stav nemacke, nema promene granica
Page 6 of 20
Page 6 of 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: stav nemacke, nema promene granica
Kao prvo i hrvatskoj i srbiji odgovara cjeovita bh-a..ako nista zbog pranja love i rjesavanja kriminalaca ak ih ne zele zatvoriti i osuditi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
gle ovako, možete vi svaki dan ponavljati po 86 puta : BiH se neće raspasti, ne može, ne treba..
to neće ništa pomoći
to neće ništa pomoći
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ti to kao ni ja necemo dozivjeti..to je jedino sigurnoepikur37 wrote:gle ovako, možete vi svaki dan ponavljati po 86 puta : BiH se neće raspasti, ne može, ne treba..
to neće ništa pomoći
2015-09-08
vuksadinare wrote:ti to kao ni ja necemo dozivjeti..to je jedino sigurnoepikur37 wrote:gle ovako, možete vi svaki dan ponavljati po 86 puta : BiH se neće raspasti, ne može, ne treba..
to neće ništa pomoći
Ja ću sigurno, vjerojatno do svoje 50-te, a najkasnije u pedesetim.
Ne znam kakvo je stanej tvog zdravlja, možda nećeš ni sljedeću olimpijadu.
2015-08-06
epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:da ne govorim da su sve zemlje EU izrazito protiv, ne samo zbog svojih problema, pa masu ih nije priznalo ni kosovo...
a najviše se tu pita eu
nadalje, ameri su jamac daytona, ne kane ga mijenjat...
ruse to ne zanima, njima je bitno da kontroliraju srbiju, u biti se ne žele izlagati radi toga...
kizeni isto nikad neće podržati raspad BIH, već radi presedana (tibet i to)
možeš ti sebi slagati razloge protiv ali vrijeme radi ZA :)
Umjesto antisrpske politike trebalo bi se usmjeriti na prohrvatsku i biti spreman...ali avaj.
vrijeme radi za mujage. Srbi i Hrvati iseljavaju.
ne možeš porediti poziciju srba i hrvata u bih
vrijeme radi za srbe
oni imaju svoje iskolčeno i europa će im biti sklona, kršćanski svijet općenito
ja sam davno pisao da hrvatska umjesto politike očuvanja bih pod svaku cijenu treba uzeti u obzir mogućnost raspada bih i toga da sebi u tom slučaju uzme svoje, jer opstanak bih najmanje ovisi o RH.
no takva se politika ne vodi - i to je jedna stvar.
druga je što raspada u dogledno vrijeme NEĆE biti, jer, ponavljam, ne postoji niti jedna relevantna politička snaga bilo gdje u svijetu, niti država, niti bilo tko izvan BIH tko bi raspad otvoreno podržao.
tako da, kako god presložiš, okreneš... guzica je uvijek odostraga
epikur37 wrote:gle ovako, možete vi svaki dan ponavljati po 86 puta : BiH se neće raspasti, ne može, ne treba..
to neće ništa pomoći
oh da, sigurno hoće, jer je neodrživa... ali neće dok god je MZ štiti i čuva kao zjenicu oka.
koji dio sintagme "međunarodni protektorat" ti nije jasan? Ovo kako je sad može trajat 1000 godina... da, kad je MZ prestane štiti raspast će se u tri dana, samo što Hrvati neće moći uzeti svoj dio ni tada.
ali za to treba čekati barem idući svjetski rat, a nema ga na horizontu.
iz tvojih odgovora vidljiva je nervoza...ocito si i sam svjestan da je zapelo oko raspada...i da tvoja vizija oko toga i nije tocna...cak je i dingo oko toga realniji od tebe...a ti isto pricas dvadeset godina i nista...ostario ti uz tu pricu kao i dodo i covo..cak je danas nikad udaljeniji raspad nego sto je to bio prije recimo deset godinaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ti to kao ni ja necemo dozivjeti..to je jedino sigurnoepikur37 wrote:gle ovako, možete vi svaki dan ponavljati po 86 puta : BiH se neće raspasti, ne može, ne treba..
to neće ništa pomoći
Ja ću sigurno, vjerojatno do svoje 50-te, a najkasnije u pedesetim.
Ne znam kakvo je stanej tvog zdravlja, možda nećeš ni sljedeću olimpijadu.
2015-09-08
Ubaci epi u okladu jos kilo pecenog da ces isto pricat o raspadu za 5,6,7 godina kao i danas i prije 15..zivi bili pa vidjeli...zapasat ce te bijela brada i kosa a pricat ces isto i dalje
2015-09-08
točno, prije 10 godina je raspad izgledao kao puno realnija opcija, ali sad je to zacementirano i u MZ se o tome jednostavno ne smije pričati.
nevjerojatno da bilo tko tko sebe doživljava hrvatom, pa onda moguće i državotvornim, priželjkuje osamostaljenje i prisajedinjenje entiteta republike srpske sa republikom srbijom... ok to mogu razumjeti da bi mogli priželjkivati srbi u tipu milorada ili šimprage ali hrvati baš i ne... shodno tomu ostaje ona da epi nikad nije trebao dobiti domonicu, a kad ju je već dobio danas sutra bi mu je trebalo oduzeti i potjerat ga iz hrvatske u tri pičke materine
2015-08-08
nema tu dati ili ne dati, jednostavno je ta enklava daleko od sarajeva bez mogućnosti povezivanja s istim. Nama bi veći problem bio što napraviti s tim mujagama u cazinskoj krajini.marcellus wrote:tre wrote:ma kakva srpska, može podrinje u srbiju a zapadni dio nema teorije, mujage Brčko dati neće ni u ludilu a inače taj koridor prema banjaluci možeš praćkom gađati.
Inače do raspada bih neće doći a ako dođe RH ide cazinska krajina, Drvar, Grahovo, Bosanski Petrovac i
Hercegovina plus ono malo posavine oko Orašja.
problem je što nam to mujage neće dat bez rata a MZ se boji rata u BIH...
Zasto bi to bio uvjet za domovnicu jebote?
Ja sam za to da ne moze biti Hrvat nitko tko ima veću kitu od mene,više para od mene i manji stomak od mene. I nevjerojatno mi da se doživljava hrvatom bilo tko tko spada u tu kategoriju.
Ja sam za to da ne moze biti Hrvat nitko tko ima veću kitu od mene,više para od mene i manji stomak od mene. I nevjerojatno mi da se doživljava hrvatom bilo tko tko spada u tu kategoriju.
Guest- Guest
Gledajte momci,
To će se svakako podijeliti i pitanje je vremena. Jer je besmisleno i neodrživo.
Tu se slažemo sva trojica.
Razilazimo se u tome kad?
Ja sam mišljenja dogledno i relativno skoro, vi mislite da nije na horizontu i da neće još 100 godina.
Dijelom su tu moje želje da bude što prije i vaše da ne bude nikad.
Premda, realno, prije će se stavri odviti po mome.
kako god, i moje i vaše je pratiti :)
To će se svakako podijeliti i pitanje je vremena. Jer je besmisleno i neodrživo.
Tu se slažemo sva trojica.
Razilazimo se u tome kad?
Ja sam mišljenja dogledno i relativno skoro, vi mislite da nije na horizontu i da neće još 100 godina.
Dijelom su tu moje želje da bude što prije i vaše da ne bude nikad.
Premda, realno, prije će se stavri odviti po mome.
kako god, i moje i vaše je pratiti :)
2015-08-06
Druže on je malo glup znaš, misli da bi onda treći pripao hr. Jasno to sve je SF teški al ne kuži on k....michaellcmacha wrote:nevjerojatno da bilo tko tko sebe doživljava hrvatom, pa onda moguće i državotvornim, priželjkuje osamostaljenje i prisajedinjenje entiteta republike srpske sa republikom srbijom... ok to mogu razumjeti da bi mogli priželjkivati srbi u tipu milorada ili šimprage ali hrvati baš i ne... shodno tomu ostaje ona da epi nikad nije trebao dobiti domonicu, a kad ju je već dobio danas sutra bi mu je trebalo oduzeti i potjerat ga iz hrvatske u tri pičke materine
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
MaximusDecimusMiridije wrote:Zasto bi to bio uvjet za domovnicu jebote?
ma miha po običaju ureduje tko je hrvat, tko treba imati domovnicu, tko kad treba vode popiti i kad se buditi i sl...jer eto on tako :)
2015-08-06
kaya wrote:Druže on je malo glup znaš, misli da bi onda treći pripao hr. Jasno to sve je SF teški al ne kuži on k....michaellcmacha wrote:nevjerojatno da bilo tko tko sebe doživljava hrvatom, pa onda moguće i državotvornim, priželjkuje osamostaljenje i prisajedinjenje entiteta republike srpske sa republikom srbijom... ok to mogu razumjeti da bi mogli priželjkivati srbi u tipu milorada ili šimprage ali hrvati baš i ne... shodno tomu ostaje ona da epi nikad nije trebao dobiti domonicu, a kad ju je već dobio danas sutra bi mu je trebalo oduzeti i potjerat ga iz hrvatske u tri pičke materine
kayo to je moja perspektiva i procjena
more bit da griješim, ali mišljenja sam da će tako biti i tako aspektiram hrvatsku politiku
vrijeme je to koje će pokazati tko je u pravu
2015-08-06
Ne, nisi u pravu i ne razumiješ ništa. Trećeg nema bez puške, a hoćeš ju ti uzeti. Nečeš? Onda ništa...epikur37 wrote:kaya wrote:Druže on je malo glup znaš, misli da bi onda treći pripao hr. Jasno to sve je SF teški al ne kuži on k....michaellcmacha wrote:nevjerojatno da bilo tko tko sebe doživljava hrvatom, pa onda moguće i državotvornim, priželjkuje osamostaljenje i prisajedinjenje entiteta republike srpske sa republikom srbijom... ok to mogu razumjeti da bi mogli priželjkivati srbi u tipu milorada ili šimprage ali hrvati baš i ne... shodno tomu ostaje ona da epi nikad nije trebao dobiti domonicu, a kad ju je već dobio danas sutra bi mu je trebalo oduzeti i potjerat ga iz hrvatske u tri pičke materine
more bit da griješim, ali mišljenja sam da će tako biti i tako aspektiram hrvatsku politiku
2015-08-15
kaya wrote:Druže on je malo glup znaš, misli da bi onda treći pripao hr. Jasno to sve je SF teški al ne kuži on k....michaellcmacha wrote:nevjerojatno da bilo tko tko sebe doživljava hrvatom, pa onda moguće i državotvornim, priželjkuje osamostaljenje i prisajedinjenje entiteta republike srpske sa republikom srbijom... ok to mogu razumjeti da bi mogli priželjkivati srbi u tipu milorada ili šimprage ali hrvati baš i ne... shodno tomu ostaje ona da epi nikad nije trebao dobiti domonicu, a kad ju je već dobio danas sutra bi mu je trebalo oduzeti i potjerat ga iz hrvatske u tri pičke materine
da al da bi treći u slučaju raspada bih pripao hrvatskoj morao bi prvo postojat, a upravo zato MZ pazi da ga nikad ne bude.
a skužit ćeš jednom... i ako... inače on definitivno nije trebao dobiti domovnicu, a još manje mu je trebalo omogućiti da se nastani u hrvatskoj... što se mene tiče nema nikakve razlike između dotičnog i crvenkastog... s tim da bi potonji uvijek dobio sok, dok ovaj tuzlanski ološar baš i ne bi...MaximusDecimusMiridije wrote:Zasto bi to bio uvjet za domovnicu jebote?
2015-08-08
kaya wrote:Ne, nisi u pravu i ne razumiješ ništa. Trećeg nema bez puške, a hoćeš ju ti uzeti. Nečeš? Onda ništa...epikur37 wrote:kaya wrote:Druže on je malo glup znaš, misli da bi onda treći pripao hr. Jasno to sve je SF teški al ne kuži on k....michaellcmacha wrote:nevjerojatno da bilo tko tko sebe doživljava hrvatom, pa onda moguće i državotvornim, priželjkuje osamostaljenje i prisajedinjenje entiteta republike srpske sa republikom srbijom... ok to mogu razumjeti da bi mogli priželjkivati srbi u tipu milorada ili šimprage ali hrvati baš i ne... shodno tomu ostaje ona da epi nikad nije trebao dobiti domonicu, a kad ju je već dobio danas sutra bi mu je trebalo oduzeti i potjerat ga iz hrvatske u tri pičke materine
to mu i ja pričam... sigurno neće dodo doć i reć "evo mi ćemo uzet sebi srpsku a sad vi hrvati imate pravo sebi uzet, ajde mujage jel se slažete?"
i da oće kog bi bolio kurac... muje neće dat dio države bez rata, to je valjda jasno. A taj rat ne želi nitko u MZ i neće ga dozvolit i to je kraj priče.
srbi će dobit svoj dio bosne, al za jedno sto godina, a hrvati vjerojatno nikad.
Ma naravno, on je malo uskraćen. Misli da bi hrvatskoj netko poklonio treći.
2015-08-15
Page 6 of 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Similar topics
» Amerika prihvata promene granica na Balkanu
» "Stav Nemačke je jasan"; Vulin: "Ne može EU da sedi na dve stolice"
» „Humanizam“ elite nema granica
» Ustašoidni vandalizam nema granica
» Kad mali Jovica nema rješenja za Kosovo, nada se prekrajanju granica "jačih"
» "Stav Nemačke je jasan"; Vulin: "Ne može EU da sedi na dve stolice"
» „Humanizam“ elite nema granica
» Ustašoidni vandalizam nema granica