Europa League 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Europa League 20/21
zahvaljujemo kako ne..
koga bi drugoga ismijavali da nema naših ribara haha
End- Posts : 21177
2015-08-25
Od 5 odigranih europskih utakmica hr klubova ove sezone, jedino je Hajduk upisao pobjedu (ostale 4: GNK, GNK2, mađari - samo jedan x).fridrih_niche wrote:Osim Hajduka nema ko koeficijent dizat...
Zahvalite se Hajduku...
<3
Osim što je osvetio za poraz male riječice i nepogrešivog Zlatka Dalića, jedino je Hajduk doprinio da koeficijent HNL močvare ne padne skroz.
Zahvalite se Hajduku.
Guest- Guest
Ima na čemu.End wrote:
zahvaljujemo kako ne..
Samo napomena, da znaš na kojoj si temi:
Guest- Guest
na kojoj to?Andreas Goldberger wrote:Ima na čemu.End wrote:
zahvaljujemo kako ne..
Samo napomena, da znaš na kojoj si temi:Re: Europa League 20/21
možda na temi vezano za natjecanje u kojem ribari nisu nastupali od 2010.
očito ti ne znaš na kojoj temi si..
2015-08-25
Ponovit ćemo postupak:End wrote:na kojoj to?Andreas Goldberger wrote:Ima na čemu.End wrote:
zahvaljujemo kako ne..
Europa League 20/21
Evo, malo ćemo i odvojiti:
Europa League
20/21
Guest- Guest
možemo ponoviti nema problema..Andreas Goldberger wrote:Ponovit ćemo postupak:End wrote:na kojoj to?Andreas Goldberger wrote:
Ima na čemu.
Europa League 20/21
Evo, malo ćemo i odvojiti:
Europa League20/21
sve dok tvoji magarci ne zaigraju stvarno u EL ovo nije tema za tebe.
do onda se drži svoje privatne teme i ne širi bolest dalje..
2015-08-25
dominira ko čmarduk u HNL-u i protiv gzire hahafridrih_niche wrote:Amper dominira Enda!
:^O
Zahvalite se Hajduku!
;)
zahvaljujemo im na tome
2015-08-25
Malo ti je jasnije, ali ne još sasvim. Kad nema još većeg formata.End wrote:
možemo ponoviti nema problema..
A što se tiče držanja teme, pa ti bi se trebao držati Messi-a i Pepa, bacati drkicu na njih kao što već godinama radiš, jer čim malo zaoreš negdi drugdi - blamiraš se.
Guest- Guest
čekaj da ti OPET ponovim... sad sam stavio veći font pošto te to jebeAndreas Goldberger wrote:Malo ti je jasnije, ali ne još sasvim. Kad nema još većeg formata.End wrote:možemo ponoviti nema problema..
A što se tiče držanja teme, pa ti bi se trebao držati Messi-a i Pepa, bacati drkicu na njih kao što već godinama radiš, jer čim malo zaoreš negdi drugdi - blamiraš se.
kao što sam ti rekao, pravi se glup na svojoj temi jer ovdje tovarsko trolanje i spinanje ne prolazi. tamo si sebi okupio dosta dobro društvo za vaše boleštine, ne moraš to širiti na ostale teme, a to sve više radiš.
a za blamiranje me proziva lik koji ima ignore listu zato jer su ga toliko našamarali da to više nije mogao izdržati, a vjerojatno si i prvi počeo s provokacijama kao ovdje...
znači nema ništa jadnije i sramotnije od toga, osim možda kluba za koji navijaš, a oni su poimanje i esencija jadnoće.
a sad da čujemo nicheta jel i dalje dominiraš.. samo je pitanje u čemu, u primanju šamara si GOAT kao messi i guardiola u balunu.
2015-08-25
Ne znam zašto se javljaju navijači bede od kliba koju su amateri sa malte izbacili prošle godine?
Guest- Guest
Mene je sramota kao dalmatinca reci da je Hajduk iz Dalmacije. Najveca sramota hrvatskog nogometa je Hajduk. Jedva prosli amatere iz Tetova i vec kurcenje a za tjedan dana kad ih Gatasaray izmasakrira onda ce biti prica.
BOZE KAKO JE LIPO BITI NAVIJAC HAJDUKA
HAJDUK ZIVI VJECNO
I TE PIZDARIJE.
jad i cemer
BOZE KAKO JE LIPO BITI NAVIJAC HAJDUKA
HAJDUK ZIVI VJECNO
I TE PIZDARIJE.
jad i cemer
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Znaci jedva prosli poluamatere ciji je klub skupio po cesti postare konobare automehanicare itd. I taj hajduk ih jedva pobjedi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pazi oni već pričaju kako će izbaciti galatasaray jer igraju bez navijača, a argument je to što je hrvatska reprezentacija bolja od turske
2015-08-25
Dinamo na Maltežane ili Estonce u playoffu. Hajduk ako prođe turčine mogao bi na Rangerse, Rijeka ako prođe Ukrajince ode vjerojatno u Kopenhagen, a Lokomotiva ako kojim čudom prođe Malmo čeka doma valjda Granadu.
Gledao sam jučer tekmu. Za ove Makedonce stopera igra lik sa škembicom. Predebeo je za moju veteransku ekipu. Al ih je uredno spremio u džep.FRANK wrote:Znaci jedva prosli poluamatere ciji je klub skupio po cesti postare konobare automehanicare itd. I taj hajduk ih jedva pobjedi
Zvezda ima Bari, Partizan FlamurtariBrat Brale wrote:Ne znam zašto se javljaju navijači bede od kliba koju su amateri sa malte izbacili prošle godine?
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» Europa League 20/21
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» BARCLAY'S PREMIER LEAGUE 22/23
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21