YU-Liga
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
YU-Liga
U Ligi prvaka gledat cemo MARIBOR
Delije, Grobari, Tovari i Zlocesti plavi decki - ako budu imali sutra srece, ce u drugi evropski razred gdje ih vec ceka porazena Armada...
pa se vi turcite...
Delije, Grobari, Tovari i Zlocesti plavi decki - ako budu imali sutra srece, ce u drugi evropski razred gdje ih vec ceka porazena Armada...
pa se vi turcite...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Re: YU-Liga
ja pratim sve YU klubove u Evropi + nase drage Slovacke i Ceske klubove. Ipak smo nekad imali zajednicko drzavljanstvo...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
A Mađarske i Austrijske?flumen wrote:ja pratim sve YU klubove u Evropi + nase drage Slovacke i Ceske klubove. Ipak smo nekad imali zajednicko drzavljanstvo...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Sva sreća pa ništa od toga.epikur37 wrote:yu liga je obnova ugoslavije sa središtem u beogradu
2014-04-19
..zahovic radi odlican posao...za ne bas veliku lovu dovede odlicna pojacanja..mogla bi hajdukova uprava uciti od njega...kako rece zahovic..ne dovodimo igrace napamet i brzinski..vec ih prate duze vrijeme jer zele se uvjeriti u kontinuitet dobrih igara igraca koje misle dovesti nisu zvucna imena ali znaju..plus maribor ima dobru omladinsku skolu koju je zahovic prekopirao od dinama
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šta ti pričas bre ? U EL jedan srpski i hrvatski klub (rijeka i dinamo)
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Koji je koji?Sexual Tyrannosaurus wrote:Šta ti pričas bre ? U EL jedan srpski i hrvatski klub (rijeka i dinamo)
2014-04-19
To je vise lutrija a ne kvalitet.
Dobili neki Bar Zeva Izraelski klub i sa rezultatom 1:0 prosli dalje.
Tako je i Partizan ulazio, nalete neki anonimusi i na srecu.
Zvezda nije imala srece, naleti PSV sa kojim Milan kasnije igra polufinale LS i slicno.
Dobili neki Bar Zeva Izraelski klub i sa rezultatom 1:0 prosli dalje.
Zvezda nije imala srece, naleti PSV sa kojim Milan kasnije igra polufinale LS i slicno.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Jeste. Njukastl sa Širerom i Andrleht sa Lukakuom.Serbinho-3 wrote:
2014-04-19
Ko ono beše izbaci PSV ove godine? Osijek?Serbinho-3 wrote:
2014-04-19
Ovaj "profesionalni" fudbal, barem u Srbiji, treba zabraniti. Razjebati tu mafiju i sve amaterski, barem sledecih 10 godina...
Inace...ja sa navijackog stajalista i nisam nesto protiv nekakve regionalne lige...nek se narod malo ispuse... ...drugo mos ti zabranit gostujucim navijacima dolazak ali bar ce uvijek neke grupe proci ovako ili onako..'idem kod tete u zagreb ili u beograd'...nemas nista od navijackih rekvizita ili ih dobro skrijes...uglavnom..ne bi bar bilo dosadno...o kvaliteti igre ne bi sad...ionako glavna zbivanja su uvijek na tribinama i oko terena..
2015-09-08
prokleta regionalna politika, prokleta regija, prodajmo proizvode 500 miliona ljudi u Evropu, šta će nam Balkan.vuksadinare wrote:Inace...ja sa navijackog stajalista i nisam nesto protiv nekakve regionalne lige...
ma daj ipak vrati balkan, nemožmo mi bez balkana
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
ŠOK! Krasnodar ne želi da igra na Marakani! Rusi traže hitnu reakciju UEFA!
niko pre njih nije trazio izuzece naseg stadiona !
ali, idemo dalje !
Zvezdin rival traži hitnu reakciju Evropske kuše fudbala zbog stanja terena crveno-belih
Foto: Marko Todorović
Odigravanje utakmice između Zvezde i Krasnodara dovedeno je u pitanje, jer se ruska ekipa žalila kod UEFA zbog stanja terena na Marakani, prenosi Žurnal.
Rusi su tražili hitnu reakciju UEFA uz konstataciju da Krasnodar ne želi da igra na terenu kakav je Zvezdin. Evropskoj kući fudbala ruke su trenutno vezane jer u okruženju izuzev stadiona Partizana i Vojvodine u Novom Sadu, ne postoji treći koji ispunjava uslove UEFA.
Da ne govorimo o tome da bi to izazvalo haos u organizaciji, jer je Zvezda faktički rasprodala ceo stadion, pa ne bi bilo ni mesta za sve koji su kupili kartu.
Teren Crvene zvezde zaista jeste u lošem stanju, što se videlo i na poslednjoj utakmici na Marakani protiv Čukaričkog, a Zvezda je najavila i da će promeniti podlogu odmah nakon utakmica sa Krasnodarom i Partizanom.
braca, hehehe niko pre njih nije trazio izuzece naseg stadiona !
ali, idemo dalje !
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
s nogometnog stava meni 'region' ne smeta..ne bi bilo dosadno...narocito oko i van zelenog travnjakabora-corba wrote:prokleta regionalna politika, prokleta regija, prodajmo proizvode 500 miliona ljudi u Evropu, šta će nam Balkan.vuksadinare wrote:Inace...ja sa navijackog stajalista i nisam nesto protiv nekakve regionalne lige...
2015-09-08
s nogometnog stava meni 'region' ne smeta..ne bi bilo dosadno...narocito oko i van zelenog travnjakabora-corba wrote:prokleta regionalna politika, prokleta regija, prodajmo proizvode 500 miliona ljudi u Evropu, šta će nam Balkan.vuksadinare wrote:Inace...ja sa navijackog stajalista i nisam nesto protiv nekakve regionalne lige...
2015-09-08
mi cemo radije sjebati sebe
nego da napustimo scenu
gde smo glavne budale
u predstavi
nego da napustimo scenu
gde smo glavne budale
u predstavi
pizzon2- Posts : 1267