MMA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: MMA
Ovo je sprdačina, a ne rat...mobiu$ wrote:fridrih_niche wrote:Ovo je rat?
:D
Sve je rat. Rat je kad dođeš pola sata kasnije kući, a žena podemoni kao da si tri mjeseca bio na Eppsteinovom otoku.
Slijedeći dan dođeš doma 5 sati kasnije, taman zurio u točku na zidu.
;)
Guest- Guest
ovaj mobus ne znam tko je ali podsjeća na highlandera. našamaraš ga u grob i misliš gotovo kad ono vrati se još gluplja verzija
2015-08-08
Večeras, bože sveti-BORBA SVIH BORBI.
Nadam se spektatklu i borbi u svih 5 rundi ili barem nekom KO/TKO kasno u četvrtoj rundi.
Nadam se spektatklu i borbi u svih 5 rundi ili barem nekom KO/TKO kasno u četvrtoj rundi.
Guest- Guest
Ne znam, oba borca su mi jako draga. Ali malo ka Stipetu gravitoram jer zaslužuje da završi karijeru kao najveći teškaš ikada u UFC-u...
Guest- Guest
Cormier pobjeđuje sa t.k.o. u drugoj rundi
Obojica idu u mirovinu po zavrsetku meca
Obojica idu u mirovinu po zavrsetku meca
Guest- Guest
Mirko je jadni izgubio borbu odavno.fridrih_niche wrote:Mirko Miocic dobija večeras...
<3
Nego, ima li kakvi prijenos?
river_jude wrote:Zakaj mislis?
Vec duze vrijeme me kopka da misteriozna ozljeda oka radi koje je morao pauzirati,cak se spominjala i nekakva operacija .
E sad s te strane moze biti
1. Penetrantna ozljeda roznice ili cak ruptura bulbusa korneoskleralno prilikom DCovog eye pokeanja,eventualno ulceracija roznice ,sto god od navedenog na roznici ostaje oziljak ,odnosno mutnina
2. Ruptura mreznice sa ablacijom mreznice zbog tupe traume oka koja definitivno zahtjeva op.lijecenje i strogo mirovanje , ljudi cesto znacajno izgube vidnu ostrinu nakon toga
3. Manje vjerojatno da je imao rupturu sfinktera zjenice,tj traumu sarenice sa krvarenjem u prednjoj ocnoj sobici koje se nije resorbiralo te je operativno trebalo evakuirati krv, tj"isprati" cameru anterior
4. Fraktura orbite ,medijalnog i donjeg zida , relativno cesta ozljeda u borilackim sportovima koja isto zahtjeva op. od strane maksilofacijalnog kirurga ,a ne oftalmologa,pa nekako ne vjerujem ni da je to u pitanju
Ugl to mi pada na pamet na prvu, manje vise sve navedeno je lose,pogotovo prvo i drugo
Kao prvak je mogao birati s kime ce se boriti i kad, no on prakticno godinu dana nije imao neku tendenciju za organiziranjem borbe,nikoga nije prozvao kao potencijalnog i interesantnog suparnika. Dojma sam da je ovo posljednja borba i nju zeli unovciti najvise,a trilogija sa DC-om je jedino sto mu moze donijeti veliku zaradu .
Iskreno nadam se da grijesim, da nema nikakvih zdravstvenih problema i da cemo ga gledati u jos nekoliko borbi neovisno u statusu prvaka ili nize rangiranog borca.
Guest- Guest
Nikad!Maggie19 wrote:Mirko je jadni izgubio borbu odavno.fridrih_niche wrote:Mirko Miocic dobija večeras...
<3
Nego, ima li kakvi prijenos?
Mirko živi vječno!
<3
Guest- Guest
Sjeba san oko prije par dana...Dybala wrote:river_jude wrote:Zakaj mislis?
Vec duze vrijeme me kopka da misteriozna ozljeda oka radi koje je morao pauzirati,cak se spominjala i nekakva operacija .
E sad s te strane moze biti
1. Penetrantna ozljeda roznice ili cak ruptura bulbusa korneoskleralno prilikom DCovog eye pokeanja,eventualno ulceracija roznice ,sto god od navedenog na roznici ostaje oziljak ,odnosno mutnina
2. Ruptura mreznice sa ablacijom mreznice zbog tupe traume oka koja definitivno zahtjeva op.lijecenje i strogo mirovanje , ljudi cesto znacajno izgube vidnu ostrinu nakon toga
3. Manje vjerojatno da je imao rupturu sfinktera zjenice,tj traumu sarenice sa krvarenjem u prednjoj ocnoj sobici koje se nije resorbiralo te je operativno trebalo evakuirati krv, tj"isprati" cameru anterior
4. Fraktura orbite ,medijalnog i donjeg zida , relativno cesta ozljeda u borilackim sportovima koja isto zahtjeva op. od strane maksilofacijalnog kirurga ,a ne oftalmologa,pa nekako ne vjerujem ni da je to u pitanju
Ugl to mi pada na pamet na prvu, manje vise sve navedeno je lose,pogotovo prvo i drugo
Kao prvak je mogao birati s kime ce se boriti i kad, no on prakticno godinu dana nije imao neku tendenciju za organiziranjem borbe,nikoga nije prozvao kao potencijalnog i interesantnog suparnika. Dojma sam da je ovo posljednja borba i nju zeli unovciti najvise,a trilogija sa DC-om je jedino sto mu moze donijeti veliku zaradu .
Iskreno nadam se da grijesim, da nema nikakvih zdravstvenih problema i da cemo ga gledati u jos nekoliko borbi neovisno u statusu prvaka ili nize rangiranog borca.
Oćeš da ti pošaljem na pp pa da mi das dijagnozu?
Guest- Guest
Udrija okom direkt na njen krevetić, popucale kapilare u oku i cilo je krvavo...Dybala wrote:Erosio corneae ..mala te ogrebala prstom dok si joj mijenjao pelene
Guest- Guest
Stipe samo treba da radi i baca kombinacije sa distance, da ne pušta DC-a da mu prilazi i ulazi u klinč. Pola puta do pobede...
Guest- Guest
Ako su samo kapilare onda si dobro prosaofridrih_niche wrote:Udrija okom direkt na njen krevetić, popucale kapilare u oku i cilo je krvavo...Dybala wrote:Erosio corneae ..mala te ogrebala prstom dok si joj mijenjao pelene
Jesi siguran da oci nisu crvene od konoplje ?^^
Guest- Guest
Na Hitnoj mi je reka da su samo kapilare...
I da, dobro san prosa...
Nikakve smetnje nisan ima, ne boli me ništa...
Samo ružno izgleda...
;)
I da, dobro san prosa...
Nikakve smetnje nisan ima, ne boli me ništa...
Samo ružno izgleda...
;)
Guest- Guest
To san i ja reka...
Prošlo je 5 dana i već je dosta bolje nego šta je bilo...
A ljudi me se boje pogledat u oci haha...
Prošlo je 5 dana i već je dosta bolje nego šta je bilo...
A ljudi me se boje pogledat u oci haha...
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 7