Europa League 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Europa League 20/21
Nemaju?Montero wrote:fridrih-niche wrote:I onda vi razumite šta je rivalitet...
:D
Pušite kurac i vi i GNK Lopov...
<3
Mi smo premala zemlja da bi nas lokalni rivalitet trebao određivati
Veselim se uspjehu svih klubova i sportskih kolektiva sa ovih prostora neovisno o vrsti sporta
Ali da...toliko ste zaglibili da tamo doli izgleda svi zele i viruju u mantru "dabogda sve izgubili"
Tragican mentalitet,cak i u spanjolskoj koja ima jasna previranja među nacionalnim skupinama(baski i katalonci) nemaju takav stav prema repki ..svi se odazivaju i daju svoj maksimum
Umjesto prema jednom kozmopolitskom i tolerantnom drustvu mi idemo u segregaciju i kultizam ...bas zato je naziv sekta i prigodan
Ovdje ne govorim o kriminalnim radnjama odredenih ljudi i njihovom (ne)kaznjavanju vec o onome sto nas povezuje kao skupinu ljudi
Jednoumlje i zaravnjenost kolektiva je strasnija stvar od despotstva pojedinca
Furija je zadnju utakmicu u Barceloni odigrala '75.
Na samom Camp Nou '69.
U Bilbau na San Mamesu nisu igrali još i duže, od '67.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Respekt za iskrenost emocija <3fridrih-niche wrote:Nemojte navijat za Hajduka, draže mi je kad nas mrzite...
Iskrenost emocija je vrlo bitna...
<3
https://www.google.com/amp/s/gol.dnevnik.hr/amp/clanak/rubrika/nogomet/u-marseillu-zabranjeno-gledanje-finala-lige-prvaka---617387.html
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Pa ovo je sve!FRANK wrote:Avenue Mall.Roland Deschain wrote:Jebo ti čoban mater smrdljivu, krezubu.Jack Torrance wrote:Ajde lopovi čobanski svi skupa op, op, op
Starkelja vs Proloska spadalina
Boli, boli...
Kaži majci šta te boli dušooooooo
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
End wrote:anime pederčina
2017-04-24
2017-04-24
fridrih-niche wrote:Prekrasni postovi...
I <3 this forum!
2017-04-24
Samo opušteno momci, recite "ne" nasilju ka sredstvu rješavanja otvorenih pitanja koja opterećuju međuljudske odnose.fridrih-niche wrote:200 kn na Baku...FRANK wrote:Avenue Mall.Roland Deschain wrote:Jebo ti čoban mater smrdljivu, krezubu.Jack Torrance wrote:Ajde lopovi čobanski svi skupa op, op, op
Starkelja vs Proloska spadalina
Osim ako ne uzmeš kakve opijate ka i narkoman Ademi...
:D
Dajte da budemo zajedno, ovu poruku tribamo više nego no ikad
2017-04-24
Jack Torrance wrote:Respekt za iskrenost emocija <3fridrih-niche wrote:Nemojte navijat za Hajduka, draže mi je kad nas mrzite...
Iskrenost emocija je vrlo bitna...
<3
https://www.google.com/amp/s/gol.dnevnik.hr/amp/clanak/rubrika/nogomet/u-marseillu-zabranjeno-gledanje-finala-lige-prvaka---617387.html
Lucki grad u kojem zivi najveci skart francuske ; odlicna usporedba
Last edited by Montero on 16/4/2021, 00:21; edited 1 time in total
Guest- Guest
Najvjerniji...Jack Torrance wrote:Ajde lopovi čobanski svi skupa op, op, op
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:čestitke dalmatima na pobjedi villareala
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=46826
Guest- Guest
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50