Rusi koriste kemijsko oružje rade ogrlice od dječjih očiju itd. (žutarnji propaganda)
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Rusi koriste kemijsko oružje rade ogrlice od dječjih očiju itd. (žutarnji propaganda)
Jebo te, ne mogu vjerovati da netko skrinšota ovo što pišemo i čuva za budućnost. Stvarno bolesno!ostap.phender wrote:Ti koji se sereš na bibliju pa kršćanin? Prvi glasmarcellus wrote:ostap.phender wrote:A kam se ti vrit rivleš ko košulja u guzicu, a da te nitko ništa nije pitao? Uostalom, po čemu si to ti čovjek i tobože drugačiji od talibana?marcellus wrote:ostap.phender wrote:Koja je razlika između zaboravljanja na ljudska prava i vraćanja tisuću godina unatrag?mutava baštarda wrote:EroOvo je najopasnije oružje za ISIL.
Po njihovom vjerovanju ako pogine od ženske ruke, onda ništa od 72 djevice.
Osobno više bi volio da ih kaolicija ili ruje poprže s obzirom na zločine koje su radili i zbog kojih dolaze tamo. Jednostavno treba zaboravati na ljudska prava i slobode i izbit im iz glave vraćanje tisuću godina u povijest...
ne zamaraj se prekomplicirano je za tebe. Ljudska prava su za ljude a ne za talibane
pa mi ovdje smo kršćani dakle smo drukčiji od jebenih talibana ne
A da ne pričamo da bi klao i unučad svojih neistomišljenika.
Daklem, taliban si kako god da okreneš
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Rusi koriste kemijsko oružje rade ogrlice od dječjih očiju itd. (žutarnji propaganda)
Šta lupaš? Svi znamo tko je Marcel, nema tu nikakve tajne.ostap.phender wrote:Yeah right...mali špijo/provokator/spin medicinski brat, skriven iza lažnog identiteta, a od onih po kojima trola više mrzi samo one koji ga za to plaćajubogomdani wrote:Pa sad,Marc je u potpunosti javna osoba...
ako netko ovdje ne skriva identitet to sam ja... a sve što pišem ovdje pišem i na svom fejsu i pod svojim imenom u novinama, tako da opet uništa. A da talibane treba spržit bili al usra, al kaida, fsa ili isil, treba, sve će se to ionako dojebat u europu i tražit šerijatostap.phender wrote:Sviđalo se tebi ili ne da priznaš, a dokaza je u vrh glave, ti nisi nikakav kršćanin, već patološki lažljivac, taliban i javna drolja za sitne pare. I ništa ti tu ne pomaže što se pretvaraš i diletantski skrivaš svoje pravo lice i identitet kao zmija noge.marcellus wrote:osim toga svi smo ovdje kršćani, sviđalo se tebi ili ne (uključujući ateiste)
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Biti će sprženi islamisti ma kako se zvali, usprkos serdoganu
Su - 34 i svi drugi sada lete sa zrak-zrak projektilima koji
pogadjaju na 60 km.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Super si mi ti; dakle nije bolesno kad netko poziva na klanje ljudi samo zato jer su unuci onoga s čijim se svjetonazorom ne slažeš, ali je bolesno to da sačuvaš dokaz da je dotični taliban, sadist i psihopat? Da ne kažem nešto gore ;)Regoč wrote:Jebo te, ne mogu vjerovati da netko skrinšota ovo što pišemo i čuva za budućnost. Stvarno bolesno!ostap.phender wrote:Ti koji se sereš na bibliju pa kršćanin? Prvi glasmarcellus wrote:ostap.phender wrote:A kam se ti vrit rivleš ko košulja u guzicu, a da te nitko ništa nije pitao? Uostalom, po čemu si to ti čovjek i tobože drugačiji od talibana?marcellus wrote:ostap.phender wrote:Koja je razlika između zaboravljanja na ljudska prava i vraćanja tisuću godina unatrag?mutava baštarda wrote:EroOvo je najopasnije oružje za ISIL.
Osobno više bi volio da ih kaolicija ili ruje poprže s obzirom na zločine koje su radili i zbog kojih dolaze tamo. Jednostavno treba zaboravati na ljudska prava i slobode i izbit im iz glave vraćanje tisuću godina u povijest...
ne zamaraj se prekomplicirano je za tebe. Ljudska prava su za ljude a ne za talibane
Guest- Guest
Ti toliko ne skrivaš svoj identitet, da si čak u svrhu ne skrivanja istoga promijenio ime. A da li baš treba spržiti talibane bili al usra, al kaida ili al marčelus, ne znam. Možda postoje i humanije metode od prženja, ali ti ćeš valjda bolje znati since psycho-pathological flesh burning orgies are obviously your cup of tea.marcellus wrote:ako netko ovdje ne skriva identitet to sam ja... a sve što pišem ovdje pišem i na svom fejsu i pod svojim imenom u novinama, tako da opet uništa. A da talibane treba spržit bili al usra, al kaida, fsa ili isil, treba, sve će se to ionako dojebat u europu i tražit šerijatostap.phender wrote:Sviđalo se tebi ili ne da priznaš, a dokaza je u vrh glave, ti nisi nikakav kršćanin, već patološki lažljivac, taliban i javna drolja za sitne pare. I ništa ti tu ne pomaže što se pretvaraš i diletantski skrivaš svoje pravo lice i identitet kao zmija noge.marcellus wrote:osim toga svi smo ovdje kršćani, sviđalo se tebi ili ne (uključujući ateiste)
Guest- Guest
to zašto sam ja promijenio prezime nije pesja briga... a staro mi još uvijek stoji na fejsu uz novo, no dobro ti si onako žešći kreten pa nema potrebe objašnjavati ti bilo što...
ostap.phender wrote:Ti toliko ne skrivaš svoj identitet, da si čak u svrhu ne skrivanja istoga promijenio ime. A da li baš treba spržiti talibane bili al usra, al kaida ili al marčelus, ne znam. Možda postoje i humanije metode od prženja, ali ti ćeš valjda bolje znati since psycho-pathological flesh burning orgies are obviously your cup of tea.marcellus wrote:ako netko ovdje ne skriva identitet to sam ja... a sve što pišem ovdje pišem i na svom fejsu i pod svojim imenom u novinama, tako da opet uništa. A da talibane treba spržit bili al usra, al kaida, fsa ili isil, treba, sve će se to ionako dojebat u europu i tražit šerijatostap.phender wrote:Sviđalo se tebi ili ne da priznaš, a dokaza je u vrh glave, ti nisi nikakav kršćanin, već patološki lažljivac, taliban i javna drolja za sitne pare. I ništa ti tu ne pomaže što se pretvaraš i diletantski skrivaš svoje pravo lice i identitet kao zmija noge.marcellus wrote:osim toga svi smo ovdje kršćani, sviđalo se tebi ili ne (uključujući ateiste)
alo paranoja, sta ima na tavanu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ostap.phender wrote:Ti koji se sereš na bibliju pa kršćanin? Prvi glasmarcellus wrote:ostap.phender wrote:A kam se ti vrit rivleš ko košulja u guzicu, a da te nitko ništa nije pitao? Uostalom, po čemu si to ti čovjek i tobože drugačiji od talibana?marcellus wrote:ostap.phender wrote:Koja je razlika između zaboravljanja na ljudska prava i vraćanja tisuću godina unatrag?mutava baštarda wrote:EroOvo je najopasnije oružje za ISIL.
Auuuuuuuuuuuuu Marcello! Sram da te bude!
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Čovječe, kad bih čuvao sve gluposti i psihopatologije koje ovdje pročitam zagušio bih internet. Čuvaj ti što hoćeš, tvoja stvar u krajnjoj liniji.ostap.phender wrote:Super si mi ti; dakle nije bolesno kad netko poziva na klanje ljudi samo zato jer su unuci onoga s čijim se svjetonazorom ne slažeš, ali je bolesno to da sačuvaš dokaz da je dotični taliban, sadist i psihopat? Da ne kažem nešto gore ;)Regoč wrote:Jebo te, ne mogu vjerovati da netko skrinšota ovo što pišemo i čuva za budućnost. Stvarno bolesno!ostap.phender wrote:Ti koji se sereš na bibliju pa kršćanin? Prvi glasmarcellus wrote:ostap.phender wrote:A kam se ti vrit rivleš ko košulja u guzicu, a da te nitko ništa nije pitao? Uostalom, po čemu si to ti čovjek i tobože drugačiji od talibana?marcellus wrote:ostap.phender wrote:Koja je razlika između zaboravljanja na ljudska prava i vraćanja tisuću godina unatrag?mutava baštarda wrote:EroOvo je najopasnije oružje za ISIL.
To je ono Kocan? Ma, bilo mi čudo kako Holjevac (ličko prezime), a tata Dubrovčanin.marcellus wrote:to zašto sam ja promijenio prezime nije pesja briga... a staro mi još uvijek stoji na fejsu uz novo, no dobro ti si onako žešći kreten pa nema potrebe objašnjavati ti bilo što...
You put your foot in your mouth. Again. What else is new...marcellus wrote:to zašto sam ja promijenio prezime nije pesja briga... a staro mi još uvijek stoji na fejsu uz novo, no dobro ti si onako žešći kreten pa nema potrebe objašnjavati ti bilo što...
Guest- Guest
Auuuuuuuuuu Marcello! Pa ti si i prezime promijenio? Zašto? Bilo srpsko ili da te bivši drugovi iz KP i UDBA-e ne pronadju ?marcellus wrote:to zašto sam ja promijenio prezime nije pesja briga... a staro mi još uvijek stoji na fejsu uz novo, no dobro ti si onako žešći kreten pa nema potrebe objašnjavati ti bilo što...
2015-10-07
Adminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Uzeo je ženino prezime kao onaj hajdaš Dončić, to su ti takvi muškarci, metrohomosexualci.Regoč wrote:To je ono Kocan? Ma, bilo mi čudo kako Holjevac (ličko prezime), a tata Dubrovčanin.marcellus wrote:to zašto sam ja promijenio prezime nije pesja briga... a staro mi još uvijek stoji na fejsu uz novo, no dobro ti si onako žešći kreten pa nema potrebe objašnjavati ti bilo što...
Guest- Guest
Inače, Regoč, nikaj ti danas na netu ni problem naći, ak želiš. Pitaj Dedu kak je našel moju Idit, a udbašu kojem je to bilo štih proba ni uspijelo. Ak imaš mozga, samo nebo je granica.
Guest- Guest
Ma dobro mu došlo kao izgovor. U stvari, boji se da ga bivši drugovi ne nadju.Eva wrote:Uzeo je ženino prezime kao onaj hajdaš Dončić, to su ti takvi muškarci, metrohomosexualci.Regoč wrote:To je ono Kocan? Ma, bilo mi čudo kako Holjevac (ličko prezime), a tata Dubrovčanin.marcellus wrote:to zašto sam ja promijenio prezime nije pesja briga... a staro mi još uvijek stoji na fejsu uz novo, no dobro ti si onako žešći kreten pa nema potrebe objašnjavati ti bilo što...
2015-10-07
Moraš biti veći naivac da bi povjerovao kako karačmarčelus i dalje ne radi (i) za bivše drugove ;)marcus-t wrote:Ma dobro mu došlo kao izgovor. U stvari, boji se da ga bivši drugovi ne nadju.Eva wrote:Uzeo je ženino prezime kao onaj hajdaš Dončić, to su ti takvi muškarci, metrohomosexualci.Regoč wrote:To je ono Kocan? Ma, bilo mi čudo kako Holjevac (ličko prezime), a tata Dubrovčanin.marcellus wrote:to zašto sam ja promijenio prezime nije pesja briga... a staro mi još uvijek stoji na fejsu uz novo, no dobro ti si onako žešći kreten pa nema potrebe objašnjavati ti bilo što...
Guest- Guest
Marčelo je plaćenik. Dela za sve koji plate.
Guest- Guest
A čuj, da on ne zagađuje web i atmosferu svojim prknotvorinama, možda bi se našao netko tko bi bolje, uvjerljivije i literarno inspiriranije znao lagati, trolati i spinati na zadanu temu. Tako da je u tom pogledu možda čak i malo pozitivan likEva wrote:Marčelo je plaćenik. Dela za sve koji plate.
Ma zezam se, marčelus je pozitivan koliko i katoda u elektronskoj cijevi ;)
Last edited by ostap.phender on Wed 2 Dec - 15:33; edited 1 time in total
Guest- Guest
HIV pozitivan?
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Dopisnica CNN-a u odjeći djece iz Dume “nanjušila” kemijsko oružje (VIDEO)
» Trumpov savjetnik: Izvješća jasno pokazuju da Asad koristi kemijsko oružje
» Žutarnji: očajna propaganda protiv Trumpa
» Došli rezultati:Asad ipak koristio kemijsko oružje,čeka se reakcija Trumpa
» Dopisnica CNN-a u odjeći djece iz Dume “nanjušila” kemijsko oružje (VIDEO)
» Trumpov savjetnik: Izvješća jasno pokazuju da Asad koristi kemijsko oružje
» Žutarnji: očajna propaganda protiv Trumpa
» Došli rezultati:Asad ipak koristio kemijsko oružje,čeka se reakcija Trumpa
Page 4 of 6