Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
Ja sam ti ujedno i anđeoska hijerarhijaRayMabus wrote:Al ako ti želiš da ti prijetim slobodno me prijavi policijiRayMabus wrote:Ne možeš prijetit nekom koga ne poznaješ a nit imam namjeru
Kome prijetim ?
Tvom avataru.
Da.
Strašno.
Moraš podnijeti tužbu i ja znam tko si
Želiš se igrati ?
Da ti uđem u život ?
Demoni su anđeli
Tvoj izbor
Nazovi ih
Volim takve kao šta si ti koji misle da mi mogu stavit soli na rep
Mljac
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Glumac Alec Baldvin u 62 godini dobio svoje peto dijete sa 26 godina mlađom trebom
I to golim rukama..
Guest- Guest
Ne.סמאל wrote:Malo si se ti zaigrao,samo zapamti,zna se dogodit da lovac postane lovina.RayMabus wrote:Al ako ti želiš da ti prijetim slobodno me prijavi policijiRayMabus wrote:Ne možeš prijetit nekom koga ne poznaješ a nit imam namjeru
Kome prijetim ?
Tvom avataru.
Da.
Strašno.
Moraš podnijeti tužbu i ja znam tko si
Želiš se igrati ?
Da ti uđem u život ?
Ona je.
Pita me jel to prijetnja ?
Njoj.
Oće da se kači.
2014-04-11
a sto su se zene uzdigle,puno zuje,a u sustini,niti meda od njih...stvarno ,ako odvagnes danasnje zene,kurtzu to ne vrijedi,cast onim starijim generacijama..ono su bile zene,ali i muskarci..ovo danas tandaramandarabroć..uzas..
Guest- Guest
Oće da se kaći jer da nije tako onda ne bi napisala Prijetiš ?
Nit znam tko je nit me zanima al ju je povrijedilo to šta sam rekao da je Bog da muškima fizičku snagu i da fino dvi šake u glsvu i to je to.
Jer one bi raspragljale jezikom.
Da šta češ.
Nit znam tko je nit me zanima al ju je povrijedilo to šta sam rekao da je Bog da muškima fizičku snagu i da fino dvi šake u glsvu i to je to.
Da šta češ.
2014-04-11
Imam ja jezik tijela.
Samo ti laj.
Kad ti doleti pleska zov ćaću , mater , braću , miliciju , vojsku FBI KGB
Ma zovi koga oćeš onda
Samo ti laj.
Kad ti doleti pleska zov ćaću , mater , braću , miliciju , vojsku FBI KGB
Ma zovi koga oćeš onda
2014-04-11
I odjepi s foruma ako ne kužiš da ti avatar ne može prijetit jer te ni ne zna.
To prodaji nekom drugom kučko glupa.
To prodaji nekom drugom kučko glupa.
2014-04-11
cuj zasluziti postovanje..a smijurije...daj zenama samo dobar brlog,love i svega sto voli i da ne oskudijeva,plazit ce za tobom i seniti ti uz nogu..
Guest- Guest
Samo ako to zaslužuje. Imaš govana danas masu.Legendovich wrote:cuj zasluziti postovanje..a smijurije...daj zenama samo dobar brlog,love i svega sto voli i da ne oskudijeva,plazit ce za tobom i seniti ti uz nogu..
2014-04-11
Ako je ok onda ok al ako ide tebe pravit idiotom jer si fer onda će to radit i svim muškima koji su fer jer je smeće od osobe
Eto anđela
Čao smeće u ženskom tijelu.
Eto anđela
Čao smeće u ženskom tijelu.
2014-04-11
Ti sad zvučiš kontradiktorno.Kad govoriš na institucionalni nivo koji je nekad bio,onda budi konkretan na što misliš.Jeli to institucionalni nivo iz vremena kad žene nisu imale glasačko pravo ili..?Legendovich wrote:tipicni balkanski um..pa jebo vas tko sve nije,ai oni koji ne bi,jel u vase tvrde glave moze uci cinjenica,da NISAM rekao da trazim postivanje??TKO je spomenuo postivanje???Plitko razmisljas kao i vecina bakanaca..KOJOM VRAZJOM SILOM,IRUD TE JEBO PODMUKLOG??' gdje sam ja spomenuo SILU nad osobom??סמאל wrote:Vi ste svi zatucani i mentalno u srednjem vijeku,Ako niste kadri dovesti do toga da vas žena poštuje jer to zaslužujete,silom bi potčinili nekoga.Legendovich wrote:
ne Longi,jerbo ce ti natovariti policiju na vrat..Prvo treba institucionalno zene dovesti na nivo na kojem su nekad bile..tada saka u glavu niti nece biti potrebna..samo dobar zviz o stol..
Pa jebo te,mislio sam da samo u islamističkim vukojebinama prevladava takav mentalitet.
Mislis saka o stol??Pa onda si vise pička nego ove tu forumske,ako te malo buke moze zaplasiti..
nadalje,jebote Islam..kurtza ti znas ista o islamu..u svakom slucaju su poslozeniji u glavi i cestitiji prema zenama od vas licemjernih Balkanaca..
Druga stvar,,zviz o stol'' šta bi to trebalo značiti,da mora biti u strahu,slušat bespogovorno,ne svađat se,samo kuhat i čistit,biti sluškinja.
Ja ne kažem da danas nema zloupotrebljavanja institucija od strane žena,ima takvih koje će te neutemeljeno optužit za mobing,seksizam i tko zna šta već ne,ali institucionalni nivo ne može biti ništa ispod razine koja jamči jednakopravnost,tak da ova Longijeva laprdanja o šaki u glavu niti u vremenim kad su žene bile institucionalno u neravnopravnom položaju,nikada nije bilo prihvatljivo.
Možeš se ti svađat,vrijeđat,ali nitko nema pravo sprovoditi fizičko nasilje nad drugim.
Longi svršava na onakve kao što je onaj Daruvarac,njegovi stavovi nisu nikakav nepoznanica i svima su dobro znani,međutim ovo tvoje ,,šaka o stol'' je iz onih vremena šuti i pogni glavu a to danas više ne prolazi,jer nema se žena što bojati muža da bi trpila i,,šaku od stol''
Dok ide,ide,a kad više ne,onda brate mili svak svojim putem,razvod,nikakve šake,bilo u čelo,bilo od stol.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Šta ću ja svršavati na Daruvarca ? Neš ti junačine. Naprokida slabije fizički osobu u kafiču.
Jakog li heroja jpte.
Jakog li heroja jpte.
2014-04-11
Lik je prituka žensku u kafiću. Ja to nikad ne radim. Pljunem je u facu ispred svih u lice.
Bokser.
Bokser.
2014-04-11
Pljunem ih. Ne tučem ih okolo. Nađem momenat di je sva njena ekipa i da svi vide i onda je pljjnem u facu.
Ponizim je ispred ekipe.
I čekam koga će pozvati i tko će mi se suprotstaviti od muških nakon toga.
Dođi. Brani smeće.
Ponizim je ispred ekipe.
I čekam koga će pozvati i tko će mi se suprotstaviti od muških nakon toga.
Dođi. Brani smeće.
2014-04-11
Vidim da me Kic upozorio radi ovogavenus wrote:RayMabus wrote:To mi je specijalnost.venus wrote:
Dosadan ko mrežasta stjenica platane.
I sad odjepi s tim pričama ovo je 21 stoljeće.
Pa šta da je ?
Misliš da te ne mogu zaklat u mraku dok šetaš ulicom ?
Gubo jedna
Prijetiš?
Ovo je bilo uopćeno
Previše si umišljate neke stvari i da mislite da vas zakon štit od negativaca
Ne štit
2014-04-11
Prestanite sebi neke stvari umišljati
Nitko vas ne štiti od rekativnog uma
Brži je nego šta mislite
To je um zbog kojeg vatrogasac ulazi u kuću u plamenu da spasi dijete
On ne razmišlja
Djeluje
Ne igrajte se s time
Nikakva policja vas od toga ne može spasit
Nitko vas ne štiti od rekativnog uma
Brži je nego šta mislite
To je um zbog kojeg vatrogasac ulazi u kuću u plamenu da spasi dijete
On ne razmišlja
Djeluje
Ne igrajte se s time
Nikakva policja vas od toga ne može spasit
2014-04-11
Kakav upišani bog,pa većina vrsti na planeti mužjaci su krupniji i snažiji od ženki,tu nema veze tim staromodnim poimanjem,,dao bog'' već je to evolucijski proces,međutim ljudi kao inteligntna bića,ne bi se trebali voditi primitivnim animalnim nagonima.RayMabus wrote:Oće da se kaći jer da nije tako onda ne bi napisala Prijetiš ?
Da šta češ.
Čak i u životinjskom svijetu mužijaci se bore za ženke i teritorij,te snagu demostriraju da bi se dovorili ženkama a ne da bi ih držali u strahu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
I zato šta je čovjekoliki majmun evolucijom se razvijao miljonima godina i jer su muški bili više u tim opasnim situacijama on je rszvio puno veći reaktivni um od ženke
Mislim doslovno na fizički dio mozga
Sad ste zaglumile nešto jer od drugog svjetskog rata živite u mirnom dobu pa mislite da ćete to tako i dalje
Nećete
Nije to evolucija predvidjela
Triba ukrotit taj relativni um kod muškog al to se ne radi tako da mu prijetiš
Tek kad mu prijetiš tek onda si u problemima
Mislim doslovno na fizički dio mozga
Sad ste zaglumile nešto jer od drugog svjetskog rata živite u mirnom dobu pa mislite da ćete to tako i dalje
Nećete
Nije to evolucija predvidjela
Triba ukrotit taj relativni um kod muškog al to se ne radi tako da mu prijetiš
Tek kad mu prijetiš tek onda si u problemima
2014-04-11
Zato šta je to um koji ne razmišlja
On dijeluje
I ako se postavite kao njegov neprijatelj šta radite u matrijarhatu
On umjesto žene vidi vuka
Koplje u srce
Bez razmišljanja
Ubija neprijatelja
On dijeluje
I ako se postavite kao njegov neprijatelj šta radite u matrijarhatu
On umjesto žene vidi vuka
Koplje u srce
Bez razmišljanja
Ubija neprijatelja
2014-04-11
Ima l' još šta o Baldvinu?
Tako je rasa preživjela
Da nije vukovi bi nas pojeli
Opstani
Da nije vukovi bi nas pojeli
Opstani
2014-04-11
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Bernie Ecclestone u 89 godini dobio sina sa 45 godina mlađom suprugom
» Frano Lasić u 66. godini dobio sina sa 31. godina mlađom Beograđankom Milenom
» Svako peto dijete u Njemackoj zivi u trajnom siromastvu