ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

stav nemacke, nema promene granica

Page 7 of 20 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Next

Go down

stav nemacke, nema promene granica - Page 7 Empty Re: stav nemacke, nema promene granica

Post by kaya 24/7/2020, 17:44

Ma naravno, on je malo uskraćen. Misli da bi hrvatskoj netko poklonio treći.

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

stav nemacke, nema promene granica - Page 7 Empty Re: stav nemacke, nema promene granica

Post by michaellcmacha 24/7/2020, 17:45

kaya wrote:
epikur37 wrote:
kaya wrote:
michaellcmacha wrote:nevjerojatno da bilo tko tko sebe doživljava hrvatom, pa onda moguće i državotvornim, priželjkuje osamostaljenje i prisajedinjenje entiteta republike srpske sa republikom srbijom... ok to mogu razumjeti da bi mogli priželjkivati srbi u tipu milorada ili šimprage ali hrvati baš i ne... shodno tomu ostaje ona da epi nikad nije trebao dobiti domonicu, a kad ju je već dobio danas sutra bi mu je trebalo oduzeti i potjerat ga iz hrvatske u tri pičke materine
Druže on je malo glup znaš, misli da bi onda treći pripao hr. Jasno to sve je SF teški al ne kuži on k....

kayo to je moja perspektiva i procjena

more bit da griješim, ali mišljenja sam da će tako biti i tako aspektiram hrvatsku politiku

vrijeme je to koje će pokazati tko je u pravu
Ne, nisi u pravu i ne razumiješ ništa. Trećeg nema bez puške, a hoćeš ju ti uzeti. Nečeš? Onda ništa...
on računa da bi moji sinovi jednom kao ja onomad trebali otići u BiH i đubriti tlo njegove postojbine, dk bi njegovi se kurčili po hrvatskoj obali... onda bolje da moji sinovi koji jesu kadri, obiđu obalu i potaracaju taj hrvatski škart... kojeg nema pretjerano puno...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by marcellus 24/7/2020, 17:46

osim toga u slučaju rata u bih svi kozojebi i isilovci od islamabada do berlina će se sjatit u bih i krenut pucat po hrvatima

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 24/7/2020, 17:47

Ja ne želim da se otcjepe iskreno jer mi odgovara da žive u sjebanoj i neurednoj zemlji i jer ne želim da hercegovački srbi imaju iole jače ekonomsko i vojno zaleđe. Striktno privatne želje. To onako u sferi želja mada u konačnici to nema utjecaja na neki rezultat što će biti.

A međunarodna zajednica može gasiti vatre sada tu i tamo. I njima će jednom dopizditi. Čitav taj plan da kao ušminkaju bih pa ju uvedu u eu....pa će svima biti toliko ekstra da će zaboraviti koliko vole jedni drugima jebavat mater ima nikakve šanse za uspjeh. A održavanje stanja nekakvih permanentnih tenzija samo da nebi morali priznati da su se zajebli samo će dovesti do većeg sranja jednom kad dođe do sranja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 24/7/2020, 17:47

Cijela pravaška gerila :)

Kaj god, lipo vam velim, prohrvatsku a ne antisrpsku politiku u BiH voditi ...ali avaj :)

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 24/7/2020, 17:48

Još je maximus najrealniji.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/7/2020, 17:51

da se razumijemo ja sam išao dragovoljno i nije mi žao, i iznimno cijenim i bosanske i hercegovačke hrvate, ali hrvate, a epikur to nije... i sve bih dao da se njihov status popravi... evo ako bude trebalo njihov status oružjem braniti za prvu ruku bih poslao epikura i njegove sinove u fajt... makar i prisilno...  naravno pod uvjetom da su mu sinovi punoljetni i da imaju poslovnu sposobnost...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/7/2020, 17:59

epikur37 wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:Zasto bi to bio uvjet za domovnicu jebote? 

Ja sam za to da ne moze biti Hrvat nitko tko ima veću kitu od mene,više para od mene i manji stomak od mene. I nevjerojatno mi da se doživljava hrvatom bilo tko tko spada u tu kategoriju.

ma miha po običaju ureduje tko je hrvat, tko treba imati domovnicu, tko kad treba vode popiti i kad se buditi i sl...jer eto on tako :)

pa ja ne uredujem, nego ukazujem na pogrešku... nisi ti jedini koji je pogreškom priskrbio status hrvatskog državljanina, i oliver frljić je isto ko i ti prošao ispod radara... ali nemoj zaboraviti, da su zadrani zajebani igrači a ja ne sumnjam da su te prokužili i ne bih ti baš bio u koži ako zagusti... ovi ljudi koje ja poznam, a to su domaći ful, s njima se ne bi dobro proveo... puno bi lošije prošao nego onaj tvoj prijatelj srbin...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by epikur37 24/7/2020, 18:11

michaellcmacha wrote:
epikur37 wrote:

Ja sam za to da ne moze biti Hrvat nitko tko ima veću kitu od mene,više para od mene i manji stomak od mene. I nevjerojatno mi da se doživljava hrvatom bilo tko tko spada u tu kategoriju.

ma miha po običaju ureduje tko je hrvat, tko treba imati domovnicu, tko kad treba vode popiti i kad se buditi i sl...jer eto on tako :)

pa ja ne uredujem, nego ukazujem na pogrešku... nisi ti jedini koji je pogreškom priskrbio status hrvatskog državljanina, i oliver frljić je isto ko i ti prošao ispod radara... ali nemoj zaboraviti, da su zadrani zajebani igrači a ja ne sumnjam da su te prokužili i ne bih ti baš bio u koži ako zagusti... ovi ljudi koje ja poznam, a to su domaći ful, s njima se ne bi dobro proveo... puno bi lošije prošao nego onaj tvoj prijatelj srbin...

tako miha samo prijeti, baš lijepo, ti bi ionako pobio sve što ne misli kao ti, žao mi te, ali ko te jebe.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/7/2020, 18:20

epikur37 wrote:
michaellcmacha wrote:
epikur37 wrote:

tako miha samo prijeti, baš lijepo, ti bi ionako pobio sve što ne misli kao ti, žao mi te, ali ko te jebe.

pa čisto pragmatično gledam radije bih da nestane tebe nego da zbog tebe nestaju meni dragi ljudi ili pošten hrvatski svijet... nemam ja ništa osobno protiv tebe, ali protiv tvog viđenja "hrvatskih interesa" itekako imam, sve dok uključuju širenje srbije do Bosanskog Novog... i ako je preduvjet da tebe nije pa da ne bude ni takvih stremljenja... da liknuo bih te bez jebemti, ali to je u sferi hipotetskog, s obzirom da, kako vuk reče kopirajući mene od prije, ti prisajedinjenje republike srpske sa srbijom nećeš doživjeti.... ovako ili onako... ;)
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/7/2020, 18:23

i ne bih ja, ima zadrana koji bi to odradili pod datim okolnostima... u to ne sumnjam... kako rekoh oni su dosta slični nama siščanima a i povijesno gledano bili smo komplementarni...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/7/2020, 18:26

mislim samo debilčina poput tebe može priželjkivati i nadati se da bi zapadne granice Srbije mogle biti u zadarskom, splitskom i dubrovačkom zaleđu ili kod Dvora na Uni, kod Hrvatske Kostajnice, ili Hrvatske Dubice... nemam riječi kojima bih opisao tvoj idiotluk...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 24/7/2020, 18:27

michaellcmacha wrote:i ne bih ja, ima zadrana koji bi to odradili pod datim okolnostima... u to ne sumnjam... kako rekoh oni su dosta slični nama siščanima a i povijesno gledano bili smo komplementarni...

Miha, ovo stvarno grdo zvuči, ne treba ti tako nešto.

Pričamo o hipotezama, kolege forumaši, poznajemo se koš i još godina. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Hektorović 24/7/2020, 18:30

epikur37 wrote:
marcellus wrote:
Hektorović wrote:
kaya wrote:Nikoga ne zanimaju niti će dati podršku promjeni granica, kosovo će ostati država a republika srpska unutar BIH.
To je stvarnost ostalo su tlapnje.
A njemci su velika đubrad, s njima neka se suljo i dalje liže. Mi smo srećom podružnica amerike.

Do nekov velikog globalnog preslagivanja, ostalo je folklor.

naravno da do nekog novog globalnog preslagivanja, samo takvog nema na vidiku.

u stvari događa se

Jedno je bilo 1991, drugo 1941... kad će sljedeće ... kao što kažeš naziru se pukotine
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 24/7/2020, 18:31

michaellcmacha wrote:mislim samo debilčina poput tebe može priželjkivati i nadati se da bi zapadne granice Srbije mogle biti u zadarskom, splitskom i dubrovačkom zaleđu ili kod Dvora na Uni, kod Hrvatske Kostajnice, ili Hrvatske Dubice... nemam riječi kojima bih opisao tvoj idiotluk...

One su realno tamo, BiH je failed state, a RS je čista projekcija Srbije.

Prema tome, sviđalo se to nekome ili ne, tamo su srpske etničke granice. A tu su još i Bošnjaci, koji gledaju na naše etničke granice i Hrvate u BiH, jer su za Srbe preslabi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 24/7/2020, 18:31

E vidiš, unatoč tvojim dugogodišnjim prijetnjama, što likvidacijom što ovim ili onim (što sam sačuvao da budemo jasni), ja protiv tebe nemam ništa.

Pače, pored tih trulih prijetnji i političkog razmimoilaženja, uvijek sam cijenio tvoj ratni put, ali uvijek i davao do znanja da ucjene s te strane neću prihvatiti a napose tvoje strašenje likvidacijom i slično.

Tu sam, možemo razgovrati i u oči, tet a tet. Ako ti treba broj telefona i adresa, vrlo rado.

Moji stavovi su prohrvatski uvijek, i uvijek ću ih otvoreno podvući, boldano za HRHB.

Je da, BiH se neće raspasti narednih 100 ili 150 godina...uživajte.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Maggie19 24/7/2020, 18:33

Dobar je ovaj sladoled. Inace ne volim cokoladu, al'eto..,-))

Nego, opet se nesto tu muti. Mora li meni prisjest sladoled.
Not fair.
:-^

2019-01-30

Back to top Go down

Post by epikur37 24/7/2020, 18:36

Maggie19 wrote:Dobar je ovaj sladoled. Inace ne volim cokoladu, al'eto..,-))

Not fair.

ja sam na lignjama friganim i kao što vidiš...učtiv
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Maggie19 24/7/2020, 18:38

epikur37 wrote:

Not fair.

Ja sam vani jela.:-))
Nemojte se vise igrat ako se ne trpite, ne slazete, whatever.

2019-01-30

Back to top Go down

Post by epikur37 24/7/2020, 18:40

Maggie19 wrote:
epikur37 wrote:

Not fair.

Ja sam vani jela.:-))
Nemojte se vise igrat ako se ne trpite, ne slazete, whatever.

ja nemam problem niti ikome prijetim, samo iznosim viđenje po kojem se BiH ima raspasti u dogledno pa i skoro vrijeme.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/7/2020, 18:41

epikur37 wrote:E vidiš, unatoč tvojim dugogodišnjim prijetnjama, što likvidacijom što ovim ili onim (što sam sačuvao da budemo jasni), ja protiv tebe nemam  ništa.

Pače, pored tih trulih prijetnji i političkog razmimoilaženja, uvijek sam cijenio tvoj ratni put, ali uvijek i davao do znanja da ucjene s te strane neću prihvatiti a napose tvoje strašenje likvidacijom i slično.

Tu sam, možemo razgovrati i u oči, tet a tet. Ako ti treba broj telefona i adresa, vrlo rado.

Moji stavovi su prohrvatski uvijek, i uvijek ću ih otvoreno podvući, boldano za HRHB.

Je da, BiH se neće raspasti narednih 100 ili 150 godina...uživajte.

ma puca mi kurac, samo ti spremaj a i slobodno prijavljuj... ja se ne bojim nikog niti sam se ikada ikog bojao... moj rezon je isključivo obrambeni i zasniva se na krvavom iskustvu... i dok sam ja živ nema teorije da se mojim bližnjima dogodi ono što se događalo našim judima početkom devedesetih... a cilj onih kojima ti priželjkuješ prisajedinjenje je upravo to da nam ponovo nanesu štetu... ja nigdje ne tvrdim da bih ikoga ikada taknuo iz čista mira, samo i isključivo ukoliko bi njihovo tko god bio, postupanje možebitno dovede u pogibeljnu opasnost hrvatsku, hrvate i na koncu moje bližnje... i za to sam bez problema voljan snositi svaku odgovornost...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 20 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Next

Back to top

- Similar topics