Rusi koriste kemijsko oružje rade ogrlice od dječjih očiju itd. (žutarnji propaganda)
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Rusi koriste kemijsko oružje rade ogrlice od dječjih očiju itd. (žutarnji propaganda)
kofein wrote:Opservatorij za ljudska prava. Ustvari
ured za kolonijalna pitanja i zbrinjavanje indijanaca
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Rusi koriste kemijsko oružje rade ogrlice od dječjih očiju itd. (žutarnji propaganda)
E, Stanojko, to je to, hvala ti puno, sad znam što tražim.
Pa taj film je u stvari poludokumentaristicki... Zbog Klintonove kite u Monikinim ustima najeba Srbija...Regoč wrote:E, Stanojko, to je to, hvala ti puno, sad znam što tražim.
sirija je najebala zbog katara i plina, samo meni je zanimljivo da hillary predbacuje trumpu da nema pojma gdje je sirija a ona ne zna gdje je kurac njezinog muža većinu vremena
Brale, a u kom svetu mislis da mi zivimo? Milo je demokrata? Vucic? Trajkovski? Orban? i to samo ekipa iz okruzenja... Znas li sta je Gadafi omogucio libijcima, kakva je zemlja bila Sirija pod Asadom? Pale su maske, mislim da su i najtuplji progledali... inicijator vaskolikog zla je iza okeana...marcellus wrote:makar koliko sam uspio snimiti asad je počeo kao demokratski reformator i liberal, pa kad je skužio da je dolje sve sama stoka rogata i da to ne ide tako onda je malo pritegnuo uzde...
Evo, baš pročitah, kvalitetno kao i inače.marcellus wrote:uostalom pisao sam nekidan ne znam jesi vidio
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/za-zapadne-medije-je-osama-bio-borac-za-slobodu-pa-zasto-nas-cudi-sirija-862409
Padale su granate i po Libiji tada, mislim i po Siriji. A što se vas tiče, nije da nam je krivo. Jebi ga, moj ste grad tukli pola godine i pobili, samo djece, cieli razred. Ne očekujte simpatije i sućut s naše strane.Stanojko wrote:Pa taj film je u stvari poludokumentaristicki... Zbog Klintonove kite u Monikinim ustima najeba Srbija...Regoč wrote:E, Stanojko, to je to, hvala ti puno, sad znam što tražim.
Pa valjda je važnija Sirija. Njoj je obitelj i tako samo projekt, a ne životno određenje.marcellus wrote:sirija je najebala zbog katara i plina, samo meni je zanimljivo da hillary predbacuje trumpu da nema pojma gdje je sirija a ona ne zna gdje je kurac njezinog muža većinu vremena
Hrvatska je demokracija, ipak nam vladaju socijaldemokrati, a na vlast apsirira demokratska zajednica.Stanojko wrote:Brale, a u kom svetu mislis da mi zivimo? Milo je demokrata? Vucic? Trajkovski? Orban? i to samo ekipa iz okruzenja.marcellus wrote:makar koliko sam uspio snimiti asad je počeo kao demokratski reformator i liberal, pa kad je skužio da je dolje sve sama stoka rogata i da to ne ide tako onda je malo pritegnuo uzde...
Vječna dvojba između sigurnosti i slobode. Teško je naći ravnotežu.Stanojko wrote:Znas li sta je Gadafi omogucio libijcima, kakva je zemlja bila Sirija pod Asadom?
A ti si slobodan?
Nije, on je RegočStanojko wrote:A ti si slobodan?
Guest- Guest
Regoč wrote:Vječna dvojba između sigurnosti i slobode. Teško je naći ravnotežu.Stanojko wrote:Znas li sta je Gadafi omogucio libijcima, kakva je zemlja bila Sirija pod Asadom?
Eto sad nek uživaju u slobodu...hebla ih sloboda :D
Čim čujem parole sa slobodom ili još gore freedomhouse, fredomfighter i slično znam da nešto opasno smrdi a i da iza toga sigurno muljaju ameri.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Za Libiju vrijedi silenzio stampa. Medijski je bilo pokriveno svaki dan dok pukovnik nije dobio pendek u guzicu, a od tada do danas u medijima ništa. Kao zemlja Libija više ne postoji, to je više nešto kao Mad Max enklave. Vjerojatno se čeka da padne Asad pa će o istom trošku rješavati probleme....epikur37 wrote:Regoč wrote:Vječna dvojba između sigurnosti i slobode. Teško je naći ravnotežu.Stanojko wrote:Znas li sta je Gadafi omogucio libijcima, kakva je zemlja bila Sirija pod Asadom?
Čim čujem parole sa slobodom ili još gore freedomhouse, fredomfighter i slično znam da nešto opasno smrdi a i da iza toga sigurno muljaju ameri.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ovo je najopasnije oružje za ISIL.
Po njihovom vjerovanju ako pogine od ženske ruke, onda ništa od 72 djevice.
Naravno da nisam. Ali nisam ni siguran. Osjećam se kao neslobodan i nesiguran. Jasno je meni što pišeš, tu se slažemo, nema zemlje kojom vlada njezin narod, uviek vlada mala skupina povlaštenih, a narodu se povremeno organiziraju igre (izbori) da si umisli kako o nečem odlučuje.Stanojko wrote:A ti si slobodan?
Osjećam se kao Adam.Eva wrote:Nije, on je RegočStanojko wrote:A ti si slobodan?
Ero
Osobno više bi volio da ih kaolicija ili ruje poprže s obzirom na zločine koje su radili i zbog kojih dolaze tamo. Jednostavno treba zaboravati na ljudska prava i slobode i izbit im iz glave vraćanje tisuću godina u povijest...
Ovo je najopasnije oružje za ISIL.
Osobno više bi volio da ih kaolicija ili ruje poprže s obzirom na zločine koje su radili i zbog kojih dolaze tamo. Jednostavno treba zaboravati na ljudska prava i slobode i izbit im iz glave vraćanje tisuću godina u povijest...
2015-09-14
mutava baštarda wrote:Za Libiju vrijedi silenzio stampa. Medijski je bilo pokriveno svaki dan dok pukovnik nije dobio pendek u guzicu, a od tada do danas u medijima ništa. Kao zemlja Libija više ne postoji, to je više nešto kao Mad Max enklave. Vjerojatno se čeka da padne Asad pa će o istom trošku rješavati probleme....epikur37 wrote:Regoč wrote:Vječna dvojba između sigurnosti i slobode. Teško je naći ravnotežu.Stanojko wrote:Znas li sta je Gadafi omogucio libijcima, kakva je zemlja bila Sirija pod Asadom?
Njujork tajms: „Islamska država“ preuzima i Libiju |
utorak, 01. decembar 2015. | |
Libija postaje deo "Islamske države" - u tu zemlju stigli su komandanti islamista iz Sirije, a lokalne radio-stanice više ne puštaju muziku, već poruke Abu Bakr al Bagdadija, vođe terorista. Grad Sirt pretvorio se u koloniju "Islamske države", koja se širi i po ostalim libijskim gradovima, opasno se približavajući Evropi, odnosno Italiji. "Njujork tajms" navodi da je Sirt preplavljen džihadistima koji otimaju ljude, muče ih i ubijaju. "Vlada" islamista iz Libije povlači najvažnije poteze, a pred najezdom džihadista skoro je pao i grad Misrata. Libija se pokazala kao pravo utočište za džihadiste pošto je zemlja u potpunom haosu nakon svrgavanja i ubistva Moamera Gadafija. "Islamska država" jača i u Egiptu, a lokalni političari ne suprotstavljaju se džihadistima, navode agencije. |
2015-09-14
marcellus wrote:
Ta "organizacija za ljudska prava" iz teksta je u stvari jedan jedini čovjek na soroš/mi5 platnoj listi koji već godinama živi u Londonu i zadnjih 20 godina je Siriju vidio samo na ekranu i kartama. Inače "saveznici" tri godine rokaju po isilu i još uvijek nisu pogodili niti jednu rafineriju, sprdačinamarcellus wrote:
pa dobro nije asad cvijeće, al spram "Umjerene oporbe" (al kaida) je premija na lutriji
makar koliko sam uspio snimiti asad je počeo kao demokratski reformator i liberal, pa kad je skužio da je dolje sve sama stoka rogata i da to ne ide tako onda je malo pritegnuo uzde...
Da je Assad control fuckin' sick freak dobro je znano. U Damascusu sam bila prije desetak godina, a ne radim za Soroša ili NGO. Policija, što vidljiva, što šatro nevidljiva, bila je apsolutno posvuda, uključujući i hotel u kojem sam odsjela. Ono, što bi se reklo too much security. Ipak, moglo se slobodno šetati po gradu, okolici i šire pa tako i u obilazak kršćanske četvrti gdje se živjelo nešto tiše, ali su restorani bili puni. Pogotovo noću.
Nedavno sam na nekoj temi spomenula da mi se čini kako je za neke dijelove islamskog svijeta put do demokracije i kakvog takvog sekularizma izgleda moguć samo preko totalitarnih i/ili autoritarnih režima poput Assadovog.
Guest- Guest
Koja je razlika između zaboravljanja na ljudska prava i vraćanja tisuću godina unatrag?mutava baštarda wrote:EroOvo je najopasnije oružje za ISIL.
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Dopisnica CNN-a u odjeći djece iz Dume “nanjušila” kemijsko oružje (VIDEO)
» Trumpov savjetnik: Izvješća jasno pokazuju da Asad koristi kemijsko oružje
» Žutarnji: očajna propaganda protiv Trumpa
» Došli rezultati:Asad ipak koristio kemijsko oružje,čeka se reakcija Trumpa
» Dopisnica CNN-a u odjeći djece iz Dume “nanjušila” kemijsko oružje (VIDEO)
» Trumpov savjetnik: Izvješća jasno pokazuju da Asad koristi kemijsko oružje
» Žutarnji: očajna propaganda protiv Trumpa
» Došli rezultati:Asad ipak koristio kemijsko oružje,čeka se reakcija Trumpa
Page 2 of 6