Europa League 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Europa League 20/21
Zvezda ima Bari, Partizan FlamurtariBrat Brale wrote:Ne znam zašto se javljaju navijači bede od kliba koju su amateri sa malte izbacili prošle godine?
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Ako se mislimo svi skupa igrati u ovom Kicovom pješčaniku, moramo se naučiti slagati.
Dajte da budemo zajedno.
Dajte da budemo zajedno.
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Vec vidim mitomanske upise nakon sto ih Galatasaray izmasakrira.Roland Deschain wrote:Gledao sam jučer tekmu. Za ove Makedonce stopera igra lik sa škembicom. Predebeo je za moju veteransku ekipu. Al ih je uredno spremio u džep.FRANK wrote:Znaci jedva prosli poluamatere ciji je klub skupio po cesti postare konobare automehanicare itd. I taj hajduk ih jedva pobjedi
Mitomanija koja bi posramila i seselja i dacica i vucica
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nazalost si u pravuDybala wrote:Vrijeme je za vojvodinu nedjeljnu misu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Puši kurac, mamićevac.fridrih_niche wrote:Pušite kurac, Tatticari!
<3
Nema veze, opet si mi drag...Roland Deschain wrote:Pušim kurac, mamićevac sam.fridrih_niche wrote:Pušite kurac, Tatticari!
<3
I zahvali se Hajduku šta bilda koeficijent...
<3
Guest- Guest
Kome bilda koeficijent? Šta briješ ti?
Fuck off, gejaro.fridrih_niche wrote:Nema veze, opet si mi drag...Roland Deschain wrote:Puši kurac, mamićevac.fridrih_niche wrote:Popušim vam kurac, Tatticari!
<3
Hrvatskim predstavnicima!Roland Deschain wrote:Kome bilda koeficijent? Šta briješ ti?
Moćni Hajduk, životinja!
<3
Guest- Guest
Legendo!Roland Deschain wrote:Fuck off, gejara sam.fridrih_niche wrote:Nema veze, opet si mi drag...Roland Deschain wrote:
Pušim kurac, mamićevac sam.
<3
Guest- Guest
Jack Torrance wrote:Ako se mislimo svi skupa igrati u ovom Kicovom pješčaniku, moramo se naučiti slagati.
Dajte da budemo zajedno.
darth_vader-
2014-04-17
Dosta je bilo.Dybala wrote:trolanje ne moze biti legitimno od strane navijaca gayduga
Sutra izlazi lista strijeljanja
2015-09-13
End wrote:čekaj da ti OPET ponovim... sad sam stavio veći font pošto te to jebeAndreas Goldberger wrote:Malo ti je jasnije, ali ne još sasvim. Kad nema još većeg formata.End wrote:možemo ponoviti nema problema..
sve dok tvoji magarci ne zaigraju stvarno u EL ovo nije tema za tebe.
do onda se drži svoje privatne teme i ne širi bolest dalje..
A što se tiče držanja teme, pa ti bi se trebao držati Messi-a i Pepa, bacati drkicu na njih kao što već godinama radiš, jer čim malo zaoreš negdi drugdi - blamiraš se.
kao što sam ti rekao, pravi se glup na svojoj temi jer ovdje tovarsko trolanje i spinanje ne prolazi. tamo si sebi okupio dosta dobro društvo za vaše boleštine, ne moraš to širiti na ostale teme, a to sve više radiš.
a za blamiranje me proziva lik koji ima ignore listu zato jer su ga toliko našamarali da to više nije mogao izdržati, a vjerojatno si i prvi počeo s provokacijama kao ovdje...
znači nema ništa jadnije i sramotnije od toga, osim možda kluba za koji navijaš, a oni su poimanje i esencija jadnoće.
a sad da čujemo nicheta jel i dalje dominiraš.. samo je pitanje u čemu, u primanju šamara si GOAT kao messi i guardiola u balunu.
1. Jak si, meštar od fonta.
2. Dobro, nećeš mi valjda ti određivati gdje ću pisati. Uostalom, napisao sam ti više puta koja je tema. Bio si na dobrom putu da ubereš, ali opet si skrenuo.
3. Ne znam o kakvom šamaranju pričaš. Moraš shvatiti da je ovaj forum ništa ozbiljno,i ako ne želiš čitati copy/paste upise dosadnih mamićevih podanika (ja ih zovem izdrkotine) onda iskoristiš mogućnost da ne čitaš. Uostalom, ti si godinama pisao protiv takvih i protiv njihovog obožavanog bankomata, a vidim u zadnje vrime te malo okrenulo. Staviti na ignore dosadne ljubitelje lika i djela bjegunca iz Međugorja ne da nije jadno i sramota, naprotiv. Ne znaš što bi napisao, pa pričaš pizdarije. Oprostit ću ti.
4. I zadnje, držimo se teme. Od 5 utakmica u Europi hr klubova ove sezone, jedino je Hajduk uzeo 100 % mogućih bodova za koeficijent nacionalne lige, a još se osvetio Renovi za izbacivanje Rijeke i Dalića 2008-e. To nije trolanje, nego su činjenica.
Guest- Guest
Ampere ti si jednostavno glup ko kurac.
Idiot si prve klase nesto alla shitting.
Sektas budaletina i kreten.
Em si srbin i autonomas koji drka na tzv republiku dalmaciju
E pa nece ici. Nece stoko orjunaska. Viruj mi ti ti veli Ante iz Imotskiga.
A ti i dalje jedi govna je su rilov i perasovic izasrali
Idiot si prve klase nesto alla shitting.
Sektas budaletina i kreten.
Em si srbin i autonomas koji drka na tzv republiku dalmaciju
E pa nece ici. Nece stoko orjunaska. Viruj mi ti ti veli Ante iz Imotskiga.
A ti i dalje jedi govna je su rilov i perasovic izasrali
2015-09-13
uuuuuu i taj pišljivi odgovor čekam cijeli dan
klasično tovarski, kilometarski post ničega
klasično tovarski, kilometarski post ničega
End- Posts : 21177
2015-08-25
I to bas oni koji mrze sve hrvatsko iz dna duseEnd wrote:pazi oni već pričaju kako će izbaciti galatasaray jer igraju bez navijača, a argument je to što je hrvatska reprezentacija bolja od turske
2015-09-13
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» Europa League 20/21
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» BARCLAY'S PREMIER LEAGUE 22/23
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21