Rusi koriste kemijsko oružje rade ogrlice od dječjih očiju itd. (žutarnji propaganda)
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Rusi koriste kemijsko oružje rade ogrlice od dječjih očiju itd. (žutarnji propaganda)
Ti si neki UDBAŠ - smutljivac. U nicku ti piše Fender a na avataru Gibson Les Paul!ostap.phender wrote:Metodom pokušaja i pogreške. A po principu spojenih posuda :face:maggie13 wrote:Nema veze, pjesma je kultna..osobno, jedna od dražih..kako li si samo pogodio..ostap.phender wrote:Svaki dah koji udahneš, svaki pokret koji učiniš, ja ću te gledati. I onda se bend koji snimi pjesmu nazove Policija. Fakat iznenađujuće!maggie13 wrote:neki ne mogu bez pretjerivanja, da.Yehudi wrote:Adminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Re: Rusi koriste kemijsko oružje rade ogrlice od dječjih očiju itd. (žutarnji propaganda)
Varka za maloga Marka!
Guest- Guest
Po toj logici si ti onda GRU-ovac :Pmarcus-t wrote:Ti si neki UDBAŠ - smutljivac. U nicku ti piše Fender a na avataru Gibson Les Paul!ostap.phender wrote:Metodom pokušaja i pogreške. A po principu spojenih posuda :face:maggie13 wrote:Nema veze, pjesma je kultna..osobno, jedna od dražih..kako li si samo pogodio..ostap.phender wrote:Svaki dah koji udahneš, svaki pokret koji učiniš, ja ću te gledati. I onda se bend koji snimi pjesmu nazove Policija. Fakat iznenađujuće!maggie13 wrote:neki ne mogu bez pretjerivanja, da.Yehudi wrote:Adminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Guest- Guest
Zajec Zeko, Dinamovo med i mlijeko :PEva wrote:Varka za maloga Marka!
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:Većina forumaša nisu pravi kršćani i ne bi okrenula drugi obraz daišu nego bi ih tamo preorala.
bolje se ispovijedit nego otić Bogu na istinu jer nisi preorao gdje je trebalo...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Rusko zimsko oranje i gnjojenje je opcija za koju navijam. Za demokratsku koaliciju na čelu sa SAD, KSA,... najbolje da objese plugove o klin.
marcellus wrote:uostalom pisao sam nekidan ne znam jesi vidio
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/za-zapadne-medije-je-osama-bio-borac-za-slobodu-pa-zasto-nas-cudi-sirija-862409
Bolje, bolje...
Krace, lucidno, misli teku linearno...mozda jos bude odlican kolumnist od tebe.
Guest- Guest
http://www.nezavisne.com/novosti/svijet/Snimak-stravicnog-masakra-Islamisti-hladnokrvno-strijeljali-200-djece-FOTO-VIDEO/335515%7Dmarcellus wrote:mutava baštarda wrote:Većina forumaša nisu pravi kršćani i ne bi okrenula drugi obraz daišu nego bi ih tamo preorala.
bolje se ispovijedit nego otić Bogu na istinu jer nisi preorao gdje je trebalo...
kada ove kozojebe poprže fosforom malo mi se popravi dan...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
kolerik wrote:marcellus wrote:uostalom pisao sam nekidan ne znam jesi vidio
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/za-zapadne-medije-je-osama-bio-borac-za-slobodu-pa-zasto-nas-cudi-sirija-862409
Bolje, bolje...
slabo se čitao taj tekst, iako da mislim da je dobar... kad naserem svašta e onda se čita.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Tko vam je najčitaniji?marcellus wrote:kolerik wrote:marcellus wrote:uostalom pisao sam nekidan ne znam jesi vidio
Bolje, bolje...
slabo se čitao taj tekst, iako da mislim da je dobar... kad naserem svašta e onda se čita.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Kako ženino kad ga znamo već više od desetljeća, a prije nije bio oženjen? Dobro, nismo odmah znali da je Holjevac, to nam je znano unazad koju godinu.Eva wrote:Uzeo je ženino prezime kao onaj hajdaš Dončić, to su ti takvi muškarci, metrohomosexualci.Regoč wrote:To je ono Kocan? Ma, bilo mi čudo kako Holjevac (ličko prezime), a tata Dubrovčanin.marcellus wrote:to zašto sam ja promijenio prezime nije pesja briga... a staro mi još uvijek stoji na fejsu uz novo, no dobro ti si onako žešći kreten pa nema potrebe objašnjavati ti bilo što...
Ma dobro, ali komu se to da pretraživati i tko pamti što je netko pisao na forumu prije tri, četiri godine pa ga zbog toga proziva? A tko je Idit?Eva wrote:Inače, Regoč, nikaj ti danas na netu ni problem naći, ak želiš. Pitaj Dedu kak je našel moju Idit, a udbašu kojem je to bilo štih proba ni uspijelo. Ak imaš mozga, samo nebo je granica.
Kordunaši, dakle. Ili ipak Kordunci? Ako nije preintimno, što je nedostajalo Kocanu, sukob s otcem ili nešto drugo? Ako nije preintimno, inače nema veze.marcellus wrote:inače ovi moji holjevci nisu iz like nego iz rastoka.
Pa Zrinka, tko bi drugi?gargamel0101 wrote:Tko vam je najčitaniji?marcellus wrote:kolerik wrote:marcellus wrote:uostalom pisao sam nekidan ne znam jesi vidio
Bolje, bolje...
Nego, gdje se tebe može naći? Neka se petorica koče na naslovnici, a tebe, Metera i Stefanova nema, nije lako do vas, čovjek mora malo kopati. I zašto imate nedovršene rečenice u nadnaslovima i naslovima? Ili pišite kraće rečenice, ili napravite više mjesta.marcellus wrote:kolerik wrote:marcellus wrote:uostalom pisao sam nekidan ne znam jesi vidio
Bolje, bolje...
kolerik wrote:marcellus wrote:uostalom pisao sam nekidan ne znam jesi vidio
Dobar je tekst,odličan. Kadbi barem bilo više takvih da se čuje i proširi istina
jer ova stoka sitnog zuba je kao hipnotizirana.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» Dopisnica CNN-a u odjeći djece iz Dume “nanjušila” kemijsko oružje (VIDEO)
» Trumpov savjetnik: Izvješća jasno pokazuju da Asad koristi kemijsko oružje
» Žutarnji: očajna propaganda protiv Trumpa
» Došli rezultati:Asad ipak koristio kemijsko oružje,čeka se reakcija Trumpa
» Dopisnica CNN-a u odjeći djece iz Dume “nanjušila” kemijsko oružje (VIDEO)
» Trumpov savjetnik: Izvješća jasno pokazuju da Asad koristi kemijsko oružje
» Žutarnji: očajna propaganda protiv Trumpa
» Došli rezultati:Asad ipak koristio kemijsko oružje,čeka se reakcija Trumpa
Page 6 of 6