Gostu iz Srbije u Poreču izgrebali auto i ostavili poruku: "Koljači, četnici, ubice..."
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Gostu iz Srbije u Poreču izgrebali auto i ostavili poruku: "Koljači, četnici, ubice..."
dzango wrote:Ne znam šta mu je auto kriv. Ajde za ovaj proser od pisma.
Pacijent... ima ih svugdi...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Re: Gostu iz Srbije u Poreču izgrebali auto i ostavili poruku: "Koljači, četnici, ubice..."
nevezano uz bagete.jasambrend wrote:Uvala/jaz Bregdetti?
prije 18g sam ljetovao kod frenda u petrčanima.
iz kuće u more.
oko nas 5 kuća.
tri kaića i 20 ljudi.
prije dvije godine sam došao, pogledao i otišao.
kaj su napravili to nije za ljude.
2014-12-30
A jadan mali Srbo. Bmk za njega i njegov auto.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa dobro in je i reka. Sve istina.Serbinho-3 wrote:Koljači, četnici, ubice, propada vam velika Srbija. Pobili ste 300 hiljada ljudi, s Balkana je otišlo 1,5 miliona. Sve ste uništili, birate i dalje četnike na vlast i dolazite u ustašku državu.
Treba vam zabraniti idućih 500 godina dolazak u Hrvatsku. Suočite se s istinom i kao Nemačka platite odštetu. Najgori narod u Evropi. Mediji su vam katastrofa. Ono malo koji žele reći istinu mora ih čuvati policija. Propala velika Srbija, a oni i dalje žive u virtuelnom svetu - stoji u poruci.
2014-04-11
Najvjerovatnije najeba netko ni kriv ni dužan al ok samo je šara po autu no sve je reka odlično
Vučic ratni huškaš oni ga biraju i onda se čude šta ovo ono.
Svaka mu je na mistu.
Svaka mu je na mistu.
2014-04-11
da je bio frajer, a nije, trebao je sjest na haubu i čekat vlasnika. pa onda to riješit u četiri oka.RayMabus wrote:Najvjerovatnije najeba netko ni kriv ni dužan al ok samo je šara po autu no sve je reka odlično
Svaka mu je na mistu.
ali nije frajer već je šupak sa sprejem i šilom.
2014-12-30
Da i to stoji. Očito je tija poslat poruku. Poruka je ok al eto najebalo nečije auto al bolje i to nego nečije tijelo.veber wrote:da je bio frajer, a nije, trebao je sjest na haubu i čekat vlasnika. pa onda to riješit u četiri oka.RayMabus wrote:Najvjerovatnije najeba netko ni kriv ni dužan al ok samo je šara po autu no sve je reka odlično
Svaka mu je na mistu.
ali nije frajer već je šupak sa sprejem i šilom.
2014-04-11
Lik je sve ok reka. Glasuju za ratnog huškača i onda dođu u Hrvatsku i onda se čude nešto.
Sve šta je on reka stoji.
Sve šta je on reka stoji.
2014-04-11
'Sve je prijavljeno Turističkoj zajednici u Poreču.'
Očekivati je brzu i učinkovitu istragu TZ poreč...
Evo sad će.T. wrote:'Sve je prijavljeno Turističkoj zajednici u Poreču.'
2014-04-11
Fake news...
Sve ne bi bile objavljene fotografije prometala i pisma da je to istina...
Jedva bi mediji dočekali, i tzv. naši i njihovi...
Sve ne bi bile objavljene fotografije prometala i pisma da je to istina...
Jedva bi mediji dočekali, i tzv. naši i njihovi...
TZ Poreč se ne bi time tribala bavit. Oni dojave policiji pa nek ona traži.
Tribali bi mu se ponudit da mu dio troškova pokrpe. Bar bi ja tako napravio. Šta ćeš naletija na njega a poruka ok. Slučajna žrtva.
Daj čoviku pesto eura da ne plaća iz svog đepa popravak i sve ok.
Tribali bi mu se ponudit da mu dio troškova pokrpe. Bar bi ja tako napravio. Šta ćeš naletija na njega a poruka ok. Slučajna žrtva.
Daj čoviku pesto eura da ne plaća iz svog đepa popravak i sve ok.
2014-04-11
Kod ovakvih stvari ako policija utvrdi da to je tako a ti si TZ po scineološkom načinu razmišljanja onda kolika je šteta pa pola od toga možda dobiješ na ruke od TZ
Mi ti to nismo dužni al spomenit ćeš i samo pola štete dakle nema sutra netko će profitirat na tome pa to ponavljat
Eto najeba si slučajno šta je tu je pola štete il nešto tako ti plaća Tz , spomeni to a ovu drugu polovicu a šta ću ti ja neka ga policija nađe pa nek plati sve.
Stvar je u tome šta je on u ovoj situaciji najeba slučajno tj njegov auto.
Mi ti to nismo dužni al spomenit ćeš i samo pola štete dakle nema sutra netko će profitirat na tome pa to ponavljat
Eto najeba si slučajno šta je tu je pola štete il nešto tako ti plaća Tz , spomeni to a ovu drugu polovicu a šta ću ti ja neka ga policija nađe pa nek plati sve.
Stvar je u tome šta je on u ovoj situaciji najeba slučajno tj njegov auto.
2014-04-11
jasambrend wrote:Uvala/jaz Bregdetti?
Nisam, u Tankerkomercu sam u sezoni, malo na svom vezu blizu Vitrenjaka a preko zime, dižem i pored kuće...napravio sam kavalete i najbolje mi je tako.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
U scinetologiji uunaprijeđenje usluge je jako bitna stvar u biznisu
Neka budala ti slomi retrovizor išara četiri C žališ se meni ok policija mora to snimit a ja ti kao TZ odma dam popravak retrovizora i boje na auto
Đabe
Radim dobru reklamu
A šta ja mogu šta ti se on popiša na auto , to je tqko al ću ti popravit šta mogu
Nisam ti to dužan al bavim se turizmom
Želim ok odnos
Neka budala ti slomi retrovizor išara četiri C žališ se meni ok policija mora to snimit a ja ti kao TZ odma dam popravak retrovizora i boje na auto
Đabe
Radim dobru reklamu
A šta ja mogu šta ti se on popiša na auto , to je tqko al ću ti popravit šta mogu
Nisam ti to dužan al bavim se turizmom
Želim ok odnos
2014-04-11
CG, Tunis, Egipat, Turska...mogu i da podmetnu, preuzmu svakog
turistu, niko nece posumnjati...
Austrija, gomila nasih, puste pismo i eto manje ljudi, ako im odgovara
u dotičnom trenutku.
turistu, niko nece posumnjati...
Austrija, gomila nasih, puste pismo i eto manje ljudi, ako im odgovara
u dotičnom trenutku.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Brzo bi ja to ušemija
Turistička zajednica xY
Imam jednog automautomehičara i autolakiera
Radim ti reklamu al kad je ovako šta tvoji ljudi ruke đabe a ja plaćam materijal
Ako želiš turiste moraš im ići u susret
I svi zarađuju
Turistička zajednica xY
Imam jednog automautomehičara i autolakiera
Radim ti reklamu al kad je ovako šta tvoji ljudi ruke đabe a ja plaćam materijal
Ako želiš turiste moraš im ići u susret
I svi zarađuju
2014-04-11
Ljiudi dolaze s autima
Jel nešto loša reklama ima odma ovi iz TZ da skače i đabe šalje kod nekog svog autolakiera
Od turista živiš
Nema netko išara četri C pa ga takvog vratit doma
Ne može
Ajmo u salon
Sad će.to radnici rješit đabe
Jel nešto loša reklama ima odma ovi iz TZ da skače i đabe šalje kod nekog svog autolakiera
Od turista živiš
Nema netko išara četri C pa ga takvog vratit doma
Ne može
Ajmo u salon
Sad će.to radnici rješit đabe
2014-04-11
Gnječo dejstvuje ... milost ne traži niti će je dati.
Guest- Guest
A svakakvih kretena...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
bio sam jednom na ispomoći u Puli, rođeni sam siščan, a siščani se ne vraćaju u petrinju, bila je birtija na obilaznici koju je držao policajac i kod njega je radila neka srpkinja iz srbije ali ne znam jel novosađanka, al to je bilo do prije 15 godina... to odavno ne radi... Mislim da je on umro ima već par godinamentalitet wrote:michaellcmacha wrote:pa ću ja biti kriv... :)))veber wrote:hitim ja litru benzina pomješanu s kalijevim nitratom i šećerom na tvoju brodicu, a na konopcu ostavim poruku BOSANACepikur37 wrote:סמאל wrote:Poreč je pun Šiptara,prije će bit da je netko od njih,jer domicilni Hrvati iz Istre nisu nikad bili nabrijani protiv Srba.
vjerojatno, dobro uoceno
Jesi ti radio u Istri kao murjak ..pa se vratio u Petrinju i tamo otvorio neki kafic u kojem ti radi ona srpkinja iz NS..??
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Delije skoro ubiše Grobara,prvo ga iscipelarili pa ga ostavili da ga auto pregazi
» Splicanin ostavio poruku 'pauku':'Isa san Oliveru na sprovod,dignes li mi auto ici cu i tebi'
» Prije ulaska u Neum obavezno dezifekcioniranje kod veterinara - cijena 5 KM za osobni auto i 10 KM za dostavni auto
» Instagramuša tražila besplatnu večeru u Poreču, oni je odbili
» Užas: ruski helikopteri - „ubice tenkova“ doletjeli u Srbiju
» Splicanin ostavio poruku 'pauku':'Isa san Oliveru na sprovod,dignes li mi auto ici cu i tebi'
» Prije ulaska u Neum obavezno dezifekcioniranje kod veterinara - cijena 5 KM za osobni auto i 10 KM za dostavni auto
» Instagramuša tražila besplatnu večeru u Poreču, oni je odbili
» Užas: ruski helikopteri - „ubice tenkova“ doletjeli u Srbiju
Page 3 of 5