Da remiziramo...
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Da remiziramo...
Vrijeme ti je da se ugasiš i prestaneš se sramotiti.veber wrote:safet po običaju laprda.vili40 wrote:a dobro,ako je ovako najbolje onda ok
oko uskrsa je proglasio da više nema covid-a i da možemo s titom i partijom u bolje sutra.
onda se počeo korigirat.
evo ima opet 3d model koji mu veli da u rujnu slijedi pick s podacima iz svibnja, populacijom, županijama i sl.
kaosni je algoritam i unutra je 50% sezone u odnosu na 2019, ali očito da nije baš fulao. najveći pick je zagreb.
napravio sam ga prije dva mjeseca.
model.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Vrijeme ti je da se ugasiš i prestaneš se sramotiti.veber wrote:safet po običaju laprda.vili40 wrote:a dobro,ako je ovako najbolje onda ok
oko uskrsa je proglasio da više nema covid-a i da možemo s titom i partijom u bolje sutra.
onda se počeo korigirat.
evo ima opet 3d model koji mu veli da u rujnu slijedi pick s podacima iz svibnja, populacijom, županijama i sl.
kaosni je algoritam i unutra je 50% sezone u odnosu na 2019, ali očito da nije baš fulao. najveći pick je zagreb.
model.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
bosanac, tebi je vrijeme da se ugasiš i prestaneš drobiti gluposti.Eroo wrote:Vrijeme ti je da se ugasiš i prestaneš se sramotiti.veber wrote:safet po običaju laprda.vili40 wrote:a dobro,ako je ovako najbolje onda ok
onda se počeo korigirat.
model.
ti si napisao da nakon uskrsa nema više, gotovo, kaputt, fertig.
onda te korona malo sjebala i buknula.
dao sam ti model koji obuhvaća hrpu inputa i koji ukazuje da će u zagrebu biti pick u rujnu mjesecu.
podatak je najkasnije objavljen 27.03.2020e jer je tada server pospremio.
a ti i dalje objavljuj dječje slikice i podatke iz novina.
2014-12-30
veber wrote:bosanac, tebi je vrijeme da se ugasiš i prestaneš drobiti gluposti.Eroo wrote:Vrijeme ti je da se ugasiš i prestaneš se sramotiti.veber wrote:safet po običaju laprda.vili40 wrote:a dobro,ako je ovako najbolje onda ok
onda se počeo korigirat.
model.
dao sam ti model koji obuhvaća hrpu inputa i koji ukazuje da će u zagrebu biti pick u rujnu mjesecu.
I ništa ti nisi dao, niti jednog uporabnog podatka ili brojeva.Sve ti je na nivou babe Vange i predškolske djece.
Nemaš ti što komentirati na ovoj temi, možeš samo trolati. Dok ti dozvoljavaju, naravno.
275 novih slučajeva u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 155 osoba
U protekla 24 sata zabilježeno je 275 novih slučajeva pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 2203. Među njima je 155 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 12 pacijenata. U protekla 24 sata testirano je 1718 osoba.
23.08.2020. 14:00
sančo dao sam ti 3D model.Eroo wrote:veber wrote:bosanac, tebi je vrijeme da se ugasiš i prestaneš drobiti gluposti.Eroo wrote:Vrijeme ti je da se ugasiš i prestaneš se sramotiti.veber wrote:safet po običaju laprda.vili40 wrote:a dobro,ako je ovako najbolje onda ok
onda se počeo korigirat.
model.
I ništa ti nisi dao, niti jednog uporabnog podatka ili brojeva.Sve ti je na nivou babe Vange i predškolske djece.
Nemaš ti što komentirati na ovoj temi, možeš samo trolati. Dok ti dozvoljavaju, naravno.
i pojašnjenje u prvom postu iz mjeseca lipnja.
to kaj si ti nepismen, imaš prostatis, nemaš kaj delat pa bulazniš na forumu, tvoj je problem.
davno sam ti napisao, oko uskrsa, da ćemo kumulativ vidjeti u rujnu.
dok si ti "stručno" proglasio nakon uskrsa da je sve gotovo.
2014-12-30
U ST i ŠI bi trebali proglasiti epidemiju, bez odlaganja.
Past će im zdravstveni sustav, ako se to odmah ne učini...
Past će im zdravstveni sustav, ako se to odmah ne učini...
Rab - otok bez korone
Autor: Jelena Tomac/Regionalni dnevnik/HRT
23. 08. 2020. prije 6 sati
Otok Rab i dalje nema niti jedan zabilježen slučaj koronavirusa. Turisti se osjećaju sigurno, a rezultati su vrlo dobri. U prva dva tjedna kolovoza ostvareno je čak 80 posto lanjskoga turističkog prometa.
https://vijesti.hrt.hr/645726/rab-otok-bez-korone
Lijepa vijest, ali nije za INDEX i Jutarnji.
digestivni trakt na dvije noge...i hoda, jeboteee..veber wrote:bosanac, tebi je vrijeme da se ugasiš i prestaneš drobiti gluposti.Eroo wrote:Vrijeme ti je da se ugasiš i prestaneš se sramotiti.veber wrote:safet po običaju laprda.vili40 wrote:a dobro,ako je ovako najbolje onda ok
onda se počeo korigirat.
model.
bosanski seronja iz slovenije koji je teglio klavir na pašu uz lojanice mu mater čitala goethea, struju je dobio68e, a u sloveniji živi od kada je došao u jna. ima IQ 164. od arhitekta u ljubljani je postao statičar u novom mestu.
imaš još koju laž ili izmišljotinu?
naravno nikad nije cinkao kolege s posla. ali je od rada sa šalunga napredovao do "inžinjera"
plošni sketch program tipa acad ne koristi jer najviše voli crtati po škaniclima u kojima je bilo frtalj kruha i 15 deka tirolske.
trgovački lanci ga sjebali jer daju samo plastificirane omote po kojima možeš crtkarati samo s flomićem.
prdonjo stari odi se prošetat, da te arteroskleroza ne utuče.
naravno nikad nije cinkao kolege s posla. ali je od rada sa šalunga napredovao do "inžinjera"
plošni sketch program tipa acad ne koristi jer najviše voli crtati po škaniclima u kojima je bilo frtalj kruha i 15 deka tirolske.
trgovački lanci ga sjebali jer daju samo plastificirane omote po kojima možeš crtkarati samo s flomićem.
2014-12-30
Svi ste u kurcu... Kakva je to epidemija u kojoj su zadnji tjedan umrle dvi babe od 80 godina... Nemojte me jebat više vas dvojica...
Najviše me ove sezone ubija Nar.radio.
Pa dobro jel ima koji kafić u kojemu se ne pušta taj užasno iritirajući radio kanal???
Jesu li Hrvati zaista toliko blesavi???
Gdje god dođem uz one užasne pjesme koje svaki dan ponavljaju unedogled dočekuju me one iritirajuće fore poput "Najbolja domaća glazba!" ,cerekanje dosadnih voditelj(ic)a i javljanja slušaoca štupida koji se u eter javljaju sa vijestima o svojim mačkama,roštiljadama,pan pivu i gomilama zaglupljujućih tema!!!!!!
Pa dobro jel ima koji kafić u kojemu se ne pušta taj užasno iritirajući radio kanal???
Gdje god dođem uz one užasne pjesme koje svaki dan ponavljaju unedogled dočekuju me one iritirajuće fore poput "Najbolja domaća glazba!" ,cerekanje dosadnih voditelj(ic)a i javljanja slušaoca štupida koji se u eter javljaju sa vijestima o svojim mačkama,roštiljadama,pan pivu i gomilama zaglupljujućih tema!!!!!!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Eh da,a najviše vrte jednu užasno iritirajuću i zaglupljujuću pjesmu za koju sam sad saznao da se zove "Maka maka".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Digestivni trakt na dvije noge ne odustaje sa svojim lažima i manipulacijama. Sociopat i psihopat. Slovenci bi rekli ogledni primerek.veber wrote:bosanski seronja iz slovenije koji je teglio klavir na pašu uz lojanice mu mater čitala goethea, struju je dobio68e, a u sloveniji živi od kada je došao u jna. ima IQ 164. od arhitekta u ljubljani je postao statičar u novom mestu.
Last edited by Eroo on 23/8/2020, 17:09; edited 1 time in total
Pojma ti ja nemam o tome, ne zalazim u prčvarnice. To je tema za Vebera, on se na to razumije. I na kosnik, naravno.jastreb wrote:Najviše me ove sezone ubija Nar.radio.
to je safet pisao do prvog maja, nakon toga je otišao na bažul i nastavio gnojit.
uopće nije problem naći upise i napraviti PrtSc
2014-12-30
Navest ću vam nekoliko podataka od 3 talijanske regije:
Lombardia cca 10 milijuna stanovnika, Emillia-Romagna 4.46 milijuna stanovnika i Piemonte 4.34 milijuna stanovnika.
Prvi podatak se odosi na broj ukupno zaraženih na 100,000 stanovnika, drugi broj trenutno zaraženih na 100,000 stanovnika
i treći broj je broj umrlih, te postotak u odnosu na ukupno zaražene. Pod 4. su podaci za Hrvatsku.
1. Lombardia: 98,077 ili 444/100k ; 56/100k ; umrli 16,852 ali 17.2%
2. Emillia-Romagna: 30,788 ili 690/100k ; 43.2/100k ; umrli 4,405 ali 14.3%
3. Piemonte: 32,301 ili 780/100k ; 24.2/100k ; umrli 4,143 ali 12.8%
4. Hrvatska: 8,175 ili 198/100k ; 53/100k ; umrli 171 ali 2.1%
A) Split: 1,745 ili 389/100k ; 137/100k
B) Šibenik: 309 ili 309/100k ; 135/100k
Siguran sam da stožer ovo ima u vidu.
PS:
Zanemarite sociopatu i psihopatu iznad, digestalni trakt na dvije noge.
Bez laganja i manipuliranja on jednostavno ne zna živjeti.
Lombardia cca 10 milijuna stanovnika, Emillia-Romagna 4.46 milijuna stanovnika i Piemonte 4.34 milijuna stanovnika.
Prvi podatak se odosi na broj ukupno zaraženih na 100,000 stanovnika, drugi broj trenutno zaraženih na 100,000 stanovnika
i treći broj je broj umrlih, te postotak u odnosu na ukupno zaražene. Pod 4. su podaci za Hrvatsku.
1. Lombardia: 98,077 ili 444/100k ; 56/100k ; umrli 16,852 ali 17.2%
2. Emillia-Romagna: 30,788 ili 690/100k ; 43.2/100k ; umrli 4,405 ali 14.3%
3. Piemonte: 32,301 ili 780/100k ; 24.2/100k ; umrli 4,143 ali 12.8%
4. Hrvatska: 8,175 ili 198/100k ; 53/100k ; umrli 171 ali 2.1%
A) Split: 1,745 ili 389/100k ; 137/100k
B) Šibenik: 309 ili 309/100k ; 135/100k
Siguran sam da stožer ovo ima u vidu.
PS:
Zanemarite sociopatu i psihopatu iznad, digestalni trakt na dvije noge.
Bez laganja i manipuliranja on jednostavno ne zna živjeti.
Ništa ti nisi dokazao osim što si još jednom potvrdio da si sociopat i psihopat, digestivni trakt na dvije noge.veber wrote:to je safet pisao do prvog maja, nakon toga je otišao na bažul i nastavio gnojit.
Kolege te imaju pun qratz, ali ti to ne kažu, jer znaju da bi se im objesio za vrat. No, meni ne smetaš, ako njima ne smetaš.
Nećeš se ti samougasit, jer ne znaš niti možeš drugačije živit. Što je najgore lijeka za to nema. Tako struka kaže.
stavljam tvoje postove i dokazujem tvoje gluposti i vjetrokaznost.Eroo wrote:Ništa ti nisi dokazao osim što si još jednom potvrdio da si sociopat i psihopat, digestivni trakt na dvije noge.veber wrote:to je safet pisao do prvog maja, nakon toga je otišao na bažul i nastavio gnojit.
Kolege te imaju pun qratz, ali ti to ne kažu, jer znaju da bi se im objesio za vrat. No, meni ne smetaš, ako njima ne smetaš.
Nećeš se ti samougasit, jer ne znaš niti možeš drugačije živit. Što je najgore lijeka za to nema. Tako struka kaže.
ti si najobičniji čefur i cinkaroš za udbu.
prva trećina svibnja i suljine projekcije.
u travnju je kuvertirao da so 17og nema epidemije. gotovo, basta.
onda stalno korigira, pa zaboravlja.
ali za suradnika udbe nikaj čudno.
kao i klavir na paši i iq 164
2014-12-30
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Page 29 of 50