Rusi koriste kemijsko oružje rade ogrlice od dječjih očiju itd. (žutarnji propaganda)
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Rusi koriste kemijsko oružje rade ogrlice od dječjih očiju itd. (žutarnji propaganda)
HIV pozitivan?
Guest- Guest
Re: Rusi koriste kemijsko oružje rade ogrlice od dječjih očiju itd. (žutarnji propaganda)
Regoč wrote:To je ono Kocan? Ma, bilo mi čudo kako Holjevac (ličko prezime), a tata Dubrovčanin.marcellus wrote:to zašto sam ja promijenio prezime nije pesja briga... a staro mi još uvijek stoji na fejsu uz novo, no dobro ti si onako žešći kreten pa nema potrebe objašnjavati ti bilo što...
holjevac je mamino djevojačko.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Wow! It has a mother!!!marcellus wrote:Regoč wrote:To je ono Kocan? Ma, bilo mi čudo kako Holjevac (ličko prezime), a tata Dubrovčanin.marcellus wrote:to zašto sam ja promijenio prezime nije pesja briga... a staro mi još uvijek stoji na fejsu uz novo, no dobro ti si onako žešći kreten pa nema potrebe objašnjavati ti bilo što...
Guest- Guest
ostap.phender wrote:Wow! It has a mother!!!marcellus wrote:Regoč wrote:To je ono Kocan? Ma, bilo mi čudo kako Holjevac (ličko prezime), a tata Dubrovčanin.marcellus wrote:to zašto sam ja promijenio prezime nije pesja briga... a staro mi još uvijek stoji na fejsu uz novo, no dobro ti si onako žešći kreten pa nema potrebe objašnjavati ti bilo što...
pa ne možemo svi bit ko ti motherless bastards...
2014-04-16
inače ovi moji holjevci nisu iz like nego iz rastoka.
Ma vidi ti njega: motherless bastard? Po tome si ti dakle onaj, komo se diče...(oxy)moronmarcellus wrote:ostap.phender wrote:Wow! It has a mother!!!marcellus wrote:Regoč wrote:To je ono Kocan? Ma, bilo mi čudo kako Holjevac (ličko prezime), a tata Dubrovčanin.marcellus wrote:to zašto sam ja promijenio prezime nije pesja briga... a staro mi još uvijek stoji na fejsu uz novo, no dobro ti si onako žešći kreten pa nema potrebe objašnjavati ti bilo što...
pa ne možemo svi bit ko ti motherless bastards...
btw, mislil si očito na Toma Bombadila...
Guest- Guest
neki ne mogu bez pretjerivanja, da.Yehudi wrote:Adminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2014-04-12
Svaki dah koji udahneš, svaki pokret koji učiniš, ja ću te gledati. I onda se bend koji snimi pjesmu nazove Policija. Fakat iznenađujuće!maggie13 wrote:neki ne mogu bez pretjerivanja, da.Yehudi wrote:Adminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Guest- Guest
Eva wrote:Marčelo je plaćenik. Dela za sve koji plate.
a najbolje da ću delat za nekog ko ne plaća... u normalnom svijetu radiš za onog ko te plaća, ni više socijalizam
2014-04-16
Marčelo je i Ostapa kupil. Nek se piše o meni, pa makar i pozitivno.maggie13 wrote:neki ne mogu bez pretjerivanja, da.Yehudi wrote:Adminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Guest- Guest
Ma naravno, ali ipak neki level treba zadržat. Pišeš za lika koji je četnik u Srbiji i balija u Bosni.marcellus wrote:Eva wrote:Marčelo je plaćenik. Dela za sve koji plate.
a najbolje da ću delat za nekog ko ne plaća... u normalnom svijetu radiš za onog ko te plaća, ni više socijalizam
Guest- Guest
Ma je, štel me je potplatiti D'Addario devetkama. Kajgod i istomštogođ, na 25 i 1/2 inča uvijek stavljam desetke, a na 24 inča i 3/4 uglavnom jedanajstice. Tako da, eto nije mu uspjelo :D Anyway, sorry to have dissapointed you, member of Lilith folks...Eva wrote:Marčelo je i Ostapa kupil. Nek se piše o meni, pa makar i pozitivno.maggie13 wrote:neki ne mogu bez pretjerivanja, da.Yehudi wrote:Adminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Guest- Guest
Nisi me razočaral, svi mi imamo cijenu
Guest- Guest
E pa sad, da baš ti napadaš čovjeka samo zato kaj je multi-kulti, tsk-tsk...Eva wrote:Ma naravno, ali ipak neki level treba zadržat. Pišeš za lika koji je četnik u Srbiji i balija u Bosni.marcellus wrote:Eva wrote:Marčelo je plaćenik. Dela za sve koji plate.
Guest- Guest
Eto na primjer ja: '59 LPEva wrote:Nisi me razočaral, svi mi imamo cijenu
Guest- Guest
A kak je krenulo još bi na gay prideu u prvom redu.ostap.phender wrote:E pa sad, da baš ti napadaš čovjeka samo zato kaj je multi-kulti, tsk-tsk...Eva wrote:Ma naravno, ali ipak neki level treba zadržat. Pišeš za lika koji je četnik u Srbiji i balija u Bosni.marcellus wrote:Eva wrote:Marčelo je plaćenik. Dela za sve koji plate.
Guest- Guest
Pa ne vele valjda bez razloga njegovi Rastočani koja je razlika između heteroseksualnog i biseksualnog muškarca: litra dudovačeEva wrote:A kak je krenulo još bi na gay prideu u prvom redu.ostap.phender wrote:E pa sad, da baš ti napadaš čovjeka samo zato kaj je multi-kulti, tsk-tsk...Eva wrote:Ma naravno, ali ipak neki level treba zadržat. Pišeš za lika koji je četnik u Srbiji i balija u Bosni.marcellus wrote:Eva wrote:Marčelo je plaćenik. Dela za sve koji plate.
Guest- Guest
Nema veze, pjesma je kultna..osobno, jedna od dražih..kako li si samo pogodio..ostap.phender wrote:Svaki dah koji udahneš, svaki pokret koji učiniš, ja ću te gledati. I onda se bend koji snimi pjesmu nazove Policija. Fakat iznenađujuće!maggie13 wrote:neki ne mogu bez pretjerivanja, da.Yehudi wrote:Adminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2014-04-12
Oho, sve je onda jasno. Prije nekog vremena Marčelo se u konverzaciji s Veberom dotikavljal nekog dudanja.ostap.phender wrote:Pa ne vele valjda bez razloga njegovi Rastočani koja je razlika između heteroseksualnog i biseksualnog muškarca: litra dudovačeEva wrote:A kak je krenulo još bi na gay prideu u prvom redu.ostap.phender wrote:E pa sad, da baš ti napadaš čovjeka samo zato kaj je multi-kulti, tsk-tsk...Eva wrote:Ma naravno, ali ipak neki level treba zadržat. Pišeš za lika koji je četnik u Srbiji i balija u Bosni.marcellus wrote:Eva wrote:Marčelo je plaćenik. Dela za sve koji plate.
Guest- Guest
Metodom pokušaja i pogreške. A po principu spojenih posuda :face:maggie13 wrote:Nema veze, pjesma je kultna..osobno, jedna od dražih..kako li si samo pogodio..ostap.phender wrote:Svaki dah koji udahneš, svaki pokret koji učiniš, ja ću te gledati. I onda se bend koji snimi pjesmu nazove Policija. Fakat iznenađujuće!maggie13 wrote:neki ne mogu bez pretjerivanja, da.Yehudi wrote:Adminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Guest- Guest
Ti si neki UDBAŠ - smutljivac. U nicku ti piše Fender a na avataru Gibson Les Paul!ostap.phender wrote:Metodom pokušaja i pogreške. A po principu spojenih posuda :face:maggie13 wrote:Nema veze, pjesma je kultna..osobno, jedna od dražih..kako li si samo pogodio..ostap.phender wrote:Svaki dah koji udahneš, svaki pokret koji učiniš, ja ću te gledati. I onda se bend koji snimi pjesmu nazove Policija. Fakat iznenađujuće!maggie13 wrote:neki ne mogu bez pretjerivanja, da.Yehudi wrote:Adminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Dopisnica CNN-a u odjeći djece iz Dume “nanjušila” kemijsko oružje (VIDEO)
» Trumpov savjetnik: Izvješća jasno pokazuju da Asad koristi kemijsko oružje
» Žutarnji: očajna propaganda protiv Trumpa
» Došli rezultati:Asad ipak koristio kemijsko oružje,čeka se reakcija Trumpa
» Dopisnica CNN-a u odjeći djece iz Dume “nanjušila” kemijsko oružje (VIDEO)
» Trumpov savjetnik: Izvješća jasno pokazuju da Asad koristi kemijsko oružje
» Žutarnji: očajna propaganda protiv Trumpa
» Došli rezultati:Asad ipak koristio kemijsko oružje,čeka se reakcija Trumpa
Page 5 of 6