MMA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: MMA
To san i ja reka...
Prošlo je 5 dana i već je dosta bolje nego šta je bilo...
A ljudi me se boje pogledat u oci haha...
:D
Prošlo je 5 dana i već je dosta bolje nego šta je bilo...
A ljudi me se boje pogledat u oci haha...
:D
Guest- Guest
Jebote Dybala doktor, svaka čast...
Dati ću više šanse DC-u. Dobio je prvi puta na poluprljav udarac. Drugi puta je trebao dobiti, ali je postao glup i arogantan, a to Stipe uredno kažnjava.
Vidio sam Miočića i izgleda krhko. Po prvi puta u karijeri sumnjam u njegovu spremnost. A i kad je bio spreman ka zvir, DC je ipak bio kompletniji, za klasu bolji borac.
Dati ću više šanse DC-u. Dobio je prvi puta na poluprljav udarac. Drugi puta je trebao dobiti, ali je postao glup i arogantan, a to Stipe uredno kažnjava.
Vidio sam Miočića i izgleda krhko. Po prvi puta u karijeri sumnjam u njegovu spremnost. A i kad je bio spreman ka zvir, DC je ipak bio kompletniji, za klasu bolji borac.
Guest- Guest
Mnogo se potcenjuje Stipe. Preiskusan, prekvalitetan i pametan borac da se nekome ko se bori protiv njega daje apsolutna prednost. Dva puta je išao protiv jstog borca, tako da može da bude samo spremniji u odnosu na prve dve borbe.
Guest- Guest
Jebo majke, o tom.oku sam razmisljal zdravo za gotovo - imal problema, pauza, medicina, vise ih nema.Dybala wrote:river_jude wrote:Zakaj mislis?
Vec duze vrijeme me kopka da misteriozna ozljeda oka radi koje je morao pauzirati,cak se spominjala i nekakva operacija .
E sad s te strane moze biti
1. Penetrantna ozljeda roznice ili cak ruptura bulbusa korneoskleralno prilikom DCovog eye pokeanja,eventualno ulceracija roznice ,sto god od navedenog na roznici ostaje oziljak ,odnosno mutnina
2. Ruptura mreznice sa ablacijom mreznice zbog tupe traume oka koja definitivno zahtjeva op.lijecenje i strogo mirovanje , ljudi cesto znacajno izgube vidnu ostrinu nakon toga
3. Manje vjerojatno da je imao rupturu sfinktera zjenice,tj traumu sarenice sa krvarenjem u prednjoj ocnoj sobici koje se nije resorbiralo te je operativno trebalo evakuirati krv, tj"isprati" cameru anterior
4. Fraktura orbite ,medijalnog i donjeg zida , relativno cesta ozljeda u borilackim sportovima koja isto zahtjeva op. od strane maksilofacijalnog kirurga ,a ne oftalmologa,pa nekako ne vjerujem ni da je to u pitanju
Ugl to mi pada na pamet na prvu, manje vise sve navedeno je lose,pogotovo prvo i drugo
Kao prvak je mogao birati s kime ce se boriti i kad, no on prakticno godinu dana nije imao neku tendenciju za organiziranjem borbe,nikoga nije prozvao kao potencijalnog i interesantnog suparnika. Dojma sam da je ovo posljednja borba i nju zeli unovciti najvise,a trilogija sa DC-om je jedino sto mu moze donijeti veliku zaradu .
Iskreno nadam se da grijesim, da nema nikakvih zdravstvenih problema i da cemo ga gledati u jos nekoliko borbi neovisno u statusu prvaka ili nize rangiranog borca.
I ja se nadam da grijesis.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Ne znam bas da ga se podcjenjuje, i u kladi su omjeri tu negde, a i predviđanja strucnjaka.Brat Brale wrote:Mnogo se potcenjuje Stipe. Preiskusan, prekvalitetan i pametan borac da se nekome ko se bori protiv njega daje apsolutna prednost. Dva puta je išao protiv jstog borca, tako da može da bude samo spremniji u odnosu na prve dve borbe.
Nego, oktogon je manji od standardnog, e sad je pitanje kome bu to prednost
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
river_jude wrote:Ne znam bas da ga se podcjenjuje, i u kladi su omjeri tu negde, a i predviđanja strucnjaka.Brat Brale wrote:Mnogo se potcenjuje Stipe. Preiskusan, prekvalitetan i pametan borac da se nekome ko se bori protiv njega daje apsolutna prednost. Dva puta je išao protiv jstog borca, tako da može da bude samo spremniji u odnosu na prve dve borbe.
DC-u
Guest- Guest
Svakako pametno bi bilo da posle večerašnje borbe obojica odu u penziju, jer se ja ne bih zajebavo sa predatorom. Trenutno niko nema šanse protiv njega...
Guest- Guest
Arnold > PredatorBrat Brale wrote:Svakako pametno bi bilo da posle večerašnje borbe obojica odu u penziju, jer se ja ne bih zajebavo sa predatorom. Trenutno niko nema šanse protiv njega...
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:mobiu$ wrote:fridrih_niche wrote:U Du je apstinencija...
<3
Kakva istina
Guest- Guest
Brat Brale wrote:river_jude wrote:Ne znam bas da ga se podcjenjuje, i u kladi su omjeri tu negde, a i predviđanja strucnjaka.Brat Brale wrote:Mnogo se potcenjuje Stipe. Preiskusan, prekvalitetan i pametan borac da se nekome ko se bori protiv njega daje apsolutna prednost. Dva puta je išao protiv jstog borca, tako da može da bude samo spremniji u odnosu na prve dve borbe.
DC-u
X
Manje kretanja, leđa non-stop na žici, kraća distanca...
Jebigasad.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:fridrih_niche wrote:mobiu$ wrote:fridrih_niche wrote:U Du je apstinencija...
<3
Kakva istina
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Brat Brale wrote:river_jude wrote:Ne znam bas da ga se podcjenjuje, i u kladi su omjeri tu negde, a i predviđanja strucnjaka.Brat Brale wrote:Mnogo se potcenjuje Stipe. Preiskusan, prekvalitetan i pametan borac da se nekome ko se bori protiv njega daje apsolutna prednost. Dva puta je išao protiv jstog borca, tako da može da bude samo spremniji u odnosu na prve dve borbe.
DC-u
X
Manje kretanja, leđa non-stop na žici, kraća distanca...
Jebigasad.
Ali je Stipe pokazao zašto je najveći UFC teškaš ikada. Nikada nisam video DC-a ovako deklasiranog. Stipe
Guest- Guest
Neobicna borba . Mozda ce reci dosadna ,no miocic ju je odradio takticki jako dobro ,odlicna kontrola kaveza,klinca,onemogucio je takedowne DC-u .
Kapa dolje DC-u na post mec izjavi , nije trazio alibi u pokeanju ,iako ga je sjebalo dobrano to oko , dao je finu i racionalnu analizu meca kao da je gledao sa strane ,a ne se razbijao 25 minuta ,stvarno hladna glava
Btw ovi na gol hr-u su isto nekoliko puta spominjali stipine oci i operaciju . I bes mi sve ,ne kuzim o cem se radi ,nije mi djelovao kao da nesto nije u redu , haha mozda je skidao dioptriju
Kapa dolje DC-u na post mec izjavi , nije trazio alibi u pokeanju ,iako ga je sjebalo dobrano to oko , dao je finu i racionalnu analizu meca kao da je gledao sa strane ,a ne se razbijao 25 minuta ,stvarno hladna glava
Btw ovi na gol hr-u su isto nekoliko puta spominjali stipine oci i operaciju . I bes mi sve ,ne kuzim o cem se radi ,nije mi djelovao kao da nesto nije u redu , haha mozda je skidao dioptriju
Guest- Guest
Dybala wrote:Neobicna borba . Mozda ce reci dosadna ,no miocic ju je odradio takticki jako dobro ,odlicna kontrola kaveza,klinca,onemogucio je takedowne DC-u .
Iskopao mu je oči DC u prve dve borbe, pogotovo u prvoj-ne što mu je samo kopa oči nego je i 2 GNP udarca kada je ovaj već bio nokautiran uputio baš u desno ono...
Guest- Guest
NIsam gledao borbu, ali ću pogledat snimku. Čestitke Stipi na 4. obrani naslova. GOAT
scorpion wrote:NIsam gledao borbu, ali ću pogledat snimku. Čestitke Stipi na 4. obrani naslova. GOAT
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 7