Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
Legendovich wrote:bez brige..emocijonalno,menthalno i bijološki si najzdravija cura na vorumu ..mozaq??..opusti se,samo si malo prenapeta..venus wrote:Legendovich wrote:bitno da sam tebe zbario...
Tebi čovjek da 1 prst, a ti zagrizeš do ramena...helouuu...ne dam se ja "zbarit", prejak mi mozaq
Napeta sam točno toliko koliko treba & znam se itekako opustit, al' se zayebat nikom ne dam. Sve vidim..
Guest- Guest
Re: Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
venus wrote:mentalitet wrote:venus wrote:
Tebi čovjek da 1 prst, a ti zagrizeš do ramena...helouuu...ne dam se ja "zbarit", prejak mi mozaq
Znash onaj vic o Podravki i podravskoj juhitci? Podravka juhu skuvash za pet minuta a Podravku za tri..Dodushe pari mi se da si dalmoshitza nju skuvash sa minutu samo joj reci da si visok 1.90 a josh kad joj kazesh da je to zato shto stojish na lisnici, a kad sidjesh sa nje onda samo metar i zwantcig ..jebe joj se onda za visinu i ljepotu::))
Ne brini ti da ćemo se Legendovich i ja muvat, on bježi od žena i bitnije su mu pare od žena isto ko i tebi...
Nije sisao veslo, zna ko trosi pare i koga nema kada nema para...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pokusat cu sa 120.
Valjda uspijem nagovoriti kakvu adekvatnu
Valjda uspijem nagovoriti kakvu adekvatnu
dijagram-
2015-08-09
Zayebat??..pa vish da se ZAJEBAVAMO..ono big džouk...sva si mi preozbiljnavenus wrote:Legendovich wrote:bez brige..emocijonalno,menthalno i bijološki si najzdravija cura na vorumu ..mozaq??..opusti se,samo si malo prenapeta..venus wrote:
Napeta sam točno toliko koliko treba & znam se itekako opustit, al' se zayebat nikom ne dam. Sve vidim..
Guest- Guest
Ma ne bježi Legendovich od žena,nego procjenjuje,koliko se love za koji nivo cura treba zrtvovati..e sad,posa rizikovati radi IJEDNE žene nije pametna stvar...nuzput je najpametnije pokupiti neku Mlatku ili Milu Majku,kojoj je Mjuž prezaposlen..venus wrote:mentalitet wrote:venus wrote:
Znash onaj vic o Podravki i podravskoj juhitci? Podravka juhu skuvash za pet minuta a Podravku za tri..Dodushe pari mi se da si dalmoshitza nju skuvash sa minutu samo joj reci da si visok 1.90 a josh kad joj kazesh da je to zato shto stojish na lisnici, a kad sidjesh sa nje onda samo metar i zwantcig ..jebe joj se onda za visinu i ljepotu::))
Ne brini ti da ćemo se Legendovich i ja muvat, on bježi od žena i bitnije su mu pare od žena isto ko i tebi...
Guest- Guest
venus wrote:mentalitet wrote:venus wrote:
Blago tebi shto se necesh muvati s nama..u principu nishta ne gubish osim love::))
Ima ovdje mushkaraca koji ne bjeze od zena i lako poklanjau ono shto su pokrali..
Imao zidov dva sina ..stariji vec davno punoljetan ali ne jebe zivu silu bego iskorishtava roditelje pa nishta ne radi i po cijeli dan ljenchari.
Dopizdilo to ocu pa mu veli..chuj..odrastao si ali nisi zreo chovjek ..morash u svijet dao odesh i sazrijesh tako shto cesh se brinuti sam o sebi i zaradjivati svojim radom i znanjem.
Pokupi se mali i ode...evo ti ga za godinu dana nazad kuci i baci ocu na sto vrecicu dukata,,kaze mu ...evo to sam zaradio za godinu dana vishe od tebe za cijeli zivot.
Stari napravi proslavu i pred susjedima se pohvali kako mu je sin uspio i kako je postao zreliji pa onako nonshalantno uzme onu vrecicu zlatnika i baci je u vatru kamina..Sin ni da trepne..
Veli mu stari josh ti dijete moje nisi sazreo da bi me naslijedio..morash opet u svijet..
Da skratim prichu...dolazio je njegov sin svake godine nazad i donosio sve manje zlatnika a stari pravio proslave i slao ga nazad u svijet da sazrije.
Jedne godine dodje kuci sav potishteni i baci na stol samo jedan zlatnik..te veli ocu,,,jebiga slaba godina bila,,,iako sam se trudio puno samo sam uspio ushtediti jedan zlatnik..
Stari opet ponovi sve ono iz predhodnih godina uzme onaj zlatnik i baci ga u vatru a njegov sin skochi kao oparen i gurne ruku u zar da izvadi zlatnik
Dok mu je stari previjao ruku ..nasmijeshi mu se i kaze...e sine moj dragi sada si zreo pa cu ti dozvoliti da naslijedish sve ono shto sam mukotrpno stvarao cijelog zivota..
Sumnajm da znash poantu priche::))
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
Legendovich wrote:Ma ne bježi Legendovich od žena,nego procjenjuje,koliko se love za koji nivo cura treba zrtvovati..e sad,posa rizikovati radi IJEDNE žene nije pametna stvar...nuzput je najpametnije pokupiti neku Mlatku ili Milu Majku,kojoj je Mjuž prezaposlen..venus wrote:mentalitet wrote:
Ne vjerujem što čitam..pa kakav je to životni stav? Zar žene koje biraš za svoje veze ne rade, ne privređuju za zajednicu nego stoje doma i heklaju tabletiće?
Guest- Guest
mentalitet wrote:
Blago tebi shto se necesh muvati s nama..u principu nishta ne gubish osim love::))
Ima ovdje mushkaraca koji ne bjeze od zena i lako poklanjau ono shto su pokrali..
Imao zidov dva sina ..stariji vec davno punoljetan ali ne jebe zivu silu bego iskorishtava roditelje pa nishta ne radi i po cijeli dan ljenchari.
Dopizdilo to ocu pa mu veli..chuj..odrastao si ali nisi zreo chovjek ..morash u svijet dao odesh i sazrijesh tako shto cesh se brinuti sam o sebi i zaradjivati svojim radom i znanjem.
Pokupi se mali i ode...evo ti ga za godinu dana nazad kuci i baci ocu na sto vrecicu dukata,,kaze mu ...evo to sam zaradio za godinu dana vishe od tebe za cijeli zivot.
Stari napravi proslavu i pred susjedima se pohvali kako mu je sin uspio i kako je postao zreliji pa onako nonshalantno uzme onu vrecicu zlatnika i baci je u vatru kamina..Sin ni da trepne..
Veli mu stari josh ti dijete moje nisi sazreo da bi me naslijedio..morash opet u svijet..
Da skratim prichu...dolazio je njegov sin svake godine nazad i donosio sve manje zlatnika a stari pravio proslave i slao ga nazad u svijet da sazrije.
Jedne godine dodje kuci sav potishteni i baci na stol samo jedan zlatnik..te veli ocu,,,jebiga slaba godina bila,,,iako sam se trudio puno samo sam uspio ushtediti jedan zlatnik..
Stari opet ponovi sve ono iz predhodnih godina uzme onaj zlatnik i baci ga u vatru a njegov sin skochi kao oparen i gurne ruku u zar da izvadi zlatnik
Dok mu je stari previjao ruku ..nasmijeshi mu se i kaze...e sine moj dragi sada si zreo pa cu ti dozvoliti da naslijedish sve ono shto sam mukotrpno stvarao cijelog zivota..
Sumnajm da znash poantu priche::))
Skočio bi sinek u vatru da sačuva svoje jer cijeni što ima.
I sad očekujem da ćeš smislit bilo što samo da mi ne daš za pravo, takva ti narav.
Guest- Guest
nisi me shvatila..dakle imas..cure i cure..radi nekih ce se muški poderati,pasti na koljena,spizđeti svu lovu...takve su istinski rijetke..i one druge,gdje ce muskarac ladno kalkulirati,koliko ce potrositi na tu vezu i investirati u nju,kao i truda,jerbo cura nije nesto rijetko..odnosno cesto se takve nadju...logika nalaze onda da se mijenjaju,a bi muskarac mogao uzivati u raznovrsnosti..venus wrote:Legendovich wrote:Ma ne bježi Legendovich od žena,nego procjenjuje,koliko se love za koji nivo cura treba zrtvovati..e sad,posa rizikovati radi IJEDNE žene nije pametna stvar...nuzput je najpametnije pokupiti neku Mlatku ili Milu Majku,kojoj je Mjuž prezaposlen..venus wrote:
Ne vjerujem što čitam..pa kakav je to životni stav? Zar žene koje biraš za svoje veze ne rade, ne privređuju za zajednicu nego stoje doma i heklaju tabletiće?
zadnje..rizikovati posao radi cure ili cura,nije pametno..koja to trazi,odmah je udaljiti od sebea
Guest- Guest
Legendovich wrote:nisi me shvatila..dakle imas..cure i cure..radi nekih ce se muški poderati,pasti na koljena,spizđeti svu lovu...takve su istinski rijetke..i one druge,gdje ce muskarac ladno kalkulirati,koliko ce potrositi na tu vezu i investirati u nju,kao i truda,jerbo cura nije nesto rijetko..odnosno cesto se takve nadju...logika nalaze onda da se mijenjaju,a bi muskarac mogao uzivati u raznovrsnosti..venus wrote:Legendovich wrote:
Ma ne bježi Legendovich od žena,nego procjenjuje,koliko se love za koji nivo cura treba zrtvovati..e sad,posa rizikovati radi IJEDNE žene nije pametna stvar...nuzput je najpametnije pokupiti neku Mlatku ili Milu Majku,kojoj je Mjuž prezaposlen..
zadnje..rizikovati posao radi cure ili cura,nije pametno..koja to trazi,odmah je udaljiti od sebea
Spizdit će lovu samo na nju ili na njihove zajedničke momente? Velika je razlika jer ako je za zajednički provod i on uživa.
Jedino ako ima komplekse pa je hoće strašno impresionirat, a to je ionako kratkog daha dok traje "zaljubljenost".
Investirati u curu?? Bog zna kakve si ti uzore imao u životu kad tako razmišljaš o životu u paru..pa nije cura projekt.
I na kraju, rizikovati izgubiti posao radi cure? Koja bi to cura uopće tražila od muškarca ako ima pinku razuma, ona sa jastucima u sisama? Svašta.
A i ja se čudim, ko zna s kakvima izlaziš kad imaš takva loša iskustva.
Guest- Guest
ako ti se ne sviđa njegov stav imaš i longija...venus wrote:Legendovich wrote:Ma ne bježi Legendovich od žena,nego procjenjuje,koliko se love za koji nivo cura treba zrtvovati..e sad,posa rizikovati radi IJEDNE žene nije pametna stvar...nuzput je najpametnije pokupiti neku Mlatku ili Milu Majku,kojoj je Mjuž prezaposlen..venus wrote:
Moj je gori. On bar tu nešto procjenjuje a ja niti to. Skupe a beskorisne. Može se i bez seksa , žena , djece itd. Život puno jednostavniji i lakši. Samo skineš tu prtljagu sa sebe i živiš svoj život sam sa sobom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Diga san se u dvi iza ponoći nakon šta san popija dudu od 2 litre pive prije spavanja i sad ne mogu zaspat pa kuvan kavu i gledan tv.
Imaš svoj život. Ja te žene samo gledam i posli drkica a s njima ništa priča nit uopće ono da mi ih se jepe nit ih želim dirat nit da su blizu mene. Neku odbojnost san steka prema njima. To su bića s umom i taj um mi je odvratan i ja njih ne podnosim niti ih trpim da mi se približavaju a kamo li da me dodiruju. Alergičan sam na njih. Ne sviđaju mi se niti malo. Ne seksualno nego da me neka dira i misli kako se meni masi s njom i da će nešto ona na svoj mlin i šta one oće. Nisan ja od takvih.
Imaš svoj život. Ja te žene samo gledam i posli drkica a s njima ništa priča nit uopće ono da mi ih se jepe nit ih želim dirat nit da su blizu mene. Neku odbojnost san steka prema njima. To su bića s umom i taj um mi je odvratan i ja njih ne podnosim niti ih trpim da mi se približavaju a kamo li da me dodiruju. Alergičan sam na njih. Ne sviđaju mi se niti malo. Ne seksualno nego da me neka dira i misli kako se meni masi s njom i da će nešto ona na svoj mlin i šta one oće. Nisan ja od takvih.
2014-04-11
Žene žele da muški se bori za njih i krvari za njih. U prevodu da budu poduzetni. No ovo je svijet u kojem su se uloge zamijenile i to više nema smisla. Ne samo da su se zamijenile uloge nego je ovo i svijet koji će se urušit na kraju pa onda dodatno nema smisla truditi se.
To je cila poanta te današnje priče između muških i ženskih tj njihove isprepletenosti ili neisprepletenosti.
Nije neka pamet al je pamet jer kad to skužiš onda vidiš da se nema smisla ni boriti za njih nit krvarit za njih jer je konačni rezultat svega treći svjetski rat.
To je cila poanta te današnje priče između muških i ženskih tj njihove isprepletenosti ili neisprepletenosti.
Nije neka pamet al je pamet jer kad to skužiš onda vidiš da se nema smisla ni boriti za njih nit krvarit za njih jer je konačni rezultat svega treći svjetski rat.
2014-04-11
Kad u nešto vjeruješ onda se boriš za to jer vjeruješ u to. Kad čovik u nešto neviruje neće se borit za to.
Ne virujen u emanicipaciju nit vladavinu matrijarharta. Neću se boriti za to. Čekam da vam se :
Raspadne natalitet u Europi
Navale imigranti koje će kapitalisti pozvati
Desi još koji islamistički napad
Digne ekstremna antiislamska desnica koja će umjesto ekonomije izabrati rat jer lova nije bitnija od opstanka nacije.
U to vjerujem. Tako se ponašam i za to se borim.
Ne virujen u emanicipaciju nit vladavinu matrijarharta. Neću se boriti za to. Čekam da vam se :
Raspadne natalitet u Europi
Navale imigranti koje će kapitalisti pozvati
Desi još koji islamistički napad
Digne ekstremna antiislamska desnica koja će umjesto ekonomije izabrati rat jer lova nije bitnija od opstanka nacije.
U to vjerujem. Tako se ponašam i za to se borim.
2014-04-11
mutava baštarda wrote:ako ti se ne sviđa njegov stav imaš i longija...venus wrote:Legendovich wrote:
Ma ne bježi Legendovich od žena,nego procjenjuje,koliko se love za koji nivo cura treba zrtvovati..e sad,posa rizikovati radi IJEDNE žene nije pametna stvar...nuzput je najpametnije pokupiti neku Mlatku ili Milu Majku,kojoj je Mjuž prezaposlen..
Ma ne more se imat za mlatke ili milf mile majke jedan stav, a za seku i mater drugi..to je licemjerno.
Ne komentiram stavove nezrelih tinejdžera koji se igraju s prepucijem po pitanju muško-ženskih odnosa.
Guest- Guest
U suštini ne postoje muško ženski društveni odnosi od onog trena kad smo odlučili da žene imaju pravo glasa i sva druga prava tj izjednačili ih s muškima i kad je prestala biti domaća životinja.
Sad su to samo međuljudski odnosi.
Sad su to samo međuljudski odnosi.
2014-04-11
Al to ne funkcionira. To je poput vode u čaši. Miruje. Nema prelijevanja.
Nefrcaju iskre. Ne diže se.
Nefrcaju iskre. Ne diže se.
2014-04-11
Pada interes za seks zato šta u prirodi to nije tako postavljeno.
A kada nema želje za seksom đabe sve ostalo. Možemo tako bit i prijatelji.
A kada nema želje za seksom đabe sve ostalo. Možemo tako bit i prijatelji.
2014-04-11
Nema smisla pričat o tome kad je za seks potrebno dvoje a bez seksa to nije to o čemu pričamo a ako ti se ne može dignit il se jedva digne i to do pola piši propalo.
Nema od toga ništa onda a onda ne triba gubit vrijeme.
Nema od toga ništa onda a onda ne triba gubit vrijeme.
2014-04-11
Ne seksam se sa ženama od kada sam prije više od deset godina otkrija da živim u emancipaciji.
Ne može mi se dignit kad iden neku jepat. Smeta mi.
Ne može mi se dignit kad iden neku jepat. Smeta mi.
2014-04-11
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Bernie Ecclestone u 89 godini dobio sina sa 45 godina mlađom suprugom
» Frano Lasić u 66. godini dobio sina sa 31. godina mlađom Beograđankom Milenom
» Svako peto dijete u Njemackoj zivi u trajnom siromastvu
» Dijete će saznati svoj spol u 18. godini života
» Frane Lasić postaje tata četvrti put sa 30 godina mlađom beogradskom glumicom
» Frano Lasić u 66. godini dobio sina sa 31. godina mlađom Beograđankom Milenom
» Svako peto dijete u Njemackoj zivi u trajnom siromastvu
» Dijete će saznati svoj spol u 18. godini života