Da remiziramo...
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Da remiziramo...
Jao njima.veber wrote:poznato da me izbjegava.Eroo wrote:Forum te izbjegava, nisi primijetio?veber wrote:safete, daj natipkaj opet ono rahmetli safet aleluja giros mijenjač bez ulja ja sam iz bosne samo se kličem safet.
kako ono ide usukao alah safeta od malogmesta ulejkum.
Odmori mjesec-dva, pa se vrati.
cinkarošu, koliko znaš forumaša in vivo.
koliko?
nadimci nisu bitni. s koliko si se ljudi do sada našao?
popio kavu.
Na svu sreću neke od njih vidiš samo 1x godišnje.
Neki od njih su ti već rekli što misle o tvom ponašanju, ali ih ne čuješ...
Uglavnom prijatelja je uvijek manje od prstiju na jednoj ruci.
Tko ima i samo jednog može biti sretan čovjek.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
znači niti s jednim se forumašem ne družiš, izbjegavaju te ili se sramiš?
2014-12-30
Forum ne služi za privatna druženja, već za izmjenjivanje mišljenja, budalo bolesna .veber wrote:znači niti s jednim se forumašem ne družiš, izbjegavaju te ili se sramiš?
želiš reći da ljude s kojima odem na klopu, cugu, da su kreteni? budale?Eroo wrote:Forum ne služi za privatna druženja, već za izmjenjivanje mišljenja, budalo bolesna .veber wrote:znači niti s jednim se forumašem ne družiš, izbjegavaju te ili se sramiš?
da te malo obrazujem. forum je kao i ostalo sredstvo ljudske komunikacije. ljudi se upoznaju, nalaze posao, razmjenjuju misli.
znači nitko te ne pozna niti se itko želi s tobom družit.
2014-12-30
Želim ti reći ako u rl nisi stekao prijatelje nećeš ni na forumu.veber wrote:želiš reći da ljude s kojima odem na klopu, cugu, da su kreteni? budale?Eroo wrote:Forum ne služi za privatna druženja, već za izmjenjivanje mišljenja, budalo bolesna .veber wrote:znači niti s jednim se forumašem ne družiš, izbjegavaju te ili se sramiš?
da te malo obrazujem. forum je kao i ostalo sredstvo ljudske komunikacije. ljudi se upoznaju, nalaze posao, razmjenjuju misli.
znači nitko te ne pozna niti se itko želi s tobom družit.
Svi iz rl su ti već pobjegli od tebe glavom-bez-obzira.
Osobno na forumu samo čitam komentare i s vremenom pravim selekciju,
tako da čitam samo komentare od nekih forumskih kolega.
Tvoje ne čitam jer su ti komentari ili glupi, ili isprazni...klopa, kosnik, safet itd...
A o obrazovanju ne bih s tobom...
Trenutno stanje je da se kod njih ne umire kod nas daEroo wrote:E jebiga sad...mutava baštarda wrote:Imaju manje umrlih od nas...AssadNaPodmornici wrote:inače zanimljio švedsku nitko ne spominje više.
zadnjih mjesec dana u švedskoj umire dnevno od korone između 0 i 5 osoba(ugl bliže nuli)
detaljni podaci na švedskoj državnoj stranici (šveđani statistički puno detaljnije vode podatke o koroni nego naši u RH, a neki samo prozvani stručnjaci u taj virus govore da navodno švedi ne objavljuju ništa, iako se sa dva klika na internetu može saznati da vode najdetalniju statistiku od gotovo svih zemalja)
https://experience.arcgis.com/experience/09f821667ce64bf7be6f9f87457ed9aa/page/page_0/
svi pralaze na njihov model samo im neugodno nazvat ga švedski...
znači usamljen si. slovenci su stoka i nakon 50 godina zovu te čefurom.
prijatelja nemaš. bosanci te ne vole.
nikaj ti ne filtriraš, ti si cinkaroš.
i dalje ne znaš proračun dijagonale. korjen iz dva.
glup si, neobrazovan i niti vrit ni mimo.
forum je kao i bilo koje mjesto okupljanja. zašto se nitko s tobom ne želi naći govori o tebi.
prijatelja nemaš. bosanci te ne vole.
nikaj ti ne filtriraš, ti si cinkaroš.
i dalje ne znaš proračun dijagonale. korjen iz dva.
glup si, neobrazovan i niti vrit ni mimo.
forum je kao i bilo koje mjesto okupljanja. zašto se nitko s tobom ne želi naći govori o tebi.
2014-12-30
Raste broj ljudi na respiratoru, itekako moguće dobiti virus
Дарија Кисић Тепавчевић (Фото Бета)
Raste broj pacijenata koji se nalaze na respiratoru, što znači da je i sada, bez obzira što brojevi iz dana u dan ohrabruju, itekako moguće dobiti infekciju kovida 19, izjavila je večeras zamenica direktora Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut” Darija Kisić Tepavčević.
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Aktivnih 723, a na respiratoru 48?
Komšinice, pogledaj da nešto nije u redu s brojem aktivnih.
Prema akt. 723 na respiratoru bi ih trebalo biti 723/100 = cca 7. Sestro, mlogo je ovo 48. 7x više od očekivanog broja...
Дарија Кисић Тепавчевић (Фото Бета)
Raste broj pacijenata koji se nalaze na respiratoru, što znači da je i sada, bez obzira što brojevi iz dana u dan ohrabruju, itekako moguće dobiti infekciju kovida 19, izjavila je večeras zamenica direktora Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut” Darija Kisić Tepavčević.
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Aktivnih 723, a na respiratoru 48?
Komšinice, pogledaj da nešto nije u redu s brojem aktivnih.
Prema akt. 723 na respiratoru bi ih trebalo biti 723/100 = cca 7. Sestro, mlogo je ovo 48. 7x više od očekivanog broja...
Jel se itko sjeti da sam rekao da će pičvajz nastupiti kad Indija poludi. Oni će u narednom razdoblju bilježiti dnevni prirast oko 100 000.
2015-08-08
Sjetim se kako je Ero kad sam rekao da će početkom rujna biti 25 milijuna pitao kojom računicom... Aj da ponovim do kraja godine oboljelih preko 50 milijuna, a umrlih oko 2,2 milijuna...
2015-08-08
kolega ja se sjećam. sulji sam rekao da će udar biti krajem rujna.michaellcmacha wrote:Sjetim se kako je Ero kad sam rekao da će početkom rujna biti 25 milijuna pitao kojom računicom... Aj da ponovim do kraja godine oboljelih preko 50 milijuna, a umrlih oko 2,2 milijuna...
safet je kuvertirao, kaj go to značilo.
2014-12-30
Rujan će biti šokantan jer će biti uvertira u raspade pojedinih zdravstvenih sustava... Imam neki filing da bi Indija mogla eksplodirati i da bi od nje mogao krenuti ršum...veber wrote:kolega ja se sjećam. sulji sam rekao da će udar biti krajem rujna.michaellcmacha wrote:Sjetim se kako je Ero kad sam rekao da će početkom rujna biti 25 milijuna pitao kojom računicom... Aj da ponovim do kraja godine oboljelih preko 50 milijuna, a umrlih oko 2,2 milijuna...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
čekamo sulju da kuvertira. pravi se bedast i ignorira vlastite upise.
ja sam safetu napisao u lipnju da nas čeka pick point u rujnu.
safet je kuvertirao što god to značilo.
2014-12-30
kaj preko mađarske ideš u njemačku?Legendovich wrote:Madjarska zatvara granice 01.09. za strance
2014-12-30
Umrli:mutava baštarda wrote:Trenutno stanje je da se kod njih ne umire kod nas daEroo wrote:E jebiga sad...mutava baštarda wrote:Imaju manje umrlih od nas...AssadNaPodmornici wrote:inače zanimljio švedsku nitko ne spominje više.
zadnjih mjesec dana u švedskoj umire dnevno od korone između 0 i 5 osoba(ugl bliže nuli)
detaljni podaci na švedskoj državnoj stranici (šveđani statistički puno detaljnije vode podatke o koroni nego naši u RH, a neki samo prozvani stručnjaci u taj virus govore da navodno švedi ne objavljuju ništa, iako se sa dva klika na internetu može saznati da vode najdetalniju statistiku od gotovo svih zemalja)
https://experience.arcgis.com/experience/09f821667ce64bf7be6f9f87457ed9aa/page/page_0/
svi pralaze na njihov model samo im neugodno nazvat ga švedski...
Švedska: 576/1M
Hrvatska: 45/1M
Zadnjih mjeseci dana mjere zaštite u Švedskoj(-25%) nekoliko puta strožije nego u HR(-5%).
Vidi u danom linku!
Evo što veber ne razumije, to razumijem, ali ti?
Kosnik, klopu i safeta si zaboravio naglasit...da sad šracinger i drveni metar u zadnjem džepu i ne spominjem.veber wrote:čekamo sulju da kuvertira. pravi se bedast i ignorira vlastite upise.
Rujan može biti gadan u državama koje su imale strogu karantenu... Ili ako državljani nisu bili u Dalmaciji na ljetovanju...michaellcmacha wrote:Rujan će biti šokantan jer će biti uvertira u raspade pojedinih zdravstvenih sustava... Imam neki filing da bi Indija mogla eksplodirati i da bi od nje mogao krenuti ršum...veber wrote:kolega ja se sjećam. sulji sam rekao da će udar biti krajem rujna.michaellcmacha wrote:Sjetim se kako je Ero kad sam rekao da će početkom rujna biti 25 milijuna pitao kojom računicom... Aj da ponovim do kraja godine oboljelih preko 50 milijuna, a umrlih oko 2,2 milijuna...
Ja ne znam koji vam je... Priča se ispuhala, korona je od baba roge postala prehlada s kojom ćemo živjeti, a švedski model koji starcima daje opijum da umru i pušta ih niz kanalizaciju postao je odjednom model za cijeli svijet...
Na kraju će, još je rano, svi preuzet bjeloruski model...
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Page 37 of 50