Europa League 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Europa League 20/21
ima nečeg u ovomFRANK wrote:U Auswitzu se nije dogodilo zlo. Tamo se zlo unistavalokarlitovnačin wrote:najveće zlo svijeta su židovi. od njih sve bolesti su krenule
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
A otkud ti to sve znaš? Iz novina? Sa portala? Izvor informacija ti nije baš reprezentativan ... Gle, za ovaj Mamićev slučaj najvjerojatnije će konačnu presudu dati sud u Strasbourgu, a ja se baš, ni uz najbolju volju, ne mogu sjetiti nijednog slučaja koji je bio na sudu u Strasborgu a da ga je država Hrvatska dobila ...FRANK wrote:Gledaj stari boli mene kurac za hajduk i torcidu.sitting_bull wrote:de bogati zajebi patološku mržnju prema mamiću na koju su te naveli tovarska piskarala što već 15 godina kroz sve medije (znači većina) pljuju i stigmatiziraju dinamo, ali to rade smišljeno i perfidno preko napada na mimiće, jer znaju da dinamo otvoreno ne smiju napadati, i počni misliti svojom glavom.FRANK wrote:De bogati evo zajebi koronu pusacu kurca zajebi epidemijusitting_bull wrote:
idiot.
Pa torcida nas u maksimiru sto posto nadmasi.
Dodje ih 3 000 a nasih tj mamicevih 300.
Sjecam se ja i punog maksimira.
Ajde sad prospi koji spin ali prvo uhvati telefon i po savjet u medjugorje jer ti ionako neznas sam smisliti.
A i vokabular se vidi iz cije je skole izasao.
Posto dostojanstvi
razvidno je kako nisi glup, ali je isto i razvidno kako si zatucan i kad si nešto uklešeš u kameni mozak onda ne odstupaš.
15 godina se kroz medije nastoji svima ogaditi dinamo i ti si to popušio.
jebi se.
Zelio bih istina da opet bude hajduk konkurent broj 1.
Mamic je ratni profiter mamic je zlo kad je nevin sto je pobjegwo kao zadnja picka u BIH.
znaci Kriv je.
Lik koristi svetinju za vlastiti dobitak.
Zeko-
2015-08-26
Neplasi se Slugo velikog Saurona.
Sauron ce biti oslobodjen svega na kraju krajeva
Svi cetnici antihrvati todoric vidosevic sanader horvatincic itd su ili ce biti oslobodjeni ili zastare. Znas i sam kako kod nas pravosudje radi.
Jasno da se radi o hrvatskom beanitelju tipa Mercep onda nema milosti a za stetocine poput Saurona nema zime.
Mirno spavaj tvoj hranitelj koji te placa ce uskoro ponovo setati zagrebom. Koga briga jel.on.kriv.
Ta nije on valjda on hrvatski branitelj koji je ukoka 3 cetnika i spasio 60 civila pa ga treba osudit.
Cudite se Koloperu i Onom Filipu.
Tek vam je pocelo Nazalost
Sauron ce biti oslobodjen svega na kraju krajeva
Svi cetnici antihrvati todoric vidosevic sanader horvatincic itd su ili ce biti oslobodjeni ili zastare. Znas i sam kako kod nas pravosudje radi.
Jasno da se radi o hrvatskom beanitelju tipa Mercep onda nema milosti a za stetocine poput Saurona nema zime.
Mirno spavaj tvoj hranitelj koji te placa ce uskoro ponovo setati zagrebom. Koga briga jel.on.kriv.
Ta nije on valjda on hrvatski branitelj koji je ukoka 3 cetnika i spasio 60 civila pa ga treba osudit.
Cudite se Koloperu i Onom Filipu.
Tek vam je pocelo Nazalost
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
A otkud tebi da on mene plaća? Jesi i to saznal iz novina i portala? Velim ti, izvor informacija ti nije baš reprezentativan ... Gle Ante, cijenim ja tvoje hrvatstvo i domoljublje, ali ovo nema nikakve veze s tim ... U Hajduku su uspjeli sve svoje krađe otjerati u zastaru, jer rok zastare je 20 godina za to ... Proces protiv Mamića traje tek 3 godine, dakle još mu 17 godina treba da bi sve otišlo u zastaru ... Za 17 godina, Mamić bi imao 80 ... Valjda kužiš razliku?
Zeko-
2015-08-26
Ako cjenis moje domoljublje onda bi izmedju mojih redova mogao procitati ogorcenje gadjenje .
Mamic nije samo.mamic .
Mamici su i todorici svi
Mamic nije samo.mamic .
Mamici su i todorici svi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
nema dr. ive, anemičnog idiota, druga sove i ostalih s vrha piramide koja rastače hrvatsku.FRANK wrote:Ako cjenis moje domoljublje onda bi izmedju mojih redova mogao procitati ogorcenje gadjenje .
Mamic nije samo.mamic .
Mamici su i todorici svi
pitam se imaju li navedeni ikakve veze s imenom riječkog kafića "tri majmuna" ?
moguće, ali to je onda teški eufemizam.
sitting_bull-
2015-09-28
Da znas citati izmedju redova a ne izvlaciti samo ono sto tebi odgovara onda bi i shvatio moju poantu da Mamic nije samo Zdravko nego Mamic su svi.sitting_bull wrote:nema dr. ive, anemičnog idiota, druga sove i ostalih s vrha piramide koja rastače hrvatsku.FRANK wrote:Ako cjenis moje domoljublje onda bi izmedju mojih redova mogao procitati ogorcenje gadjenje .
Mamic nije samo.mamic .
Mamici su i todorici svi
Od hdz sdp hns hss.
2015-09-13
Jebiga Ante, onda je Mamić cijela Hrvatska ... Svaki Hrvat navija za jedne od ovih ...FRANK wrote:Da znas citati izmedju redova a ne izvlaciti samo ono sto tebi odgovara onda bi i shvatio moju poantu da Mamic nije samo Zdravko nego Mamic su svi.sitting_bull wrote:nema dr. ive, anemičnog idiota, druga sove i ostalih s vrha piramide koja rastače hrvatsku.FRANK wrote:Ako cjenis moje domoljublje onda bi izmedju mojih redova mogao procitati ogorcenje gadjenje .
Mamic nije samo.mamic .
Mamici su i todorici svi
Od hdz sdp hns hss.
Zeko-
2015-08-26
Jednom.si nesto rekao i to mi ostaje zvonit za sva vremena.Zeko wrote:Jebiga Ante, onda je Mamić cijela Hrvatska ... Svaki Hrvat navija za jedne od ovih ...FRANK wrote:Da znas citati izmedju redova a ne izvlaciti samo ono sto tebi odgovara onda bi i shvatio moju poantu da Mamic nije samo Zdravko nego Mamic su svi.sitting_bull wrote:nema dr. ive, anemičnog idiota, druga sove i ostalih s vrha piramide koja rastače hrvatsku.FRANK wrote:Ako cjenis moje domoljublje onda bi izmedju mojih redova mogao procitati ogorcenje gadjenje .
Mamic nije samo.mamic .
Mamici su i todorici svi
Od hdz sdp hns hss.
Svaki narod ima vlast kakvu i zasluzuje
2015-09-13
utakmica za osminu EL, još jedan običan dan za dinamo
možda se negdje od 4finala malo podigne atmosfera
možda se negdje od 4finala malo podigne atmosfera
End- Posts : 21177
2015-08-25
I to ti je, moj Ante, jedina istina ...FRANK wrote:Jednom.si nesto rekao i to mi ostaje zvonit za sva vremena.Zeko wrote:Jebiga Ante, onda je Mamić cijela Hrvatska ... Svaki Hrvat navija za jedne od ovih ...FRANK wrote:Da znas citati izmedju redova a ne izvlaciti samo ono sto tebi odgovara onda bi i shvatio moju poantu da Mamic nije samo Zdravko nego Mamic su svi.sitting_bull wrote:
nema dr. ive, anemičnog idiota, druga sove i ostalih s vrha piramide koja rastače hrvatsku.
Od hdz sdp hns hss.
Svaki narod ima vlast kakvu i zasluzuje
Zeko-
2015-08-26
Čestitam Dinamu na prolasku dalje
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/dinamo-prosao-u-osminu-finala-pogledajte-zlatni-gol-mislava-orsica-modri-marsiraju-dalje-15053539
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/dinamo-prosao-u-osminu-finala-pogledajte-zlatni-gol-mislava-orsica-modri-marsiraju-dalje-15053539
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
The #UEL Round of 16 line-up is complete:
— Squawka News (@SquawkaNews) February 25, 2021
???????????????????????? Tottenham
???????????????????????? Arsenal
???????????????????????? Man United
???????????????????????? Rangers
Granada
Villarreal
Roma
Olympiacos
Milan
Dinamo Zagreb
Dynamo Kyiv
Shakhtar
Ajax
Molde
Young Boys
Slavia Prague
haha ovo je prelako za dinamo
End- Posts : 21177
2015-08-25
Milan pokrao Zvezdu. I oni bi se sa najvecim svjetskim klubom borili za nesto.
Nemogu virovati. Mislim da se ta suga uopce usporedjiva sa Piemonte Damon.
Nemogu virovati. Mislim da se ta suga uopce usporedjiva sa Piemonte Damon.
2015-09-13
Princ od Čaira wrote:Gledaj anteta ciganina ala kmeči...
2015-09-13
Šteta kaj u ždrijebu nema više rusa, kak' neki ovdje vele, puno jače lige od HNL-a ... Samo da pokažemo kak' je HNL za rusku ligu, premiership ... Al' dobro, volio bi izbjeći jedino Man. United i to ne zato kaj ih se bojim, nego zato jer bi oni sigurno imali sudački poguranac ... Sve ovo drugo je itekako prolazno, a naročito Glasgow, Granada, Olimpiacos, Kijev, Young Boys i Molde ... Interesantno je i to da se "neznalica" Zoki po broju bodova za UEFA-koeficijent potpuno izjednačio sa "velikim" trenerom Nenekom u njegovoj sezoni Eurolige ... Obojica su osvojili 14 bodova s time da Zoki ima 2 utakmice manje odigrane ...
Zeko-
2015-08-26
Šteta kaj u ždrijebu nema više rusa, kak' neki ovdje vele, puno jače lige od HNL-a ... Samo da pokažemo kak' je HNL za rusku ligu, premiership ... Al' dobro, volio bi izbjeći jedino Man. United i to ne zato kaj ih se bojim, nego zato jer bi oni sigurno imali sudački poguranac ... Sve ovo drugo je itekako prolazno, a naročito Glasgow, Granada, Olimpiacos, Kijev, Young Boys i Molde ... Interesantno je i to da se "neznalica" Zoki po broju bodova za UEFA-koeficijent potpuno izjednačio sa "velikim" trenerom Nenekom u njegovoj sezoni Eurolige ... Obojica su osvojili 14 bodova s time da Zoki ima 2 utakmice manje odigrane ...
Zeko-
2015-08-26
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Europa League 20/21
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» BARCLAY'S PREMIER LEAGUE 22/23
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21