Janša se rješava Titoističkog smrada
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Janša se rješava Titoističkog smrada
juge nema tito je umro
ljeto je stiglo u nas grad
vrapci veselo seru po prolaznicima
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Legendovich wrote:Šejker ne laže..on je samo fiškal.. malo premunduri tu i tamo...Ipak,Tito je legenda i nije negativac,osim za one koje je potaracao,naravno,ali ti su bili naci-kolaboratori,pa tako..osteceni se imaju pravo buniti,u prijevodu kukati..Sora wrote:nisam narajcanaLegendovich wrote:uffff..ti si bash ono..sad...narajcana,sva energija osla u prepone..Sora wrote:Legendovich wrote:
molim lijepo,ne mi bliznju i daljnu rodbinu vrijedjati,teta-Sora..
ne kužim
tebe najebo papa šta li ?
iako ima svega
borgia je svoju sestru a ona svog brata ..
jebo Papu,nije moja grupacija...no u mesetare i bankare ne diraj..njima zahvali sto uvijek sve imas danas i sutra po istoj cijeni..
ni ljutita
moram poklopiti ove negatore i širitelje laži
nda, mrzim laganje i ne dam da MENI netko ispire mozak
nečete majku vam vašu
i da, koristim narodni jezik, tvrd je, nesetetičan, puno psovki ...
malo???!!!
NAPISAO JE DA JE TITINA JUGOSLAVIJA GORA OD SLOBINE
TO JE TEBI MALO
nek si malo zabije u guzicu te svoje fiškalske formulacije
malo do pupka .. nek zabije
hahahahaha..ma jasna stvar...no malo pravim cirkus od Sejkera..Sora wrote:Legendovich wrote:Šejker ne laže..on je samo fiškal.. malo premunduri tu i tamo...Ipak,Tito je legenda i nije negativac,osim za one koje je potaracao,naravno,ali ti su bili naci-kolaboratori,pa tako..osteceni se imaju pravo buniti,u prijevodu kukati..Sora wrote:nisam narajcanaLegendovich wrote:uffff..ti si bash ono..sad...narajcana,sva energija osla u prepone..Sora wrote:
ne kužim
iako ima svega
jebo Papu,nije moja grupacija...no u mesetare i bankare ne diraj..njima zahvali sto uvijek sve imas danas i sutra po istoj cijeni..
ni ljutita
nečete majku vam vašu
malo???!!!
TO JE TEBI MALO
sve vise slusam ljude koji govore da je "prije bilo bolje"...danass doli niti smijeha,niti veselja,niti zivota da ima..sve mrtvije i mrtvije..
Guest- Guest
prckov wrote:juge nema tito je umro
eto, prcko , ponosim se s tvojim pjesničkim umjećem
skoro ko HOMER
i svidža mi se ppppp..jesmica
to je sve sora imala?Legendovich wrote:pa u biti skoro su svio jeli,koji nisu bili lijeni uzgajati brojlere i pajceke za meso,i koke crvene za joojca..tu i tamo koja kravica i ljudi koji su dnevno isli po mliko,a od toga do finog kolaca,trebalo je samo malo aromija i tako to..uglavnom,nekad je moj kvart doli mirisao u novembarskim no cima na dimljeno meso,dok su pahuljice snijega lelujale zrakom..tudej...mrtvo sve..vuksadinare wrote:znaci ti si sedam dana u tjednu jela meso..kolace..delicije....lazes ako kazes da nije to istinaSora wrote:nisam narajcanaLegendovich wrote:uffff..ti si bash ono..sad...narajcana,sva energija osla u prepone..Sora wrote:
ne kužim
iako ima svega
ni ljutita
nečete majku vam vašu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
msm,moze Sejker nekim mladcima prodavati mooda pod boobrege..nama starijima koji smo i tada zivjeli,ne moze,jer znamo kako je bilo..nije bilo luksuza,ali je bilo dobro,sretno i zadovoljno..nitko gladan,gol i bos i bez krova nad glavom..
danas imam sve pa i vise,skupe teknike,auto,kuce dvi doli i stan ovdi,i opet,jel sam sretan..eeeeee...
danas imam sve pa i vise,skupe teknike,auto,kuce dvi doli i stan ovdi,i opet,jel sam sretan..eeeeee...
Guest- Guest
slavonija zasigurno jeste..ne znam gdi Sora stoluje..vuksadinare wrote:to je sve sora imala?Legendovich wrote:pa u biti skoro su svio jeli,koji nisu bili lijeni uzgajati brojlere i pajceke za meso,i koke crvene za joojca..tu i tamo koja kravica i ljudi koji su dnevno isli po mliko,a od toga do finog kolaca,trebalo je samo malo aromija i tako to..uglavnom,nekad je moj kvart doli mirisao u novembarskim no cima na dimljeno meso,dok su pahuljice snijega lelujale zrakom..tudej...mrtvo sve..vuksadinare wrote:znaci ti si sedam dana u tjednu jela meso..kolace..delicije....lazes ako kazes da nije to istinaSora wrote:nisam narajcanaLegendovich wrote:
uffff..ti si bash ono..sad...narajcana,sva energija osla u prepone..
ni ljutita
nečete majku vam vašu
Guest- Guest
Sora wrote:prckov wrote:juge nema tito je umro
eto, prcko , ponosim se s tvojim pjesničkim umjećem
skoro ko HOMER
i svidža mi se ppppp..jesmica
ne kaze se svidza
joj sore sore
2014-04-19
Legendovich wrote:hahahahaha..ma jasna stvar...no malo pravim cirkus od Sejkera..Sora wrote:Legendovich wrote:Šejker ne laže..on je samo fiškal.. malo premunduri tu i tamo...Ipak,Tito je legenda i nije negativac,osim za one koje je potaracao,naravno,ali ti su bili naci-kolaboratori,pa tako..osteceni se imaju pravo buniti,u prijevodu kukati..Sora wrote:nisam narajcanaLegendovich wrote:
uffff..ti si bash ono..sad...narajcana,sva energija osla u prepone..
ni ljutita
nečete majku vam vašu
malo???!!!
TO JE TEBI MALO
sve vise slusam ljude koji govore da je "prije bilo bolje"...danass doli niti smijeha,niti veselja,niti zivota da ima..sve mrtvije i mrtvije..
u tom je stvar
ljudi su nesretni , većinom
i ne žive u vakuumu , nego stvarne živote -sve teže
i dođe seronja i nešto o jugi sere
e neće
Bozidar Spasic ga istice kao jedno od najvecih zala perioda pred kraj Juge, znaci ne moze covjek biti toliko los valjda
Guest- Guest
Legendovich wrote:slavonija zasigurno jeste..ne znam gdi Sora stoluje..vuksadinare wrote:to je sve sora imala?Legendovich wrote:pa u biti skoro su svio jeli,koji nisu bili lijeni uzgajati brojlere i pajceke za meso,i koke crvene za joojca..tu i tamo koja kravica i ljudi koji su dnevno isli po mliko,a od toga do finog kolaca,trebalo je samo malo aromija i tako to..uglavnom,nekad je moj kvart doli mirisao u novembarskim no cima na dimljeno meso,dok su pahuljice snijega lelujale zrakom..tudej...mrtvo sve..vuksadinare wrote:znaci ti si sedam dana u tjednu jela meso..kolace..delicije....lazes ako kazes da nije to istinaSora wrote:
nisam narajcana
ni ljutita
nečete majku vam vašu
zagreb.-velika gorica
imali smo familiju na selu kraj SAVE , općina orle , bilo mesa i krumpira
bilo je naravno teško za hranu mnogima, ali nisu bili gladni
Sora wrote:Legendovich wrote:hahahahaha..ma jasna stvar...no malo pravim cirkus od Sejkera..Sora wrote:Legendovich wrote:Šejker ne laže..on je samo fiškal.. malo premunduri tu i tamo...Ipak,Tito je legenda i nije negativac,osim za one koje je potaracao,naravno,ali ti su bili naci-kolaboratori,pa tako..osteceni se imaju pravo buniti,u prijevodu kukati..Sora wrote:
nisam narajcana
ni ljutita
nečete majku vam vašu
malo???!!!
TO JE TEBI MALO
u tom je stvar
e neće
sore
ti si nesretna zato sto si tuzna
2014-04-19
MaximusDecimusMiridije wrote:Bozidar Spasic ga istice kao jedno od najvecih zala perioda pred kraj Juge, znaci ne moze covjek biti toliko los valjda
Prodavaci magle..nit sam vidio cistki doli,niti zatvaranja,osim standardnih probisvjeta,ljudi uredno masovno isli na posel,kasnije familija popodne i navecer,i tako..u 2 desetljaca,nitko nije "nestao" u mom mjestu,niti ga milicija odvela,osim jednog knjigovodje u banci mjesnoj..polovina 80tih,kraj srednje skole,zivot buja na ulicama,centar proglasen pjesackim zonama,kaoi glavne mu ulice ,jer je mladezi bilo previse,pa da se ne tiskaju stazama..e daaaa... ..i tako do 00.00 i vise..danas 21 sat,mrtvo vanka da mosh gol hodati,a i danom rjetko nekog susresti..mladih niti nakapaljku
Guest- Guest
Sora wrote:Legendovich wrote:slavonija zasigurno jeste..ne znam gdi Sora stoluje..vuksadinare wrote:to je sve sora imala?Legendovich wrote:pa u biti skoro su svio jeli,koji nisu bili lijeni uzgajati brojlere i pajceke za meso,i koke crvene za joojca..tu i tamo koja kravica i ljudi koji su dnevno isli po mliko,a od toga do finog kolaca,trebalo je samo malo aromija i tako to..uglavnom,nekad je moj kvart doli mirisao u novembarskim no cima na dimljeno meso,dok su pahuljice snijega lelujale zrakom..tudej...mrtvo sve..vuksadinare wrote:
znaci ti si sedam dana u tjednu jela meso..kolace..delicije....lazes ako kazes da nije to istina
zagreb.-velika gorica
u mene susjed imo 4 sina
svi bili gladni
kad smo krali sljive jedan od njih nije mogo prestat jist pa poslije sve povratio
2014-04-19
nikome basca nije bila zabranjena kao niti stoka i perad da uzgaja..probaj danas..odjedared svi postali gospoda i gospodje,a kravlja kakica,otkrili su da im smrdi..Sora wrote:Legendovich wrote:slavonija zasigurno jeste..ne znam gdi Sora stoluje..vuksadinare wrote:to je sve sora imala?Legendovich wrote:pa u biti skoro su svio jeli,koji nisu bili lijeni uzgajati brojlere i pajceke za meso,i koke crvene za joojca..tu i tamo koja kravica i ljudi koji su dnevno isli po mliko,a od toga do finog kolaca,trebalo je samo malo aromija i tako to..uglavnom,nekad je moj kvart doli mirisao u novembarskim no cima na dimljeno meso,dok su pahuljice snijega lelujale zrakom..tudej...mrtvo sve..vuksadinare wrote:
znaci ti si sedam dana u tjednu jela meso..kolace..delicije....lazes ako kazes da nije to istina
zagreb.-velika gorica
Guest- Guest
to sigurno bili neki ustasoidi pa sa razlogom nisu zasluzili jestprckov wrote:Sora wrote:Legendovich wrote:slavonija zasigurno jeste..ne znam gdi Sora stoluje..vuksadinare wrote:to je sve sora imala?Legendovich wrote:
pa u biti skoro su svio jeli,koji nisu bili lijeni uzgajati brojlere i pajceke za meso,i koke crvene za joojca..tu i tamo koja kravica i ljudi koji su dnevno isli po mliko,a od toga do finog kolaca,trebalo je samo malo aromija i tako to..uglavnom,nekad je moj kvart doli mirisao u novembarskim no cima na dimljeno meso,dok su pahuljice snijega lelujale zrakom..tudej...mrtvo sve..
zagreb.-velika gorica
u mene susjed imo 4 sina
svi bili gladni
kad smo krali sljive jedan od njih nije mogo prestat jist pa poslije sve povratio
2015-09-08
prckov wrote:Sora wrote:Legendovich wrote:hahahahaha..ma jasna stvar...no malo pravim cirkus od Sejkera..Sora wrote:Legendovich wrote:
Šejker ne laže..on je samo fiškal.. malo premunduri tu i tamo...Ipak,Tito je legenda i nije negativac,osim za one koje je potaracao,naravno,ali ti su bili naci-kolaboratori,pa tako..osteceni se imaju pravo buniti,u prijevodu kukati..
malo???!!!
TO JE TEBI MALO
u tom je stvar
e neće
sore
nisam ni tuzna ni nesretna
zašto bih bila tuzna, kad nisam dužna
a nesretna..ih..sreća ne pada s neba, jebeš te koji čekaju da im je netko pokloni, osim iz lutrije
sreća je produkt vanjskih i unutarnjih darova -ljepote, zdravlja, talenta, razuma , truda
a vanjski faktori za
sreću su u društvu, državi, okolišu...
bojim se da je u hrvatskoj sve manje tih vanjskih razloga za sreću
da
dosta me to kopa ..i rastužuje
sreću su u društvu, državi, okolišu...
bojim se da je u hrvatskoj sve manje tih vanjskih razloga za sreću
da
dosta me to kopa ..i rastužuje
vuksadinare wrote:to sigurno bili neki ustasoidi pa sa razlogom nisu zasluzili jestprckov wrote:Sora wrote:Legendovich wrote:slavonija zasigurno jeste..ne znam gdi Sora stoluje..vuksadinare wrote:
to je sve sora imala?
zagreb.-velika gorica
u mene susjed imo 4 sina
svi bili gladni
ja se prejela ribizle i jednog crva progutala i -ostala trudna i rodila sina poslije 9 mj
eto
pamćenje je čudna stvar
Sora wrote:prckov wrote:Sora wrote:Legendovich wrote:hahahahaha..ma jasna stvar...no malo pravim cirkus od Sejkera..Sora wrote:
malo???!!!
TO JE TEBI MALO
u tom je stvar
e neće
sore
nisam ni tuzna ni nesretna
zašto bih bila tuzna, kad nisam dužna
a nesretna..ih..sreća ne pada s neba, jebeš te koji čekaju da im je netko pokloni, osim iz lutrije
sreća je produkt vanjskih i unutarnjih darova -ljepote, zdravlja, talenta, razuma , truda
gotovo je sore
nema u tebi vise "soka"
sve shvacvas ozbiljno
vid mene, ni zdravlja ni ljepote ni talenta ni razuma nit se trudim, a cvrkucem ko kanarinac
2014-04-19
ni zrno zita neprijateljuvuksadinare wrote:to sigurno bili neki ustasoidi pa sa razlogom nisu zasluzili jestprckov wrote:Sora wrote:Legendovich wrote:slavonija zasigurno jeste..ne znam gdi Sora stoluje..vuksadinare wrote:
to je sve sora imala?
zagreb.-velika gorica
u mene susjed imo 4 sina
svi bili gladni
2015-09-08
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dva smrada manje
» HDZ se rješava Kujundžića
» Vučic se rješava Dodika
» Escobar se rješava i četnika i Đukanovića u CG
» vlada rješava problem nezaposlenosti
» HDZ se rješava Kujundžića
» Vučic se rješava Dodika
» Escobar se rješava i četnika i Đukanovića u CG