ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom

Page 9 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down

Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom - Page 9 Empty Re: Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom

Post by RayMabus 15/9/2020, 22:15

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Ne možeš prijetit nekom koga ne poznaješ a nit imam namjeru

Kome prijetim ?

Tvom avataru.

Da.

Strašno.
Al ako ti želiš da ti prijetim slobodno me prijavi policiji

Moraš podnijeti tužbu i ja znam tko si

Želiš se igrati ?

Da ti uđem u život ?
Ja sam ti ujedno i anđeoska hijerarhija

Demoni su anđeli

Tvoj izbor

Nazovi ih

Volim takve kao šta si ti koji misle da mi mogu stavit soli na rep

Mljac

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom - Page 9 Empty Re: Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom

Post by Guest 15/9/2020, 22:16

I to golim rukama..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/9/2020, 22:18

סמאל wrote:
RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Ne možeš prijetit nekom koga ne poznaješ a nit imam namjeru

Kome prijetim ?

Tvom avataru.

Da.

Strašno.
Al ako ti želiš da ti prijetim slobodno me prijavi policiji

Moraš podnijeti tužbu i ja znam tko si

Želiš se igrati ?

Da ti uđem u život ?
Malo si se ti zaigrao,samo zapamti,zna se dogodit da lovac postane lovina. :cleanteeth
Ne.

Ona je.

Pita me jel to prijetnja ?

Njoj.

Oće da se kači.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2020, 22:18

a sto su se zene uzdigle,puno zuje,a u sustini,niti meda od njih...stvarno ,ako odvagnes danasnje zene,kurtzu to ne vrijedi,cast onim starijim generacijama..ono su bile zene,ali i muskarci..ovo danas tandaramandarabroć..uzas..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/9/2020, 22:24

Oće da se kaći jer da nije tako onda ne bi napisala Prijetiš ?

Nit znam tko je nit me zanima al ju je povrijedilo to šta sam rekao da je Bog da muškima fizičku snagu i da fino dvi šake u glsvu i to je to.

Jer one bi raspragljale jezikom.

Da šta češ.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/9/2020, 22:25

Imam ja jezik tijela.

Samo ti laj.

Kad ti doleti pleska zov ćaću , mater , braću , miliciju , vojsku FBI KGB

Ma zovi koga oćeš onda
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/9/2020, 22:27

I odjepi s foruma ako ne kužiš da ti avatar ne može prijetit jer te ni ne zna.

To prodaji nekom drugom kučko glupa.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 15/9/2020, 22:28

cuj zasluziti postovanje..a smijurije...daj zenama samo dobar brlog,love i svega sto voli i da ne oskudijeva,plazit ce za tobom i seniti ti uz nogu..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/9/2020, 22:29

Legendovich wrote:cuj zasluziti postovanje..a smijurije...daj zenama samo dobar brlog,love i svega sto voli i da ne oskudijeva,plazit ce za tobom i seniti ti uz nogu..
Samo ako to zaslužuje. Imaš govana danas masu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/9/2020, 22:31

Ako je ok onda ok al ako ide tebe pravit idiotom jer si fer onda će to radit i svim muškima koji su fer jer je smeće od osobe

Eto anđela

Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom - Page 9 B17624e36aa898683199

Čao smeće u ženskom tijelu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 15/9/2020, 22:31

Legendovich wrote:
סמאל wrote:
Legendovich wrote:
ne Longi,jerbo ce ti natovariti policiju na vrat..Prvo treba institucionalno zene dovesti na nivo na kojem su nekad bile..tada saka u glavu niti nece biti potrebna..samo dobar zviz o stol..
Vi ste svi zatucani i mentalno u srednjem vijeku,Ako niste kadri dovesti do toga da vas žena poštuje jer to zaslužujete,silom bi potčinili nekoga.
Pa jebo te,mislio sam da samo u islamističkim vukojebinama prevladava takav mentalitet.
tipicni balkanski um..pa jebo vas tko sve nije,ai oni koji ne bi,jel u vase tvrde glave moze uci cinjenica,da NISAM rekao da trazim postivanje??TKO je spomenuo postivanje???Plitko razmisljas kao i vecina bakanaca..KOJOM VRAZJOM SILOM,IRUD TE JEBO PODMUKLOG??' gdje sam ja spomenuo SILU nad osobom??
Mislis saka o stol??Pa onda si vise pička nego ove tu forumske,ako te malo buke moze zaplasiti..
nadalje,jebote Islam..kurtza ti znas ista o islamu..u svakom slucaju su poslozeniji u glavi i cestitiji prema zenama od vas licemjernih Balkanaca..
Ti sad zvučiš kontradiktorno.Kad govoriš na institucionalni nivo koji je nekad bio,onda budi konkretan na što misliš.Jeli to institucionalni nivo iz vremena kad žene nisu imale glasačko pravo ili..?
Druga stvar,,zviz o stol'' šta bi to trebalo značiti,da mora biti u strahu,slušat bespogovorno,ne svađat se,samo kuhat i čistit,biti sluškinja.
Ja ne kažem da danas nema zloupotrebljavanja institucija od strane žena,ima takvih koje će te neutemeljeno optužit za mobing,seksizam i tko zna šta već ne,ali institucionalni nivo ne može biti ništa ispod razine koja jamči jednakopravnost,tak da ova Longijeva laprdanja o šaki u glavu niti u vremenim kad su žene bile institucionalno u neravnopravnom položaju,nikada nije bilo prihvatljivo.
Možeš se ti svađat,vrijeđat,ali nitko nema pravo sprovoditi fizičko nasilje nad drugim.
Longi svršava na onakve kao što je onaj Daruvarac,njegovi stavovi nisu nikakav nepoznanica i svima su dobro znani,međutim ovo tvoje ,,šaka o stol'' je iz onih vremena šuti i pogni glavu a to danas više ne prolazi,jer nema se žena što bojati muža da bi trpila i,,šaku od stol''

Dok ide,ide,a kad više ne,onda brate mili svak svojim putem,razvod,nikakve šake,bilo u čelo,bilo od stol.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/9/2020, 22:33

Šta ću ja svršavati na Daruvarca ? Neš ti junačine. Naprokida slabije fizički osobu u kafiču.

Jakog li heroja jpte.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/9/2020, 22:35

Lik je prituka žensku u kafiću. Ja to nikad ne radim. Pljunem je u facu ispred svih u lice.

Bokser.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/9/2020, 22:38

Pljunem ih. Ne tučem ih okolo. Nađem momenat di je sva njena ekipa i da svi vide i onda je pljjnem u facu.

Ponizim je ispred ekipe.

I čekam koga će pozvati i tko će mi se suprotstaviti od muških nakon toga.

Dođi. Brani smeće.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/9/2020, 22:41

venus wrote:
RayMabus wrote:
venus wrote:

Dosadan ko mrežasta stjenica platane.
To mi je specijalnost.

I sad odjepi s tim pričama ovo je 21 stoljeće.

Pa šta da je ?

Misliš da te ne mogu zaklat u mraku dok šetaš ulicom ?

Gubo jedna

Prijetiš?
Vidim da me Kic upozorio radi ovoga

Ovo je bilo uopćeno

Previše si umišljate neke stvari i da mislite da vas zakon štit od negativaca

Ne štit
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/9/2020, 22:43

Prestanite sebi neke stvari umišljati

Nitko vas ne štiti od rekativnog uma

Brži je nego šta mislite

To je um zbog kojeg vatrogasac ulazi u kuću u plamenu da spasi dijete

On ne razmišlja

Djeluje

Ne igrajte se s time

Nikakva policja vas od toga ne može spasit
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 15/9/2020, 22:49

RayMabus wrote:Oće da se kaći jer da nije tako onda ne bi napisala Prijetiš ?

Nit znam tko je nit me zanima al ju je povrijedilo to šta sam rekao da je Bog da muškima fizičku snagu i da fino dvi šake u glsvu i to je to.

Jer one bi raspragljale jezikom.

Da šta češ.
Kakav upišani bog,pa većina vrsti na planeti mužjaci su krupniji i snažiji od ženki,tu nema veze tim staromodnim poimanjem,,dao bog'' već je to evolucijski proces,međutim ljudi kao inteligntna bića,ne bi se trebali voditi primitivnim animalnim nagonima.
Čak i u životinjskom svijetu mužijaci se bore za ženke i teritorij,te snagu demostriraju da bi se dovorili ženkama a ne da bi ih držali u strahu.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/9/2020, 22:54

I zato šta je čovjekoliki majmun evolucijom se razvijao miljonima godina i jer su muški bili više u tim opasnim situacijama on je rszvio puno veći reaktivni um od ženke

Mislim doslovno na fizički dio mozga

Sad ste zaglumile nešto jer od drugog svjetskog rata živite u mirnom dobu pa mislite da ćete to tako i dalje

Nećete

Nije to evolucija predvidjela

Triba ukrotit taj relativni um kod muškog al to se ne radi tako da mu prijetiš

Tek kad mu prijetiš tek onda si u problemima
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/9/2020, 22:58

Zato šta je to um koji ne razmišlja

On dijeluje

I ako se postavite kao njegov neprijatelj šta radite u matrijarhatu

On umjesto žene vidi vuka

Koplje u srce

Bez razmišljanja

Ubija neprijatelja
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Noor 15/9/2020, 22:59

Ima l' još šta o Baldvinu?

2017-10-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/9/2020, 23:01

Tako je rasa preživjela

Da nije vukovi bi nas pojeli

Opstani
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics