Danas kuham...
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Danas kuham...
lignje na naglo (evo i recepta - VRLO JEDNOSTAVNO), samo ih u biber i sol(od oka - i nek odstoji pol sata) i bacit na zagrijano malinovo ulje/češnjak/peršinovlist, rasporedit da manje više diraju dno šerpe(mal šira ak ima puno lignji) poklopit i 10min na srednjoj vatri i gotove, ne treba ni provjeravat...Zagy wrote:Mogu i lignje,samo pomozi!
I onda ga umočiš (bez perverzija molim)....
genitalni_herpes- Posts : 539
2014-04-11
1. Ribet'na plava - skuša, staviš u ružmarin, sol, bibera mal, limun, češnjaka mal i nek stoji sat-dva, peršinov list (nožda i lovorov) - pržiš na maslinovom ulju s jedne pa s druge strane, pa nasipaš čašu/dvije bijelog vina nekog usranog stolnog za 12kn, poklopiš par minuta, pa okreneš, pa poklopiš, pa mal otklopiš da mal ipak ispari vino, previše si stavila (PA VIDI JOJ KOLKO VINA) al ne totalno i to bi bilo to...ugl, možeš ga umakat (AL BEZ PERVERZIJA MOLIM)
nije loše mal blitvu zveknut u kipuću vodu par minuta, i izvadit, mal češnjaka, maslinovog ulja i to je to...
2. Ako je bijela riba sve isto ali izostaviš ružmarin i lovor - to mi nekako ide bolje u plavu, al valjda je to stvar ukusa.
-ugl. vrlo jednostavno i ne može se pogriješiti-
a jednostavno je i dagnje na buzaru iako mi se neda prčkat s dagnjama, čistit i to...
-pa ustvari inije jednostavno jer je prilično dosadno.
nije loše mal blitvu zveknut u kipuću vodu par minuta, i izvadit, mal češnjaka, maslinovog ulja i to je to...
2. Ako je bijela riba sve isto ali izostaviš ružmarin i lovor - to mi nekako ide bolje u plavu, al valjda je to stvar ukusa.
-ugl. vrlo jednostavno i ne može se pogriješiti-
a jednostavno je i dagnje na buzaru iako mi se neda prčkat s dagnjama, čistit i to...
-pa ustvari inije jednostavno jer je prilično dosadno.
genitalni_herpes-
2014-04-11
ovi dalmoši...genitalni_herpes wrote:danas skuho gregadu od oslića i brancina
hrga konkretnog mesa , može se dodati i kakav prilog, da se nađe...
Trinity-
2014-04-17
danas ćoravi paprikaš - pozdrav is OsijekaTrinity wrote:ovi dalmoši...genitalni_herpes wrote:danas skuho gregadu od oslića i brancina
hrga konkretnog mesa , može se dodati i kakav prilog, da se nađe...
genitalni_herpes-
2014-04-11
e pa danas sam roštilj'o za 12 ljud (vratove, batkove, carka, kobasice)i...na dva mala roštilja
genitalni_herpes-
2014-04-11
ništa. Idem do mame po blitvu napravljenu na "špinat" način. Ajd skuhat ću dva jaja...
genitalni_herpes-
2014-04-11
tudey... kupus kiselit u vinu,dinstan,uz lovor,gorušicu,crni biber,vegetu i cabanosi kobasice..krumir u ljusci,reza na kriške,posoljen i poliven s malo masinova ulja.
Guest- Guest
lazanje...još mi je zlo...serem se u previše sira i bolonjeze sa maslinama/rajčicom/bosiljkom/origanom i sira i tamo.....uf sir mi se na piši nahvato...
genitalni_herpes-
2014-04-11
:face: :kidd: ma šta ti to tamo radiš???
Piješ možda???
Piješ možda???
immortal-
2014-04-16
ručak kako bog zapovijeda nedjeljom...
a večera...jogurt i mekinje...bljak...
a večera...jogurt i mekinje...bljak...
Trinity-
2014-04-17
govedji gulas...gost nije dosao,pa meni ostalo za vise uta napraviti...rostilj da ne spominjem...
Guest- Guest
da sam gost, pojela bih se od muke...bogomdani wrote:govedji gulas...gost nije dosao,pa meni ostalo za vise uta napraviti...rostilj da ne spominjem...
Trinity-
2014-04-17
da si gost,pojela bi moj gulas,ne od muke,nego uzivanja..
tudejopet gulas,jer je danas jos bolji..
Guest- Guest
Danas ostaci. Ostalo malo divlje riže i malo lešo tikvica, to začinila s malo pesta i 2 jaja uz to...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
htjedoh reći, da sam gost koji nije došao...bogomdani wrote:da si gost,pojela bi moj gulas,ne od muke,nego uzivanja..
Trinity-
2014-04-17
Danas piletina u saftu, riža skuhana u temeljcu i blitva domaća...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Page 10 of 50