MMA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: MMA
Apsolutno, nitko kod Mirka nije napravio pomak u karijeri, ali Mirko nikada ni nije rekao da ikoga trenira. On si je inače naškodio u karijeri sa svaštarenjem i tvrdoglavošću kod metodologije treninga, naročito kad je prešao u oktagon. Kad je počeo trenirati kao i drugi ladno je počeo slagati ljude kao snoplje, u debelim četrdesetima.
Stošić je sjajan momak i veliki radnik, naći će on svoj put, prije ili kasnije.
Stošić je sjajan momak i veliki radnik, naći će on svoj put, prije ili kasnije.
Guest- Guest
najveća prevara svih vremena stipe drviš. lik 195cm i 70kg bože sramote a tyson ni 180 pa u najtežoj
bafalo wrote:najveća prevara svih vremena stipe drviš. lik 195cm i 70kg bože sramote a tyson ni 180 pa u najtežoj
Guest- Guest
bafalo wrote:najveća prevara svih vremena stipe drviš. lik 195cm i 70kg bože sramote a tyson ni 180 pa u najtežoj
Taj se bavio boksom, vidi naslov teme.
Bafalo daj se skoncentriraj, drugi puta te korigiram valjda u 5 minuta.
Ili otvori temu boks, meni super.
Guest- Guest
opet ti o temama jel ti nije dosta zadnji šamarmobiu$ wrote:bafalo wrote:najveća prevara svih vremena stipe drviš. lik 195cm i 70kg bože sramote a tyson ni 180 pa u najtežoj
bafalo wrote:opet ti o temama jel ti nije dosta zadnji šamarmobiu$ wrote:bafalo wrote:najveća prevara svih vremena stipe drviš. lik 195cm i 70kg bože sramote a tyson ni 180 pa u najtežoj
Koji šamar, vas 7 budala sam riješio u 3 dana. Brend nestao, a počelo kmečanje, kao i pred godinu dana.
Al ajd bar sam vam pdf kako-tako doveo u red...
Da meni šamar...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Dobija si opet kurcem po čelu, mazohisto neotesana adezeovska...
:D
Ahahaha, što se toliko ovdje popizdili da više ni ne kužite kad vam netko preuzme .pdf i rastjera vas kao ono što jeste - zadnji klošari. Totalno sam vam nametnuo svoju volju. Ne zajebavam, samo pogledaj početnu stranicu .pdf-a.
A i to, ono s pola snage - ako.
Nije mazohizam niče - u ratu ne smiješ pokazati da te išta dira. Ali generalno, razočarali ste me.
Guest- Guest
Nijedan politička stranka nema moju podršku...
Niti će je ikad imat...
Sve su to lopovi drugačijeg predznaka...
Al ipak se zna ko su najveći lopovi - zločinački HDZ...
;)
Niti će je ikad imat...
;)
Guest- Guest
Zanimljivo razmisljanje koje podilazi mainstream fami koja se plasira ,toliko o kriticnom umu
Ovi su imali svoju dozu pizdarija,ali postoje dvije,mozda i tri stranke sa vise pekmeza po rukama,a da ne govorim da su jedni aktivno radili protiv radnickih prava u koja se svi kunete
Iskrenije bi bilo da priznas da imas osobni animozitet jer se to lako iscita iz tvojih upisa
Ovi su imali svoju dozu pizdarija,ali postoje dvije,mozda i tri stranke sa vise pekmeza po rukama,a da ne govorim da su jedni aktivno radili protiv radnickih prava u koja se svi kunete
Iskrenije bi bilo da priznas da imas osobni animozitet jer se to lako iscita iz tvojih upisa
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Nijedan politička stranka nema moju podršku...
Niti će je ikad imat...
;)
Dobro, ti još cviliš nad KP SSSR-a i Staljinom, ne možeš se ti posvetiti ni Hrvatskoj ni njenim strankama.
Guest- Guest
Dybala wrote:Zanimljivo razmisljanje koje podilazi mainstream fami koja se plasira ,toliko o kriticnom umu
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ovo je rat?
Sve je rat. Rat je kad dođeš pola sata kasnije kući, a žena podemoni kao da si tri mjeseca bio na Eppsteinovom otoku.
Slijedeći dan dođeš doma 5 sati kasnije, taman zurio u točku na zidu.
Guest- Guest
Osobni animozitet prema komu/čemu?Dybala wrote:Zanimljivo razmisljanje koje podilazi mainstream fami koja se plasira ,toliko o kriticnom umu
;)
Guest- Guest
Ovo je sprdačina, a ne rat...mobiu$ wrote:fridrih_niche wrote:Ovo je rat?
Sve je rat. Rat je kad dođeš pola sata kasnije kući, a žena podemoni kao da si tri mjeseca bio na Eppsteinovom otoku.
Slijedeći dan dođeš doma 5 sati kasnije, taman zurio u točku na zidu.
;)
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 7