Da remiziramo...
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Da remiziramo...
veber wrote:ispod 90 dana na brodu, kupnja se ne isplati.epikur37 wrote:ali hebeš to sve nautika je zakon
znači gosti su ovu godinu iskeširali 4500 eura i zaključili da im se ne isplati to tako nego bi oni kupili brod
ali su malo kratki s novcima samo 25-30 000 eura
a ja sam im našao ovo za 33
:)
https://www.burzanautike.com/hr/quicksilver_weekend_700/756/51
https://www.google.com/search?q=quicksilver+weekend+700+rewiev&tbm=isch&ved=2ahUKEwi-psqLr6LrAhXItioKHSZyC9YQ2-cCegQIABAA&oq=quicksilver+weekend+700+rewiev&gs_lcp=CgNpbWcQAzoECAAQHjoGCAAQCBAeOgQIABAYUIUgWPhYYJ1baABwAHgAgAGfAogBvwmSAQUwLjYuMZgBAKABAaoBC2d3cy13aXotaW1nwAEB&sclient=img&ei=S4k6X_7UF8jtqgGm5K2wDQ&bih=832&biw=1745#imgrc=nYTndE_x8G3EbM
........
moram ih nagovoriti :D
bačen novac.
uz mene i frendove, gliser mi je bio u funkciji 50 dana. maksimalno. i to sam zbog dramatike nategnuo.
trenutno ne bi ni veslo kupio.
najam glisera je 200€/dan + gorivo. provozaš se 2-3 dana i bok. neka se vlasnik jebe ostatk godine od 9mjeseci mrtvog veza.
e ali ovi moji uzmu na 3-4 tjedna pa se izračunali
to ti je godišnje 4-5 000 eura
ali hoće da im ja vodim sve i pristaju na 35 %:)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mutava baštarda wrote:starci mogu cviknuti i od hladnog piva pa ga opet nećemo zabraniti...epikur37 wrote:neš ti zaraze, samo starčad cviknu ...
Tebe mogu donekle razumjeti, radiš u prosvjeti i zaključavanje ti dođe kao šukeru aljošin centaršut....
:D
darth_vader-
2014-04-17
jebo ti to. kaj bum imao 1200ks i ciglu na palubi?
oni plaćaju, ja projektiram. bmk
2014-12-30
Eroo wrote:Neću reći da Šveđani prikrivaju rezultate, oni ih jednostavno ne daju eu javnosti na uvid.
Prepustili su jednome čovjeku da presuđuje o mjerama ili čak tko će umrijeti i tko neće umrijeti. Da, COVID-19 nije samo respiratorna bolest koja napada pluća, nego napada i ožilje, srce, bubrege pa čak i mozak. COVID pacijente koji su umrli od infarkta ili kapi, jednostavno nije pripisao uzročniku - koronavirusu. Kad je shvatio da je pogriješio (javno priznao) prestao je objavljivati rezultate dnevno preminulih. Smrtnost u Švedskoj je daleko veća od one što možemo pronaći među objavljenim podacima. A i ovako su među prvih 5-6 na svijetu po umrlim na 1 milijun stanovnika.
Eroo wrote:Ne objavljuju na svjetskim platformama, pa čak ni službenoj stranici eu WHO,AssadNaPodmornici wrote:Bog te hebo više od tome da Šveđani ne objavljuju podatke
1 5puta sam zalipio link od njihovog ministarstva gdje imaš najdetalnije podatke ikada a ti opet
a to šta objavljuju lokalno zalipoi si na dupe. Šta bi još trebao naučiti i švedski?
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Pogledaj pod brojem 34! Šta znači ono N/A? Čemu? Šta skrivaju?
Eroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:Bog te hebo više od tome da Šveđani ne objavljuju podatke
1 5puta sam zalipio link od njihovog ministarstva gdje imaš najdetalnije podatke ikada a ti opet
https://www.bergamonews.it/2020/05/05/coronavirus-a-marzo-5-900-i-morti-in-bergamasca-i-dati-comune-per-comune/370139/
Ako ne znaš talijanski imaš google translator.
No, nije u tome stvar, problem je u tvome načinu razmišljanja.
Ti si jednostavno prelijen za učiti. Biraš prečice, jer ti učenje nečeg novog pradstavlja prevelik napor.
veber-
2014-12-30
Eroo wrote:Eroo wrote:AssadNaPodmornici wrote:Bog te hebo više od tome da Šveđani ne objavljuju podatke
https://www.bergamonews.it/2020/05/05/coronavirus-a-marzo-5-900-i-morti-in-bergamasca-i-dati-comune-per-comune/370139/
Ako ne znaš talijanski imaš google translator.
No, nije u tome stvar, problem je u tvome načinu razmišljanja.
Ti si jednostavno prelijen za učiti. Biraš prečice, jer ti učenje nečeg novog pradstavlja prevelik napor.
Eroo wrote:Eroo wrote:Ne objavljuju na svjetskim platformama, pa čak ni službenoj stranici eu WHO,AssadNaPodmornici wrote:Bog te hebo više od tome da Šveđani ne objavljuju podatke
a to šta objavljuju lokalno zalipoi si na dupe. Šta bi još trebao naučiti i švedski?
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Pogledaj pod brojem 34! Šta znači ono N/A? Čemu? Šta skrivaju?
Eroo wrote:Eroo wrote:Neću reći da Šveđani prikrivaju rezultate, oni ih jednostavno ne daju eu javnosti na uvid.
Prepustili su jednome čovjeku da presuđuje o mjerama ili čak tko će umrijeti i tko neće umrijeti. Da, COVID-19 nije samo respiratorna bolest koja napada pluća, nego napada i ožilje, srce, bubrege pa čak i mozak. COVID pacijente koji su umrli od infarkta ili kapi, jednostavno nije pripisao uzročniku - koronavirusu. Kad je shvatio da je pogriješio (javno priznao) prestao je objavljivati rezultate dnevno preminulih. Smrtnost u Švedskoj je daleko veća od one što možemo pronaći među objavljenim podacima. A i ovako su među prvih 5-6 na svijetu po umrlim na 1 milijun stanovnika.
Za psihopate znanost kaže da su odlični manipulatori. Ne izdrže duže u bračnim vezama.
Odnosi s najbližima, i općeniti s ljudima iz bliže okoline, su smisleno odglumljeni. Oni nemaju emocije i empatiju, ali je znaju "naučiti". Posebna im je poslastica ciljano laganje u smislu podređivanja neke osobe.Nemaju svoje energije zato ju crpe od osoba s kojom manipulireaju
Klonite se ih dok još možete.
Odnosi s najbližima, i općeniti s ljudima iz bliže okoline, su smisleno odglumljeni. Oni nemaju emocije i empatiju, ali je znaju "naučiti". Posebna im je poslastica ciljano laganje u smislu podređivanja neke osobe.Nemaju svoje energije zato ju crpe od osoba s kojom manipulireaju
Klonite se ih dok još možete.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/splitski-od-nacionalnog-stozera-trazi-objasnjenje-recite-nam-kako-zapravo-lokali-mogu-raditi-15014021
Najbolje da pitaju svoje kolege u Istri, oni će im to najbolje objasniti.
Nije istra daleko, mogu i nekoga poslati na "školovanje" na par dana.
Koje izgovaranje na druge, a sami se ponašaju kako da u glavi imaju bubrege a ne mozak.
Tri stvari si ne mogu zapamtiti i primijeniti u prostoru: maske, distanca i higijena.
Qrtzschev mentalitet.
Najbolje da pitaju svoje kolege u Istri, oni će im to najbolje objasniti.
Nije istra daleko, mogu i nekoga poslati na "školovanje" na par dana.
Koje izgovaranje na druge, a sami se ponašaju kako da u glavi imaju bubrege a ne mozak.
Tri stvari si ne mogu zapamtiti i primijeniti u prostoru: maske, distanca i higijena.
Qrtzschev mentalitet.
I ovaj na vrhu stola traži da mu netko objasni kako se nosi maska u ztvorenom prostoru ili što hoće?
Koji glupan...majko mila...
Ovo nije vrijeme za bahate i nepismene ljude. Takvi vam sada uništavaju turizam na jugu Dalmacije. Kad su sve zafurali traže da im nacionalni stožer raspoređuje stolove po lokalima i objašnjavaju kad i u kojim prilikama treba nositi maske (pravilno!) i umivati ruke.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/cudno-tumacenje-preporuka-rad-klubova-je-ogranicen-pa-se-nocna-zabava-preselila-na-druga-mjesta-15013899
Nećete prevariti koronu.
Na ovaj način ćete ostati bez turista i moći ćete se opijati do zore. Sami.
Nećete prevariti koronu.
Na ovaj način ćete ostati bez turista i moći ćete se opijati do zore. Sami.
reci mi Ero šta će im čaše na stolu kada ne mogu piti ako ne skinu masku.Eroo wrote:
I ovaj na vrhu stola traži da mu netko objasni kako se nosi maska u ztvorenom prostoru ili što hoće?
Šta će im voda uopće?mutava baštarda wrote:reci mi Ero šta će im čaše na stolu kada ne mogu piti ako ne skinu masku.Eroo wrote:
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Page 24 of 50