A sad slijede ovrhe
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: A sad slijede ovrhe
proklijeti kapitalizam, ne vridi njanci zRa wrote:Da, on mu je vječita inspiracija.Noor wrote:Ra wrote:Noor wrote:ček dok abend dođe, pa da i on rekne kojuRa wrote:
Nećemo si otimati. Ajmo ih podijeliti
tu smije s nama
inače
Koliko je izudaran vjerujem da će i tu čkomiti.
Epikurčiću ne more odoljeti :)
Bezobraznik je došao iz Bosne, bez ćaćevine, bez zaleđine, rade isti posao, a ovaj ga prešišao. I još mu vadi mast. Prekostrašno... neoprostivo
Ali to je samo zato što je jedan nepošteni hadezeovac, a drugi je pošteni libertarijunac. Nema druge, to je samo zato i ni zbog čega drugog.
Last edited by Noor on 18/8/2020, 23:49; edited 1 time in total
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
venus wrote:Legendovich wrote:
Isti bih kupio..kad sam krenuo kupovati auto(6 mjeseci mudrovao),uopce nisam razmatrao Japance..SVE doslovno svapske aute uzeo u obzir,pa onda polovno ili novo,pa benzin ili dizel,pa...
Dvije godine imam ovaj,rodjendan mu bio 09.08. ujedno neki dan i pregled redovni..za 3 godine mu izlazi nasljednik,nadam se,i taj cu uzeti..da uzimam danas,ovaj koji imam bi uzeo...bio je mali rizik jel Micubisi dosad nije ovakvo nesh proizvodio,pa je sve ono prvi put uradjeno..dosad,samo stelovanje,promjena filtera ulja zraka,klime,promjena ulja..Bogu hvala,nikakvi problema nije bilo..
drugi izbor?..isto ovaj..auto je prostran,odlican,udoban,i nakon 1200km vozunje.nish te ne boli..
Koji tip mitsubishia, je li outlander?
nope...
http://www.kojiauto.hr/test-mitsubishi-eclipse-cross-1-5-2wd-intense/
Guest- Guest
ti imaš hipoteku.epikur37 wrote:venus wrote:epikur37 wrote:venus wrote:epikur37 wrote:veber je dao dobru računicu mora biti negdje 1:3 da bi bilo održivo...koliko god da je
To sam preletila pa sam se vratila na post.
Istina je, iako kad džanki krene u zaduženje, teško staje pa sa novim kreditima pokriva stare obveze do granice izdržljivosti.
Otprilike isto ko država
s vremenom naučiš biti opušteniji, recimo treba mi 1000 eura za nešto hitno...lijepo ne platim ratu kredita uzmem što mi treba, onda oni malo šalju sms, pa kao zovu krajem mjeseca :D
naravno platiš već početkom sljedećeg ali ima tu prostora za manevar :)
ili pošalju jadne firmice koje glume njihove pit bulove pa te prvo pitaju za OIB..hahha
zvali su me neki iz osijeka
nešto kao malo straše
onda se malo sprdaš s njima i sve 5 :)
za 7000kn mjesečno, isplati im se aktivirati mjenicu.
2014-12-30
venus wrote:epikur37 wrote:Ja sma kupio novi citroen elysee, best by za obiteljski auto...nije bio ni skup.
Još sam imao jebenu situaciju, prvu godinu, dakle prošle godine poplava u zadru, ja kroz baru...hidroudar.
motor kaput.
šteta 40 000 kuna
lijepo složim izjacu i kasko sve pokrio :D
Super da si imao kasko.
A kako si zadovoljan sa elyseom?
Ima dosta prostora ali nije baš udoban kako bi citroeni trebali biti, ekonomičan
mislio sam kupiti onaj c3 kaktus ili novi c4 fora mi je dizajn...
brat je kupio i na kraju sam skužio da je dobro što ja nisam
dosta skučen a moja čerga traži više prostora
plus ja ne volim voziti, pa planiram spustiti zadnja sjedala i napraviti madrac...jer žena vozi na duze relacije a ja ležim
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber wrote:ti imaš hipoteku.epikur37 wrote:venus wrote:epikur37 wrote:venus wrote:
Istina je, iako kad džanki krene u zaduženje, teško staje pa sa novim kreditima pokriva stare obveze do granice izdržljivosti.
Otprilike isto ko država
s vremenom naučiš biti opušteniji, recimo treba mi 1000 eura za nešto hitno...lijepo ne platim ratu kredita uzmem što mi treba, onda oni malo šalju sms, pa kao zovu krajem mjeseca :D
ili pošalju jadne firmice koje glume njihove pit bulove pa te prvo pitaju za OIB..hahha
nešto kao malo straše
je baš će ti aktivirati mjenicu zbog 15 dana kašnjenja...
a ovi majmuni su zvali zbog neke druge stavri....onako sam ih zavlačio da bi na kraju sami prekinuli...ono kao što zavlačiš jehovine svjedoke pa sami odu
2015-08-06
Legendovich wrote:
nope...
http://www.kojiauto.hr/test-mitsubishi-eclipse-cross-1-5-2wd-intense/
Odličan izbor
Guest- Guest
Šuti nesrećo komunjarska, ne ljevičari ti nevoljeno čedo socijalizma!Noor wrote:proklijeti kapitalizam, ne vridi njanci zRa wrote:Da, on mu je vječita inspiracija.Noor wrote:Ra wrote:Noor wrote:
ček dok abend dođe, pa da i on rekne koju
tu smije s nama
inače
Koliko je izudaran vjerujem da će i tu čkomiti.
Epikurčiću ne more odoljeti :)
Bezobraznik je došao iz Bosne, bez ćaćevine, bez zaleđine, rade isti posao, a ovaj ga prešišao. I još mu vadi mast. Prekostrašno... neoprostivo
Ali to je samo zato što je jedan nepošteni hadezeovac, a drugi je pošteni libertarijunac. Nema druge, to je samo zato i ni zbog čega drugog.
Neće te spasiti ni sklonost dijalektima raznim
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
pa onda sljedeci mjesec imas 2 rate, pazi...zakopat ces seepikur37 wrote:venus wrote:epikur37 wrote:veber je dao dobru računicu mora biti negdje 1:3 da bi bilo održivo...koliko god da je
Otprilike isto ko država
pa jesam.Noor wrote:daj ne srolji...prekjucer si rekao da si i malu i ex isplatio do kraja 2021.veber wrote:ne radim, evo već osam mjeseci.venus wrote:veber wrote:
ja sam ti siroče.
ima 2000, ne 20 000. to je dio prodala pa je posudila bivšem za kupnju bmw-ovih po povlaštenoj cijeni, koje su gle čuda isparile od mene i našle se u njenom portfelju.
djeci se odjednom pojavila neka pinka u fondovima.
a, tata i dalje nema nikaj.
čak bicikl glasi na ex.
zamisli ti to?
Pa to nije baš za pohvalit se. I ne dao Bog da te netko žali. Dić dupe i radit.
malo fušarim u 3D printu i projektu za gliser.
mislim da ne bum ovu godinu uopće radio za neku firmu.
djeca i ex mi svaki mesec isplate malo i ja zadovoljan.
ne do kraja 21e, već do ožujka 21e.
tako mi je jednostavnije jer nemam tekućih prihoda, pa sam to odradio u ožujku da se ne mučim.
nekaj malo sitnog mi ostalo na njemačkom tekućem. ni za pivo...
kunem ti se
2014-12-30
epikur37 wrote:
Ima dosta prostora ali nije baš udoban kako bi citroeni trebali biti, ekonomičan
plus ja ne volim voziti, pa planiram spustiti zadnja sjedala i napraviti madrac...jer žena vozi na duze relacije a ja ležim
I C3 i C4 su super gradski autići, i to je to.
Ovo da ležiš dok žena vozi naglas sam se smijala, zgrada zvoni od mog smijeha. Pa ne vjerujem.
Guest- Guest
venus wrote:epikur37 wrote:
Ovo da ležiš dok žena vozi naglas sam se smijala, zgrada zvoni od mog smijeha. Pa ne vjerujem.
nisam od auta, vožnja me smara i uspavljuje, malo sam kalustrofobičan
ja i sin na zvuke dizel motora zaspimo kao telad...žena i kćer su naprijed.
2015-08-06
btw. za ovaj mali kreditić koji imam na svoje ime dobio prolongaciju do 31.10.2020, a ako želim mogu još 6 mjeseci.Noor wrote:pa onda sljedeci mjesec imas 2 rate, pazi...zakopat ces seepikur37 wrote:venus wrote:epikur37 wrote:veber je dao dobru računicu mora biti negdje 1:3 da bi bilo održivo...koliko god da je
Otprilike isto ko država
s obzirom da 31.10og ne bum radio, bit ću bez prihoda iskoristit ću pravno na produženje iliti moratorij.
jer u globalu to će mi smanjiti ukupnu vrijednost za nekih 0,5-1% ;)
2014-12-30
Noor wrote:pa onda sljedeci mjesec imas 2 rate, pazi...zakopat ces seepikur37 wrote:venus wrote:epikur37 wrote:veber je dao dobru računicu mora biti negdje 1:3 da bi bilo održivo...koliko god da je
Otprilike isto ko država
pa nikad mi se nisu spojile dvije rate a ne bih ni pustio sebi taj luft da nisam siguran u očekivani dohodak koji to poklopi. Nije to često ali tu i tamo u godini dana, izmanevriram :)
2015-08-06
epikur37 wrote:veber wrote:ti imaš hipoteku.epikur37 wrote:venus wrote:epikur37 wrote:
nešto kao malo straše
a ovi majmuni su zvali zbog neke druge stavri....onako sam ih zavlačio da bi na kraju sami prekinuli...ono kao što zavlačiš jehovine svjedoke pa sami odu
To ti samo misliš da su otišli..prebacili su te iz žute u narančastu zonu i promatraju tvoju dinamiku.
Aj nemoj uplatit krajem mjeseca kad očekuju, iz paštete će ti iskakat preko svih kanala.
Guest- Guest
epikur37 wrote:venus wrote:epikur37 wrote:
Da, draga, ti bolje voziš :D mudro!
Ne vrdaj, da moraš vozio bi ;D
Guest- Guest
venus wrote:epikur37 wrote:veber wrote:ti imaš hipoteku.epikur37 wrote:venus wrote:
nešto kao malo straše
To ti samo misliš da su otišli..prebacili su te iz žute u narančastu zonu i promatraju tvoju dinamiku.
Aj nemoj uplatit krajem mjeseca kad očekuju, iz paštete će ti iskakat preko svih kanala.
ovo nije bilo po kreditnom anuitetu nego zbog nekog dugovanja od nekud parsto kuna i ne sjećam se više...nemam pojma iskreno o čemu se radi
poslije provjerim tu agenciju, kad da ...bave se naplatom potraživanja...prodajom dugova i sl
e sad nije mi fora platiti parsto kuna ali način kako te kontaktiraju je to automatski isključio
i odlučio sam se sprdati s njima
2015-08-06
aj dobroveber wrote:pa jesam.Noor wrote:daj ne srolji...prekjucer si rekao da si i malu i ex isplatio do kraja 2021.veber wrote:ne radim, evo već osam mjeseci.venus wrote:veber wrote:
ja sam ti siroče.
ima 2000, ne 20 000. to je dio prodala pa je posudila bivšem za kupnju bmw-ovih po povlaštenoj cijeni, koje su gle čuda isparile od mene i našle se u njenom portfelju.
djeci se odjednom pojavila neka pinka u fondovima.
a, tata i dalje nema nikaj.
čak bicikl glasi na ex.
zamisli ti to?
Pa to nije baš za pohvalit se. I ne dao Bog da te netko žali. Dić dupe i radit.
malo fušarim u 3D printu i projektu za gliser.
mislim da ne bum ovu godinu uopće radio za neku firmu.
djeca i ex mi svaki mesec isplate malo i ja zadovoljan.
ne do kraja 21e, već do ožujka 21e.
tako mi je jednostavnije jer nemam tekućih prihoda, pa sam to odradio u ožujku da se ne mučim.
nekaj malo sitnog mi ostalo na njemačkom tekućem. ni za pivo...
kunem ti se
veber wrote:
btw. za ovaj mali kreditić koji imam na svoje ime dobio prolongaciju do 31.10.2020, a ako želim mogu još 6 mjeseci.
s obzirom da 31.10og ne bum radio, bit ću bez prihoda iskoristit ću pravno na produženje iliti moratorij.
Moratorij košta, što pričaš o smanjenju vrijednosti..??
Guest- Guest
da moram vozio bih, da...
ali nam se poklopilo ona voli voziti ja ne
njoj se manta kad sjedi pozadi a mene uspavljuje kad vozim :)
ali nam se poklopilo ona voli voziti ja ne
njoj se manta kad sjedi pozadi a mene uspavljuje kad vozim :)
2015-08-06
ma nije. lik zaspe nakon tri kilometra u autu.venus wrote:epikur37 wrote:venus wrote:epikur37 wrote:
Da, draga, ti bolje voziš :D mudro!
Ne vrdaj, da moraš vozio bi ;D
da ima kao moj auto vožnju stalno bi mu fućkal.
2014-12-30
venus wrote:veber wrote:
btw. za ovaj mali kreditić koji imam na svoje ime dobio prolongaciju do 31.10.2020, a ako želim mogu još 6 mjeseci.
Moratorij košta, što pričaš o smanjenju vrijednosti..??
ja sam se interesirao za moratorij ali ide ponovno ugovor, solemizacija, kamata...
kao krajnaj opcija je ok ali košta
pa sam odustao
2015-08-06
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» OVRHE MNOGIMA PLANSKI PODMEĆU
» Ovrhe kakve se provode u RH-a ne posotoje nigdje na svijetu osim Srbije i Bugarske
» Led je probijen, slijede i ostali: Do Amerike za samo 700 kuna
» Rusi tužili agrokor za milijardu dolara nove tužbe slijede
» Nakon Haaga: Sada slijede 1000 tužbi zlostavljanih Bošnjaka
» Ovrhe kakve se provode u RH-a ne posotoje nigdje na svijetu osim Srbije i Bugarske
» Led je probijen, slijede i ostali: Do Amerike za samo 700 kuna
» Rusi tužili agrokor za milijardu dolara nove tužbe slijede
» Nakon Haaga: Sada slijede 1000 tužbi zlostavljanih Bošnjaka
Page 5 of 11