Delije skoro ubiše Grobara,prvo ga iscipelarili pa ga ostavili da ga auto pregazi
Page 1 of 1
Delije skoro ubiše Grobara,prvo ga iscipelarili pa ga ostavili da ga auto pregazi
http://www.blic.rs/fudbal/tuce-za-start-derbija-privedeno-44-navijaca-a-ima-i-povredenih-policajaca/qwsln2r
vuksadinare- Posts : 100325
2015-09-08
Re: Delije skoro ubiše Grobara,prvo ga iscipelarili pa ga ostavili da ga auto pregazi
Jesi gledo utakmicu?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Delije skoro ubiše Grobara,prvo ga iscipelarili pa ga ostavili da ga auto pregazi
..malo...ili povremeno..a isto nis posebno...jastreb wrote:Jesi gledo utakmicu?
2015-09-08
Ja sam u kafiću. Opet drago mi je da su Cigani izgubili.vuksadinare wrote:..malo...ili povremeno..a isto nis posebno...jastreb wrote:Jesi gledo utakmicu?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa vi niste normalni. Ja sam se pitao koji ludaci to i u Srbiji gleadju a ono...
ma ja vise radi dojma na tribinama....ne same utakmice...i da vidim oce li opet biti kakav rašomon po obicajuStanojko wrote:Pa vi niste normalni. Ja sam se pitao koji ludaci to i u Srbiji gleadju a ono...
2015-09-08
Pa stoka je uvek stoka, tu nema da omane...
ti se mozda sjecas..bilo je i onda cipelarenja ali bilo je i nekog kodeksa..ono protivnik padne i nema dalje..ovi danas to oce u bit..ovaj grobar pao..a oni ga dalje cipelare po glavi i ostave da ga auto pregaziStanojko wrote:Pa stoka je uvek stoka, tu nema da omane...
2015-09-08
Similar topics
» Gostu iz Srbije u Poreču izgrebali auto i ostavili poruku: "Koljači, četnici, ubice..."
» Debela u problemima.. nakon što je bez vozačke zgazila dite, sada se oktrilo da joj muž vozi auto od skoro pola milijuna kuna a nije prijavljeno
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Prije ulaska u Neum obavezno dezifekcioniranje kod veterinara - cijena 5 KM za osobni auto i 10 KM za dostavni auto
» Talijanski fašisti iscipelarili crnca na smrt
» Debela u problemima.. nakon što je bez vozačke zgazila dite, sada se oktrilo da joj muž vozi auto od skoro pola milijuna kuna a nije prijavljeno
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Prije ulaska u Neum obavezno dezifekcioniranje kod veterinara - cijena 5 KM za osobni auto i 10 KM za dostavni auto
» Talijanski fašisti iscipelarili crnca na smrt
Page 1 of 1