Gostu iz Srbije u Poreču izgrebali auto i ostavili poruku: "Koljači, četnici, ubice..."
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Gostu iz Srbije u Poreču izgrebali auto i ostavili poruku: "Koljači, četnici, ubice..."
hitim ja litru benzina pomješanu s kalijevim nitratom i šećerom na tvoju brodicu, a na konopcu ostavim poruku BOSANACepikur37 wrote:סמאל wrote:Poreč je pun Šiptara,prije će bit da je netko od njih,jer domicilni Hrvati iz Istre nisu nikad bili nabrijani protiv Srba.
vjerojatno, dobro uoceno
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Gostu iz Srbije u Poreču izgrebali auto i ostavili poruku: "Koljači, četnici, ubice..."
sta bi tek trebalo napisati
na nekom hr. autu u srbiji.
ko domaci zadatak.
na nekom hr. autu u srbiji.
ko domaci zadatak.
2020-04-21
pa ću ja biti kriv... :)))veber wrote:hitim ja litru benzina pomješanu s kalijevim nitratom i šećerom na tvoju brodicu, a na konopcu ostavim poruku BOSANACepikur37 wrote:סמאל wrote:Poreč je pun Šiptara,prije će bit da je netko od njih,jer domicilni Hrvati iz Istre nisu nikad bili nabrijani protiv Srba.
vjerojatno, dobro uoceno
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Meni su idioti iz komšiluka bušili gume i trpeo sam nekako dok nisu pičeli da seru i dobacuju mojoj ženi. Onda sam otišao u kladionicu i rekao pički da izađe napolje da mu se nsjebem majke. Jajara nije smela da izađe, niti da me pogleda. Više nismo imali problema.veber wrote:gdje sam prije živio, bio ti je lik antiprotivan parkiranju auta uz rubnik, mada je dozvoljeno. zvao je i paka i redara i svi bi ga odjebali jer se nije kršio zakon. onda je počeo trgati brisače i bušit gume.dzango wrote:Nikada neću razumeti to sa uništavanjem auta, grebanjem, bušenjem guma... Napišeš u pismu šta ti stoji na srcu i rešen problem.veber wrote:možda ga vlasnik auta nalema.dzango wrote:Ne znam šta mu je auto kriv. Ajde za ovaj proser od pisma.
ovako je sigurnije
njegovoj ženi se nije dalo ulaziti u dvorište pa je ostavila auto kao i svi. uz rub.
sam sebi je strgao brisače i probušio gume
veber wrote:hitim ja litru benzina pomješanu s kalijevim nitratom i šećerom na tvoju brodicu, a na konopcu ostavim poruku BOSANACepikur37 wrote:סמאל wrote:Poreč je pun Šiptara,prije će bit da je netko od njih,jer domicilni Hrvati iz Istre nisu nikad bili nabrijani protiv Srba.
vjerojatno, dobro uoceno
Pripisao bih to abenu.... :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne buš.michaellcmacha wrote:pa ću ja biti kriv... :)))veber wrote:hitim ja litru benzina pomješanu s kalijevim nitratom i šećerom na tvoju brodicu, a na konopcu ostavim poruku BOSANACepikur37 wrote:סמאל wrote:Poreč je pun Šiptara,prije će bit da je netko od njih,jer domicilni Hrvati iz Istre nisu nikad bili nabrijani protiv Srba.
vjerojatno, dobro uoceno
sin mi je magistar kemije. ne bakalar nego baš mr.
pa smo iza kuće isprobavali razna sredstva,
to se zove sinergija iskustva i teorije.
a, sve to napraviš kupujući u trgovini i apoteci.
2014-12-30
super.epikur37 wrote:veber wrote:hitim ja litru benzina pomješanu s kalijevim nitratom i šećerom na tvoju brodicu, a na konopcu ostavim poruku BOSANACepikur37 wrote:סמאל wrote:Poreč je pun Šiptara,prije će bit da je netko od njih,jer domicilni Hrvati iz Istre nisu nikad bili nabrijani protiv Srba.
vjerojatno, dobro uoceno
Pripisao bih to abenu.... :D
za bolji učinak zemem aceton, on nagriza poliester i uđe u strukturu stakla.
bumo abena optužili.
2014-12-30
Mali pametan na mamu.veber wrote:ne buš.michaellcmacha wrote:pa ću ja biti kriv... :)))veber wrote:hitim ja litru benzina pomješanu s kalijevim nitratom i šećerom na tvoju brodicu, a na konopcu ostavim poruku BOSANACepikur37 wrote:סמאל wrote:Poreč je pun Šiptara,prije će bit da je netko od njih,jer domicilni Hrvati iz Istre nisu nikad bili nabrijani protiv Srba.
vjerojatno, dobro uoceno
sin mi je magistar kemije. ne bakalar nego baš mr.
pa smo iza kuće isprobavali razna sredstva,
to se zove sinergija iskustva i teorije.
a, sve to napraviš kupujući u trgovini i apoteci.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Samo, uhvatit ce to cijeli gat....ode pola charter flote...
2015-08-06
Ionako sve Bosanci i Hercegovci.epikur37 wrote:Samo, uhvatit ce to cijeli gat....ode pola charter flote...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ionako sve Bosanci i Hercegovci.epikur37 wrote:Samo, uhvatit ce to cijeli gat....ode pola charter flote...
:D
ajde ako će ga to usrećit :)
2015-08-06
točnoסמאל wrote:Poreč je pun Šiptara,prije će bit da je netko od njih,jer domicilni Hrvati iz Istre nisu nikad bili nabrijani protiv Srba.
a sada u kolovozu baš ima srblja jako puno
neće. potopim samo tvoj.epikur37 wrote:Samo, uhvatit ce to cijeli gat....ode pola charter flote...
uz prije navedeno trebam dvije PE boce od 1,5l i jednu od 0,5.
2014-12-30
jebote kada nam poiritu skure auto.Noor wrote:točnoסמאל wrote:Poreč je pun Šiptara,prije će bit da je netko od njih,jer domicilni Hrvati iz Istre nisu nikad bili nabrijani protiv Srba.
2014-12-30
Noor wrote:točnoסמאל wrote:Poreč je pun Šiptara,prije će bit da je netko od njih,jer domicilni Hrvati iz Istre nisu nikad bili nabrijani protiv Srba.
ja sam se iznenadio
vodio sam ekskurziju u poreč
znači centar grada, priština
na pročelju općine talijanska zastav, eu, tek skroz u kraju RH
lijepa mi je unutrašnjost istre, obala ne, ali hvala, ne bih tamo živio
2015-08-06
סמאל wrote:Poreč je pun Šiptara,prije će bit da je netko od njih,jer domicilni Hrvati iz Istre nisu nikad bili nabrijani protiv Srba.
Istrijani su oduvijek bili gospoda u pravom smislu iznad balkanaca ali jebaji ga nisam siguran da ih vishe ima tamo jer sam prije dvije godine bio u Vodnjanu ishao gledati neke nekretnine...bash tu noc igrala Hrvatska_Engleska ..Na glavnom trgu dva kafica..jedan nakicen zastavama ono bash degutantno...drugi ima jednu zastavu vani a unutra vlasnik ima majicu treci navijach...kasnije chuo da je to bila reklama za pivo..Rekoh sebi e ovdje cu popiti buteljicu vina ..unutra atmosfera prava ..nema divljanja deranja ..par slovenaca i slovenki..ostalo italijani ..Ta noc mi se urezala u pamcenje i nosit cu je u sebi do kraja zivota,,ta noc mi je opisala Istru o kojoj sam izgubio romanticharsko sjecanje kada sam slikao u Porechu i kada je Istra josh bila ono shto svi o njoj znamo,,Bojim se da su i tamo doshli divlji kao i svugdje na teritorij bivshe YU i otjerali pitome..
Odustao sam zauvijek od Istre,,jebiga ne zivi se od ljubavi i sjecanja nego od hladnog mozga..
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
IL Risorto likes this post
michaellcmacha wrote:pa ću ja biti kriv... :)))veber wrote:hitim ja litru benzina pomješanu s kalijevim nitratom i šećerom na tvoju brodicu, a na konopcu ostavim poruku BOSANACepikur37 wrote:סמאל wrote:Poreč je pun Šiptara,prije će bit da je netko od njih,jer domicilni Hrvati iz Istre nisu nikad bili nabrijani protiv Srba.
vjerojatno, dobro uoceno
Jesi ti radio u Istri kao murjak ..pa se vratio u Petrinju i tamo otvorio neki kafic u kojem ti radi ona srpkinja iz NS..??
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
epikur37 wrote:Samo, uhvatit ce to cijeli gat....ode pola charter flote...
Jebeš te šiptare...si tamo? :D
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:epikur37 wrote:Samo, uhvatit ce to cijeli gat....ode pola charter flote...
Jebeš te šiptare...si tamo? :D
Gdje?
2015-08-06
Uvala/jaz Bregdetti?
darth_vader-
2014-04-17
dzango wrote:Ne znam šta mu je auto kriv. Ajde za ovaj proser od pisma.
Pacijent... ima ih svugdi...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Delije skoro ubiše Grobara,prvo ga iscipelarili pa ga ostavili da ga auto pregazi
» Splicanin ostavio poruku 'pauku':'Isa san Oliveru na sprovod,dignes li mi auto ici cu i tebi'
» Prije ulaska u Neum obavezno dezifekcioniranje kod veterinara - cijena 5 KM za osobni auto i 10 KM za dostavni auto
» Instagramuša tražila besplatnu večeru u Poreču, oni je odbili
» Užas: ruski helikopteri - „ubice tenkova“ doletjeli u Srbiju
» Splicanin ostavio poruku 'pauku':'Isa san Oliveru na sprovod,dignes li mi auto ici cu i tebi'
» Prije ulaska u Neum obavezno dezifekcioniranje kod veterinara - cijena 5 KM za osobni auto i 10 KM za dostavni auto
» Instagramuša tražila besplatnu večeru u Poreču, oni je odbili
» Užas: ruski helikopteri - „ubice tenkova“ doletjeli u Srbiju
Page 2 of 5