La Liga 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: La Liga 20/21
Roland Deschain wrote:Trebaju ga se riješit, uzet 100-200 milja i kojeg igrača i gotovo.
Al nisu pametni, jebat ga..
Ovaj Bartomeu, ili kako se zove, je glup ka kurac...
;)
Guest- Guest
160 milja eura su dali/će dat za Hazarda...
Koji je prvu sezonu zabija samo 1 gol...
:^O
Koji je prvu sezonu zabija samo 1 gol...
:^O
Guest- Guest
"I would never go to court against the club of my life, which is why I will stay."
"I wasn't happy and I wanted to leave. I have not been allowed this in any way and I will STAY at the club so as not to get into a legal dispute. The management of the club led by Bartomeu is a disaster".
Messi gave the exclusive interview to neutral GOAL, instead of SPORT or MD.
kakava legenda, kakav GOAT, znao sam da će razvaliti i uvaliti svima kurčinu.
Messi izlazi kao apsolutni pobjednik
"I wasn't happy and I wanted to leave. I have not been allowed this in any way and I will STAY at the club so as not to get into a legal dispute. The management of the club led by Bartomeu is a disaster".
Messi gave the exclusive interview to neutral GOAL, instead of SPORT or MD.
kakava legenda, kakav GOAT, znao sam da će razvaliti i uvaliti svima kurčinu.
Messi izlazi kao apsolutni pobjednik
End- Posts : 21177
2015-08-25
treba zahvaliti GUARDIOLI, tako je to kad GOAT-a savjetuje GOAT-a. dobiješ GOAT-ovski deal.
a mogao ga je odvući u city bez problema... kakav gospodin pep
a mogao ga je odvući u city bez problema... kakav gospodin pep
2015-08-25
End wrote:
MESSI OSTAJE
haha kakvo pišanje po cijelom svijetu
Ovo je samo pisanje po Barci, a pogotovo po upravi Barce...
:D
Umisto da uzmu 100 milja € i 1-2 igrača od Cityja, oni će za 9 miseci ostat bez Messija, te love i igrača i osvojit će 0 trofeja u tom periodu...
;)
Guest- Guest
messi mora imati dostojan oproštaj i to će imati, to je najveća dobit svega ovoga.
a uprava ako ima barem imalo dostojanstva treba sad dati otkaz pogotovo nakon konkretne javne prozivke, a navijači ima da zapale prostorije kluba, da su navijači...
a uprava ako ima barem imalo dostojanstva treba sad dati otkaz pogotovo nakon konkretne javne prozivke, a navijači ima da zapale prostorije kluba, da su navijači...
2015-08-25
Messi said: pic.twitter.com/BDrLO8tR1A
— Messi Worldwide (@Messi_Worldwide) September 4, 2020
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
2015-08-25
My love & respect for Messi was already beyond what you can imagine. But him staying against his will & own interests, just so the club’s image doesn’t suffer further has multiplied that. And on top of that having the balls to attack Bartomeu...
fuckin GOAT
fuckin GOAT
2015-08-25
“Povrijedile su me stvari koje sam čuo od ljudi i od novinara, shvatio sam da ima puno lažnih ljudi u svijetu nogometa. Pričalo se o novcu, o mojim prijateljima, mnogo toga me zaboljelo. Nije stvar u novcu, mogao sam otići negdje drugdje i zarađivati više novca tamo, nego u Barceloni”, priznao je Argentinac.
Khaldoon Al Mubarak on #Messi in 2016:
“We asked [Pep] Guardiola to talk to him. We offered him triple the salary he has at Barcelona, but he never accepted it.”
Khaldoon Al Mubarak on #Messi in 2016:
“We asked [Pep] Guardiola to talk to him. We offered him triple the salary he has at Barcelona, but he never accepted it.”
2015-08-25
storm in a teacup .
EstebanEnrique-
2014-04-16
Didn't hesitate to attack Bartomeu in the most delicate situation in order for Barça to prevail.
to se čekalo... a sad se čeka...
Bartomeu has indeed offered to resign if Messi publicly announces his continuity at Barça, a move that puts pressure on the Argentine.
to se čekalo... a sad se čeka...
Bartomeu has indeed offered to resign if Messi publicly announces his continuity at Barça, a move that puts pressure on the Argentine.
2015-08-25
Jedini koji je u cijeloj priči popušio je klub. Plaćat će ga gomilu novca godinu dana i onda će otići badave. A svejedno ništa neće osvojiti. Bolje da ga prodaju za kakvih 200 milja ili mijenjaju za Wijnalduma.
Roland Deschain wrote:Jedini koji je u cijeloj priči popušio je klub. Plaćat će ga gomilu novca godinu dana i onda će otići badave. A svejedno ništa neće osvojiti. Bolje da ga prodaju za kakvih 200 milja ili mijenjaju za Wijnalduma.
EstebanEnrique-
2014-04-16
Roland Deschain wrote:Jedini koji je u cijeloj priči popušio je klub. Plaćat će ga gomilu novca godinu dana i onda će otići badave. A svejedno ništa neće osvojiti. Bolje da ga prodaju za kakvih 200 milja ili mijenjaju za Salaha, Manea, Allisona, van Dijka, Kloppa, pola Liverpoola i englesku kraljicu.
Guest- Guest
Koliko puta je mali stakor otisao u mirovinu? 2x u Argentini i sad se oprostio od Barce...vise puta je pogazio svoju rijec nego tomo tripple H i gladimir cacic ljudi zajedno
Guest- Guest
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50