Zvijezda postavljena na neboder u Rijeci
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zvijezda postavljena na neboder u Rijeci
a ča ću van jo:)epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben igraš na krive karte...ljudi vole slabosti, žene posebno
trebaš biti jedan od njih, da se zrcale u tebi
naravski, površno i benigno
Čuvamo osnovnu strukturu a tu i tamo se igramo
..
daljih repeticija nema pro bono
znun jo to,
a onda lipo, dođi kod nas u HDZ
aben- Posts : 35490
2014-04-16
aben wrote:a ča ću van jo:)epikur37 wrote:aben wrote:
znun jo to,
Ima neke pošte nositi, uplatnice, kave okolo...;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma ne treba to ni micat.. samo ulicu preimenovat u banditenstrasse
je, baš bi hadeze bi di je da in korespodencija svako malo završi na netu, da uplate kasnu i da piju pljucinu svako jutro...epikur37 wrote:aben wrote:a ča ću van jo:)epikur37 wrote:
Ima neke pošte nositi, uplatnice, kave okolo...;)
2014-04-16
marcellus wrote:ma ne treba to ni micat.. samo ulicu preimenovat u banditenstrasse
Mene čudi kako je Rijeka, kao takav grad, odgojila mobiusa...
umjesto da provcira prdežom, skida se gol, kmeči protiv hrvatske , ivasolom skida ruzinu s galeba...etc
on doktorira u americi, bistro zapaža i prati sve moderne fundamente i interese RH i hrvata...
svejedno nije mu lako u takvoj kloaki
2015-08-06
epikur37 wrote:marcellus wrote:ma ne treba to ni micat.. samo ulicu preimenovat u banditenstrasse
umjesto da provcira prdežom, skida se gol, kmeči protiv hrvatske , ivasolom skida ruzinu s galeba...etc
on doktorira u americi, bistro zapaža i prati sve moderne fundamente i interese RH i hrvata...
Meni je Rijeka uz Ploče uvjerljivo najdepresivniji grad u Hr...onako na pogled prvi. Možda nije tako inače kad živi tamo čovjek pojma nemam. Doduše i Split je da te Bog sačuva u gro kvartova a tamo jesam živio.
A i Zagreb mi je u kurcu, Varaždin me nervirao iz nekih drugih razloga...
U biti znaš šta, bolje da ja ni ne govorim ništa na tu temu.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:ma ne treba to ni micat.. samo ulicu preimenovat u banditenstrasse
Meni je Rijeka uz Ploče uvjerljivo najdepresivniji grad u Hr...onako na pogled prvi. Možda nije tako inače kad živi tamo čovjek pojma nemam. Doduše i Split je da te Bog sačuva u gro kvartova a tamo jesam živio.
A i Zagreb mi je u kurcu, Varaždin me nervirao iz nekih drugih razloga...
U biti znaš šta, bolje da ja ni ne govorim ništa na tu temu.
Meni Rijeka izgleda kao izliv kontinenta na more, nemam uopće mediteraski štih s Rijekom.
Nije autentična.
Ali što je autentičnost?
Stvar se može gledati i iz drugog kuta, kao moderan lučki europski grad, mislim da je osnovna potka Rijeke baš ta i da je perspektivna ali predugo memli, ne osmišlja sama sebe niti ju država osmišljava...
tako stoji poput ukletog titovog galeba...kojeg ruzina probija
2015-08-06
MaximusDecimusMiridije wrote:
Meni je Rijeka uz Ploče uvjerljivo najdepresivniji grad u Hr...onako na pogled prvi. Možda nije tako inače kad živi tamo čovjek pojma nemam
je, to je otprilike i moj izbor. Rijeka je depra teška. Ostaci propale industrije, ostaci propale države, ostaci austrougarske, ostaci ostataka svega. Urbanistički, rijeka je više od kaosa, neboderi na brdu, vlak na glavnoj gradskoj prometnici, uz rivu, ruševine uz korzo. Brdo, pa još malo brda, ulice koje nisu položene ni po kakvoj logici, dosta socrealističkog sivila, zgrade pored petlji obilaznice, autobusni kolodvor iz srpske komedije o šumadijskoj provinciji tridesetih, ne znam dal da nabrajam dalje...
...ili sliniti kad ga uopće nema i o tome pisat na forumu :)venus wrote:aben wrote:pa nisu to tako nepodnošljivi zakoni...venus wrote:
A ti si 100% moralan, ne ogrišiš se o moralne zakone nika?
Pa nije pitanje jesu li podnošljivi, nego ogrišiš li se ti ikad ili ne..jer i samo buljenje u bujni ređipet lipe tuje gospoje je već želja i već si se ogrišija bez da si je i taka..hoćeš reći da se ne usplahiriš baš nikad?
Živimo u prijelazu epohe, ideologije se miješaju, geopolitička ravnoteža se klati, stare paradigme dolaze pod upitnik (desne i lijeve), osvit je novog doba!
Što nam Rijeka nudi?
Mrletov prdež i zvijezdu petokraku na nekoj sivoj zgradurini.
Kreativnost, osjećaj, sažimanje, duh vremena?
Što nam Rijeka nudi?
Mrletov prdež i zvijezdu petokraku na nekoj sivoj zgradurini.
Kreativnost, osjećaj, sažimanje, duh vremena?
2015-08-06
epikur37 wrote:Živimo u prijelazu epohe, ideologije se miješaju, geopolitička ravnoteža se klati, stare paradigme dolaze pod upitnik (desne i lijeve), osvit je novog doba!
:)
vjerojatno nemo nijednoga knjigi nesklonoga pripadnika biloke generacije, a da ni zaključi vako nešto...
2014-04-16
i nakon što te njen muž skoro dohvatio postao si maratonacepikur37 wrote:Bia sam nekad ljubavnik udanoj ženi u Rijeci jedno vrijeme, živila je tamo negdje u smjeru opatije, prezgodna, eto jedan kuriozum :D
tre wrote:i nakon što te njen muž skoro dohvatio postao si maratonacepikur37 wrote:Bia sam nekad ljubavnik udanoj ženi u Rijeci jedno vrijeme, živila je tamo negdje u smjeru opatije, prezgodna, eto jedan kuriozum :D
Umalo, lik je bio iz Gunje...
moja slavonska iskustva su obilježena ljubovanjem :D
2015-08-06
..i nkon lutanja skucio se kod dalmatinke i sad si manji od makova zrna...epikur37 wrote:tre wrote:i nakon što te njen muž skoro dohvatio postao si maratonacepikur37 wrote:Bia sam nekad ljubavnik udanoj ženi u Rijeci jedno vrijeme, živila je tamo negdje u smjeru opatije, prezgodna, eto jedan kuriozum :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Noor wrote:...ili sliniti kad ga uopće nema i o tome pisat na forumu :)venus wrote:aben wrote:
pa nisu to tako nepodnošljivi zakoni...
Pa nije pitanje jesu li podnošljivi, nego ogrišiš li se ti ikad ili ne..jer i samo buljenje u bujni ređipet lipe tuje gospoje je već želja i već si se ogrišija bez da si je i taka..hoćeš reći da se ne usplahiriš baš nikad?
Ma vidi ti njega..:D
Guest- Guest
kolika umjetnička hrabrost je potrebna da bi se postavila crvena zvijezda u gradu u kojem su komunisti na vlasti duže nego u pekingu ?
vuksadinare wrote:..i nkon lutanja skucio se kod dalmatinke i sad si manji od makova zrna...epikur37 wrote:tre wrote:
i nakon što te njen muž skoro dohvatio postao si maratonac
Pa naravno kad su najbolje!
Muškarac kojem je pun frižider doma ne traži hranu po vani
Guest- Guest
...pa zvjezda je postavljena vise zaslugom plenkijeve 'male od kulture' nine obuljen nego od vojkaodojka kojem je zvijezda u opisu posla...da nina nije mjesecima pronačlazila sve nacine da opravda postavljenje zvijezde i da nije doticnima injektirala određenu financijsku svotu jer vojko odojko koliko je zvezdas u financijskoj racunici u konacnici je skrt osim za sebe naravno...T. wrote:kolika umjetnička hrabrost je potrebna da bi se postavila crvena zvijezda u gradu u kojem su komunisti na vlasti duže nego u pekingu ?
2015-09-08
..i zato grijeh ne treba traziti samo kod ri-kom struktura...oni rade onoliko koliko im dozvolis..kad su dobili konacnu dozvolu od drzavnih struktura postavili su...agentura ima pune ruke posla danas...treba agenturski hranidbeni lanac dobro podmazati da to sve štima i bude kooperativan
2015-09-08
...citam agenturska mreza prijeti prosvjednicima u rijeci koji su prosvjedovali protiv crvene zvijezde na nebodoru...sto govori koliko se agentura osilila...naravno prvi u prijetnjama javila s eagentura iz agenturske filijale 'možemo'..zatim iza njih odmah na scenu je stupila agenturska medijska mreza pa rijecka mreza zatim javila se obuljen agenturska mreza...i tu s evidi koliko je ta mreza povezana i koordinirana..puna love...i dosli su do razine da su shvatili da vise ne trebaju pucati iz prazne puske...negoimaju sad municije za topnistvo...dok je antiagenturska mreza 'opskrbljena'-corcima ili pokojim metkom za dvocijevku
2015-09-08
Za vas kojima je zvijezda problem
Možda više zabava
Imam fotku s groblja u seli LIPAgdje se nas spomeničkom pločom i zvijezda i križpa vas pitam
S kojim pravom pljujete po zvijezdi koja je simbil otpora fašizmu
S kojim pravom ograničava te zvijezdu na samo jednu epizodu iz 91.
To je kao da križ držite jedino znakom inkvizicije
Budale tupave
Možda više zabava
Imam fotku s groblja u seli LIPAgdje se nas spomeničkom pločom i zvijezda i križpa vas pitam
S kojim pravom pljujete po zvijezdi koja je simbil otpora fašizmu
S kojim pravom ograničava te zvijezdu na samo jednu epizodu iz 91.
To je kao da križ držite jedino znakom inkvizicije
Budale tupave
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Neboder planio k'o šibica...
» Sotonistička skulptura postavljena u zgradi američke vlade
» U Zemunu postavljena tabla atentatoru na Antu Pavelića
» MORH u Zagrebu pravi novi stambeni neboder za bosanskohercegovacke uhljebe
» Splitski Westgate: za Uskrs 2017. gosti 'Marriotta' ući će u najviši hrvatski neboder!
» Sotonistička skulptura postavljena u zgradi američke vlade
» U Zemunu postavljena tabla atentatoru na Antu Pavelića
» MORH u Zagrebu pravi novi stambeni neboder za bosanskohercegovacke uhljebe
» Splitski Westgate: za Uskrs 2017. gosti 'Marriotta' ući će u najviši hrvatski neboder!
Page 3 of 10