MMA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: MMA
fridrih_niche wrote:mobiu$ wrote:bafalo wrote:ja bi organizirao da svaki borac ima po 2 hladna oružja pa da vidimo tko je pravi gladijator lako ovako
Odlična ideja.
Ja bih uzeo dva kalaša iz frižidera.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:fridrih_niche wrote:mobiu$ wrote:bafalo wrote:ja bi organizirao da svaki borac ima po 2 hladna oružja pa da vidimo tko je pravi gladijator lako ovako
Odlična ideja.
Ja bih uzeo dva kalaša iz frižidera.
Guest- Guest
Kako je Duško Todorović izddominirao onu crnčugu. Velike stvari se očekuju od ovog momka...
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Dybala wrote:Khabib je cudo . Steta sto je odlucio prekinuti karijeru .
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Šteta što se nije borio sa najvećim, GSP-em.
Gsp je nestao cim je usada pocela cesljati nedozvoljena sredstva
Kako ga je bisping( a i rockforda) unistavao izjavama...btw BMF pojas bi njemu trebalo dati...cudo od borca i srca, jos boljeg trash talka ...ali kad sam saznao da je lik sve najvece meceve svoje karijere odradio sa jednim okom i protezom.... badassaurus rex
Ako se zelite nasmijati pogledajte na tubi njegove pressice i podcast ... svakako i borbe da vodite da nije samo talk
Guest- Guest
Jebiga puno ih je nestalo osim Jona Jonesa
Samo zbog njega američkim sportašima je trebalo zavesti režim kakav su zaveli Rusima. Nevjerojatno mi je da se čovjek još uvijek bori, a još luđe je da je na kemiji...
GSP bi bio bolji od Khabiba. Do žice kaveza, kao i svi ostali. Nitko nema njegov intenzitet, fokus i oštrinu.
Samo zbog njega američkim sportašima je trebalo zavesti režim kakav su zaveli Rusima. Nevjerojatno mi je da se čovjek još uvijek bori, a još luđe je da je na kemiji...
GSP bi bio bolji od Khabiba. Do žice kaveza, kao i svi ostali. Nitko nema njegov intenzitet, fokus i oštrinu.
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 7