Splicanin ostavio poruku 'pauku':'Isa san Oliveru na sprovod,dignes li mi auto ici cu i tebi'
Page 1 of 1
Splicanin ostavio poruku 'pauku':'Isa san Oliveru na sprovod,dignes li mi auto ici cu i tebi'
https://direktno.hr/zivot/zabava/splicanin-ostavio-poruku-pauku-isa-san-ispracaj-oliveru-dignes-li-mi-auto-ic-cu-i-tebi-129742/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Splicanin ostavio poruku 'pauku':'Isa san Oliveru na sprovod,dignes li mi auto ici cu i tebi'
Ahahaha koji kralj
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Splicanin ostavio poruku 'pauku':'Isa san Oliveru na sprovod,dignes li mi auto ici cu i tebi'
vuksadinare wrote:Ahahaha koji kralj
immortal-
2014-04-16
Divlji istok.
kurca bi on poslije vidio svoj auta da sam mu ja ''paukar''. ako bi se i dalje prijetilo ... sjekira i još nešto u gepeku pa da vidimo.
posao se radi ili ne radi.
posao se radi ili ne radi.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Similar topics
» Gostu iz Srbije u Poreču izgrebali auto i ostavili poruku: "Koljači, četnici, ubice..."
» Prije ulaska u Neum obavezno dezifekcioniranje kod veterinara - cijena 5 KM za osobni auto i 10 KM za dostavni auto
» Milanović stigao na sprovod kraljice Jelisavete
» Sprovod Gojka Šuška-govor William Perry
» Happy Splićanin
» Prije ulaska u Neum obavezno dezifekcioniranje kod veterinara - cijena 5 KM za osobni auto i 10 KM za dostavni auto
» Milanović stigao na sprovod kraljice Jelisavete
» Sprovod Gojka Šuška-govor William Perry
» Happy Splićanin
Page 1 of 1