Danas kuham...
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Danas kuham...
ma ne, meni si skroz OK...mortal-joint wrote:to znači da vam pomalo idem na jetricubogomdani wrote:e,ja te jučer nazvah Vilozofkinjom,Mortalka..
Trinity-
2014-04-17
hvala
sad ću lakše zaspati
sad ću lakše zaspati
2014-04-16
bogomdani wrote:pa,prije Nove godine sam bio u Švabiji i navalio na sve kupovno i gotovo,i tu i tamo koji restoran.Želudac sam razvalio aditivima i ostalom kemijom,zato se sada malo potrudim,ali je rezultat samo tako dobar..gledam što jednostavnije i prirodnije..mortal-joint wrote:forabogomdani wrote:jok,sam sam od namirnica pravio..malo je potrajalo za njoke,ali oke..mortal-joint wrote:to su uglavnom gotova jela?? mislimbogomdani wrote:Tudej...krem juha od vrganja i lisičarki,njokovi u umaku od gorgonzole..sve jako fino..
to ni sve žene ne vole raditi
genitalni_herpes-
2014-04-11
trčim (4-7km)svaki drugi dan, idem još na nogomet i tenis(ponekad), pa ono...a opet ima 3-4kg viška(visok otprilike 180, a 87kg - obučen), osjetim kad trčim, nije strašno al eto...mortal-joint wrote:blago tebi ako ti to sve istrčišgenitalni_herpes wrote:ovak...grah. E sad ono bitno, dakle crveni luk skupa s bučinim uljem i mal posolit i ostavit par minuta...kako fino pusti sokove, ajme kruh umakat...sad navečer mal palačinki sa sladoledom i nutelom..ajme treba sutra ujutro to ić istrčat...valjda neće kiša..
ako ti se ne pretvori u masnoće
a i ja sam pridveče palaćinke radila
genitalni_herpes-
2014-04-11
danas punjene lignje (svježi sir, neka šunkica(al ne oni odvratni parizeri) peršin, vegeta)...+ lignje na naglo (evo i recepta - VRLO JEDNOSTAVNO), samo ih u biber i sol(od oka - i nek odstoji pol sata) i bacit na zagrijano malinovo ulje/češnjak/peršinovlist, rasporedit da manje više diraju dno šerpe(mal šira ak ima puno lignji) poklopit i 10min na srednjoj vatri i gotove, ne treba ni provjeravat...
genitalni_herpes-
2014-04-11
Ma jok,baš mi se sviđa taj tvoj stil..mortal-joint wrote:to znači da vam pomalo idem na jetricubogomdani wrote:e,ja te jučer nazvah Vilozofkinjom,Mortalka..
Guest- Guest
hvala... dok se ne predomislišbogomdani wrote:Ma jok,baš mi se sviđa taj tvoj stil..mortal-joint wrote:to znači da vam pomalo idem na jetricubogomdani wrote:e,ja te jučer nazvah Vilozofkinjom,Mortalka..
čim je riječ o nekoj od onih tema....
immortal-
2014-04-16
nema beda,različitost mišljenja i stavova,oživljuje raspravu..no samo argumentirana rasprava..mortal-joint wrote:hvala... dok se ne predomislišbogomdani wrote:Ma jok,baš mi se sviđa taj tvoj stil..mortal-joint wrote:to znači da vam pomalo idem na jetricubogomdani wrote:e,ja te jučer nazvah Vilozofkinjom,Mortalka..
čim je riječ o nekoj od onih tema....
Guest- Guest
jao fuj!!kic wrote:http://someoneatethis.tumblr.com/
genitalni_herpes-
2014-04-11
paradajz juhu (domaću) i krpice s zeljem
aurora73-
2014-04-28
krpice? supruga i ja idemo do moje mamice na musaku i juha od rajčice
genitalni_herpes-
2014-04-11
ja danas tri kolačaTrinity wrote:Danas pizza, dizana tijesta mi idu...
spremam radnu akciju 1. i 2. maja
immortal-
2014-04-16
je da a nego kak?genitalni_herpes wrote:krpice?
aurora73-
2014-04-28
musaka nisam vec ove godine ...dobra ideja ...krompir ...meso ...jaja...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Page 6 of 50