MMA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: MMA
Jebiga puno ih je nestalo osim Jona Jonesa
Samo zbog njega američkim sportašima je trebalo zavesti režim kakav su zaveli Rusima. Nevjerojatno mi je da se čovjek još uvijek bori, a još luđe je da je na kemiji...
GSP bi bio bolji od Khabiba. Do žice kaveza, kao i svi ostali. Nitko nema njegov intenzitet, fokus i oštrinu.
Samo zbog njega američkim sportašima je trebalo zavesti režim kakav su zaveli Rusima. Nevjerojatno mi je da se čovjek još uvijek bori, a još luđe je da je na kemiji...
GSP bi bio bolji od Khabiba. Do žice kaveza, kao i svi ostali. Nitko nema njegov intenzitet, fokus i oštrinu.
Guest- Guest
Nisan neki stručnjak...
Al mislin da bi Khabib pribija sve u svojoj klasi...
I to da se tuče protiv svih isti dan...
:D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Nisan neki stručnjak...
Lik tako i trenira , dofuraju mu ekipu i idu jedan za drugim ,on ne staje haha
Khabib bi pojeo gsp-a bez vecih problema , njegov game plan je uvijek isti,svi to znaju i opet svi zavrse prebijeni ili uguseni sto znaci da eagle to radi toliko dobro da je nekoliko klasa iznad svih
Guest- Guest
I'am not afraid of a person who knows 10000 kicks. But I am afraid of a person who knows one kick but practices it for 10000 times.(bruce lee)
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Jebiga puno ih je nestalo osim Jona Jonesa
GSP bi jedini mogao da se odupre njegovom graplingu, a da ne govorimo koliko je i sam dobar rvač. povukao se isto kao khabib, kada je obrnuo igricu... isto je trebalo da uradi i najveći od najvećih, fedor.
Guest- Guest
Brat Brale wrote:mobiu$ wrote:Jebiga puno ih je nestalo osim Jona Jonesa
GSP bi jedini mogao da se odupre njegovom graplingu, a da ne govorimo koliko je i sam dobar rvač. povukao se isto kao khabib, kada je obrnuo igricu... isto je trebalo da uradi i najveći od najvećih, fedor.
Gaethje je vrhunski hrvač, imao je 200-ak pobjeda i 14 poraza u amaterskoj karijeri. GSP ima vjerojatno preciznije, kliničkije, ali i slabije udarce od Justina.
Samo što Khabib je zapravo izumio podvrstu hrvanja, a to je hrvanje u ogradi oktagona, i tu je nikada nisam vidio ničiju dominaciju kao njegovu u grapplingu na žici.
GSP bi se odmicao i približavao, kružio i izbjegavao ogradu. Napravio bi 100 dobrih koraka i zadao bi 40-al udaraca.
Onda bi pogriješio jednom, Khabib bi mu skratio prostor, onemogućio daljnje kruženje i ide rušenje u ogradu, gdje mu može raditi što god hoće.
Pa Gaethje je čudom preživio prvu rundu, čovjek ima 29-0, i izgubio je u MMA samo...jednu...rundu.
Guest- Guest
Žrtvovao je lice za prostor, ali po meni i prva runda je bila njegova, iako je Gaethje pružio dobar otpor, ono ključno nije uspio, završio je leđima na žici.
Tako se Fedor mogao boriti u oktagonu, sumnjam da bi mu se itko mogao oduprijeti.
Tako se Fedor mogao boriti u oktagonu, sumnjam da bi mu se itko mogao oduprijeti.
Guest- Guest
https://www.vecernji.hr/sport/video-pustili-su-je-u-ring-sa-178-kg-tezim-rivalom-kraj-borbe-mnogima-je-bilo-tesko-gledati-1449751
Mother Russia , boze kako su napredni , prava rodna ideologija gdje spol ne postoji vec samo dva borca
Mother Russia , boze kako su napredni , prava rodna ideologija gdje spol ne postoji vec samo dva borca
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 7