Zvijezda postavljena na neboder u Rijeci
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zvijezda postavljena na neboder u Rijeci
Pa zar mi nije svaka kao u Njegoša ?michaellcmacha wrote:jel ti hoćeš da šojka pregori od miline dok čita te tvoje upise.... :)))סמאל wrote:I kad kažu nešto protiv Tita.Pa ovi danas nisu u stanju održavat i opiturat ono što je Tito izgradio a ne da bi nešto napravili.Hrvatska je proživila svoja zlatna doba,svoje proljeće i ljeto,ovo je sad već duboka jesen,skoro pa zima.
U svakom gradu obavezno postavit spomenik Titu i to u prirodnoj veličini,jer što je Tito učinio za Hrvatsku,više nitko neće nikada.Tito je od kmetova napravio dostojanstven i civiliziran narod,da bi 40 god. nakon Tita,Krvati ponovo postali kmetovi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
michaellcmacha wrote:i flaša koju si ti bez jebemti satrala...Sora wrote:Cijela mudrost oko petokrake
Od tunela u kojem je sjala
Ostade samo tunel
Ha ha
E tako je
Mene mama rodila u baru
Mjesto sude dala mi cigaru
Pijem pušim i flače rušim
Nego, ma kak ti Miha neki prvoborac a ne s misliš bolji odgovor
Uvijek te ćorke. Bleda slika velikog ustaše
Jadničak mali
Ma on ti je specijaliziran za kriminal. Znači neće se bakćati sa imovinsko-pravnim odnosima,međama,i sl.mada mu i to nekad uleti.marcellus wrote:
je, da, ljubo... mislim da je on uglavnom riječku mafiju branio na sudu?
Jako kulturan i ugodan lik. Jedan od dobrih duhova Rijeke.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
סמאל wrote:I kad kažu nešto protiv Tita.Pa ovi danas nisu u stanju održavat i opiturat ono što je Tito izgradio a ne da bi nešto napravili.Hrvatska je proživila svoja zlatna doba,svoje proljeće i ljeto,ovo je sad već duboka jesen,skoro pa zima.
U svakom gradu obavezno postavit spomenik Titu i to u prirodnoj veličini,jer što je Tito učinio za Hrvatsku,više nitko neće nikada.Tito je od kmetova napravio dostojanstven i civiliziran narod,da bi 40 god. nakon Tita,Krvati ponovo postali kmetovi.
Ma što spomenik. Preimenovali jedan jedini trg maršala Tita u ZG u trg RH, srame se prošlosti.
Da bi im malo kasnije potres na tom istom trgu satro sveučilišnu zgradu do te mjere da nije upotrebljiva.
Šta ti je karma
Guest- Guest
Ne znam,možda se i šališ,ali doista je Rijeka i riječka regija u Titovo dobala imala razdoblje procvata.סמאל wrote:I kad kažu nešto protiv Tita.Pa ovi danas nisu u stanju održavat i opiturat ono što je Tito izgradio a ne da bi nešto napravili.Hrvatska je proživila svoja zlatna doba,svoje proljeće i ljeto,ovo je sad već duboka jesen,skoro pa zima.
A sada ćeš ti misliti da se i ja šalim;meni više na živce idu ovi kvazi komunisti,tipa Obersnel,Linić,Komadina,nego oni ustašoidi koji vladaju po ličkim zabitima.
Onaj je iskren i ne podilazi nikome,a ovi brate kad treba pljuju po Jugoslaviji,po socijalizmu i kradu ko i HDZ-ovci. Šta će mi takvi???
2014-04-22
Rijeka je u doba Tita bila industrijska velesila. Lučki gigant. Stanovi su se pravili sve u 16.venus wrote:סמאל wrote:I kad kažu nešto protiv Tita.Pa ovi danas nisu u stanju održavat i opiturat ono što je Tito izgradio a ne da bi nešto napravili.Hrvatska je proživila svoja zlatna doba,svoje proljeće i ljeto,ovo je sad već duboka jesen,skoro pa zima.
Ma što spomenik. Preimenovali jedan jedini trg maršala Tita u ZG u trg RH, srame se prošlosti.
Da bi im malo kasnije potres na tom istom trgu satro sveučilišnu zgradu do te mjere da nije upotrebljiva.
Šta ti je karma
Čovjek u Rijeci je bio zadovoljan. Nogometaši Rijeke su 70-tih godina imali veće plaće od igrača Partizana i Dinama.
Onda dođe Esdepe i odnese vragu sve.
2014-04-22
Sve mi je to jasno,niti meni ne pašu ti salonski ljevičari,ali ono što mi nije jasno,zašto misliš da se šalim ?jastreb wrote:Ne znam,možda se i šališ,ali doista je Rijeka i riječka regija u Titovo dobala imala razdoblje procvata.סמאל wrote:I kad kažu nešto protiv Tita.Pa ovi danas nisu u stanju održavat i opiturat ono što je Tito izgradio a ne da bi nešto napravili.Hrvatska je proživila svoja zlatna doba,svoje proljeće i ljeto,ovo je sad već duboka jesen,skoro pa zima.
A sada ćeš ti misliti da se i ja šalim;meni više na živce idu ovi kvazi komunisti,tipa Obersnel,Linić,Komadina,nego oni ustašoidi koji vladaju po ličkim zabitima.
Onaj je iskren i ne podilazi nikome,a ovi brate kad treba pljuju po Jugoslaviji,po socijalizmu i kradu ko i HDZ-ovci. Šta će mi takvi???
2015-07-23
Pardon,mislio sam na jedan drugi tvoj post.סמאל wrote:Sve mi je to jasno,niti meni ne pašu ti salonski ljevičari,ali ono što mi nije jasno,zašto misliš da se šalim ?jastreb wrote:Ne znam,možda se i šališ,ali doista je Rijeka i riječka regija u Titovo dobala imala razdoblje procvata.סמאל wrote:I kad kažu nešto protiv Tita.Pa ovi danas nisu u stanju održavat i opiturat ono što je Tito izgradio a ne da bi nešto napravili.Hrvatska je proživila svoja zlatna doba,svoje proljeće i ljeto,ovo je sad već duboka jesen,skoro pa zima.
2014-04-22
Ne znam koliko je kriv SDP a koliko demokratske promjene gdje se Riječani nisu najbolje snašli kao neki drugi,evo recimo Splićani.jastreb wrote:Rijeka je u doba Tita bila industrijska velesila. Lučki gigant. Stanovi su se pravili sve u 16.venus wrote:סמאל wrote:I kad kažu nešto protiv Tita.Pa ovi danas nisu u stanju održavat i opiturat ono što je Tito izgradio a ne da bi nešto napravili.Hrvatska je proživila svoja zlatna doba,svoje proljeće i ljeto,ovo je sad već duboka jesen,skoro pa zima.
Šta ti je karma
Čovjek u Rijeci je bio zadovoljan. Nogometaši Rijeke su 70-tih godina imali veće plaće od igrača Partizana i Dinama.
Onda dođe Esdepe i odnese vragu sve.
Splićani su bili,ajmo reći,,antifašističkiji'' od Riječana,ali su na vrijeme skužili kako funkcioniraju ,,demokratske promjene'' te od najvećih Jugoslavena,postali najveći Hrvati.
2015-07-23
koji ?jastreb wrote:Pardon,mislio sam na jedan drugi tvoj post.סמאל wrote:Sve mi je to jasno,niti meni ne pašu ti salonski ljevičari,ali ono što mi nije jasno,zašto misliš da se šalim ?jastreb wrote:
Ne znam,možda se i šališ,ali doista je Rijeka i riječka regija u Titovo dobala imala razdoblje procvata.
2015-07-23
Maćehinski odnos države prema Rijeci,je doveo do toga da je Rijeka postala hrvatski Detroid.סמאל wrote:koji ?jastreb wrote:Pardon,mislio sam na jedan drugi tvoj post.סמאל wrote:
Sve mi je to jasno,niti meni ne pašu ti salonski ljevičari,ali ono što mi nije jasno,zašto misliš da se šalim ?
Nekad je Rijeka bila sinonim za progresivno,napredno,nažalost,danas to nije tako.Jedino što je ostalo,ta prkosna petokraka na na neboderu,kao podsjetnik na neka bolja i sretnija vremena.
סמאל
2015-07-23
2014-04-22
Pa šta tu ima šaljivo ?jastreb wrote:Maćehinski odnos države prema Rijeci,je doveo do toga da je Rijeka postala hrvatski Detroid.סמאל wrote:koji ?jastreb wrote:
Pardon,mislio sam na jedan drugi tvoj post.
Nekad je Rijeka bila sinonim za progresivno,napredno,nažalost,danas to nije tako.Jedino što je ostalo,ta prkosna petokraka na na neboderu,kao podsjetnik na neka bolja i sretnija vremena.
סמאל
2015-07-23
Ako pogledaš Rijeku danas,cijela industrijska zona od Mlake do Kantride nalikuje na Pripjat,Sva okolna mjesta oko Rijeke,ne samo da se izgrađuju,već su preorijentirana na malo poduzetništvo,Viškovo,Čavle,Kukuljanovo,dok Rijeka konstantno propada.Ne samo da je uništena industrija,već dosta poslovnih prostora u samom centru zatvoreno.
Što je ostalo Rijeci osim luke a teško da će Rijeka nekad preorijentirati se na turizam,zato i kažem da je Rijeka hrvatski Detroid.
2015-07-23
n_razbojnik wrote:samo jedan od poteza koji ce ubrzati smrt tog grada...Rijeka gubi stanovnistvo, i to ono produktivno, stare komunjare nemaju vise gdje...kroz par godina Viskovo i Bakar imati ce veci proracun od Rijeke, ako zli plan mobiusovog adezea ne uspije, dotad ce se glodari glodati oko umjetnicke pinkecu bankrotiranom gradu
Guest- Guest
mobiu$ wrote:n_razbojnik wrote:samo jedan od poteza koji ce ubrzati smrt tog grada...Rijeka gubi stanovnistvo, i to ono produktivno, stare komunjare nemaju vise gdje...kroz par godina Viskovo i Bakar imati ce veci proracun od Rijeke, ako zli plan mobiusovog adezea ne uspije, dotad ce se glodari glodati oko umjetnicke pinkecu bankrotiranom gradu
Ovo je prikladnija za vaš zločesti hdzovski pokušaj destabiliziranja antifašizma slobodne Rijeke.
2015-07-23
Da...
Uglavnom, ovo je već oprobana taktika “kulturnjaka” pod kapom Šarara i kolega iz Let 3.
Prije su bili Frljić i Blažević, danas Nemanja Cvijanović. To je provokacija i klopka, u pokušaju prezentiranja oporbe kao ekstremne i proustaške.
Reagirali su kratko gradski i županijski HDZ, a reagirali su i prije na Gradskom vijeću prilikom usvajanja proračuna.
Ne znam kako će izgledati Gradsko vijeće od slijedeće godine, niti znam tko će biti novi riječki gradonačelnik. Ali prilično sam siguran, trendovi to na izborima za VMO, europskim, predsjedničkim i parlamentarnim izborima pokazuju da će po prvi puta SDP sjesti u oporbene klupe, a dobre su šanse da od slijedeće godine neće imati ni gradonačelnika.
A to je sve što me zanima, budućnost. Rijeka ima ogromne kapacitete, ako se oni dobro koriste. Riječki prometni pravac je jedan od ključnih argumenata u strateškom položaju Hrvatske.
Od 9 ključnih projekata Hrvatske u narednom razdoblju, 7 je izravno vezano na Rijeku. To nije zato jer Vlada posebno voli Rijeku - to je zato jer je Hrvatska upućena na uspjeh ovog kraja. Rijeka je jedina sjevernojadranska luka s gazom dovoljno dubokim za supertankere. LNG brod je na putu za Omišalj.
A i Oleg je rekao da ako Grad ne želi ili ne može obnoviti kolodvor, to će učiniti Vlada.
Uglavnom, ovo je već oprobana taktika “kulturnjaka” pod kapom Šarara i kolega iz Let 3.
Prije su bili Frljić i Blažević, danas Nemanja Cvijanović. To je provokacija i klopka, u pokušaju prezentiranja oporbe kao ekstremne i proustaške.
Reagirali su kratko gradski i županijski HDZ, a reagirali su i prije na Gradskom vijeću prilikom usvajanja proračuna.
Ne znam kako će izgledati Gradsko vijeće od slijedeće godine, niti znam tko će biti novi riječki gradonačelnik. Ali prilično sam siguran, trendovi to na izborima za VMO, europskim, predsjedničkim i parlamentarnim izborima pokazuju da će po prvi puta SDP sjesti u oporbene klupe, a dobre su šanse da od slijedeće godine neće imati ni gradonačelnika.
A to je sve što me zanima, budućnost. Rijeka ima ogromne kapacitete, ako se oni dobro koriste. Riječki prometni pravac je jedan od ključnih argumenata u strateškom položaju Hrvatske.
Od 9 ključnih projekata Hrvatske u narednom razdoblju, 7 je izravno vezano na Rijeku. To nije zato jer Vlada posebno voli Rijeku - to je zato jer je Hrvatska upućena na uspjeh ovog kraja. Rijeka je jedina sjevernojadranska luka s gazom dovoljno dubokim za supertankere. LNG brod je na putu za Omišalj.
A i Oleg je rekao da ako Grad ne želi ili ne može obnoviti kolodvor, to će učiniti Vlada.
Guest- Guest
Možda Miletić postane gradonačelnik Rijeke.
2015-07-23
Uglavnom, kakav je život hadezeovca u Rijeci?
Meni je dobar. Naravno, svi će ti priopćiti da mrze HDZ, i gledati će u tebe kao da se isparava sumpor iz tebe.
Ali već sam kao osnovnoškolac razvio rezistenciju na narative i političare i medije. Uvijek sam to nosio s tobom, tu rezervu i kritiku i vjeru (koliko je ona moguća) samo u vlastitu analizu.
Karneval, Mediteranske igre, pohod NK Rijeke na krunu 1998/‘99 pogonjen na čistoj mržnji prema Tuđmanu osobno, EPK, Homo si teć, Galeb, Riječka banka, 3. Maj...puno i previše je tu bilo spinova i laži a da se čovjek ne osvijesti i ne počne kritički preispitivati članke u medijima, a to je u današnje doba golem benefit.
Rijeci to nije bila namjera, ali me pretvorila u slobodnomisleće biće.
Meni je dobar. Naravno, svi će ti priopćiti da mrze HDZ, i gledati će u tebe kao da se isparava sumpor iz tebe.
Ali već sam kao osnovnoškolac razvio rezistenciju na narative i političare i medije. Uvijek sam to nosio s tobom, tu rezervu i kritiku i vjeru (koliko je ona moguća) samo u vlastitu analizu.
Karneval, Mediteranske igre, pohod NK Rijeke na krunu 1998/‘99 pogonjen na čistoj mržnji prema Tuđmanu osobno, EPK, Homo si teć, Galeb, Riječka banka, 3. Maj...puno i previše je tu bilo spinova i laži a da se čovjek ne osvijesti i ne počne kritički preispitivati članke u medijima, a to je u današnje doba golem benefit.
Rijeci to nije bila namjera, ali me pretvorila u slobodnomisleće biće.
Guest- Guest
סמאל wrote:Možda Miletić postane gradonačelnik Rijeke.
Teško.
Rijeka je zapravo konzervativna i malograđanska sredina, s visokim postotkom umirovljenika.
Istetovirani vjeroučitelj koji žudi za pažnjom je klasični zec, šteta, iz MOST-a Petra Mandić se dopala na prošlim izborima za gradonačelnicu.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:סמאל wrote:Možda Miletić postane gradonačelnik Rijeke.
Teško.
Rijeka je zapravo konzervativna i malograđanska sredina, s visokim postotkom umirovljenika.
Istetovirani vjeroučitelj koji žudi za pažnjom je klasični zec, šteta, iz MOST-a Petra Mandić se dopala na prošlim izborima za gradonačelnicu.
Miletić je psihijatrija, autogol Mosta.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
IL Risorto likes this post
“Što si ti u HDZ-u?! Kako? Zašto? Jesu li te ucijenili?!”
Krv se ledi u žilama. :)
Krv se ledi u žilama. :)
Guest- Guest
Miletić je nešto kao naš forumski crvenkasti.
2015-07-23
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Neboder planio k'o šibica...
» Sotonistička skulptura postavljena u zgradi američke vlade
» U Zemunu postavljena tabla atentatoru na Antu Pavelića
» MORH u Zagrebu pravi novi stambeni neboder za bosanskohercegovacke uhljebe
» Splitski Westgate: za Uskrs 2017. gosti 'Marriotta' ući će u najviši hrvatski neboder!
» Sotonistička skulptura postavljena u zgradi američke vlade
» U Zemunu postavljena tabla atentatoru na Antu Pavelića
» MORH u Zagrebu pravi novi stambeni neboder za bosanskohercegovacke uhljebe
» Splitski Westgate: za Uskrs 2017. gosti 'Marriotta' ući će u najviši hrvatski neboder!
Page 7 of 10