Rusi koriste kemijsko oružje rade ogrlice od dječjih očiju itd. (žutarnji propaganda)
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Rusi koriste kemijsko oružje rade ogrlice od dječjih očiju itd. (žutarnji propaganda)
http://www.jutarnji.hr/video--krsi-li-putin-zenevsku-konvenciju--rusija-optuzena-da-baca-smrtonosni-bijeli-fosfor-na-civile/1468547/?fb_action_ids=10207096297138770&fb_action_types=og.comments
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Rusi koriste kemijsko oružje rade ogrlice od dječjih očiju itd. (žutarnji propaganda)
No iako su u Raqqi većinom islamisti, aktivisti tvrde kako su žrtve fosfora civili i nazivaju te napade 'ratnim zločinom'.
- Znali smo da se radi o fosforu jer je čitavo nebo obasjalo, a kada je palo na tlo sve se zapalilo - kazao je Ahmed, aktivist iz Idliba, te dodao kako su dva napadnuta sela koja su bila puna civila udaljena od vojnih baza najmanje 60 kilometara.
Organizacije za ljudska prava tvrde kako je u ruskim zračnim napadima poginulo više civila nego pripadnika Islamske države.
Sirijski opservatorij za ljudska prava procjenjuje kako su u zračnim udarima koje Rusija izvodi u Siriji poginule su od početka ruske intervencije 30. rujna 1.502 osobe, a od kojih gotovo trećina civila.
U napadima je ubijeno 419 pripadnika Islamske države te više od 598 boraca Al-Nusre, lokalnog ogranka Al Kaide, i ostalih pobunjeničkih skupina, ističe Opservatorij.
Nevladina organizacija popisala je 485 civilnih žrtava među kojima 117 djece mlađe od 18 godina i 47 žena.
Rusija, koja je intervenirala u sukobu kako bi pomogla režimu Bašara al-Asada, tvrdi da cilja IS i ostale "terorističke" skupine.
No, Zapad i militanti optužuju je da usredotočuje svoja bombardiranja na "umjerene" pobunjenike.
Organizacije za ljudska prava tvrde kako je u ruskim zračnim napadima poginulo više civila nego pripadnika Islamske države.
Sirijski opservatorij za ljudska prava procjenjuje kako su u zračnim udarima koje Rusija izvodi u Siriji poginule su od početka ruske intervencije 30. rujna 1.502 osobe, a od kojih gotovo trećina civila.
U napadima je ubijeno 419 pripadnika Islamske države te više od 598 boraca Al-Nusre, lokalnog ogranka Al Kaide, i ostalih pobunjeničkih skupina, ističe Opservatorij.
Nevladina organizacija popisala je 485 civilnih žrtava među kojima 117 djece mlađe od 18 godina i 47 žena.
Rusija, koja je intervenirala u sukobu kako bi pomogla režimu Bašara al-Asada, tvrdi da cilja IS i ostale "terorističke" skupine.
No, Zapad i militanti optužuju je da usredotočuje svoja bombardiranja na "umjerene" pobunjenike.
ono, aktivisti za ljudska prava (inače smješteni u Londonu)! znaju da netko u raqqi baca fosfor noću i to baš rusi, jer se lijepo vidi crvena zvijezda na avionu noću... i to iz londona
Promeričko i liberalno kmečanje preko jutarnjeg....kaj god Putine samo pojačaj :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Rusi koriste kemijsko oružje rade ogrlice od dječjih očiju itd. (žutarnji propaganda)
...aktivist iz Idliba. O sunce žareno
Guest- Guest
Ratna propaganda. Najbolje djelo s tom temom mi je film kad američki predsjednik napadne Albaniju da bi osigurao drugi mandat. Optužbe su naravno lažne, čak nema ni rata jer se sve snima u studiju, a junak iz akcije pogine nesretnim slučajem pa mu organiziraju državni pogreb. Zaboravio sam ime filma i glumce, ali izvrsna ilustracija ovoga što se zbiva.
prokleti rusi
2014-04-19
Oce li se i u ovo umijesati sveprisutna documenta i goljp zokija pusica...mislim da nece...medju zrtvama nema preplacenih zrtava srba
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Regoč wrote:Ratna propaganda. Najbolje djelo s tom temom mi je film kad američki predsjednik napadne Albaniju da bi osigurao drugi mandat. Optužbe su naravno lažne, čak nema ni rata jer se sve snima u studiju, a junak iz akcije pogine nesretnim slučajem pa mu organiziraju državni pogreb. Zaboravio sam ime filma i glumce, ali izvrsna ilustracija ovoga što se zbiva.
Ta "organizacija za ljudska prava" iz teksta je u stvari jedan jedini čovjek na soroš/mi5 platnoj listi koji već godinama živi u Londonu i zadnjih 20 godina je Siriju vidio samo na ekranu i kartama. Inače "saveznici" tri godine rokaju po isilu i još uvijek nisu pogodili niti jednu rafineriju, sprdačina
2014-04-16
"Rokaju" kurac moj...
Stanojko wrote:"Rokaju" kurac moj...
rokaju po vladinim trupama...
2014-04-16
To da... tiraninu Asadu
pa dobro nije asad cvijeće, al spram "Umjerene oporbe" (al kaida) je premija na lutriji
uostalom pisao sam nekidan ne znam jesi vidio
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/za-zapadne-medije-je-osama-bio-borac-za-slobodu-pa-zasto-nas-cudi-sirija-862409
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/za-zapadne-medije-je-osama-bio-borac-za-slobodu-pa-zasto-nas-cudi-sirija-862409
Opservatorij za ljudska prava. Ustvari trgovci naftom....
Guest- Guest
makar koliko sam uspio snimiti asad je počeo kao demokratski reformator i liberal, pa kad je skužio da je dolje sve sama stoka rogata i da to ne ide tako onda je malo pritegnuo uzde...
kofein wrote:Opservatorij za ljudska prava. Ustvari
ured za kolonijalna pitanja i zbrinjavanje indijanaca
2014-04-16
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Dopisnica CNN-a u odjeći djece iz Dume “nanjušila” kemijsko oružje (VIDEO)
» Trumpov savjetnik: Izvješća jasno pokazuju da Asad koristi kemijsko oružje
» Žutarnji: očajna propaganda protiv Trumpa
» Došli rezultati:Asad ipak koristio kemijsko oružje,čeka se reakcija Trumpa
» Dopisnica CNN-a u odjeći djece iz Dume “nanjušila” kemijsko oružje (VIDEO)
» Trumpov savjetnik: Izvješća jasno pokazuju da Asad koristi kemijsko oružje
» Žutarnji: očajna propaganda protiv Trumpa
» Došli rezultati:Asad ipak koristio kemijsko oružje,čeka se reakcija Trumpa
Page 1 of 6