Janša se rješava Titoističkog smrada
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Janša se rješava Titoističkog smrada
Kao prvo, ona Slobina kriminalna lakrdija nije bila nikakva Jugoslavija nego Srbija sa Crnom Gorom.Sora wrote:Speare Shaker wrote:Oh_Femder wrote:Ne, nisi, ali nisi rekao ni da nisu, nego si to sve u džuture strpao pod mantru da su se u Tiletovoj Jugi vršila masovna smaknuća političkih neistomišljenika. Takav crno-bijeli ograničeni pogled je tipičan za minus inteligente i jeftine provokatore. Ti si sa svojim ispranim mozgom visoko kvalificiran za obje skupine.Speare Shaker wrote:Nisam rekao da su se masovna smaknuća dogodila sa proljećarima...Oh_Femder wrote:
Srao si o masovnim smaknućima i ne možeš se sad iz tog dreka iskopati. Da ni ne spominjem kako ti je Miloševićeva Jugoslavija bila civiliziranija i stabilnija od SFRJ. Pa jesi ti ikad vidio "Bure Baruta" u kojem Srbi sami govore o toj tebi hvale vrijednoj Miloševićevoj Jugi? Koliki li samo moraš biti ideološki zatupljenik da tako nešto jadno izvališ
Naravno da nisam, jer to ne bi imalo smisla.
Ja razumijem vas tankoćutne na iznošenje činjenica o ljubljenom vam inherentno zločinačkom i povremeno genocidnom jugoslavenskom komunističkom režimu, ali moram vam reći da me je za vaše osjećaje briga koliko i za lanjski snijeg na Kavkazu.
Meni je samo stalo do iznošenja činjenica, a niti jednu od onih koje sam naveo i za što imam sasvim dovoljno dokaza nisi opovrgnuo.
I stvarno je smiješno da me retardirani debil poput tebe kvalificira kao minus inteligenta i jeftinog provokatora.
Za što si ti kvalificiran?
Za netalentiranog muzikanta koji se još nije uspio oporaviti od gubitka toliko mu dragog jugoslavenskog tržišta?
Zapravo me nije briga. Svakako si pun govana, kako god okreneš. Utopio se u njima dabogda.
kako uopće možeš uspoređivati jugoslaviju titinu koja je izdržala 45 godina i Slobinu sa puno puno manje staža.
to isto uspoređivati NOB I DR , gdje se razlika u žrtvama mjeri u stotinama tisuća pobijenih u 2.svj ratu i trajao je 4 krvave godine, a DR je dogovoren rat gdje je glavni događaj trajao 4 dana
kad bi ti šejkeru ..imao ikakve veze s logikom i činjenicama a ne ideologijama. ne bi tu ljude gnjavio sa sranjima
Tu je carevao mafijaski kriminal a ozvanicena ideologija je bilo radikalno velikosrpstvo sa rehabilitiranim cetnistvom
Na kraju je i Crna Gora pobjegla...a Srbima je preostalo da preispitaju sebe i svoje gluparije...Ali kako vidimo, slabo im ide suocavanje sa vlastitim pizdarijama
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sora wrote:
kako uopće možeš uspoređivati jugoslaviju titinu koja je izdržala 45 godina i Slobinu sa puno puno manje staža.
to isto uspoređivati NOB I DR , gdje se razlika u žrtvama mjeri u stotinama tisuća pobijenih u 2.svj ratu i trajao je 4 krvave godine, a DR je dogovoren rat gdje je glavni događaj trajao 4 dana
kad bi ti šejkeru ..imao ikakve veze s logikom i činjenicama a ne ideologijama. ne bi tu ljude gnjavio sa sranjima
Lako i jednostavno.
Kao što sam već rekao ranije, jedino što je bitno u procesu uspoređivanja dvije tvorevine jesu mjerljive rezultati odnosno posljedice službene politike.
To je jedini racionalan kriterij čija primjena u politici općenito ima nekog smisla.
Ničije ideološke ili neke druge preferencije.
I primjenjujući taj kriterij komunistička Jugoslavija gubi na velikoj većini polja, osim naravno na onom ekonomskom.
Razloge sam naveo ranije.
Masovni zločini prema onima koje je partija smatrala ideološki nepoćudnima i mogućim protivnicima, genocidne radnje spram muslimana i Albanaca koji su protjerivani u Tursku, genocid najmanje nad manjinom jugoslavenskih Nijemaca, oduzimanje zemlje seljacima i njihovo utjerivanje u zadruge što je prestalo tek kada je Truman zaprijetio da će Jugoslaviji uskratiti famozna jaja, mlijeko u prahu i automate Thompson iz američkih rezervi kojima se zemlja trebala braniti od moguće invazije SSSR-a (a zašto je došlo do manjka poljoprivrednih proizvoda? Zato što je poljoprivredna proizvodnja bila teško pogođena upravo zbog političke pogreške utjerivanja seljaka u neefikasne zadruge), likvidacije političkih protivnika unutar same partije (Andrija Hebrang) i njihovo protjerivanje iz društvenog života zemlje, obračun sa klerom, posebno katoličkim, ali također i pravoslavnim i islamskim, zbog čega je zemlja također bila izložena američkim pritiscima i nebrojena dokumentirana ubojstva njihovih pripadnika, zatvori za političke protivnike (u Hrvatskoj Goli Otok, Stara Gradiška, Lepoglava) koji su kao takvi opstali skoro do samog kraja komunističkog režima itditditd.
Slobina Jugoslavija osim pojedinačnih atentata političkih protivnika (Ivan Stambolić) nije imala ništa. Čak je imala i formalnu demokraciju za razliku od komunističke.
Jedino teror nad albanskom manjinom i to uglavnom samo na Kosovu, ne u ostatku Srbije, a taj teror nikada nije prerastao u otvoreni genocid osim činom agresije na Kosovo 1999. godine zbog čega je intervenirao NATO.
U ekonomskom smislu su dvije države neusporedive jer je Slobina bila puno manja.
I to su činjenice, lako provjerljive i odlično dokumentirane, o kojima je svoj pravorijek donijela i službena historiografija.
Sve ostalo su idološke i druge osobne preferencije uz žal za mladost, a koje u takvim osvrtima i analizama nemaju apsolutno nikakvu vrijednost.
Ja razumijem da ti i ostali ideološki zatucani jugonostalgičari to ne želite priznati, ali ponavljam u takvim analizama jedino činjenice imaju važnost i snagu, sve ostalo je trlababalan.
Guest- Guest
evo jucer sam malo gledao na youtube rat u sloveniji sa jna...pa je bilo nekoliko priloga sa janšom...koji je tada bio ministar obrane...naspram drugih tada slovenskih politicara gurao je da slovenija u tim trenucima ima jacu suradnju sa hrvatskom i tuđmanom u obrambenom pogleu ali kucar,bavcar su to eskivirali odnosno izbjegavali u vecem obimu...no jansa je tada uz kucana kod slovenaca imao velik ugled pa su na kraju kucan i drugi morali popustiti pred nekim inicijativama janse poput onog da se posalje 2 500 tisuca pjesackog naoruzanja u hrvatsku iz zaliha slovenskog to-a...mada je vecina tog pjesackog naoruzanja su bile puske m-48 tzv.'tanđare',dosta je bilo americkih automata 'thompson'..pap-ovke to je u onom trenutku npuno znacilo hrvatskoj zbog manjka oruzja..to oruzje je vecinom podjeljeno n podrucju varazdina i međimurja i uvelike je pridonjelo da sa tim oruzjem se naoruza dosta ljudi iz tog kraja koje je pomoglo u poznatim 'varazdinskim danima rata' kada su osvojeni brojni vojni objekti jna na tom podrucju i osvojilo brojno naoruzanje varazdiskog korpusa
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:evo jucer sam malo gledao na youtube rat u sloveniji sa jna...pa je bilo nekoliko priloga sa janšom...koji je tada bio ministar obrane...naspram drugih tada slovenskih politicara gurao je da slovenija u tim trenucima ima jacu suradnju sa hrvatskom i tuđmanom u obrambenom pogleu ali kucar,bavcar su to eskivirali odnosno izbjegavali u vecem obimu...no jansa je tada uz kucana kod slovenaca imao velik ugled pa su na kraju kucan i drugi morali popustiti pred nekim inicijativama janse poput onog da se posalje 2 500 tisuca pjesackog naoruzanja u hrvatsku iz zaliha slovenskog to-a...mada je vecina tog pjesackog naoruzanja su bile puske m-48 tzv.'tanđare',dosta je bilo americkih automata 'thompson'..pap-ovke to je u onom trenutku npuno znacilo hrvatskoj zbog manjka oruzja..to oruzje je vecinom podjeljeno n podrucju varazdina i međimurja i uvelike je pridonjelo da sa tim oruzjem se naoruza dosta ljudi iz tog kraja koje je pomoglo u poznatim 'varazdinskim danima rata' kada su osvojeni brojni vojni objekti jna na tom podrucju i osvojilo brojno naoruzanje varazdiskog korpusa
rat u SLOVENIJI JE bio operetni rat
nakoncu kad je bio rat u hrvatskoj , nešto se ne sjećam te podrške hrvatskoj na bilo koji način
Speare Shaker wrote:Sora wrote:
Lako i jednostavno.
Kao što sam već rekao ranije, jedino što je bitno u procesu uspoređivanja dvije tvorevine jesu mjerljive rezultati odnosno posljedice službene politike.
To je jedini racionalan kriterij čija primjena u politici općenito ima nekog smisla.
I primjenjujući taj kriterij komunistička Jugoslavija gubi na velikoj većini polja, osim naravno na onom ekonomskom.
Masovni zločini prema onima koje je partija smatrala ideološki nepoćudnima i mogućim protivnicima, genocidne radnje spram muslimana i Albanaca koji su protjerivani u Tursku, genocid najmanje nad manjinom jugoslavenskih Nijemaca, oduzimanje zemlje seljacima i njihovo utjerivanje u zadruge što je prestalo tek kada je Truman zaprijetio da će Jugoslaviji uskratiti famozna jaja, mlijeko u prahu i automate Thompson iz američkih rezervi kojima se zemlja trebala braniti od moguće invazije SSSR-a (a zašto je došlo do manjka poljoprivrednih proizvoda? Zato što je poljoprivredna proizvodnja bila teško pogođena upravo zbog političke pogreške utjerivanja seljaka u neefikasne zadruge), likvidacije političkih protivnika unutar same partije (Andrija Hebrang) i njihovo protjerivanje iz društvenog života zemlje, obračun sa klerom, posebno katoličkim, ali također i pravoslavnim i islamskim, zbog čega je zemlja također bila izložena američkim pritiscima i nebrojena dokumentirana ubojstva njihovih pripadnika, zatvori za političke protivnike (u Hrvatskoj Goli Otok, Stara Gradiška, Lepoglava) koji su kao takvi opstali skoro do samog kraja komunističkog režima itditditd.
Slobina Jugoslavija osim pojedinačnih atentata političkih protivnika (Ivan Stambolić) nije imala ništa. Čak je imala i formalnu demokraciju za razliku od komunističke.
Jedino teror nad albanskom manjinom i to uglavnom samo na Kosovu, ne u ostatku Srbije, a taj teror nikada nije prerastao u otvoreni genocid osim činom agresije na Kosovo 1999. godine zbog čega je intervenirao NATO.
U ekonomskom smislu su dvije države neusporedive jer je Slobina bila puno manja.
I to su činjenice, lako provjerljive i odlično dokumentirane, o kojima je svoj pravorijek donijela i službena historiografija.
Sve ostalo su idološke i druge osobne preferencije uz žal za mladost, a koje u takvim osvrtima i analizama nemaju apsolutno nikakvu vrijednost.
Ja razumijem da ti i ostali ideološki zatucani jugonostalgičari to ne želite priznati, ali ponavljam u takvim analizama jedino činjenice imaju važnost i snagu, sve ostalo je trlababalan.
to što ti misli o jugoslaviji, tvoj problem
činjenica je da su titinu jugoslaviju podržavali i AMERI I RUSI
čak bih rekla više AMERI , već polovicom 60.tih je u JRV bilo američkoh ratnih supersoničnih aviona
koje hrvatska može sanjati
a da ne velim o ugledu koje je imala sfrj u nesvrstanima
ako je PAPA PRIMIO TITA , onda to također nešto znači da ti sanjaš loše snove o sfrj odnosno da stalno i ti i svi ostali kritičari navodite POČETNE KORAKE U USPOSTAVI SFRJ
TA ZEMLJA je bila zemlja sretnih ljudi
a ti pričaj markove konake
Sora wrote:Speare Shaker wrote:Sora wrote:
Lako i jednostavno.
to što ti misli o jugoslaviji, tvoj problem
To ne mislim (samo) ja, to misli službena jugoslavenska historiografija.
S druge strane, tvoje osobno mišljenje po tom pitanju je u opreci sa zaključcima iste, dakle je bez ikakvog činjeničnog utemeljenja pa tako i potpuno bezvrijedno (za bilo koga osim za tebe).
Last edited by Speare Shaker on 16/7/2020, 08:17; edited 1 time in total
Guest- Guest
zato sto ne ides analiticki u tj rat odnosno u povijesne događaje tog vremena u proljece i rano ljeto 1991..nego se ravnas po nekim nazovi 'svjedocenja' aktera tog vremena..ja sam obradio dosta tu temu iz tog perioda...istina je da određen dio politicke nomenklature slovenije uzgred tvoji ideoloski istomisljenici su uprvo bili protiv toga da se rade tjesnje veze sa hrvatskom na obrmbenom planu radi kankulantskih razloga...no jansa i jos neki slovenski politicari su suprotbo zagovarali...suradnju sa hrvatskom...u svezi toga upravo jansa se izborio da u tom vremenu koliko toliko se pomogne hrvatskoj dajuci visak oruzja to-a hrvatskoj da bzv.ne stoji na lageru...mahom se radilo o starijem tipu naoruzanja ali jbg.kad nemas svako oruzje je dobro doslo..kasnije vremenskim protokom jansa je prodavao modernije naoruzanje hrvatskoj ali to je logicno...gleda se i zarada..a i radilo s ekako sma rekao o modernijem i znnacajnijem oruzju prvenstveno u prouoklopnom koje kosta...tanđare,americke automate 'thompson' i papovke mu nije bilo problem đabe dati jer ionako to oruzje se gotovo u svakodnevnoj vojnoj uporabi nije koristilo..a posto su slovenci toga imali dosta na lageru jer za razliku od hrvatskih juda vecinu oruzja slovenskog to-a nisu isporucili jna...dobrim djelom zahvaljujuci i janšiSora wrote:vuksadinare wrote:evo jucer sam malo gledao na youtube rat u sloveniji sa jna...pa je bilo nekoliko priloga sa janšom...koji je tada bio ministar obrane...naspram drugih tada slovenskih politicara gurao je da slovenija u tim trenucima ima jacu suradnju sa hrvatskom i tuđmanom u obrambenom pogleu ali kucar,bavcar su to eskivirali odnosno izbjegavali u vecem obimu...no jansa je tada uz kucana kod slovenaca imao velik ugled pa su na kraju kucan i drugi morali popustiti pred nekim inicijativama janse poput onog da se posalje 2 500 tisuca pjesackog naoruzanja u hrvatsku iz zaliha slovenskog to-a...mada je vecina tog pjesackog naoruzanja su bile puske m-48 tzv.'tanđare',dosta je bilo americkih automata 'thompson'..pap-ovke to je u onom trenutku npuno znacilo hrvatskoj zbog manjka oruzja..to oruzje je vecinom podjeljeno n podrucju varazdina i međimurja i uvelike je pridonjelo da sa tim oruzjem se naoruza dosta ljudi iz tog kraja koje je pomoglo u poznatim 'varazdinskim danima rata' kada su osvojeni brojni vojni objekti jna na tom podrucju i osvojilo brojno naoruzanje varazdiskog korpusa
nakoncu kad je bio rat u hrvatskoj , nešto se ne sjećam te podrške hrvatskoj na bilo koji način
2015-09-08
Sora wrote:
Također i Hitlerova Njemačka.
Guest- Guest
ha ha haSpeare Shaker wrote:Sora wrote:
Također i Hitlerova Njemačka.
aupm
mogu otići sad doručkovat
kad me ovaj čovo nasmije
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
neš ti šejki dugo srati
vraćaju se memorabilije
vraćaju se sjećanja
vratit će se valter jebat će vammater
vraćaju se memorabilije
vraćaju se sjećanja
Sora wrote:
24.05.2020.
PRAVI VALTER JE BIO ČETNIK: Draža ga je OBOŽAVAO, komunisti mu SPREMALI PAKAO, a završio je u LEGIJI STRANACA
Preminuo je 2000. godine
Četnički potpukovnik Žarko Todorović, pod komandom generala Draže Mihailovića, bio je pravi junak po kome je snimljen kultni film "Valter brani Sarajevo".
https://www.srbijadanas.com/vesti/srpska-istorija/pravi-valter-je-cetnicki-vojvoda-je-zaista-branio-sarajevo-2020-05-24
Guest- Guest
zapravo i ne...valter peric je bio sarajevski komunista i ilegalac...ali ne bondovskih obiljezja kao onaj filmski...bio je kao td stotine drugih komunista i ilegalaca u onom vremenu..no sto mu je zapravo donio nekakav statusni simbol...naime proslavio se u jednojakciji kada su ilegalci iz domobranske vojarne na bistriku iz skladista uzeli stotinjak pusaka,bombi,sanitetskog materijala i tu akciju je osmislio sam valter peric...realno..to je bio hrabar poduhvat uci u domobransku vojarnu istina po noci i uzeti oruzje...no nakon toga valter peric je bio jedan od ilegalaca u sarajevu koji su obavljali uobicajne zadatke ilegalaca u tom vremenu,ljepljeci komunisticke plakate,izvodeci iz grada one koji su htjeli u partizane,ponekad zapucao prema okupatoru ali se ne zna d ali je ikog upucao..poginuo je pred samo oslobođenje sarajeva netko kaze u akciji netko slucajno u nekom puskaranju kada se tamo zatekao...Speare Shaker wrote:Sora wrote:
24.05.2020.
PRAVI VALTER JE BIO ČETNIK: Draža ga je OBOŽAVAO, komunisti mu SPREMALI PAKAO, a završio je u LEGIJI STRANACA
Preminuo je 2000. godine
Četnički potpukovnik Žarko Todorović, pod komandom generala Draže Mihailovića, bio je pravi junak po kome je snimljen kultni film "Valter brani Sarajevo".
https://www.srbijadanas.com/vesti/srpska-istorija/pravi-valter-je-cetnicki-vojvoda-je-zaista-branio-sarajevo-2020-05-24
2015-09-08
Bravo Janez Janša
2014-04-16
Ma dok je bio rat Janezi maznuli Svetu Geru a pokusali i SavudrijuSora wrote:vuksadinare wrote:evo jucer sam malo gledao na youtube rat u sloveniji sa jna...pa je bilo nekoliko priloga sa janšom...koji je tada bio ministar obrane...naspram drugih tada slovenskih politicara gurao je da slovenija u tim trenucima ima jacu suradnju sa hrvatskom i tuđmanom u obrambenom pogleu ali kucar,bavcar su to eskivirali odnosno izbjegavali u vecem obimu...no jansa je tada uz kucana kod slovenaca imao velik ugled pa su na kraju kucan i drugi morali popustiti pred nekim inicijativama janse poput onog da se posalje 2 500 tisuca pjesackog naoruzanja u hrvatsku iz zaliha slovenskog to-a...mada je vecina tog pjesackog naoruzanja su bile puske m-48 tzv.'tanđare',dosta je bilo americkih automata 'thompson'..pap-ovke to je u onom trenutku npuno znacilo hrvatskoj zbog manjka oruzja..to oruzje je vecinom podjeljeno n podrucju varazdina i međimurja i uvelike je pridonjelo da sa tim oruzjem se naoruza dosta ljudi iz tog kraja koje je pomoglo u poznatim 'varazdinskim danima rata' kada su osvojeni brojni vojni objekti jna na tom podrucju i osvojilo brojno naoruzanje varazdiskog korpusa
Voli Jansa Hrvate kao I ostali Janezi
Ali Kiflari Janezu uredno lizu jaja
2015-09-24
Tako je, bravo Jansa, ne vracaj Svetu Geru nikada i uzmi Savudrijumortal wrote:Bravo Janez Janša
Kiflari ce ti svakako kurac pusit
2015-09-24
Tebe ćemo poslati kad se požele pushenjaRingo10 wrote:Tako je, bravo Jansa, ne vracaj Svetu Geru nikada i uzmi Savudrijumortal wrote:Bravo Janez Janša
2014-04-16
Ma kakvi, Kiflari ste dobro istrenirani u tomemortal wrote:Tebe ćemo poslati kad se požele pushenjaRingo10 wrote:Tako je, bravo Jansa, ne vracaj Svetu Geru nikada i uzmi Savudrijumortal wrote:Bravo Janez Janša
900 godina, nije sala
2015-09-24
vuksadinare wrote:zapravo i ne...valter peric je bio sarajevski komunista i ilegalac...ali ne bondovskih obiljezja kao onaj filmski...bio je kao td stotine drugih komunista i ilegalaca u onom vremenu..no sto mu je zapravo donio nekakav statusni simbol...naime proslavio se u jednojakciji kada su ilegalci iz domobranske vojarne na bistriku iz skladista uzeli stotinjak pusaka,bombi,sanitetskog materijala i tu akciju je osmislio sam valter peric...realno..to je bio hrabar poduhvat uci u domobransku vojarnu istina po noci i uzeti oruzje...no nakon toga valter peric je bio jedan od ilegalaca u sarajevu koji su obavljali uobicajne zadatke ilegalaca u tom vremenu,ljepljeci komunisticke plakate,izvodeci iz grada one koji su htjeli u partizane,ponekad zapucao prema okupatoru ali se ne zna d ali je ikog upucao..poginuo je pred samo oslobođenje sarajeva netko kaze u akciji netko slucajno u nekom puskaranju kada se tamo zatekao...Speare Shaker wrote:Sora wrote:
24.05.2020.
Preminuo je 2000. godine
Vladimir Perić Valter. Spominje se i u tekstu na linku koji sam stavio, ali piše da je bio beznačajan jer ga Nijemci navodno nigdje niti ne spominju.
E sad, je li riječ o tipično srpskoj kombinaciji laganja i pretjerivanja, ne znam, nisam to istraživao.
Međutim, i po onom što ti pišeš (bio bi red da si naveo svoje izvore) također izgleda da njegove akcije i nisu polučile neki bitan efekt.
U svakom slučaju si fulao bit dosjetke iz mojeg posta (vratit će se Valter, jebat će vam mater).
Guest- Guest
Sora nacrtala autoportret s flomićima ;-)))
ne bi se ja tu vodio za 'provjerenim' srbijanskim medijima...ims dosta podataka na znacima.net gdje je vecinom literatura iz bivse juge...o nob-u....pa sm znao citati ponesto..npr...imas nekoliko knjiga sarajevo u nob-u '41 do '45...izjave sudionika...ilegalnog pokreta u sarajevu i rijetko se spominje ime valter peric tek na nekoliko mjesta poput ono kad su drpili oruzje iz domobranske vojarne na bistriku '42...i njegovo ime se spominje jos nekoliko puta ali ne pojedincano nego u grupi sarajevskih ilegalaca kao jedan od njih...zasto je njemu posvecen film...ne znam...mozda zbog neobicnog imena valter ili nadimka sto li vec koje ono zvuci bondovski...filmski...e sad neke druge verzije spominju d aje valter snimljen po nekom drugom ilegalcu koji je bio ucinkovitiji od pravog valtera...a koji je prezivio 2 svjetski rat..pa po njegovim svjedocenjima navodno je snimljen film tj serija 'valter brani sarajevo'...a valter im se cinilo kao zgodno konspirativno ime...za film..Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:zapravo i ne...valter peric je bio sarajevski komunista i ilegalac...ali ne bondovskih obiljezja kao onaj filmski...bio je kao td stotine drugih komunista i ilegalaca u onom vremenu..no sto mu je zapravo donio nekakav statusni simbol...naime proslavio se u jednojakciji kada su ilegalci iz domobranske vojarne na bistriku iz skladista uzeli stotinjak pusaka,bombi,sanitetskog materijala i tu akciju je osmislio sam valter peric...realno..to je bio hrabar poduhvat uci u domobransku vojarnu istina po noci i uzeti oruzje...no nakon toga valter peric je bio jedan od ilegalaca u sarajevu koji su obavljali uobicajne zadatke ilegalaca u tom vremenu,ljepljeci komunisticke plakate,izvodeci iz grada one koji su htjeli u partizane,ponekad zapucao prema okupatoru ali se ne zna d ali je ikog upucao..poginuo je pred samo oslobođenje sarajeva netko kaze u akciji netko slucajno u nekom puskaranju kada se tamo zatekao...Speare Shaker wrote:Sora wrote:
24.05.2020.
Preminuo je 2000. godine
Vladimir Perić Valter. Spominje se i u tekstu na linku koji sam stavio, ali piše da je bio beznačajan jer ga Nijemci navodno nigdje niti ne spominju.
E sad, je li riječ o tipično srpskoj kombinaciji laganja i pretjerivanja, ne znam, nisam to istraživao.
Međutim, i po onom što ti pišeš (bio bi red da si naveo svoje izvore) također izgleda da njegove akcije i nisu polučile neki bitan efekt.
U svakom slučaju si fulao bit dosjetke iz mojeg posta (vratit će se Valter, jebat će vam mater).
2015-09-08
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dva smrada manje
» HDZ se rješava Kujundžića
» Vučic se rješava Dodika
» Escobar se rješava i četnika i Đukanovića u CG
» vlada rješava problem nezaposlenosti
» HDZ se rješava Kujundžića
» Vučic se rješava Dodika
» Escobar se rješava i četnika i Đukanovića u CG