Da remiziramo...
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Da remiziramo...
Šta kažu, jel kosnik u cijeni ili se posebno zaračunava?kaya wrote:Ček da mu jave iz sea raya...
Kosnik je tu al ga ne vidiš. On se samo stvori na gumb.Eroo wrote:Šta kažu, jel kosnik u cijeni ili se posebno zaračunava?kaya wrote:Ček da mu jave iz sea raya...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Kosnik je tu al ga ne vidiš. On se samo stvori na gumb.Eroo wrote:Šta kažu, jel kosnik u cijeni ili se posebno zaračunava?kaya wrote:Ček da mu jave iz sea raya...Eroo wrote:Koliko košta?epikur37 wrote:
pa ovo je čak i simpa za gliser
Kakogod, ako bude neki primjeran skonto na kosnik možda i razmislim o kupovini...
Meni to liči na one male brodiće za doći s jahte na obalu. Kao skuter...Eroo wrote:kaya wrote:Kosnik je tu al ga ne vidiš. On se samo stvori na gumb.Eroo wrote:Šta kažu, jel kosnik u cijeni ili se posebno zaračunava?kaya wrote:Ček da mu jave iz sea raya...Eroo wrote:
Koliko košta?
Kakogod, ako bude neki primjeran skonto na kosnik možda i razmislim o kupovini...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Prema mom izračunu prosječni faktor širenja virusa u HR iznosi Ro=2.21.
Bez dvojbe se radi o eksponencijalnom širenju. Vrijeme je za stavljanje
u karantenu područja gdje se virus širi u populaciji.
Bez dvojbe se radi o eksponencijalnom širenju. Vrijeme je za stavljanje
u karantenu područja gdje se virus širi u populaciji.
Bez matematike bi ovaj svijet bi još uvijek bio u kamenom dobu.
Lako ovo reć, ali je nemoguće obasniti širem krugu ljudi.
Lako ovo reć, ali je nemoguće obasniti širem krugu ljudi.
pa skuter ne buš platila 100-200 000€kaya wrote:Meni to liči na one male brodiće za doći s jahte na obalu. Kao skuter...Eroo wrote:kaya wrote:Kosnik je tu al ga ne vidiš. On se samo stvori na gumb.Eroo wrote:Šta kažu, jel kosnik u cijeni ili se posebno zaračunava?kaya wrote:
Ček da mu jave iz sea raya...
koncepcija je za bogataše da s jahte od 300 stopa dođu na obalu s gliserom od 25 stopa.
na njemu imaš sve. od dva ležaja, wc-a, tuša, friđa, kuhinje, sudopera i ako želiš između otoka se izgubiti na par dana da te nitko ne vidi niti da te maltretira. prvenstveno je za otočne zemlje tipa hrvatska, grčka, azori. domet mu je cca 300-400Nm ovisno o gasu.
s najjačom motorizacijom pod ful gasom domet je cca 100Nm uz potrošnju od 400l/h
s obizorm da je modularan mogu se maknuti unutarbrodski motori i na krmeno zrcalo staviti vanbrodski.
time postaje shuttle za transfer s jahte na obalu. takva inačica bez motora je cca 20 000€
2014-12-30
ustupim ti nacrte. hektor je isto zainteresiran. na obali ima još mali brodograditelja.Eroo wrote:kaya wrote:Kosnik je tu al ga ne vidiš. On se samo stvori na gumb.Eroo wrote:Šta kažu, jel kosnik u cijeni ili se posebno zaračunava?kaya wrote:Ček da mu jave iz sea raya...Eroo wrote:
Koliko košta?
kevlar zamijenite sa stakloplastikom, odjebete modularni pramac. umjesto fotonaponskog krova stavite obično platno i trup vas bez motorizacije košta cca 8000€. motor minimum 150ks, nađeš ih za 5000€ sa parsto sati rada. ili pentu. za 15000€ imaš 25icu sa svom homologacijom.
u samogradnji.
sam si kasnije sređuješ interijer, kormilo, gps, ploter i sl.
2014-12-30
veber wrote:ustupim ti nacrte. hektor je isto zainteresiran. na obali ima još mali brodograditelja.Eroo wrote:kaya wrote:Kosnik je tu al ga ne vidiš. On se samo stvori na gumb.Eroo wrote:Šta kažu, jel kosnik u cijeni ili se posebno zaračunava?kaya wrote:
kevlar zamijenite sa stakloplastikom, odjebete modularni pramac. umjesto fotonaponskog krova stavite obično platno i trup vas bez motorizacije košta cca 8000€. motor minimum 150ks, nađeš ih za 5000€ sa parsto sati rada. ili pentu. za 15000€ imaš 25icu sa svom homologacijom.
u samogradnji.
Trebao si i pimpek nacrtati, bio bi ti veći.
crvenkasti-
2014-04-17
Može, kupujem 2 komada, jedan za posel, drugi za po domaveber wrote:ustupim ti nacrte. hektor je isto zainteresiran. na obali ima još mali brodograditelja.Eroo wrote:kaya wrote:Kosnik je tu al ga ne vidiš. On se samo stvori na gumb.Eroo wrote:Šta kažu, jel kosnik u cijeni ili se posebno zaračunava?kaya wrote:
u samogradnji.
sama si ga radiš. evo ima vas troje. trup vas ispadne oko 6500€ na količinu.Noor wrote:Može, kupujem 2 komada, jedan za posel, drugi za po domaveber wrote:ustupim ti nacrte. hektor je isto zainteresiran. na obali ima još mali brodograditelja.Eroo wrote:kaya wrote:Kosnik je tu al ga ne vidiš. On se samo stvori na gumb.Eroo wrote:
Šta kažu, jel kosnik u cijeni ili se posebno zaračunava?
u samogradnji.
jedino moram mijenjat dizajn da me ne tuže, ali to nije problem
2014-12-30
tuš je ugrađen u haubu. teleskopski. grijan preko panela. trenutno se ne vidi topli rezervoar vode koji se isto grije preko ispušnog sistema u vrijeme kada nema sunca ili je vani jako hladno. koristi sustav hlađenja motora. 200l slatke, tehničke vode ti je dosta?
nije problem skočit, zbog ravnog krmenog zrcala i uskih stepenica na haubi teško se uspet.
još nije nacrtano, ali s donje strane daske su lojtrice koje se izvuku i onda možeš guzu dići na dasku.
a i daska mogućava lakši pristup na mul.
2014-12-30
Sve što vidite na lijevoj strani, posebno ono što ne vidite iznad, je zrelo za "crvenu listu".
Svi su izgledi da EU na jesen, ili najkasnije za vrijeme zime, ide i podrugi put u lockdown.
Svi su izgledi da EU na jesen, ili najkasnije za vrijeme zime, ide i podrugi put u lockdown.
PS:
Pitam se možemo li mi to izdržati? Mislim ekonomski, naravno.
Ne ostane nam ništa drugo do strogo pridržavanje "srednjevjekovnih" pravila obrane od epidemije.
Plus higijena, naravno.
Pitam se možemo li mi to izdržati? Mislim ekonomski, naravno.
Ne ostane nam ništa drugo do strogo pridržavanje "srednjevjekovnih" pravila obrane od epidemije.
Plus higijena, naravno.
Ajme, ne znam šta je gore...Eroo wrote:
Plus higijena, naravno.
Ovo umivanje ruku je veliko s*anje.mutava baštarda wrote:Ajme, ne znam šta je gore...Eroo wrote:
Plus higijena, naravno.
Dnas:
14 dnevna incidenca (prevalenca, učestalost) je +40/100,000 stanovnika.
To je ujedno i "tehnička" granica "žute" i "crvene" liste.
14 dnevna incidenca (prevalenca, učestalost) je +40/100,000 stanovnika.
To je ujedno i "tehnička" granica "žute" i "crvene" liste.
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Page 25 of 50