ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziramo...

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Go down

Da remiziramo... - Page 8 Empty Re: Da remiziramo...

Post by Eroo 27/7/2020, 17:40

MaximusDecimusMiridije wrote:To je u nas davno otišlo u 3pm. Potpuno hebeno nenormalno. Nema mi veće muke nego kad me netko u svatove zove, znam ja hoće proslaviti i sve to, ali zar nije ugodnije svima da ja pošaljem lijepo poklon i zahvalim se i oni em uštedili em ih počastio ja. A meni muka manje na pameti.

Doduše ja sam imao mišljenje da većina ljudi ne voli pireve, ali zapravo ima fin broj ljudi koji stvarno uživaju u tome svemu. Ja se jedino rižotu veselim u tome čitavom cirkusu, ajde i lešadi  :D
Jednom prilikom smo ja i moja starija princeza na putu u Hercegovinu svratili u onaj hotel na izlazu iz Tomislavgrada.
Velim idemo na sok i kavu i da se malo odmorimo. Kad tamo...pir, jebote. Ono parsto ludih mercedesa, ljudi u crnom s kravatama,
koda će na pogreb. Uđemo gore po stubištu, ljudi ko u priči, žamor. Jedna grupa nas pita jeste li vidili Antišu i njegove, velim sad je tu bija,pogledajte u salu.Moja princeza prasnu u smijeh. Bife ne radi, ali radi u sali di su svatovi. Idemo tamo. Velim ja kćerki "a da sjednemo i nešto pojedemo, za badave je?" ...Trgali sm,o se od smijeha. Idemo na šank i pitamo za kavu i sok, 2x, pa im ispričam što sam namjeravao učiniti.Vele mi, mogli ste slobodno, gospodine, ne bi nitko primijetio.
Popijemo sok i kavu i hoću platiti.Veli konobarica: - Ne, sve je plaćeno! :^0

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 27/7/2020, 17:43

:D 

Eto upali ste za gratis. Ali realno pogotovo kad prođe neki sat to više nitko ni ne gleda odakle je tko. Mogli ste platu naručiti kao "ukasnili mi"  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 27/7/2020, 17:51

Jutarnji se potrudio, čestitam. Nepotrebno je na desnoj postavljeno drugo mjerilo, jer slika postane nerazumljiva. Trebalo je kao Worldometers.
OP: Kod zadnjih nije unešen zadnji rezultat!
Da remiziramo... - Page 8 1-1

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 27/7/2020, 17:59

2016-07-22

Back to top Go down

Post by darth_vader 27/7/2020, 18:07

Da, rižoto je zakon na pirevima... :D

A toliko volim i sam pireve da sam i na vlastitom bija ka da sam dršku od metle pojeo... srićom, srićom pa mi je momačka bila dva dana ranije, gdje smo se toliko ubili da mi alkohol nije bija ni u primisli, inače bi postojala dosta izražena vjetojatnost, mladoženja završio na ispumpavanju, najekspresniji razvod ikad... uglavnom u 24 sata bi završilo sigurno... :D Ajme kad se sitim, toliko sam bija natečen da mi je jedva prsten sta na prstenjak, imao sam osjećaj da je pet minuta taj dio ceremonije traja, već se žamor u pozadini čuja...  :facepalm
Srećom pa preživili, u tri miseca sve brzinski organizirali, a sve u stilu daj što daš, od benda pa do sale... ajme, još imam blagi ptsp kad se sitim...a fotograf nas je doslovce ubija, parilo mi je da se cili pir vrti oko njega, non-stop smo se morali namištati, baš dobro uloženih 1000 Eura... 💪
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Eroo 27/7/2020, 18:15

Dalamcija i Istra sumasumarum +1!
Dobro je, a svadbe su vas skoro ubile. :D

1-1

Last edited by Eroo on 27/7/2020, 18:17; edited 1 time in total

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 27/7/2020, 18:16

jasambrend wrote:Da, rižoto je zakon na pirevima... :D

Stvarno ima nešto u tome kad se radi na veliko, ogromna razlika nego kad radiš za 2-3 ljudi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 27/7/2020, 18:20

MaximusDecimusMiridije wrote:

Stvarno ima nešto u tome kad se radi na veliko, ogromna razlika nego kad radiš za 2-3 ljudi.
U nas je bila sarma kao nešto obavezno. I uštipki....pršut, piletina i tako. Vino u potocima. U moje vrime, jelda.  :D
Mislim da su i ženidbe bile u zimsko doba.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by darth_vader 27/7/2020, 18:22

MaximusDecimusMiridije wrote:

Točno... omjeri mogu biti u promil isti, a nikad ni približno slično ne ispadne...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Eroo 28/7/2020, 01:00

Eroo wrote:Preminule su tri osobe diljem :D  Hrvatske: U Zagrebu 42 nova slučaja :D zaraze koronavirusom!
27.07.2020 13:07
Vijesti.hr, Vanja Deželić

Grad Zagreb: dvoje novooboljelih
Zagrebačka županija: bez oboljelih

https://www.rtl.hr/vijesti-hr/korona/3857720/dobre-vijesti-za-pocetak-tjedna-istarska-zupanija-bez-novih-zaraza-koronavirusom/

Lakše ćete se riješiti virusa nego ovih medijskih štetočina. :^0

Primjećujem dva tipa u ponašanju ljudi za vrijeme ove epidemije, ili bolje reći tri.
Pretjeran optimist, pretjeran pesimist i "pojma nemam" tip. Opravdanje postoji samo za ove zadnje.
Problem je kao ljude uvjeriti da je ipak najbolje kod svega koristiti racio u prosuđivanju cjelokupne
situacije, kad je u pitanju djelovanje virusa i zaštita protiv virusa. Kaže se da o virus za sada znamo malo,
ali je ono što zasigurno znamo njegovo negativno djelovanje na društva: na zdravlje,socijalizaciju i ekonomiju.
Pretjerano podcjenjivanje djelovanja virusa vodi u rizično ponašanje, kao i omalovažavanje mjera koje se
preporučaju za sprječavanje širenja.
Ništa od pretjerivanja nije dobro, sve mora imati pravu mjeru, a kod
procjene korisnosti propisane zaštite držimo se one Better safe than sorry. Boljeg u ovom trenutku jednostavno nemamo.

PS: Naslov onoga članka gore graniči na diverziju! ;)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by kaya 28/7/2020, 13:30

A toliko volim i sam pireve da sam i na vlastitom bija ka da sam dršku od metle pojeo... srićom, srićom pa mi je momačka bila dva dana ranije, gdje smo se toliko ubili da mi alkohol nije bija ni u primisli, inače bi postojala dosta izražena vjetojatnost, mladoženja završio na ispumpavanju, najekspresniji razvod ikad... uglavnom u 24 sata bi završilo sigurno... :D Ajme kad se sitim, toliko sam bija natečen da mi je jedva prsten sta na prstenjak, imao sam osjećaj da je pet minuta taj dio ceremonije traja, već se žamor u pozadini čuja...  :facepalm
Srećom pa preživili, u tri miseca sve brzinski organizirali, a sve u stilu daj što daš, od benda pa do sale... ajme, još imam blagi ptsp kad se sitim...a fotograf nas je doslovce ubija, parilo mi je da se cili pir vrti oko njega, non-stop smo se morali namištati, baš dobro uloženih 1000 Eura... 💪
Mamurluk 5.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Eroo 28/7/2020, 14:23

Danas :

+41 novozaraženih ; Zbog većeg broja ozdravljenih imamo pad aktivno pozitivnih na +749.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 28/7/2020, 19:49

Veoma zanimljiva situacija.
!4 dnevna učestalost je u HR na današnji dan  23.6/100,000 stanovnika.
S druge strane HR ima trenutno ukupno 749 zaraženih, što bi bilo 18.3/100,000 stanovnika.
Dakle, manje od 14 dnevne incidence. Zanimljivo.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 28/7/2020, 20:53

Eroo wrote:Veoma zanimljiva situacija.
!4 dnevna učestalost je u HR na današnji dan  23.6/100,000 stanovnika.
S druge strane HR ima trenutno ukupno 749 zaraženih, što bi bilo 18.3/100,000 stanovnika.
Dakle, manje od 14 dnevne incidence. Zanimljivo.
Aktivni na 100,000 stanovnika po županijama.
Šta'ovo radi Gnječ? ;) :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 28/7/2020, 21:01

PS:
Moj rezultat je veći (18.3/100,00) , jer sam uzeo broj stanovnika sa Worldometersa, koji je manji od onoga na CIA Factbook!

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 28/7/2020, 22:45

https://doktor-online.hr/najdetaljnija-analiza-vodeceg-hrvatskog-znanstvenika-kako-zivjeti-s-covidom-19/

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 29/7/2020, 02:38

Eroo wrote:PS:
Moj rezultat je veći (18.3/100,000) , jer sam uzeo broj stanovnika sa Worldometersa, koji je manji od onoga na CIA Factbook!

Edit: 0   ;)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 29/7/2020, 03:16

Za "1" zaraženi se ne podudaraju službeni i podatak na Worldmeters, odnosno Template.  ;)

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 29/7/2020, 14:21

Danas:

+71 novozaraženih, aktivno zaraženih 753.

Capak o novim žarištima
Capak kaže da brojke variraju.
"Radi se o žarištima prije svega u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Novooboljeli su vezani za vjenčanje u Hrvacama. Nova situacija je i sprovod u Imotskom. U Vukovarsko-srijemskoj županiji novooboljeli su vezani s momačkom večeri, a vjenčanje se održalo u Našicama jer je stožer u Vukovarsko-srijemskoj županiji smanjio broj ljudi koji mogu biti na vjenčanjima", rekao je Capak.

Ako ovako nastavite doći ćete u zonu kad  će vam zatvoriti granice.
Kako ovo ustaviti ako vam  precjednik ljude huška na neposluh? x-|

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 29/7/2020, 14:30

Eroo wrote:Danas:

Capak o novim žarištima
"Radi se o žarištima prije svega u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Novooboljeli su vezani za vjenčanje u Hrvacama. Nova situacija je i sprovod u Imotskom. U Vukovarsko-srijemskoj županiji novooboljeli su vezani s momačkom večeri, a vjenčanje se održalo u Našicama jer je stožer u Vukovarsko-srijemskoj županiji smanjio broj ljudi koji mogu biti na vjenčanjima", rekao je Capak.

Ukinuti ćemo vjenčanja i sprovode, nosati ćemo brnjice, nećemo se rukovati niti družiti, živjeti ćemo online...
Tako ćemo se najbolje nositi s virusima. Jer nakon korone doći će neki novi virus, a sreća da smo se dobro izvježbali na manevrima Ništa nas ne smije iznenaditi...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Eroo 29/7/2020, 14:36

mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:Danas:

Capak o novim žarištima

Ukinuti ćemo vjenčanja i sprovode, nosati ćemo brnjice, nećemo se rukovati niti družiti, živjeti ćemo online...
Tako ćemo se najbolje nositi s virusima. Jer nakon korone doći će neki novi virus, a sreća da smo se dobro izvježbali na manevrima Ništa nas ne smije iznenaditi...
Ma naravno. Jeba svatove bez barem 300 gostiju i čovika kojemu na pogreb ne dođe barem 2,000 ljudi. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 50 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics