Danas kuham...
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Danas kuham...
Bacaš novce na to sranje, da prostiš?Zagy wrote:Ja razmišljam da uzmem herba life za doručak samo...
Trinity-
2014-04-17
Daj zagy to ces masno platit, a govno je doslovno. Imam jednu blizu sobe koja se bavi time i mogu reci da sve sto pricaju je laz, ali ih masno za to placaju. Moja susjeda se isto time bavi, cisto jer nema cime ...
Jos kad vidim da usred zime kupuju GMO paprike koje izgledaju ko plastika i pisu kako zdravo jedu, a u biti guraju si u kljun kojekakvo povrce sa stanicama skorpijona kako ga crvi ne bi napali. bljak.
Ako bolje sagledas svo sto zagovaraju je izvrnuto.
Rade kupit kelj na placu pa ga miksat ujutro.
prodaju maglu.
i profesor iz tjelesnog se time bavio pa nas je jebario u mozak...
Jos kad vidim da usred zime kupuju GMO paprike koje izgledaju ko plastika i pisu kako zdravo jedu, a u biti guraju si u kljun kojekakvo povrce sa stanicama skorpijona kako ga crvi ne bi napali. bljak.
Ako bolje sagledas svo sto zagovaraju je izvrnuto.
Rade kupit kelj na placu pa ga miksat ujutro.
prodaju maglu.
i profesor iz tjelesnog se time bavio pa nas je jebario u mozak...
Guest- Guest
Lijepo je to Lady opisala.Zagy wrote:Hm,zasto sranje?
Preskupi placebo.
Trinity-
2014-04-17
Danas pureći bataci, mlinci, salata po želji. Nema juhe !
Trinity-
2014-04-17
Prijateljica od mene uzima herbalife i prepolovila se,koza joj sjaji i super se osjeća,nije umorna ko sto je prije bila....al ona uzima 2 obroka dnevno...a uzela je to preko prije koja je isto 10-ak kila skinula od trudnoće tako...
Ja sam htjela uzeti samo jedan obrok,doručak,probati.....ja bih mojih 5 kila skinula,i odmah bi mi to bila motivacija da malo sporta ubacim,i zdravije se hranim....
A ti to imaš vlastitu baščicu i ne kupuješ GMO?
Ja sam htjela uzeti samo jedan obrok,doručak,probati.....ja bih mojih 5 kila skinula,i odmah bi mi to bila motivacija da malo sporta ubacim,i zdravije se hranim....
Guest- Guest
Ja kupujem zimi blitvu, kelj i ostalo na placu kod jedne bakice...
Grašak, špinat, salatu, krumpir, pomidor, luk Itd imam iz svojeg vrta... Tikvice :) vrt je bakin ali sada vise od roditelja.... Paprike vise nemamo to kupujemo kod iste bakice...
Ne spricamo.
Imam i smokvu i 40 maslina :D
Mislim kupim ja i u dućanu povrće, ali rijetko... Uglavnom tražim hrvatsku deklaraciju. Mozda i jeste špricano, tj. Je. Recimo krastavce iz španjolske izbjegavam... Šparoge barem.
Da ne idem sada u detalje. GMO hrana poremeti organizam.
Iako neke stvari ne možeš izbjeći.
Grašak, špinat, salatu, krumpir, pomidor, luk Itd imam iz svojeg vrta... Tikvice :) vrt je bakin ali sada vise od roditelja.... Paprike vise nemamo to kupujemo kod iste bakice...
Ne spricamo.
Imam i smokvu i 40 maslina :D
Mislim kupim ja i u dućanu povrće, ali rijetko... Uglavnom tražim hrvatsku deklaraciju. Mozda i jeste špricano, tj. Je. Recimo krastavce iz španjolske izbjegavam... Šparoge barem.
Da ne idem sada u detalje. GMO hrana poremeti organizam.
Iako neke stvari ne možeš izbjeći.
Guest- Guest
A dobro Zagy. Mislim uvijek možeš probati, ali eto... Nemoj se uvrijedit. :DZagy wrote:Prijateljica od mene uzima herbalife i prepolovila se,koza joj sjaji i super se osjeća,nije umorna ko sto je prije bila....al ona uzima 2 obroka dnevno...a uzela je to preko prije koja je isto 10-ak kila skinula od trudnoće tako...
Slušam o tome Dugo, pa sam malo proučavala....
Guest- Guest
I mi pravimo vrt i imati ćemo uskoro povrće svoje ....uzmem bio vecinom al ni tom bio ja ne vjerujem puno...
Guest- Guest
Samo 5 kila hoćeš skinuti ? To je ništa, ja sam ih skinula 35 .Zagy wrote:Prijateljica od mene uzima herbalife i prepolovila se,koza joj sjaji i super se osjeća,nije umorna ko sto je prije bila....al ona uzima 2 obroka dnevno...a uzela je to preko prije koja je isto 10-ak kila skinula od trudnoće tako...
I to Dukanovom dijetom u 7 mjeseci , pa ju preporučam svima.
Ništa se dodatno ne kupuje, samo se neke namirnice izbace. I nisi gladan.
http://www.dukandijeta.info
Trinity-
2014-04-17
I ta prija je skinula prvih 20 sa Dukan....ne mogu ja držati dijetu,sorry....:D
To samo meso jedeš?
To samo meso jedeš?
Guest- Guest
Ma ne, i mlijeko i mliječne proizvode, sve light po mogućnosti, jaja, ribu i određeno povrće.
Da, i raznu salatu možeš.
Da, i raznu salatu možeš.
Trinity-
2014-04-17
trinity 35 ?!
svaka cast !
te dijete samo cine da izgubis pa poslije vratis duplo kilograme
svaka cast !
te dijete samo cine da izgubis pa poslije vratis duplo kilograme
betty.boop-
2015-01-23
E pa to je super :)Zagy wrote:I mi pravimo vrt i imati ćemo uskoro povrće svoje ....uzmem bio vecinom al ni tom bio ja ne vjerujem puno...
ali da opet... kada gledam da jedem tunu onu iz konzerve malene i pasat od pomidora...a i to je umjetno
daleko sam ja od zdrave prehrane no trudim se
a uostalom i kada voce kupis, vecina je spricana, dobr to bio mozda i nije
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Page 30 of 50