stav nemacke, nema promene granica
Page 8 of 20
Page 8 of 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Re: stav nemacke, nema promene granica
ma puca mi kurac, samo ti spremaj a i slobodno prijavljuj... ja se ne bojim nikog niti sam se ikada ikog bojao... moj rezon je isključivo obrambeni i zasniva se na krvavom iskustvu... i dok sam ja živ nema teorije da se mojim bližnjima dogodi ono što se događalo našim judima početkom devedesetih... a cilj onih kojima ti priželjkuješ prisajedinjenje je upravo to da nam ponovo nanesu štetu... ja nigdje ne tvrdim da bih ikoga ikada taknuo iz čista mira, samo i isključivo ukoliko bi njihovo tko god bio, postupanje možebitno dovede u pogibeljnu opasnost hrvatsku, hrvate i na koncu moje bližnje... i za to sam bez problema voljan snositi svaku odgovornost...epikur37 wrote:E vidiš, unatoč tvojim dugogodišnjim prijetnjama, što likvidacijom što ovim ili onim (što sam sačuvao da budemo jasni), ja protiv tebe nemam ništa.
Pače, pored tih trulih prijetnji i političkog razmimoilaženja, uvijek sam cijenio tvoj ratni put, ali uvijek i davao do znanja da ucjene s te strane neću prihvatiti a napose tvoje strašenje likvidacijom i slično.
Tu sam, možemo razgovrati i u oči, tet a tet. Ako ti treba broj telefona i adresa, vrlo rado.
Moji stavovi su prohrvatski uvijek, i uvijek ću ih otvoreno podvući, boldano za HRHB.
Je da, BiH se neće raspasti narednih 100 ili 150 godina...uživajte.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
sory Megi, prekidam sa skotom komunikaciju... jbg nije tajna da ga organski ne podnosim, znano je i koji je tomu razlog... pojasnio sam u postu iznad...jednom ili dva...
2015-08-08
Shvacam da imate neslicne stavove, taj dio mi je jasan, ali kako uvijek dođe na osobne razracune. To ne razumijem.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Ja sam vani jela.:-))epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Dobar je ovaj sladoled. Inace ne volim cokoladu, al'eto..,-))
Nego, opet se nesto tu muti. Mora li meni prisjest sladoled.
Not fair.
:-^
ja sam na lignjama friganim i kao što vidiš...učtiv
Nemojte se vise igrat ako se ne trpite, ne slazete, whatever.
ja nemam problem niti ikome prijetim, samo iznosim viđenje po kojem se BiH ima raspasti u dogledno pa i skoro vrijeme.
Mozes li ti pokusat drzat distancu?
Miha ima malo žešću retoriku. Makar mislim daizreceno ni priblizno ne misli doslovno, zamolit cu i njega da pripazi.
:-)
michaellcmacha wrote:ma puca mi kurac, samo ti spremaj a i slobodno prijavljuj... ja se ne bojim nikog niti sam se ikada ikog bojao... moj rezon je isključivo obrambeni i zasniva se na krvavom iskustvu... i dok sam ja živ nema teorije da se mojim bližnjima dogodi ono što se događalo našim judima početkom devedesetih... a cilj onih kojima ti priželjkuješ prisajedinjenje je upravo to da nam ponovo nanesu štetu... ja nigdje ne tvrdim da bih ikoga ikada taknuo iz čista mira, samo i isključivo ukoliko bi njihovo tko god bio, postupanje možebitno dovede u pogibeljnu opasnost hrvatsku, hrvate i na koncu moje bližnje... i za to sam bez problema voljan snositi svaku odgovornost...epikur37 wrote:E vidiš, unatoč tvojim dugogodišnjim prijetnjama, što likvidacijom što ovim ili onim (što sam sačuvao da budemo jasni), ja protiv tebe nemam ništa.
Pače, pored tih trulih prijetnji i političkog razmimoilaženja, uvijek sam cijenio tvoj ratni put, ali uvijek i davao do znanja da ucjene s te strane neću prihvatiti a napose tvoje strašenje likvidacijom i slično.
Tu sam, možemo razgovrati i u oči, tet a tet. Ako ti treba broj telefona i adresa, vrlo rado.
Moji stavovi su prohrvatski uvijek, i uvijek ću ih otvoreno podvući, boldano za HRHB.
taman ću prijavljivati :)
ali sam spremio, brate, malo si lud...pa za svaki slučaj :)
inače, odjeb i svako dobro :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nemojte se druzit vise i sve rijeseno :-)michaellcmacha wrote:sory Megi, prekidam sa skotom komunikaciju... jbg nije tajna da ga organski ne podnosim, znano je i koji je tomu razlog... pojasnio sam u postu iznad...jednom ili dva...
Maggie19 wrote:Shvacam da imate neslicne stavove, taj dio mi je jasan, ali kako uvijek dođe na osobne razracune. To ne razumijem.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Ja sam vani jela.:-))epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Dobar je ovaj sladoled. Inace ne volim cokoladu, al'eto..,-))
Nego, opet se nesto tu muti. Mora li meni prisjest sladoled.
Not fair.
:-^
ja nemam problem niti ikome prijetim, samo iznosim viđenje po kojem se BiH ima raspasti u dogledno pa i skoro vrijeme.
Miha ima malo žešću retoriku. Makar mislim daizreceno ni priblizno ne misli doslovno, zamolit cu i njega da pripazi.
Ma ne mislim nji ja da misli ozbiljno, ali goni ga u kurac...malo je iritantno da se svako malo uhvati i nešto prijeti i obračunava...
2015-08-06
mobiu$ wrote:michaellcmacha wrote:mislim samo debilčina poput tebe može priželjkivati i nadati se da bi zapadne granice Srbije mogle biti u zadarskom, splitskom i dubrovačkom zaleđu ili kod Dvora na Uni, kod Hrvatske Kostajnice, ili Hrvatske Dubice... nemam riječi kojima bih opisao tvoj idiotluk...
One su realno tamo, BiH je failed state, a RS je čista projekcija Srbije.
Prema tome, sviđalo se to nekome ili ne, tamo su srpske etničke granice. A tu su još i Bošnjaci, koji gledaju na naše etničke granice i Hrvate u BiH, jer su za Srbe preslabi.
Gledaju Bošnjaci i na RS, samo prvo žele pospremiti doma, pa onda dalje...
Last edited by Hektorović on 24/7/2020, 18:46; edited 1 time in total
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Promjene granica je bilo i bice
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Promjene granica je bilo i bice
Ne, neće. Ostat će ovako zauvijek kako nama paše :D
2015-08-06
Je, ruzno je citat.
Evo, sve smo rijesili.
Izbjegavajtebse. Znate da su vam stavovi konfrontirani i nema potrebe vise tjerati mak na konac.;-)
Evo, sve smo rijesili.
Izbjegavajtebse. Znate da su vam stavovi konfrontirani i nema potrebe vise tjerati mak na konac.;-)
Maggie19 wrote:Je, ruzno je citat.
Evo, sve smo rijesili.
2015-08-06
epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Promjene granica je bilo i bice
Ne, neće. Ostat će ovako zauvijek kako nama paše :D
Bosna je vječna :D
2018-04-10
Uopće nije lud, samo ti je rekao drugim riječima da bi za treći pucaju njegovi klinci iz hrvatske a ti ladiš jajca u zadru.epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:ma puca mi kurac, samo ti spremaj a i slobodno prijavljuj... ja se ne bojim nikog niti sam se ikada ikog bojao... moj rezon je isključivo obrambeni i zasniva se na krvavom iskustvu... i dok sam ja živ nema teorije da se mojim bližnjima dogodi ono što se događalo našim judima početkom devedesetih... a cilj onih kojima ti priželjkuješ prisajedinjenje je upravo to da nam ponovo nanesu štetu... ja nigdje ne tvrdim da bih ikoga ikada taknuo iz čista mira, samo i isključivo ukoliko bi njihovo tko god bio, postupanje možebitno dovede u pogibeljnu opasnost hrvatsku, hrvate i na koncu moje bližnje... i za to sam bez problema voljan snositi svaku odgovornost...epikur37 wrote:E vidiš, unatoč tvojim dugogodišnjim prijetnjama, što likvidacijom što ovim ili onim (što sam sačuvao da budemo jasni), ja protiv tebe nemam ništa.
taman ću prijavljivati :)
ali sam spremio, brate, malo si lud...pa za svaki slučaj :)
inače, odjeb i svako dobro :)
Al ti evo zato . Misliš da smo odavde vesla sisali...a ti pametan. Jesi k.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dakle, ne moramo se ni slagati ni voljeti, ali svoditi to na osobnu razinu...
Pa nismo oporba u Saboru. :)
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Dakle, ne moramo se ni slagati ni voljeti, ali svoditi to na osobnu razinu...
E pa to, treba izbjegavati personalizaciju neslaganja.
2018-04-10
mobiu$ wrote:Dakle, ne moramo se ni slagati ni voljeti, ali svoditi to na osobnu razinu...
pa ako si upratio ja to nisam radio...
Moje mišljenje je da će se BiH raspasti u dogledno vrijeme i to relativno uskoro (10-15 godina), te da hrvatska politima prema Bih treba biti prohrvatska a ne antisrpska, odnosno da joj je jedini jamac, snaženje hrvatskog faktora.
Evo sad ću izaći na trg i javno to reći...pa kud puklo :D
2015-08-06
epikur37 wrote:mobiu$ wrote:Dakle, ne moramo se ni slagati ni voljeti, ali svoditi to na osobnu razinu...
pa ako si upratio ja to nisam radio...
Moje mišljenje je da će se BiH raspasti u dogledno vrijeme i to relativno uskoro (10-15 godina), te da hrvatska politima prema Bih treba biti prohrvatska a ne antisrpska, odnosno da joj je jedini jamac, snaženje hrvatskog faktora.
Evo sad ću izaći na trg i javno to reći...pa kud puklo :D
Strašno, izdaja, kako se usuđuješ!
2018-04-10
Opet na imenjaka, kako je krenulo zalit ce se na ugrozenost:)
dijagram-
2015-08-09
naravno da ne mislim... po habitusu sam miroljubiv, nikad ni sa kim nisam dolazio u sukob, osim u "par" navrata i tad sam uvijek gledao da do sukoba ne dođe.... ostatak sam zaključi...epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Shvacam da imate neslicne stavove, taj dio mi je jasan, ali kako uvijek dođe na osobne razracune. To ne razumijem.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Ja sam vani jela.:-))epikur37 wrote:
Ma ne mislim nji ja da misli ozbiljno, ali goni ga u kurac...malo je iritantno da se svako malo uhvati i nešto prijeti i obračunava...
2015-08-08
Da skratimo. Napljugaj seepikur37 wrote:Maggie19 wrote:Shvacam da imate neslicne stavove, taj dio mi je jasan, ali kako uvijek dođe na osobne razracune. To ne razumijem.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Ja sam vani jela.:-))epikur37 wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Tako je.mobiu$ wrote:Dakle, ne moramo se ni slagati ni voljeti, ali svoditi to na osobnu razinu...
Page 8 of 20 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Similar topics
» Amerika prihvata promene granica na Balkanu
» "Stav Nemačke je jasan"; Vulin: "Ne može EU da sedi na dve stolice"
» „Humanizam“ elite nema granica
» Ustašoidni vandalizam nema granica
» Kad mali Jovica nema rješenja za Kosovo, nada se prekrajanju granica "jačih"
» "Stav Nemačke je jasan"; Vulin: "Ne može EU da sedi na dve stolice"
» „Humanizam“ elite nema granica
» Ustašoidni vandalizam nema granica
» Kad mali Jovica nema rješenja za Kosovo, nada se prekrajanju granica "jačih"