ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zvijezda postavljena na neboder u Rijeci

Page 3 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Zvijezda postavljena na neboder u Rijeci - Page 3 Empty Re: Zvijezda postavljena na neboder u Rijeci

Post by aben 20/9/2020, 23:26

epikur37 wrote:
aben wrote:
epikur37 wrote:aben igraš na krive karte...ljudi vole slabosti, žene posebno

trebaš biti jedan od njih, da se zrcale u tebi

naravski, površno i benigno

Čuvamo osnovnu strukturu a tu i tamo se igramo
..

daljih repeticija nema pro bono

znun jo to, 

a onda lipo, dođi kod nas u HDZ
a ča ću van jo:)

aben

2014-04-16

Back to top Go down

Zvijezda postavljena na neboder u Rijeci - Page 3 Empty Re: Zvijezda postavljena na neboder u Rijeci

Post by epikur37 20/9/2020, 23:28

aben wrote:
epikur37 wrote:
aben wrote:

znun jo to, 

Ima neke pošte nositi, uplatnice, kave okolo...;)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by marcellus 20/9/2020, 23:29

ma ne treba to ni micat.. samo ulicu preimenovat u banditenstrasse

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 20/9/2020, 23:33

epikur37 wrote:
aben wrote:
epikur37 wrote:

Ima neke pošte nositi, uplatnice, kave okolo...;)
je, baš bi hadeze bi di je da in korespodencija  svako malo završi na netu, da uplate kasnu i da piju pljucinu svako jutro...

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by epikur37 20/9/2020, 23:34

marcellus wrote:ma ne treba to ni micat.. samo ulicu preimenovat u banditenstrasse

Mene čudi kako je Rijeka, kao takav grad, odgojila  mobiusa...

umjesto da provcira prdežom, skida se gol, kmeči protiv hrvatske , ivasolom skida ruzinu s galeba...etc

on doktorira u americi, bistro zapaža i prati sve moderne fundamente i interese RH i hrvata...

svejedno nije mu lako u takvoj kloaki
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2020, 23:37

epikur37 wrote:
marcellus wrote:ma ne treba to ni micat.. samo ulicu preimenovat u banditenstrasse

umjesto da provcira prdežom, skida se gol, kmeči protiv hrvatske , ivasolom skida ruzinu s galeba...etc

on doktorira u americi, bistro zapaža i prati sve moderne fundamente i interese RH i hrvata...

Meni je Rijeka uz Ploče uvjerljivo najdepresivniji grad u Hr...onako na pogled prvi. Možda nije tako inače kad živi tamo čovjek pojma nemam. Doduše i Split je da te Bog sačuva u gro kvartova a tamo jesam živio.

A i Zagreb mi je u kurcu, Varaždin me nervirao iz nekih drugih razloga...

U biti znaš šta, bolje da ja ni ne govorim ništa na tu temu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 20/9/2020, 23:46

MaximusDecimusMiridije wrote:
epikur37 wrote:

Meni je Rijeka uz Ploče uvjerljivo najdepresivniji grad u Hr...onako na pogled prvi. Možda nije tako inače kad živi tamo čovjek pojma nemam. Doduše i Split je da te Bog sačuva u gro kvartova a tamo jesam živio.

A i Zagreb mi je u kurcu, Varaždin me nervirao iz nekih drugih razloga...

U biti znaš šta, bolje da ja ni ne govorim ništa na tu temu.

Meni Rijeka izgleda kao izliv kontinenta na more, nemam uopće mediteraski štih s Rijekom.

Nije autentična.

Ali što je autentičnost?

Stvar se može gledati i iz drugog kuta, kao moderan lučki europski grad, mislim da je osnovna potka Rijeke baš ta i  da je perspektivna ali predugo memli, ne osmišlja sama sebe niti ju država osmišljava...

tako stoji poput ukletog  titovog galeba...kojeg ruzina probija
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by marcellus 20/9/2020, 23:47

MaximusDecimusMiridije wrote:
Meni je Rijeka uz Ploče uvjerljivo najdepresivniji grad u Hr...onako na pogled prvi. Možda nije tako inače kad živi tamo čovjek pojma nemam

je, to je otprilike i moj izbor. Rijeka je depra teška. Ostaci propale industrije, ostaci propale države, ostaci austrougarske, ostaci ostataka svega. Urbanistički, rijeka je više od kaosa, neboderi na brdu, vlak na glavnoj gradskoj prometnici, uz rivu, ruševine uz korzo. Brdo, pa još malo brda, ulice koje nisu položene ni po kakvoj logici, dosta socrealističkog sivila, zgrade pored petlji obilaznice, autobusni kolodvor iz srpske komedije o šumadijskoj provinciji tridesetih, ne znam dal da nabrajam dalje...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Noor 20/9/2020, 23:54

venus wrote:
aben wrote:
venus wrote:

A ti si 100% moralan, ne ogrišiš se o moralne zakone nika?
pa nisu to tako nepodnošljivi zakoni...

Pa nije pitanje jesu li podnošljivi, nego ogrišiš li se ti ikad ili ne..jer i samo buljenje u bujni ređipet lipe tuje gospoje je već želja i već si se ogrišija bez da si je i taka..hoćeš reći da se ne usplahiriš baš nikad?
...ili sliniti kad ga uopće nema i o tome pisat na forumu :)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by epikur37 20/9/2020, 23:55

Živimo u prijelazu epohe, ideologije se miješaju, geopolitička ravnoteža se klati, stare paradigme dolaze pod upitnik (desne i lijeve), osvit je novog doba!

Što nam Rijeka nudi?

Mrletov prdež i zvijezdu petokraku na nekoj sivoj zgradurini.

Kreativnost, osjećaj, sažimanje, duh vremena?
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by aben 21/9/2020, 07:04

epikur37 wrote:Živimo u prijelazu epohe, ideologije se miješaju, geopolitička ravnoteža se klati, stare paradigme dolaze pod upitnik (desne i lijeve), osvit je novog doba!

:)

vjerojatno nemo nijednoga knjigi nesklonoga pripadnika biloke generacije, a da ni zaključi vako nešto...

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 21/9/2020, 08:11

epikur37 wrote:Bia sam nekad  ljubavnik udanoj ženi u Rijeci jedno vrijeme, živila je  tamo negdje u smjeru opatije, prezgodna, eto jedan kuriozum :D
i nakon što te njen muž skoro dohvatio postao si maratonac :D

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by epikur37 21/9/2020, 08:16

tre wrote:
epikur37 wrote:Bia sam nekad  ljubavnik udanoj ženi u Rijeci jedno vrijeme, živila je  tamo negdje u smjeru opatije, prezgodna, eto jedan kuriozum :D

Umalo, lik je bio iz Gunje...

moja slavonska iskustva su obilježena ljubovanjem :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/9/2020, 08:17

epikur37 wrote:
tre wrote:

..i nkon lutanja skucio se kod dalmatinke i sad si manji od makova zrna... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 21/9/2020, 08:28

Noor wrote:
venus wrote:
aben wrote:
pa nisu to tako nepodnošljivi zakoni...

Pa nije pitanje jesu li podnošljivi, nego ogrišiš li se ti ikad ili ne..jer i samo buljenje u bujni ređipet lipe tuje gospoje je već želja i već si se ogrišija bez da si je i taka..hoćeš reći da se ne usplahiriš baš nikad?
...ili sliniti kad ga uopće nema i o tome pisat na forumu :)

Ma vidi ti njega..:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by T. 21/9/2020, 08:29

kolika umjetnička hrabrost je potrebna da bi se postavila crvena zvijezda u gradu u kojem su komunisti na vlasti duže nego u pekingu ?

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 21/9/2020, 08:30

vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
tre wrote:

..i nkon lutanja skucio se kod dalmatinke i sad si manji od makova zrna... :)

Pa naravno kad su najbolje! :D 

Muškarac kojem je pun frižider doma ne traži hranu po vani :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/9/2020, 08:32

T. wrote:kolika umjetnička hrabrost je potrebna da bi se postavila crvena zvijezda u gradu u kojem su komunisti na vlasti duže nego u pekingu ?
...pa zvjezda je postavljena vise zaslugom plenkijeve 'male od kulture' nine obuljen nego od vojkaodojka kojem je zvijezda u opisu posla...da nina nije mjesecima pronačlazila sve nacine da opravda postavljenje zvijezde i da nije doticnima injektirala određenu financijsku svotu jer vojko odojko koliko je zvezdas u financijskoj racunici u konacnici je skrt osim za sebe naravno...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/9/2020, 08:36

..i zato grijeh ne treba traziti samo kod ri-kom struktura...oni rade onoliko koliko im dozvolis..kad su dobili konacnu dozvolu od drzavnih struktura postavili su...agentura ima pune ruke posla danas...treba agenturski hranidbeni lanac dobro podmazati da to sve štima i bude kooperativan
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 21/9/2020, 08:44

...citam agenturska mreza prijeti prosvjednicima u rijeci koji su prosvjedovali protiv crvene zvijezde na nebodoru...sto govori koliko se agentura osilila...naravno prvi u prijetnjama javila s eagentura iz agenturske filijale 'možemo'..zatim iza njih odmah na scenu je stupila agenturska medijska mreza pa rijecka mreza zatim javila se obuljen agenturska mreza...i tu s evidi koliko je ta mreza povezana i koordinirana..puna love...i dosli su do razine da su shvatili da vise ne trebaju pucati iz prazne puske...negoimaju sad municije za topnistvo...dok je antiagenturska mreza 'opskrbljena'-corcima ili pokojim metkom za dvocijevku
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora 21/9/2020, 08:46

Za vas kojima je zvijezda problem
Možda više zabava
Imam fotku s groblja u seli LIPAgdje se nas spomeničkom pločom i zvijezda i križpa vas pitam
S kojim pravom pljujete po zvijezdi koja je simbil otpora fašizmu
S kojim pravom ograničava te zvijezdu na samo jednu epizodu iz 91.
To je kao da križ držite jedino znakom inkvizicije
Budale tupave

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Back to top

- Similar topics