stav nemacke, nema promene granica
Page 13 of 20
Page 13 of 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Re: stav nemacke, nema promene granica
Promjeniti će nekada, naravno. Na tvoju štetu. I to tako da ćete izgubiti i konstitutivnost. ovo što ju i sada imate poljubi hrvatsku u dupe i reci hvala.epikur37 wrote:
Tvrditi da se neće stavri promijeniti narednih 100 godina je infantilno, pa osvrnite se samo na prošlih 100 godina :)
Jednog dana više neće moći to održati iz prostog razloga. Ima vas sve manje u bosni. Sjediš u zadru ti prvi.a prava narod koga ima 5,10,20% nema kao većinski. I mogu mu jedino biti još manja.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Majke mi da sam vlast ko ja ne bi izazvala rat na mjesec danas samo da pošaljem ovoga i djecu mu u prvi red na bosnu, ako se okrenu metak. Ko rusi na ruse u staljingraduepikur37 wrote:Noor wrote:tko će na teren u Bosnu? moji i Mihini sinovi?epikur37 wrote:Ratovi se ne događaju zato što je netko za stolom odigrao kartu,michaellcmacha wrote:nisu se stvari u zadnjih 100 godina mijenjale na terenu nego u salonu...na terenu su se salonske odluke provodile u djelo....epikur37 wrote:Rusija bi podržala, Rusija ne bi podržala i sl :)
Kao da će Rusija pokrenuti stvar ili amerika ...
Neće, stvari će se dogoditi na terenu, ovi će se jednostavno prilagoditi novoj situaciji.
Kao i uvijek uostalom.
Tvrditi da se neće stavri promijeniti narednih 100 godina je infantilno, pa osvrnite se samo na prošlih 100 godina :)
teren je najvažniji i ljudske duše.
Vojska ako bude trebalo, za to služi....
Last edited by kaya on Sat 25 Jul - 13:51; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Koja vojska?epikur37 wrote:Noor wrote:tko će na teren u Bosnu? moji i Mihini sinovi?epikur37 wrote:Ratovi se ne događaju zato što je netko za stolom odigrao kartu,michaellcmacha wrote:nisu se stvari u zadnjih 100 godina mijenjale na terenu nego u salonu...na terenu su se salonske odluke provodile u djelo....epikur37 wrote:Rusija bi podržala, Rusija ne bi podržala i sl :)
Neće, stvari će se dogoditi na terenu, ovi će se jednostavno prilagoditi novoj situaciji.
Kao i uvijek uostalom.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa on i je rekao da bi zbrisao van u slucaju rata pa ako bi oslobodili majevicu on bi si zasluge i korist pripisao kad se vrati...kaya wrote:Majke mi da sam vlast ko ja ne bi izvazala rat na mjesec danas samo da pošaljem ovoga i djecu mu u prvi red na bosnu, ako se okrenu metak. Ko rusi na ruse u staljingraduepikur37 wrote:Noor wrote:tko će na teren u Bosnu? moji i Mihini sinovi?epikur37 wrote:Ratovi se ne događaju zato što je netko za stolom odigrao kartu,michaellcmacha wrote:
nisu se stvari u zadnjih 100 godina mijenjale na terenu nego u salonu...na terenu su se salonske odluke provodile u djelo....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Naša valjda.vuksadinare wrote:Koja vojska?epikur37 wrote:Noor wrote:tko će na teren u Bosnu? moji i Mihini sinovi?epikur37 wrote:Ratovi se ne događaju zato što je netko za stolom odigrao kartu,michaellcmacha wrote:
nisu se stvari u zadnjih 100 godina mijenjale na terenu nego u salonu...na terenu su se salonske odluke provodile u djelo....
2015-08-15
Ne ja bi rat izazvala samo da takve vučem za uši po hrvatskoj i u kamion.vuksadinare wrote:Pa on i je rekao da bi zbrisao van u slucaju rata pa ako bi oslobodili majevicu on bi si zasluge i korist pripisao kad se vrati...kaya wrote:Majke mi da sam vlast ko ja ne bi izvazala rat na mjesec danas samo da pošaljem ovoga i djecu mu u prvi red na bosnu, ako se okrenu metak. Ko rusi na ruse u staljingraduepikur37 wrote:Noor wrote:tko će na teren u Bosnu? moji i Mihini sinovi?epikur37 wrote:
Ratovi se ne događaju zato što je netko za stolom odigrao kartu,
I marš na bosnu. I naše stavit da pucaju ako se okrene u rikverc
2015-08-15
epikur37 wrote:Noor wrote:tko će na teren u Bosnu? moji i Mihini sinovi?epikur37 wrote:Ratovi se ne događaju zato što je netko za stolom odigrao kartu,michaellcmacha wrote:nisu se stvari u zadnjih 100 godina mijenjale na terenu nego u salonu...na terenu su se salonske odluke provodile u djelo....epikur37 wrote:Rusija bi podržala, Rusija ne bi podržala i sl :)
Kao i uvijek uostalom.
Kakva Bosna? Mi smo NATO pakt!
Idemo u Afganistan, Siriju, Iran, Ukrajinu, pizdu materinu!
crvenkasti-
2014-04-17
kayo, ti si kao moja kćer.kaya wrote:Majke mi da sam vlast ko ja ne bi izazvala rat na mjesec danas samo da pošaljem ovoga i djecu mu u prvi red na bosnu, ako se okrenu metak. Ko rusi na ruse u staljingraduepikur37 wrote:Noor wrote:tko će na teren u Bosnu? moji i Mihini sinovi?epikur37 wrote:Ratovi se ne događaju zato što je netko za stolom odigrao kartu,michaellcmacha wrote:
lokalni mačak vulgaris ulovio miša, ispred nje požderao mu glavu i malo tijelo miša razgibavao. valjda da bude ziher jel živ ili mrtav.
ova počela ko pupovac suzne oči namještati.
možete zajedno grinpis i spašavat kitove.
2014-12-30
Ja sam pisala u seashepard, htjela ja ići na 6 mjeseci volontirativeber wrote:kayo, ti si kao moja kćer.kaya wrote:Majke mi da sam vlast ko ja ne bi izazvala rat na mjesec danas samo da pošaljem ovoga i djecu mu u prvi red na bosnu, ako se okrenu metak. Ko rusi na ruse u staljingraduepikur37 wrote:Noor wrote:tko će na teren u Bosnu? moji i Mihini sinovi?epikur37 wrote:
lokalni mačak vulgaris ulovio miša, ispred nje požderao mu glavu i malo tijelo miša razgibavao. valjda da bude ziher jel živ ili mrtav.
ova počela ko pupovac suzne oči namještati.
možete zajedno grinpis i spašavat kitove.
2015-08-15
Da spašavam kitove. Al nije bitno, za ovog ne bi imala milosti.
2015-08-15
epikur37 wrote:Marcelo, BiH se dijeli, htio ili ne htio. Danas ili sutra, a vjerojatno poslijepodne.
Time što to pokušavaš odgoditi u nedogled ne radiš uslugu hrvatskoj politici...
potiskivanje ne rješava konflikt nego samo produbljuje neurozu i neurotične simptome...rekao bi striček freud.
Ja ne odgađam ništa, samo ti kažem kako realno stoje stvari. Mene niko ne pita.
A to da će se nešto desit na terenu... na terenu se neće desit ništa dok se ne steknu uvjeti, a njih nema. Na terenu bi Srbi danas krenuli na Knin da mogu, ali ne mogu. Tolko o terenu. Da Hrvati nekim čudom oružjem zauzmu granice zapadne hercegovine, jedino što bi se dogodilo je da hrvatska dobije sankcije, krim scenarij - nema priznanja (s tim da rusi čvrsto drže krim, a hrvate bi muje zgazili jer bi se pola isila svijeta sjatilo branit bosnu).
jedino što se desilo na terenu u zadnjih 25 godina je da je MZ tenkovima upala u hercegovačku banku. A Bosna je uvijek bila zasnovana na ravnoteži snaga - hrvati su imali lovu, srbi oružje i pendrek, a muse većinu.
upadom u banku hrvati su ostali bez financijske snage - a usto ih je 220.000 nakon rata iselio iz BIH.
To je ono što se desilo na terenu, do sad, da su hrvati svedeni na marginalnost. I ne vidim da se događa nešto drugo.
savjetuj sina da krene tim putem onda...i realizira očeve snove, dvojno državljanstvo sigurno ima, pa može i u vojsku BIHepikur37 wrote:Noor wrote:tko će na teren u Bosnu? moji i Mihini sinovi?epikur37 wrote:Ratovi se ne događaju zato što je netko za stolom odigrao kartu,michaellcmacha wrote:nisu se stvari u zadnjih 100 godina mijenjale na terenu nego u salonu...na terenu su se salonske odluke provodile u djelo....epikur37 wrote:Rusija bi podržala, Rusija ne bi podržala i sl :)
Kao i uvijek uostalom.
dobrim usmjerenim odgojem steći će čvrstu domoljubnu crtu i nikakav problem mu neće biti da ode braniti majevičke padine
i ti još stigneš, mlad si i u naponu snage, kako i sam kažeš
Last edited by Noor on Sat 25 Jul - 14:07; edited 2 times in total
kaya wrote:Da spašavam kitove. Al nije bitno, za ovog ne bi imala milosti.
nagovorio sam kćer da odemo u lov. odi s nama.kaya wrote:Da spašavam kitove. Al nije bitno, za ovog ne bi imala milosti.
uzet ću samo gun ako divlja prasad izleti.
i onda krenemo od mačkove kuće prema uni. i uz unu.
vidjet jutro. gležnjače, čarape, voda.
jebeš kitove.
2014-12-30
treba pod obavezno formirati 3-4 brigade (ima ih i za više) od izbjeglih bosanskih hrvata koji se lješkare po hrvatskoj, a u rov guraju tuđu djecu, sinove, muževe i braću...pa dok dođe do sranja, podijelit pozive za mobilizaciju i otpremit tamokaya wrote:Naša valjda.vuksadinare wrote:Koja vojska?epikur37 wrote:Noor wrote:tko će na teren u Bosnu? moji i Mihini sinovi?epikur37 wrote:
ako odbije i utekne, poništiti domovnicu
hrvatska trenutno ima pukovnije pod nazivom brigade.Noor wrote:treba pod obavezno formirati 3-4 brigade (ima ih i za više) od izbjeglih bosanskih hrvata koji se lješkare po hrvatskoj, a u rov guraju tuđu djecu, sinove, muževe i braću...pa dok dođe do sranja, podijelit pozive za mobilizaciju i otpremit tamokaya wrote:Naša valjda.vuksadinare wrote:Koja vojska?epikur37 wrote:Noor wrote:
tko će na teren u Bosnu? moji i Mihini sinovi?
upitno da li bi sada mogli pod oružje staviti 2 brigade mladih ljudi.
nitko živ ne zna raskopat kragujevku.
da mi sada dadu M-48 trebalo bi mi vremena da se prisjetim ali bi ju raskopao i sklopio.
nova oružja da ne pričam.
2014-12-30
pričam o brigadama isključivo od bosanskih hrvata koji uživaju po HRveber wrote:hrvatska trenutno ima pukovnije pod nazivom brigade.Noor wrote:treba pod obavezno formirati 3-4 brigade (ima ih i za više) od izbjeglih bosanskih hrvata koji se lješkare po hrvatskoj, a u rov guraju tuđu djecu, sinove, muževe i braću...pa dok dođe do sranja, podijelit pozive za mobilizaciju i otpremit tamokaya wrote:Naša valjda.vuksadinare wrote:Koja vojska?epikur37 wrote:
da mi sada dadu M-48 trebalo bi mi vremena da se prisjetim ali bi ju raskopao i sklopio.
sve se može brzo naučiti, treba samo volja
Evo, Epi sigurno bude..i sina će savjetovati isto
Last edited by Noor on Sat 25 Jul - 14:31; edited 1 time in total
marcellus wrote:kaya wrote:Da spašavam kitove. Al nije bitno, za ovog ne bi imala milosti.
2015-08-15
To se u praksi ostvarilo.Noor wrote:treba pod obavezno formirati 3-4 brigade (ima ih i za više) od izbjeglih bosanskih hrvata koji se lješkare po hrvatskoj, a u rov guraju tuđu djecu, sinove, muževe i braću...pa dok dođe do sranja, podijelit pozive za mobilizaciju i otpremit tamokaya wrote:Naša valjda.vuksadinare wrote:Koja vojska?epikur37 wrote:Noor wrote:
tko će na teren u Bosnu? moji i Mihini sinovi?
94 u sukobu s mujama kronicno je nedostajalo ljudstva.
Mobilizirana je brigada sastavljena iskljucivo od ljudi porijeklom iz BiH.
dijagram-
2015-08-09
Gle, naporan si s tim lovom. Ni bolji me nisu zvali tamo jer znaju da bi postali zec da vidim kakvo ubijanje životinja.veber wrote:nagovorio sam kćer da odemo u lov. odi s nama.kaya wrote:Da spašavam kitove. Al nije bitno, za ovog ne bi imala milosti.
uzet ću samo gun ako divlja prasad izleti.
i onda krenemo od mačkove kuće prema uni. i uz unu.
vidjet jutro. gležnjače, čarape, voda.
jebeš kitove.
Tako da ne smaraj.
2015-08-15
moja djeca su upoznata kako se sigurno rukuje oružjem. maloj da daš pištolj odradila bi sigurnosnu provjeru.Noor wrote:pričam o brigadama isključivo od bosanskih hrvata koji uživaju po HRveber wrote:hrvatska trenutno ima pukovnije pod nazivom brigade.Noor wrote:treba pod obavezno formirati 3-4 brigade (ima ih i za više) od izbjeglih bosanskih hrvata koji se lješkare po hrvatskoj, a u rov guraju tuđu djecu, sinove, muževe i braću...pa dok dođe do sranja, podijelit pozive za mobilizaciju i otpremit tamokaya wrote:Naša valjda.vuksadinare wrote:
Koja vojska?
sve se može brzo naučiti, treba samo volja
Evo, Epi sigurno bude..i sina će savjetovati isto
u startu sam ih naučio, ne u mamu, prvo u kauč ili ako si vani u zemlju, nikako beton.
problem glocka je nema kokot straga i nema kočnice. ima dupli okidač.
kada ih poklopiš samo je još jedan greben. ako je metak u cjevi, gotovo.
tko živ tko mrtav
2014-12-30
Page 13 of 20 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20
Similar topics
» Amerika prihvata promene granica na Balkanu
» "Stav Nemačke je jasan"; Vulin: "Ne može EU da sedi na dve stolice"
» „Humanizam“ elite nema granica
» Ustašoidni vandalizam nema granica
» Kad mali Jovica nema rješenja za Kosovo, nada se prekrajanju granica "jačih"
» "Stav Nemačke je jasan"; Vulin: "Ne može EU da sedi na dve stolice"
» „Humanizam“ elite nema granica
» Ustašoidni vandalizam nema granica