La Liga 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: La Liga 20/21
Na FM 10 san uvik kupova Modrića...End wrote:vjerujte mi da će niche prvi u svojim ekipama imati gvardiola i majera...
kao šta je imao modrića
Triba mi je jedan trkač za Buonanottea, znalca u ekipi...
A ove Gvardiole, Majere, ne ni kupija da su gratis...
:p
Btw. pocea sam s Milanom...
Proda par pojedinaca i dovea Wilsherea ka free transfer, wonderkida Rovellu iz Genove i šlag na torti - Upamecana za 75 milja €...
<3
Još nisan nijednu utakmicu odigra...
;)
Guest- Guest
Big Ben je na FM 20 jedan od najboljih wonderkidova...Beef Supreme wrote:Roland Deschain wrote:Baš me zanima kako je Dinamo s tolikim prevarama od igrača uvjerljivo prvi u HNL-u i prvi u EL, bez poraza. A stranci ih plaćaju po 20-ak milja €. Ljudi, pestanite komentirat nogomet ako kurca ne kužite. Balote komentirajte.
Petkovic i majer su zesce prevare
Gvadriola ide istim smjerom medijskog pumpanja kao i Big Ben , moderni stam i maldini u jednom paketu kako ga se ptedstavljalo
Ajme...
:(
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Na FM 10 san uvik kupova Modrića...End wrote:vjerujte mi da će niche prvi u svojim ekipama imati gvardiola i majera...
kao šta je imao modrića
Triba mi je jedan trkač za Buonanottea, znalca u ekipi...
A ove Gvardiole, Majere, ne ni kupija da su gratis...
:p
Btw. pocea sam s Milanom...
Proda par pojedinaca i dovea Wilsherea ka free transfer, wonderkida Rovellu iz Genove i šlag na torti - Upamecana za 75 milja €...
<3
Još nisan nijednu utakmicu odigra...a vec sve izgubija
;)
Guest- Guest
Benković je više od pola karijere ozlijeđen. Prije nego su ga prodali, štedili su ga gdjegod su mogli samo da se ne ozlijedi prije zaključenja posla. Da ga ozljede nisu masakrirale već bi bio u reprezentaciji.fridrih_niche wrote:Big Ben je na FM 20 jedan od najboljih wonderkidova...Beef Supreme wrote:Roland Deschain wrote:Baš me zanima kako je Dinamo s tolikim prevarama od igrača uvjerljivo prvi u HNL-u i prvi u EL, bez poraza. A stranci ih plaćaju po 20-ak milja €. Ljudi, pestanite komentirat nogomet ako kurca ne kužite. Balote komentirajte.
Petkovic i majer su zesce prevare
Gvadriola ide istim smjerom medijskog pumpanja kao i Big Ben , moderni stam i maldini u jednom paketu kako ga se ptedstavljalo
Ajme...
:(
Odma san reka da neće bit ništa od njega, kad san vidija kako mu kolino ispada...
Jbg, ne možeš napravit karijeru s takvim kolinima...
;)
Jbg, ne možeš napravit karijeru s takvim kolinima...
;)
Guest- Guest
Nisu samo koljena, nego i leđa. Ko Jeremija je.
I Šimunović isto. Samo za razliku od Bena i Gvardiola, Šimunović je antitalent i sikira. Ko Jurica Buljat.
I Šimunović isto. Samo za razliku od Bena i Gvardiola, Šimunović je antitalent i sikira. Ko Jurica Buljat.
Onda se krivo radilo s njim...
Ne mogu virovat da mu se to treninzima nije moglo ojačat, preduhitrit ozljede koliko toliko...
;)
Ne mogu virovat da mu se to treninzima nije moglo ojačat, preduhitrit ozljede koliko toliko...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Onda se krivo radilo s njim...
;)
Kad su zglobovi slavi, teško koji trening to može da prevenira...
Guest- Guest
kada li će ta prevara više da odjebe, da napokon progleda ta velika fudbalska nacija...
Guest- Guest
nemaju oni 1 igrača u svojem sastavu koji bi mogao igrati za čmarsrbiju koja se bruka na svakom koraku.
messi i 20 antitalenata..
imaš napuhane zvijezde kao lo celso, paredes ili lautaro, al realno sve su to prevare.
ove ostale bolje ne spominjati jer su toliko nebitni i nepoznati da čak ne spadaju pod kategoriju prevare.
messi i 20 antitalenata..
imaš napuhane zvijezde kao lo celso, paredes ili lautaro, al realno sve su to prevare.
ove ostale bolje ne spominjati jer su toliko nebitni i nepoznati da čak ne spadaju pod kategoriju prevare.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ovaj forum je bas krenuo argumentirano pricati a svaka budala znade da je svaka normalna rasprava izravan put u pederluk.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kad smo kod pederluka...Nabijem te na kurac.FRANK wrote:Ovaj forum je bas krenuo argumentirano pricati a svaka budala znade da je svaka normalna rasprava izravan put u pederluk.
Znam ja da si uz nichetajedan od tajnih pedercina na forumu.Roland Deschain wrote:Kad smo kod pederluka...Nabijem te na kurac.FRANK wrote:Ovaj forum je bas krenuo argumentirano pricati a svaka budala znade da je svaka normalna rasprava izravan put u pederluk.
I onda se cudis sto ti zena sanja moj kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50