Europa League 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Europa League 20/21
I to bas oni koji mrze sve hrvatsko iz dna duseEnd wrote:pazi oni već pričaju kako će izbaciti galatasaray jer igraju bez navijača, a argument je to što je hrvatska reprezentacija bolja od turske
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
End wrote:uuuuuu i taj pišljivi odgovor čekam cijeli dan
klasično tovarski, kilometarski post ničega
Kao dalmatinac molim vas za ispriku jer su amper baka i niche takodjer dalmosi ali za razliku od mene su glupi ka kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
End wrote:uuuuuu i taj pišljivi odgovor čekam cijeli dan
klasično tovarski, kilometarski post ničega
Kao dalmatinac molim vas za ispriku jer su amper baka i niche takodjer dalmosi ali za razliku od mene su glupi ka kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Shizofrenija je psihička bolest - poremećaj funkcije mozga uslijed kojeg oboljela osoba ima iskrivljenu sliku stvarnosti i ne može razlikovati stvarne od nestvarnih doživljaja. Ime bolesti dolazi od grčkih riječi schizo = cijepam i fren = razum. Od shizofrenije podjednako oboljevaju žene i muškarci, a kod većine ljudi pojavljuje se između 15. i 25. godine života. Shizofrenija se prepoznaje po karakterističnim simptomima koji se dijele na: pozitivne, negativne, afektivne (simptome promijenjenog raspoloženja) i kognitivne (spoznajne).FRANK wrote:Ampere ti si jednostavno glup ko kurac.
Idiot si prve klase nesto alla shitting.
Sektas budaletina i kreten.
Em si srbin i autonomas koji drka na tzv republiku dalmaciju
E pa nece ici. Nece stoko orjunaska. Viruj mi ti ti veli Ante iz Imotskiga.
A ti i dalje jedi govna je su rilov i perasovic izasrali
Guest- Guest
End ponizava cetnika cmarpera
2015-09-13
Drago nam je srbine da si opisao stanje svoje svijesti.Andreas Goldberger wrote:Shizofrenija je psihička bolest - poremećaj funkcije mozga uslijed kojeg oboljela osoba ima iskrivljenu sliku stvarnosti i ne može razlikovati stvarne od nestvarnih doživljaja. Ime bolesti dolazi od grčkih riječi schizo = cijepam i fren = razum. Od shizofrenije podjednako oboljevaju žene i muškarci, a kod većine ljudi pojavljuje se između 15. i 25. godine života. Shizofrenija se prepoznaje po karakterističnim simptomima koji se dijele na: pozitivne, negativne, afektivne (simptome promijenjenog raspoloženja) i kognitivne (spoznajne).FRANK wrote:Ampere ti si jednostavno glup ko kurac.
2015-09-13
Drago nam je srbine da si opisao stanje svoje svijesti.Andreas Goldberger wrote:Shizofrenija je psihička bolest - poremećaj funkcije mozga uslijed kojeg oboljela osoba ima iskrivljenu sliku stvarnosti i ne može razlikovati stvarne od nestvarnih doživljaja. Ime bolesti dolazi od grčkih riječi schizo = cijepam i fren = razum. Od shizofrenije podjednako oboljevaju žene i muškarci, a kod većine ljudi pojavljuje se između 15. i 25. godine života. Shizofrenija se prepoznaje po karakterističnim simptomima koji se dijele na: pozitivne, negativne, afektivne (simptome promijenjenog raspoloženja) i kognitivne (spoznajne).FRANK wrote:Ampere ti si jednostavno glup ko kurac.
2015-09-13
To je to što ti ja govorim.End wrote:uuuuuu i taj pišljivi odgovor čekam cijeli dan
Forum nije bitan, odmori malo. Ne vrti se sve oko foruma, pepa i Messi-a
Guest- Guest
Zato se sve vrti oko vase cetnocke sekte i vase mrznje prema hrvatskoj majku vam jebem izdajnickuAndreas Goldberger wrote:To je to što ti ja govorim.End wrote:uuuuuu i taj pišljivi odgovor čekam cijeli dan
2015-09-13
da se možda ne vrti oko tvoje sektaške prčvarnice pa da za promjenu napišeš barem 1 post koji nema veze s tim nebitnim jadom od klubaAndreas Goldberger wrote:To je to što ti ja govorim.End wrote:uuuuuu i taj pišljivi odgovor čekam cijeli dan
End- Posts : 21177
2015-08-25
ima nešto srpsko u amperu već dugo to vidimFRANK wrote:Zato se sve vrti oko vase cetnocke sekte i vase mrznje prema hrvatskoj majku vam jebem izdajnickuAndreas Goldberger wrote:To je to što ti ja govorim.End wrote:uuuuuu i taj pišljivi odgovor čekam cijeli dan
pošto hajduk nema nijedne jedine negativne, ne smiješ ništa napisati kontra njih, u svemu su oni najbolji i najpametniji i svi su protiv njih.. a zapravo su kurac od ovce, ne spadaju više u top 4 kluba Hr kamoli šire.
tipični srpski mentalni sklop
End- Posts : 21177
2015-08-25
jasambrend wrote:Jack Torrance wrote:Ako se mislimo svi skupa igrati u ovom Kicovom pješčaniku, moramo se naučiti slagati.
Dajte da budemo zajedno.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Mrzitelji Hajduka, dakle svega hrvatskog, pušite kurac!
<3
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Mrzitelji Hajduka, dakle svega hrvatskog, pušite kurac!
<3
Guest- Guest
Nadodao bi da ujedno i odjebu, pogotovo ovi kojima su konstantno puna usta srba. Nek odjebu kod svog bjegunca u drugu državu, i njemu su puna usta istih, pa nek zajedno orgijaju.jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Mrzitelji Hajduka, dakle svega hrvatskog, pušite kurac!
<3
Guest- Guest
Mijo je rješija onih 10, a ti drugi put pametnije pa uzmi nešto drugo, primjerice:karlitovnačin wrote:kupio sam hajdukov cips 90g pakiranje
Izvagao ga pisalo je 80
Guest- Guest
Smanjia san slatko skroz...karlitovnačin wrote:to niche za doručak pojede. I bude gladan
Kruv maks. izbacija...
Iman 88 kg, osjećan se super...
Još misec dana Marjana i mogu bit 9-ka Hajduka...
<3
Guest- Guest
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» Europa League 20/21
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» BARCLAY'S PREMIER LEAGUE 22/23
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21