La Liga 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: La Liga 20/21
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:End wrote:FRANK wrote:Drk drk drk svrs svrssvrrrrs
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Mascherano, da nije igrao u Liverpoolu, karijera mu nebi bila vrijedna spomena.
U pravu si moram priznati.Roland Deschain wrote:Mascherano, da nije igrao u Liverpoolu, karijera mu nebi bila vrijedna spomena.
Tamo se zaista naosvajao brdo trofeja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nije sve u trofejima. Važnija je čast igranja u takvom velikanu.
Razumio bih da je igrao u Juventusu ali ovako ...Roland Deschain wrote:Nije sve u trofejima. Važnija je čast igranja u takvom velikanu.
2015-09-13
:^OFRANK wrote:U pravu si moram priznati.Roland Deschain wrote:Mascherano, da nije igrao u Liverpoolu, karijera mu nebi bila vrijedna spomena.
Tamo se zaista naosvajao brdo trofeja
Guest- Guest
To je korumpirana fifa koja se dodvarava malom stakoru
To se najbolje vidjelo na mundialima kada je za tragicne izvedbe dobijao motm
To se najbolje vidjelo na mundialima kada je za tragicne izvedbe dobijao motm
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Messi proglašen najboljim igračem utakmice, a drugi ga spašavali...
:^O
Vrv po istom principu kao što je izabran za mvp-a SP-a...
Guest- Guest
Messi čim istrči na teren proglasi ga se igračem utakmice.
Roland Deschain wrote:Messi čim istrči na teren proglasi ga se igračem utakmice.
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Messi čim istrči na teren proglasi ga se igračem utakmice.
Guest- Guest
Beef Supreme wrote:Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Messi čim istrči na teren proglasi ga se igračem utakmice.
Guest- Guest
Gary Lineker: “For me, Messi has been a gift from the footballing Gods.
He’s such a phenomenal talent… a player who not only beats people but mesmerises them, produces magical moments, scores multitude of goals but he’s also an honest player. He gets kicked, he gets hacked [but] he gets up. He never dives. He doesn’t cheat.
He’s jut a brilliant example for footballers everywhere.
If everyone copied him the game would be much better."
sad ključaj ovaj raspali forum
He’s such a phenomenal talent… a player who not only beats people but mesmerises them, produces magical moments, scores multitude of goals but he’s also an honest player. He gets kicked, he gets hacked [but] he gets up. He never dives. He doesn’t cheat.
He’s jut a brilliant example for footballers everywhere.
If everyone copied him the game would be much better."
sad ključaj ovaj raspali forum
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50