Zvijezda postavljena na neboder u Rijeci
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zvijezda postavljena na neboder u Rijeci
Miletić je nešto kao naš forumski crvenkasti.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
mobiu$ wrote:“Što si ti u HDZ-u?! Kako? Zašto? Jesu li te ucijenili?!”
Krv se ledi u žilama. :)
hordak možda
ja ne
ali uredno glasam i podržavam temeljnu nacionalnu stranku :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mislim kako je tu došlo do nesporazuma.epikur37 wrote:mobiu$ wrote:“Što si ti u HDZ-u?! Kako? Zašto? Jesu li te ucijenili?!”
hordak možda
ja ne
Lotka vjerojatno prepričava kako njega to zapitkuju.
2015-07-23
PS.pa zar ti ja djelujem kao HDZovac ?
2015-07-23
A to ti jer čovjeka poznaš ili seres k'o inače?epikur37 wrote:mobiu$ wrote:סמאל wrote:Možda Miletić postane gradonačelnik Rijeke.
Teško.
Rijeka je zapravo konzervativna i malograđanska sredina, s visokim postotkom umirovljenika.
Istetovirani vjeroučitelj koji žudi za pažnjom je klasični zec, šteta, iz MOST-a Petra Mandić se dopala na prošlim izborima za gradonačelnicu.
Miletić je psihijatrija, autogol Mosta.
2014-04-15
ponajvise..da nije do tvojeg istancanog i osebujnog stila pomislio bih da je Barba Luka osobno na forumuסמאל wrote:PS.pa zar ti ja djelujem kao HDZovac ?
2014-04-15
U sve ovo godina laprdanja po forumima,promovirao sam koješta,ali ne sjećam se da sam baš agitirao prohdzovski.n_razbojnik wrote:ponajvise..da nije do tvojeg istancanog i osebujnog stila pomislio bih da je Barba Luka osobno na forumuסמאל wrote:PS.pa zar ti ja djelujem kao HDZovac ?
2015-07-23
A zadnje izbore cemo zaboraviti?hordace ustaso staraסמאל wrote:U sve ovo godina laprdanja po forumima,promovirao sam koješta,ali ne sjećam se da sam baš agitirao prohdzovski.n_razbojnik wrote:ponajvise..da nije do tvojeg istancanog i osebujnog stila pomislio bih da je Barba Luka osobno na forumuסמאל wrote:PS.pa zar ti ja djelujem kao HDZovac ?
2014-04-15
סמאל wrote:Mislim kako je tu došlo do nesporazuma.epikur37 wrote:mobiu$ wrote:“Što si ti u HDZ-u?! Kako? Zašto? Jesu li te ucijenili?!”
hordak možda
ja ne
Lotka vjerojatno prepričava kako njega to zapitkuju.
More bit, more bit....
ja nisam u hadeze ali su mi najbolja opcija
mislim da su i tebi
mislim isto tako da su većini hrvata
mislim i izvan hrvatske
2015-08-06
Pusti sad to.To je nešto drugo.Navijao sam za Plenkovica zato što je proeuropski političar od formata,te je imao užasnu alternativu,Beru,Škoru,one spodobe iz Mosta,a nikako zato što sam navijao za HDZ.n_razbojnik wrote:A zadnje izbore cemo zaboraviti?hordace ustaso staraסמאל wrote:U sve ovo godina laprdanja po forumima,promovirao sam koješta,ali ne sjećam se da sam baš agitirao prohdzovski.n_razbojnik wrote:
ponajvise..da nije do tvojeg istancanog i osebujnog stila pomislio bih da je Barba Luka osobno na forumu
Da je bio recimo,Karamarko ili onaj buljavi Kovač,onda bih radije glasovao za Beru.
I da,još nešto,ustaše su ti navijale za Škoru,tak da je vrlo neumjesno kako si me okvalificirao,te me uvrijedio i kao čovjeka i kao antifašistu.
2015-07-23
to je nesto drugo jer pravi antifasist je uvijek za hadeze
2014-04-15
n_razbojnik wrote:to je nesto drugo jer pravi antifasist je uvijek za hadeze
2015-08-06
Misliš,kao barba Luka ?n_razbojnik wrote:to je nesto drugo jer pravi antifasist je uvijek za hadeze
2015-07-23
n_razbojnik likes this post
Reci ti njima kako je ovako lijepa, naherena, i prikazuje Baphometa...heheheheheheheheheheheheheheheheheheסמאל wrote:Misliš,kao barba Luka ?n_razbojnik wrote:to je nesto drugo jer pravi antifasist je uvijek za hadeze
red wolf-
2016-02-10
Da,primjetio sam kako ide jedan krak dolje,za razliku od dva socijalistička.red wolf wrote:Reci ti njima kako je ovako lijepa, naherena, i prikazuje Baphometa...heheheheheheheheheheheheheheheheheheסמאל wrote:Misliš,kao barba Luka ?n_razbojnik wrote:to je nesto drugo jer pravi antifasist je uvijek za hadeze
2015-07-23
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Da,primjetio sam kako ide jedan krak dolje,za razliku od dva socijalistička.red wolf wrote:Reci ti njima kako je ovako lijepa, naherena, i prikazuje Baphometa...heheheheheheheheheheheheheheheheheheסמאל wrote:
Misliš,kao barba Luka ?
red wolf-
2016-02-10
To su gluposti,obična umjetnička instalacija,te nema nikakvu skrivenu,niti dublju poruku,osim podsjetnika na neka bolja vremena.
Ja ne znam kako većina Hrvata ne shvaća,da nije bilo Tita i te crvene petokrake,mi bi smo i dan danas plaćali odštetu za genocid ned 750 000 nedužne srpske nejači ubijene od strane ustaškog režima.
Ja ne znam kako većina Hrvata ne shvaća,da nije bilo Tita i te crvene petokrake,mi bi smo i dan danas plaćali odštetu za genocid ned 750 000 nedužne srpske nejači ubijene od strane ustaškog režima.
2015-07-23
A i zivjeli bi u Italiji, Njemackoj ili.Japanu...
Fala zvezdo
Fala zvezdo
2014-04-15
Simbolizam je oduvijek oko vas...Vrata u metafizično...סמאל wrote:To su gluposti,obična umjetnička instalacija,te nema nikakvu skrivenu,niti dublju poruku,osim podsjetnika na neka bolja vremena.
Ovo oko 750 000 nedužne srpske nejačiu...Usporedi popis stanovništva prije Drugog svjetskog rata i popis stanovništva nakon Drugog svjetskog rata...Možda te prosvijetli saznanje...
red wolf-
2016-02-10
Osim što me najviše ljuti kad netko sumnja i diskreditira moj antifašistički ugled,druga stvar je ona kad revizionisti pokušavaju umanjiti broj stradalih Židova u holokaustu i srpske nejači u Jasenovcu.red wolf wrote:Simbolizam je oduvijek oko vas...Vrata u metafizično...סמאל wrote:To su gluposti,obična umjetnička instalacija,te nema nikakvu skrivenu,niti dublju poruku,osim podsjetnika na neka bolja vremena.
Ovo oko 750 000 nedužne srpske nejačiu...Usporedi popis stanovništva prije Drugog svjetskog rata i popis stanovništva nakon Drugog svjetskog rata...Možda te prosvijetli saznanje...
Poubijali ste miljon Srba i nije vas sram licitirati brojkama.Taj popis je napravljen nakon sistematizacije i agrarne reforme,gdje su doseljeni mnogi ljudi iz drugih republika.Tito je bio mudar što je doselio mnogo Srba nakon rata,jer na taj način je umanji poslejdice genocida nad Srbima u NDH.
2015-07-23
Zar nijedna tema ne nere proc bez tvojih gluposti?red wolf wrote:Reci ti njima kako je ovako lijepa, naherena, i prikazuje Baphometa...heheheheheheheheheheheheheheheheheheסמאל wrote:Misliš,kao barba Luka ?n_razbojnik wrote:to je nesto drugo jer pravi antifasist je uvijek za hadeze
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Neboder planio k'o šibica...
» Sotonistička skulptura postavljena u zgradi američke vlade
» U Zemunu postavljena tabla atentatoru na Antu Pavelića
» MORH u Zagrebu pravi novi stambeni neboder za bosanskohercegovacke uhljebe
» Splitski Westgate: za Uskrs 2017. gosti 'Marriotta' ući će u najviši hrvatski neboder!
» Sotonistička skulptura postavljena u zgradi američke vlade
» U Zemunu postavljena tabla atentatoru na Antu Pavelića
» MORH u Zagrebu pravi novi stambeni neboder za bosanskohercegovacke uhljebe
» Splitski Westgate: za Uskrs 2017. gosti 'Marriotta' ući će u najviši hrvatski neboder!
Page 8 of 10