La Liga 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: La Liga 20/21
Umri ... ja ga nevolim jer je lopina a ti ga mrzis jer igra za real.
Da je u barci dizao bi ga ko boga.
Uostalom navijat za argentinu protiv svoje drzave moze samo stoka
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ne kaze se uzalud
Pusti budalu da se izmori onda ga dotuci.
Pusti budalu da se izmori onda ga dotuci.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
The jersey worn by Messi yesterday was previously worn by Maradona. A collector gave it to Messi before the 2018 World Cup.
Makes the tribute even more incredible...
Makes the tribute even more incredible...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nogometni svijet ostao je u blagom šoku nakon što je španjolski sudac Mateu Lahoz dodijelio žuti karton Lionelu Messiju jer je ovaj odlučio na poseban način odati počast preminuloj nogometnoj legendi Diegu Armandu Maradoni.
Kažnjen zbog reklamiranja
Članak 91. disciplinskog pravilnika kaže sljedeće: “Nogometaš koji nakon što postigne gol ili zbog bilo kojeg drugog razloga u slavlju podigne dres te ispod njega pokaže bilo kakvu reklamu, slogan, kraticu, anagram, akronim ili crtež, bez obzira na njihov sadržaj i svrhu te akcije, bit će kažnjen kao počinitelj ozbiljnog prekršaja s tri tisuće eura i upozorenjem. Tu kaznu plaća klub počinitelja ozbiljnog prekršaja”.
A upravo se toga držao i Savez pa je Messi zaradio kaznu zbog reklamiranja poznate japanske kompanije, a kaznu će platiti Barcelona.
Kažnjen zbog reklamiranja
Članak 91. disciplinskog pravilnika kaže sljedeće: “Nogometaš koji nakon što postigne gol ili zbog bilo kojeg drugog razloga u slavlju podigne dres te ispod njega pokaže bilo kakvu reklamu, slogan, kraticu, anagram, akronim ili crtež, bez obzira na njihov sadržaj i svrhu te akcije, bit će kažnjen kao počinitelj ozbiljnog prekršaja s tri tisuće eura i upozorenjem. Tu kaznu plaća klub počinitelja ozbiljnog prekršaja”.
A upravo se toga držao i Savez pa je Messi zaradio kaznu zbog reklamiranja poznate japanske kompanije, a kaznu će platiti Barcelona.
2015-08-25
Minuta šutnje za Maradonu. Nogometašica je sjela: Ne poštujem silovatelje i pedofile
Jedna nogometašica odlučila je komemoraciju Maradone iskoristiti za prosvjed protiv njega.
Paula Dapena (24), igračica Viajes Interriasa je prije prijateljske utakmice protiv Deportivo de la Corune odlučila kako neće pokleknuti pred političkom korektnošću i onim što je "red", nego da će iskazati svoj stav.
Kada je počela minuta šutnje u čast Maradone, a sve igračice, treneri i suci u tišini stajali, ona je sjela na travnjak i okrenula leđa u smjeru u kojem su svi gledali licem.
Nakon utakmice je objasnila zašto je to napravila: "Prije nekoliko dana, kada je bio Dan eliminacije rodnog nasilja, ovakve geste se nisu radile i ako tada žrtve nisu dobile minutu šutnje, ja neću to raditi za zlostavljača. Neću stajati mirno za silovatelja, pedofila i zlostavljača, nego ću sjesti i okrenuti leđa. Da bi se netko smatrao velikim igračem, mora prije svega biti čovjek i imati vrline važnije od vještina s loptom, za koje je poznato da su kod Maradone bile spektakularne."
Maradonu su tijekom i nakon karijere okruživali brojni skandali koji su uključivali drogu, druženje s mafijom, optužbe za silovanje, a upravo to je ono što Dapena nije htjela slaviti i protiv čega se odlučila pobuniti.
Jedna nogometašica odlučila je komemoraciju Maradone iskoristiti za prosvjed protiv njega.
Paula Dapena (24), igračica Viajes Interriasa je prije prijateljske utakmice protiv Deportivo de la Corune odlučila kako neće pokleknuti pred političkom korektnošću i onim što je "red", nego da će iskazati svoj stav.
Kada je počela minuta šutnje u čast Maradone, a sve igračice, treneri i suci u tišini stajali, ona je sjela na travnjak i okrenula leđa u smjeru u kojem su svi gledali licem.
Nakon utakmice je objasnila zašto je to napravila: "Prije nekoliko dana, kada je bio Dan eliminacije rodnog nasilja, ovakve geste se nisu radile i ako tada žrtve nisu dobile minutu šutnje, ja neću to raditi za zlostavljača. Neću stajati mirno za silovatelja, pedofila i zlostavljača, nego ću sjesti i okrenuti leđa. Da bi se netko smatrao velikim igračem, mora prije svega biti čovjek i imati vrline važnije od vještina s loptom, za koje je poznato da su kod Maradone bile spektakularne."
Maradonu su tijekom i nakon karijere okruživali brojni skandali koji su uključivali drogu, druženje s mafijom, optužbe za silovanje, a upravo to je ono što Dapena nije htjela slaviti i protiv čega se odlučila pobuniti.
2015-08-25
Kurva
2015-09-13
Dve gluperde se svadjaju ko je gluplji. Gledam, ne verujem i grohotom se smejem...
Guest- Guest
To da se ulizes endu da nisi samnom prika ... srami se endu se ulizivas.Brat Brale wrote:Dve gluperde se svadjaju ko je gluplji. Gledam, ne verujem i grohotom se smejem...
Kao da i sam.osobno neznas da bi te skratio za glavu bez problema.
Samo end je preglup da to shvati .a ti jos gluplji kad njemu pokusavas obkasniti
2015-09-13
Al moran priznat da ni u ludilu nisan ocekiva fajt na relaciji Ante - End...
Zbunjen sam...
:D
Zbunjen sam...
Guest- Guest
niti ja, al kad već govno đubretrasko traži šamare moram mu udovoljiti
2015-08-25
Laporta je bio predsjednik Barcelone od 2003. do 2010. godine, a sada je i službeno objavio svoju kandidaturu da ponovno postane predsjednik nakon ostavke Josepa Marije Bartomeua.
neka igre počnu
neka igre počnu
2015-08-25
font ili laporta
tako slatka su mi oba, al odabrat ne znam koga
tako slatka su mi oba, al odabrat ne znam koga
2015-08-25
Ja nikad nespavam i znam da sam uvik spreman na veleizdaju.fridrih_niche wrote:Al moran priznat da ni u ludilu nisan ocekiva fajt na relaciji Ante - End...
Zbunjen sam...
Jer ja baratam cinjenicama i bez kojih nikad ne ostajem a ako ostanem bez cinjenica jer ja se necu upustiti u rasprave sto je nemoguce jer ja nikad necu ostati bez cinjenica.
Inteligetniji sam bio prije
Inteligetniji sam sada
Inteligetniji cu biti i poslje.
Jer sam navijac i Dinama i Juventusovca
2015-09-13
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50