzinu s galeba...etc
on doktorira u americi, bistro zapaža i prati sve moderne fundamente i interese RH i hrvata...
svejedno nije mu lako u takvoj kloaki
Meni je Rijeka uz Ploče uvjerljivo najdepresivniji grad u Hr...onako na pogled prvi. Možda nije tako inače kad živi tamo čovjek pojma nemam. Doduše i Split je da te Bog sačuva u gro kvartova a tamo jesam živio.
A i Zagreb mi je u kurcu, Varaždin me nervirao iz nekih drugih razloga...
U biti znaš šta, bolje da ja ni ne govorim ništa na tu temu.
2015-08-08
zaš ti ne podijeliš malo svoje umjetnosti s nama tu, da vidimo jel to čemu ili šteta papira za tiskanje...Sora wrote:tre wrote:nu nje što opet lupeta, pa da nisu osvetnički i s ciljem ubijali Hrvate nakon završetka rata zvjezda bi možda bila i ok, budući da nije tako jasno je da ona predstavlja zlo i jasno je da je ovo u Rijeci čista provokacija komunističkih budaletina.Sora wrote:Za vas kojima je zvijezda problem
Možda više zabava
Budale tupave
Ati bi određivao što je umjetnost?
Ha ha ha
Jbt kaj got
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ringo10 wrote:A zašto je moralna razvalinaaben wrote:epikur37 wrote:
Pomažem potrebitima :)
ženska je stvarno bila top
možda je ton bračnon paru i tribalo pomoći, ali moroš biti moralna razvalina za pofoliti se istin, ćo.
DA ona nije htjela ne bi je on ni jebavao
KAd žena traži drugoga onda je krivnja najčešće do muža ... a ne do ljubavnika
I nemoj mi tih moraliziranja tipa...ono, udana žena i slično
MAni me tih udanih, imam s njima lijepa iskustva
svaka tema ku bi za svoj show prihvati jerry springer je teški treš i moralno razvaljenje.
naš bosanac maratonski krade vodu, imo ilegalno oružje, crpi proračun, jebe tuje i unda prodoje zajedničarske priče. no can do, ćo, no can do
2014-04-16
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Neboder planio k'o šibica...
» Sotonistička skulptura postavljena u zgradi američke vlade
» U Zemunu postavljena tabla atentatoru na Antu Pavelića
» MORH u Zagrebu pravi novi stambeni neboder za bosanskohercegovacke uhljebe
» Splitski Westgate: za Uskrs 2017. gosti 'Marriotta' ući će u najviši hrvatski neboder!
» Sotonistička skulptura postavljena u zgradi američke vlade
» U Zemunu postavljena tabla atentatoru na Antu Pavelića
» MORH u Zagrebu pravi novi stambeni neboder za bosanskohercegovacke uhljebe
» Splitski Westgate: za Uskrs 2017. gosti 'Marriotta' ući će u najviši hrvatski neboder!
Page 4 of 10