Gostu iz Srbije u Poreču izgrebali auto i ostavili poruku: "Koljači, četnici, ubice..."
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Gostu iz Srbije u Poreču izgrebali auto i ostavili poruku: "Koljači, četnici, ubice..."
https://www.telegraf.rs/vesti/jugosfera/3227511-gostu-iz-srbije-u-porecu-izgrebali-auto-pa-pod-brisacem-ostavili-poruku-najgori-narod-u-evropi
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Gostu iz Srbije u Poreču izgrebali auto i ostavili poruku: "Koljači, četnici, ubice..."
Koljači, četnici, ubice, propada vam velika Srbija. Pobili ste 300 hiljada ljudi, s Balkana je otišlo 1,5 miliona. Sve ste uništili, birate i dalje četnike na vlast i dolazite u ustašku državu.
Treba vam zabraniti idućih 500 godina dolazak u Hrvatsku. Suočite se s istinom i kao Nemačka platite odštetu. Najgori narod u Evropi. Mediji su vam katastrofa. Ono malo koji žele reći istinu mora ih čuvati policija. Propala velika Srbija, a oni i dalje žive u virtuelnom svetu - stoji u poruci.
Treba vam zabraniti idućih 500 godina dolazak u Hrvatsku. Suočite se s istinom i kao Nemačka platite odštetu. Najgori narod u Evropi. Mediji su vam katastrofa. Ono malo koji žele reći istinu mora ih čuvati policija. Propala velika Srbija, a oni i dalje žive u virtuelnom svetu - stoji u poruci.
2014-08-25
Re: Gostu iz Srbije u Poreču izgrebali auto i ostavili poruku: "Koljači, četnici, ubice..."
Forumas neki...
2014-08-25
i šta ćemo sad?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:i šta ćemo sad?
Nista...
Zvuci klasican forumaski potpis.
Mozda ne sa ovog foruma, ali...
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:epikur37 wrote:i šta ćemo sad?
Nista...
pa likova ima svugdje, takve stavri su za osudu i to je to...
ljeti biva to malo dođe u fokus zbog turizma, kiselih krastavaca i tako.
ne razumijem poantu teme
2015-08-06
Jao bre, jeste dobili dnevnu dozu napoja za svinje o vastašama od suljinih medija? Dobar tek...
Nego , danni..jesi to ti pisao?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
epikur37 wrote:Serbinho-3 wrote:epikur37 wrote:i šta ćemo sad?
Nista...
ne razumijem poantu teme
Poentu teme?
Vidis da je bio originalniji od ostalih, pokusao da iznese svoje vidjenje celokupne situacije ...
Falilo je samo da ostavi i kontakt telefon, ako nekome nije jasna teorija doticne osobe.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:epikur37 wrote:Serbinho-3 wrote:epikur37 wrote:i šta ćemo sad?
Nista...
ne razumijem poantu teme
Poentu teme?
Vidis da je bio originalniji od ostalih, pokusao da iznese svoje vidjenje celokupne situacije ...
Falilo je samo da ostavi i kontakt telefon, ako nekome nije jasna teorija doticne osobe.
eto nek smo i to apsolvirali
2015-08-06
Povampireni ustaše u krvavom piru uništili vlastitu kuću da napakoste gostima iz Srbije i da potaknu nove napade na nejač uzduž obale i na Predsednika ovdje u Srbiji!!!
Pročitajte njihove bolesne parole, krv se ledi u žilama!
Pročitajte njihove bolesne parole, krv se ledi u žilama!
Guest- Guest
to sam ja gnječa unajmio, on kad bi htio bio bi ustaša bez premca...Serbinho-3 wrote:Forumas neki...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
koju pm dolaze u hrvatsku?
pa se žale kasnije.
niti idem u srbiju, ne otvaram njihove portale, ne čitam njihove novine.
ne otvaram teme na srpskim forumima.
kaj su svi srbi mazohisti?
kbk za srbiju, vučića i ekipu.
ovi sendvičari otvaraju 150 tema o hrvatskoj.
neka ide u grčku, proda viksu u hrvatskoj i sve pet.
pa se žale kasnije.
niti idem u srbiju, ne otvaram njihove portale, ne čitam njihove novine.
ne otvaram teme na srpskim forumima.
kaj su svi srbi mazohisti?
kbk za srbiju, vučića i ekipu.
ovi sendvičari otvaraju 150 tema o hrvatskoj.
neka ide u grčku, proda viksu u hrvatskoj i sve pet.
2014-12-30
Ne znam šta mu je auto kriv. Ajde za ovaj proser od pisma.
možda ga vlasnik auta nalema.dzango wrote:Ne znam šta mu je auto kriv. Ajde za ovaj proser od pisma.
ovako je sigurnije
2014-12-30
ma, ja sam...znaš da sam tamokaya wrote:Jao bre, jeste dobili dnevnu dozu napoja za svinje o vastašama od suljinih medija? Dobar tek...
al, nemoj nikom reći
michaellcmacha likes this post
Poreč je pun Šiptara,prije će bit da je netko od njih,jer domicilni Hrvati iz Istre nisu nikad bili nabrijani protiv Srba.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nikada neću razumeti to sa uništavanjem auta, grebanjem, bušenjem guma... Napišeš u pismu šta ti stoji na srcu i rešen problem.veber wrote:možda ga vlasnik auta nalema.dzango wrote:Ne znam šta mu je auto kriv. Ajde za ovaj proser od pisma.
ovako je sigurnije
סמאל wrote:Poreč je pun Šiptara,prije će bit da je netko od njih,jer domicilni Hrvati iz Istre nisu nikad bili nabrijani protiv Srba.
vjerojatno, dobro uoceno
2015-08-06
gdje sam prije živio, bio ti je lik antiprotivan parkiranju auta uz rubnik, mada je dozvoljeno. zvao je i paka i redara i svi bi ga odjebali jer se nije kršio zakon. onda je počeo trgati brisače i bušit gume.dzango wrote:Nikada neću razumeti to sa uništavanjem auta, grebanjem, bušenjem guma... Napišeš u pismu šta ti stoji na srcu i rešen problem.veber wrote:možda ga vlasnik auta nalema.dzango wrote:Ne znam šta mu je auto kriv. Ajde za ovaj proser od pisma.
ovako je sigurnije
njegovoj ženi se nije dalo ulaziti u dvorište pa je ostavila auto kao i svi. uz rub.
sam sebi je strgao brisače i probušio gume
2014-12-30
hitim ja litru benzina pomješanu s kalijevim nitratom i šećerom na tvoju brodicu, a na konopcu ostavim poruku BOSANACepikur37 wrote:סמאל wrote:Poreč je pun Šiptara,prije će bit da je netko od njih,jer domicilni Hrvati iz Istre nisu nikad bili nabrijani protiv Srba.
vjerojatno, dobro uoceno
2014-12-30
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Delije skoro ubiše Grobara,prvo ga iscipelarili pa ga ostavili da ga auto pregazi
» Splicanin ostavio poruku 'pauku':'Isa san Oliveru na sprovod,dignes li mi auto ici cu i tebi'
» Prije ulaska u Neum obavezno dezifekcioniranje kod veterinara - cijena 5 KM za osobni auto i 10 KM za dostavni auto
» Instagramuša tražila besplatnu večeru u Poreču, oni je odbili
» Užas: ruski helikopteri - „ubice tenkova“ doletjeli u Srbiju
» Splicanin ostavio poruku 'pauku':'Isa san Oliveru na sprovod,dignes li mi auto ici cu i tebi'
» Prije ulaska u Neum obavezno dezifekcioniranje kod veterinara - cijena 5 KM za osobni auto i 10 KM za dostavni auto
» Instagramuša tražila besplatnu večeru u Poreču, oni je odbili
» Užas: ruski helikopteri - „ubice tenkova“ doletjeli u Srbiju
Page 1 of 5