Nakon Haaga: Sada slijede 1000 tužbi zlostavljanih Bošnjaka
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Nakon Haaga: Sada slijede 1000 tužbi zlostavljanih Bošnjaka
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hrvatska-ce-trpjeti-financijske-posljedice-haske-presude-nakon-ovoga-obitelji-zrtava-moci-ce-traziti-odstetu-i-sasvim-je-izvjesno-da-ce-je-dobiti/6796893/
Kermit-
2014-04-17
Re: Nakon Haaga: Sada slijede 1000 tužbi zlostavljanih Bošnjaka
Fino bome, nasa diplomacija je odradila lavovski dio posla ono karijerni diplomate i hibridni premijer
Kermit-
2014-04-17
sad kad podu laganja na desetu
2014-04-19
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Eo plenki novim poslovnikom zabranjuje repliku lupanje i rešetanje, kakvi britanski parlament fino ko u kazalištu samo pristojni i glumaepikur37 wrote:Trpaj jos.
Kermit-
2014-04-17
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Još će na kraju dobiti više nego što novieh zakon namjerava dati za HVO.
Hehe a kad budu peterostruo platili inumutava baštarda wrote:Još će na kraju dobiti više nego što novieh zakon namjerava dati za HVO.
Kermit-
2014-04-17
pitanje je je li moze nize, jesmo li dotakli dno
2014-04-19
Međutim, ona je osnova na temelju koje obitelji žrtava navedenih u presudi mogu pred općinskim sudovima u Hrvatskoj pokrenuti
Toliko o tome.
Toliko o tome.
Guest- Guest
Kliknijo sma link, izletio Nobilo, zatvorio sam link...imal' ukratko išta smisleno da piše?
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Kliknijo sma link, izletio Nobilo, zatvorio sam link...imal' ukratko išta smisleno da piše?
Jedino onaj dio koji sam ja citirao.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:n_razbojnik wrote:Kliknijo sma link, izletio Nobilo, zatvorio sam link...imal' ukratko išta smisleno da piše?
Kako je općinski sud Apsurdistana nadležan za obitelj stradalog u Mostaru?
2014-04-15
n_razbojnik wrote:slidingdoorsoperator wrote:n_razbojnik wrote:Kliknijo sma link, izletio Nobilo, zatvorio sam link...imal' ukratko išta smisleno da piše?
Pitaj Nobila.
No, nek se ekipa samo obrati sinkopiranom pravosuđu RH radi ostvarenja neke svoje željene pravde, jasno je kako će tamo proći.
Guest- Guest
Asini kretenizmi. Kreteniziraj se još!
RH se u toj presudi ne spominje , vojska RH formalno nije bila HVO ( drugo sto je bilo u stvarnosti), za ratne stete postoje rokovi , 5 godina od stradanja inače je zastara , ratni zločin Hrvatske pretpostavlja vojsku Hrvatske a to nije HVO Itd a na kraju da sve to maknemo sa strane drzava nije dužna platiti štetu , ona to moze i ne mora.
Tako da Nobilo, najedi se govana i namazi jos UZP na njih , fali mu klijenti očito .. one koje je oslobodio u Munchenu su dobili 40 godina.
Tako da Nobilo, najedi se govana i namazi jos UZP na njih , fali mu klijenti očito .. one koje je oslobodio u Munchenu su dobili 40 godina.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Hehe.. E bas to.slidingdoorsoperator wrote:n_razbojnik wrote:slidingdoorsoperator wrote:n_razbojnik wrote:Kliknijo sma link, izletio Nobilo, zatvorio sam link...imal' ukratko išta smisleno da piše?
Pitaj Nobila.
No, nek se ekipa samo obrati sinkopiranom pravosuđu RH radi ostvarenja neke svoje željene pravde, jasno je kako će tamo proći.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
n_razbojnik wrote:Kliknijo sma link, izletio Nobilo, zatvorio sam link...imal' ukratko išta smisleno da piše?
darth_vader-
2014-04-17
je, s obzirom da će ovo ići preko Hrvatskih sudova.. ako ti muslimani mogu (a ne mogu) podmazati naše suce , sa barem 100 000 € , rješenje njihove tužbe će dobiti u idućoj reinkarnaciji
i to će biti odbačeno
drugo je ovo da je njemačka, onda bi još i bilo nade i šeme, išlo bi u roku godinu-dvije, djelile bi se pare.. ee pa mi smo čardak, nema toga vamo, nema vamo brzog i poštenog suđenja
i to će biti odbačeno
drugo je ovo da je njemačka, onda bi još i bilo nade i šeme, išlo bi u roku godinu-dvije, djelile bi se pare.. ee pa mi smo čardak, nema toga vamo, nema vamo brzog i poštenog suđenja
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hoće li se Martina Dalić smijati i nakon tužbi Agrokorovih vjerovnika
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» HRT-e nakon crtića, emisija o glazbi sada ukida emisiju Kućni ljubimci
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
» Debela u problemima.. nakon što je bez vozačke zgazila dite, sada se oktrilo da joj muž vozi auto od skoro pola milijuna kuna a nije prijavljeno
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» HRT-e nakon crtića, emisija o glazbi sada ukida emisiju Kućni ljubimci
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
» Debela u problemima.. nakon što je bez vozačke zgazila dite, sada se oktrilo da joj muž vozi auto od skoro pola milijuna kuna a nije prijavljeno
Page 1 of 2