Janša se rješava Titoističkog smrada
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Janša se rješava Titoističkog smrada
veliš...ko i ti u švabiji, samo jedan đob prijavljuje se regularno..drugim radis samo za sebeaLegendovich wrote:Msm Ringec,volio bih ja da je RH krenula drugim putem..radom,postenjem i odgovornoscu,pa bi bila sredjena i bar polubogata drzava u ovijah 30 godina,sa perspektivom za sve svoje gradjane,a prostora za biznis i poslovanje napretek..ali avaj..krenulo drugim smjerom i oslo u kuratz preblagi....
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Eeee ne može to takoLegendovich wrote:Msm Ringec,volio bih ja da je RH krenula drugim putem..radom,postenjem i odgovornoscu,pa bi bila sredjena i bar polubogata drzava u ovijah 30 godina,sa perspektivom za sve svoje gradjane,a prostora za biznis i poslovanje napretek..ali avaj..krenulo drugim smjerom i oslo u kuratz preblagi....
Najprije je trebalo razjebat svu industriju i poljoprivredu i sve firme jer je to naslijeđe srbokumunističkog režima
PA onda iskopavanje jama i obračun sa nepostojećim komunizmom pa onda Blajburg i blajugurgomanija ... eee brajko moj to su najvažnija pitanja
PA onda goruće pitanje kanonizacije Stepinca, pa nosanje mrtvih balzamiranih svetaca i koncelebrirane svete mise
Pa rehabilitacija endehazije i svakodnevna kuknjava za pomlaćenim ustašama koji su proglašeni za nevini cvijet hrvatstva
Pa rušenje spomenika partizaniji ... trebalo je to porušit a bilo je toga
Pa pitanja lustracije pa izručenje Perkovića i onoga drugoga Švabama
Onda u slobodno vrijeme na koncerte MPT da se malo upražnjava domoljublje ... mlataranje barjacima i slično
Pa onda pitanja jesmo li Balkan što naravno nismo
Pa pitanje jezika i dokazivanje da je hrvatski u odnosu na srpski isto ko i japanski u odnosu na svahili
PA dokazivanje pripadnosti zapadnoj uljudbi
I ti bi sad pored tako gorućih pitanja da se baviš ekonomijom i sličnim tricama i kurčinama
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
tebe za premijera nema druge..sve znasLegendovich wrote:Msm Ringec,volio bih ja da je RH krenula drugim putem..radom,postenjem i odgovornoscu,pa bi bila sredjena i bar polubogata drzava u ovijah 30 godina,sa perspektivom za sve svoje gradjane,a prostora za biznis i poslovanje napretek..ali avaj..krenulo drugim smjerom i oslo u kuratz preblagi....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hajde sto su nam zabranili meso...Ali zasto su nam zabranili jogurat
E to je neoprostivo
Zato mora biti sprovedena jogurt-lustracoja
Pod hitno
E to je neoprostivo
Pod hitno
2015-09-24
sto je dingo..nije bilo picke ovih dana..korona...zaskocio te aboridjinRingo10 wrote:Eeee ne može to takoLegendovich wrote:Msm Ringec,volio bih ja da je RH krenula drugim putem..radom,postenjem i odgovornoscu,pa bi bila sredjena i bar polubogata drzava u ovijah 30 godina,sa perspektivom za sve svoje gradjane,a prostora za biznis i poslovanje napretek..ali avaj..krenulo drugim smjerom i oslo u kuratz preblagi....
Najprije je trebalo razjebat svu industriju i poljoprivredu i sve firme jer je to naslijeđe srbokumunističkog režima
PA onda iskopavanje jama i obračun sa nepostojećim komunizmom pa onda Blajburg i blajugurgomanija ... eee brajko moj to su najvažnija pitanja
PA onda goruće pitanje kanonizacije Stepinca, pa nosanje mrtvih balzamiranih svetaca i koncelebrirane svete mise
Pa rehabilitacija endehazije i svakodnevna kuknjava za pomlaćenim ustašama koji su proglašeni za nevini cvijet hrvatstva
Onda u slobodno vrijeme na koncerte MPT da se malo upražnjava domoljublje ... mlataranje barjacima i slično
Pa pitanje jezika i dokazivanje da je hrvatski u odnosu na srpski isto ko i japanski u odnosu na svahili
I ti bi sad pored tako gorućih pitanja da se baviš ekonomijom i sličnim tricama i kurčinama
2015-09-08
stari samo se nedjeljom jelo pravo meso..u meso ne ubrajam hrenovke i djigericu..pa ti pricaj bajke da si jedan dan jeo becki snicel..drugi odojak treci janjetinu cetvrti mesnu roladu petkom ribu a u nedjelju punjenu papriku...Ringo10 wrote:Hajde sto su nam zabranili meso...Ali zasto su nam zabranili jogurat
E to je neoprostivo
Pod hitno
2015-09-08
a pogotovo ako si zivio u gradovima gdje ti je papanje parizera bilo ko dobar dan...
2015-09-08
Hrvatska među najsiromašnijim zemljama članicama EU-avuksadinare wrote:a pogotovo ako si zivio u gradovima gdje ti je papanje parizera bilo ko dobar dan...
Naslovnica › Press centar › Aktualno › Hrvatska među najsiromašnijim zemljama članicama...
Luksemburg je prošle godine bio daleko najbogatija zemlja Europske unije, Bugarska i Rumunjska bile su najsiromašnije a Hrvatska je nešto bolja od njih, pokazuju danas objavljeni podaci europskog statističkog ureda.
Hrvatska među najsiromašnijim zemljama članicama EU-avuksadinare wrote:a pogotovo ako si zivio u gradovima gdje ti je papanje parizera bilo ko dobar dan...
Naslovnica › Press centar › Aktualno › Hrvatska među najsiromašnijim zemljama članicama...
Luksemburg je prošle godine bio daleko najbogatija zemlja Europske unije, Bugarska i Rumunjska bile su najsiromašnije a Hrvatska je nešto bolja od njih, pokazuju danas objavljeni podaci europskog statističkog ureda.
fuko, bit će ti i parizer dobar
mense čini
Srao si o masovnim smaknućima i ne možeš se sad iz tog dreka iskopati. Da ni ne spominjem kako ti je Miloševićeva Jugoslavija bila civiliziranija i stabilnija od SFRJ. Pa jesi ti ikad vidio "Bure Baruta" u kojem Srbi sami govore o toj tebi hvale vrijednoj Miloševićevoj Jugi? Koliki li samo moraš biti ideološki zatupljenik da tako nešto jadno izvališSpeare Shaker wrote:Za tebe je veliko dostignuće sama činjenica da nisu smaknuti....Oh_Femder wrote:Ni Savka, ni Tripalo, ni Čičak, ni Budiša nisu smaknuti kao politički neistomišljenici, dakle baljezgaš.Speare Shaker wrote:Nikada. Za razliku od tebe.Oh_Femder wrote:Baljezgaš, ideološki zaslijepljeno, kao i inače.Speare Shaker wrote:
Da, za četnike je svakako bila bolja, ali ne samo za njih.
Ja sam naveo u historiografiji dobro potvrđene pa i neoborive činjenice pa vama sljedbenicima zločinačkog jugoslavenskog komunizma i njihovih izumrlih wannabe faraona na čelu te države i komunističke partije i ne preostaje ništa drugo nego da ih ismijavate ili barem relativizirate.
Tito nije volio ustaše i nemilosrdno ih je progonio.
Dok je Milošević bi spreman na dogovor s nama i čak i pregovarao s Tuđmanom.
Zato.
Zato.
crvenkasti-
2014-04-17
..ono..bilo je puno posla u ovih 30 godina..Ringo10 wrote:Eeee ne može to takoLegendovich wrote:Msm Ringec,volio bih ja da je RH krenula drugim putem..radom,postenjem i odgovornoscu,pa bi bila sredjena i bar polubogata drzava u ovijah 30 godina,sa perspektivom za sve svoje gradjane,a prostora za biznis i poslovanje napretek..ali avaj..krenulo drugim smjerom i oslo u kuratz preblagi....
Guest- Guest
parizer sam prvi put jeo u jna.vuksadinare wrote:a pogotovo ako si zivio u gradovima gdje ti je papanje parizera bilo ko dobar dan...
i to mi je jedan iz bg otkrio čar frtalj kruha 15deka parizera 2-3 šnite sira i jogurt.
kasnije zaliješ pivom.
2014-12-30
Oh_Femder wrote:Srao si o masovnim smaknućima i ne možeš se sad iz tog dreka iskopati. Da ni ne spominjem kako ti je Miloševićeva Jugoslavija bila civiliziranija i stabilnija od SFRJ. Pa jesi ti ikad vidio "Bure Baruta" u kojem Srbi sami govore o toj tebi hvale vrijednoj Miloševićevoj Jugi? Koliki li samo moraš biti ideološki zatupljenik da tako nešto jadno izvališSpeare Shaker wrote:Za tebe je veliko dostignuće sama činjenica da nisu smaknuti....Oh_Femder wrote:Ni Savka, ni Tripalo, ni Čičak, ni Budiša nisu smaknuti kao politički neistomišljenici, dakle baljezgaš.Speare Shaker wrote:Nikada. Za razliku od tebe.Oh_Femder wrote:
Baljezgaš, ideološki zaslijepljeno, kao i inače.
Srao? Za to si od nas dvojice ti zadužen ovdje. I ne samo na ovoj temi.
Nisam rekao da su se masovna smaknuća dogodila sa proljećarima.
Oni su "sano" zaglavili sa dugogodišnjim robijama. Savka, Tripalo i mnogi drugi članovi partije su se samo morali odreći političkog djelovanja uz prismotru policije i tajnih službi.
Također i razgovora sa pripadnicima tiska. Oduzeti su im i pasoši da ne mogu putovati u inozemstvo.
A sad mi reci kome se to u Miloševićevoj Jugi dogodilo?
Atentat je izvršen na Ivana Stambolića i kojeg još političara koji je Miloševiću mogao konkurirati za vlast u Srbiji?
Masovna smaknuća u Jugoslaviji su se događala prije svega u razdoblju nakon rata. Od toga se kao i od prisilnog tjeranja seljaka u zadruge moralo odustati nakon što su Amerikanci tijekom sukoba sa Staljinom zaprijetili da Jugoslavija neće dobiti njihovu pomoć ako sa tim nastave.
Dogodili su se i pravi genocidi prije svega nad jugoslavenskim Nijemcima, a zatim i nad muslimanima iz BiH i Sandžaka te Albancima s Kosova koji su masovno protjerivani u Tursku.
Da, i to masovno protjerivanja bez mogućnosti povratka također spada u čine genocida. Provjeri međunarodno priznatu aktualnu definiciju na wiki.
I da, stvarno ne znam kolika nakaza moraš biti da kažeš za Nijemce da su dobili što su tražili.
Samo ću reći da istu sudbinu želim i tebi i svima tvojima, jer ništa bolje sa takvim stavom nisi ni zaslužio.
I nisam rekao da je Slobina juga bila dobra. Samo da je bila bolja od one tebi još srcu drage Titove, što je uostalom notorna činjenica.
Guest- Guest
Ne, nisi, ali nisi rekao ni da nisu, nego si to sve u džuture strpao pod mantru da su se u Tiletovoj Jugi vršila masovna smaknuća političkih neistomišljenika. Takav crno-bijeli ograničeni pogled je tipičan za minus inteligente i jeftine provokatore. Ti si sa svojim ispranim mozgom visoko kvalificiran za obje skupine.Speare Shaker wrote:Nisam rekao da su se masovna smaknuća dogodila sa proljećarima...Oh_Femder wrote:Srao si o masovnim smaknućima i ne možeš se sad iz tog dreka iskopati. Da ni ne spominjem kako ti je Miloševićeva Jugoslavija bila civiliziranija i stabilnija od SFRJ. Pa jesi ti ikad vidio "Bure Baruta" u kojem Srbi sami govore o toj tebi hvale vrijednoj Miloševićevoj Jugi? Koliki li samo moraš biti ideološki zatupljenik da tako nešto jadno izvališSpeare Shaker wrote:Za tebe je veliko dostignuće sama činjenica da nisu smaknuti....Oh_Femder wrote:Ni Savka, ni Tripalo, ni Čičak, ni Budiša nisu smaknuti kao politički neistomišljenici, dakle baljezgaš.Speare Shaker wrote:
Nikada. Za razliku od tebe.
Oh_Femder wrote:Ne, nisi, ali nisi rekao ni da nisu, nego si to sve u džuture strpao pod mantru da su se u Tiletovoj Jugi vršila masovna smaknuća političkih neistomišljenika. Takav crno-bijeli ograničeni pogled je tipičan za minus inteligente i jeftine provokatore. Ti si sa svojim ispranim mozgom visoko kvalificiran za obje skupine.Speare Shaker wrote:Nisam rekao da su se masovna smaknuća dogodila sa proljećarima...Oh_Femder wrote:Srao si o masovnim smaknućima i ne možeš se sad iz tog dreka iskopati. Da ni ne spominjem kako ti je Miloševićeva Jugoslavija bila civiliziranija i stabilnija od SFRJ. Pa jesi ti ikad vidio "Bure Baruta" u kojem Srbi sami govore o toj tebi hvale vrijednoj Miloševićevoj Jugi? Koliki li samo moraš biti ideološki zatupljenik da tako nešto jadno izvališSpeare Shaker wrote:Za tebe je veliko dostignuće sama činjenica da nisu smaknuti....Oh_Femder wrote:
Ni Savka, ni Tripalo, ni Čičak, ni Budiša nisu smaknuti kao politički neistomišljenici, dakle baljezgaš.
Naravno da nisam, jer to ne bi imalo smisla.
Ja razumijem vas tankoćutne na iznošenje činjenica o ljubljenom vam inherentno zločinačkom i povremeno genocidnom jugoslavenskom komunističkom režimu, ali moram vam reći da me je za vaše osjećaje briga koliko i za lanjski snijeg na Kavkazu.
Meni je samo stalo do iznošenja činjenica, a niti jednu od onih koje sam naveo i za što imam sasvim dovoljno dokaza nisi opovrgnuo.
I stvarno je smiješno da me retardirani debil poput tebe kvalificira kao minus inteligenta i jeftinog provokatora.
Za što si ti kvalificiran?
Za netalentiranog muzikanta koji se još nije uspio oporaviti od gubitka toliko mu dragog jugoslavenskog tržišta?
Zapravo me nije briga. Svakako si pun govana, kako god okreneš. Utopio se u njima dabogda.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Oh_Femder wrote:Srao si o masovnim smaknućima i ne možeš se sad iz tog dreka iskopati. Da ni ne spominjem kako ti je Miloševićeva Jugoslavija bila civiliziranija i stabilnija od SFRJ. Pa jesi ti ikad vidio "Bure Baruta" u kojem Srbi sami govore o toj tebi hvale vrijednoj Miloševićevoj Jugi? Koliki li samo moraš biti ideološki zatupljenik da tako nešto jadno izvališSpeare Shaker wrote:Za tebe je veliko dostignuće sama činjenica da nisu smaknuti....Oh_Femder wrote:Ni Savka, ni Tripalo, ni Čičak, ni Budiša nisu smaknuti kao politički neistomišljenici, dakle baljezgaš.Speare Shaker wrote:
Nikada. Za razliku od tebe.
Srao? Za to si od nas dvojice ti zadužen ovdje. I ne samo na ovoj temi.
Nisam rekao da su se masovna smaknuća dogodila sa proljećarima.
Oni su "sano" zaglavili sa dugogodišnjim robijama. Savka, Tripalo i mnogi drugi članovi partije su se samo morali odreći političkog djelovanja uz prismotru policije i tajnih službi.
Također i razgovora sa pripadnicima tiska. Oduzeti su im i pasoši da ne mogu putovati u inozemstvo.
A sad mi reci kome se to u Miloševićevoj Jugi dogodilo?
Atentat je izvršen na Ivana Stambolića i kojeg još političara koji je Miloševiću mogao konkurirati za vlast u Srbiji?
Masovna smaknuća u Jugoslaviji su se događala prije svega u razdoblju nakon rata. Od toga se kao i od prisilnog tjeranja seljaka u zadruge moralo odustati nakon što su Amerikanci tijekom sukoba sa Staljinom zaprijetili da Jugoslavija neće dobiti njihovu pomoć ako sa tim nastave.
Dogodili su se i pravi genocidi prije svega nad jugoslavenskim Nijemcima, a zatim i nad muslimanima iz BiH i Sandžaka te Albancima s Kosova koji su masovno protjerivani u Tursku.
Da, i to masovno protjerivanja bez mogućnosti povratka također spada u čine genocida. Provjeri međunarodno priznatu aktualnu definiciju na wiki.
I da, stvarno ne znam kolika nakaza moraš biti da kažeš za Nijemce da su dobili što su tražili.
Samo ću reći da istu sudbinu želim i tebi i svima tvojima, jer ništa bolje sa takvim stavom nisi ni zaslužio.
I nisam rekao da je Slobina juga bila dobra. Samo da je bila bolja od one tebi još srcu drage Titove, što je uostalom notorna činjenica.
ajd sto je ovaj propali drk drk cinguli cinguli muzikant nastran
al je jos i krvolok
ko bi se nado od takvog trule
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
A znaci kobasice, hrenovke I dzigerice nisu mesovuksadinare wrote:stari samo se nedjeljom jelo pravo meso..u meso ne ubrajam hrenovke i djigericu..pa ti pricaj bajke da si jedan dan jeo becki snicel..drugi odojak treci janjetinu cetvrti mesnu roladu petkom ribu a u nedjelju punjenu papriku...Ringo10 wrote:Hajde sto su nam zabranili meso...Ali zasto su nam zabranili jogurat
E to je neoprostivo
Pod hitno
Ajd dobro da i to saznam
Novi prilozi za prebogatu zbirku ustaskih imbecilija
2015-09-24
Suti tamocrvenkasti wrote:Tito nije volio ustaše i nemilosrdno ih je progonio.
Zato.
Srbi I Partijasi se prezderavali mesom a nama zabranili...
A tek jogurat
Sramota i nepravda
Eno vuksadinare, tre, prckov, Spare Sejker i jos neki ovdje trpe trajne mentalne posljedice usljed nejedenja mesa
Ljudi pokretenili i podebilili .... Tragedija ziva
2015-09-24
Sora likes this post
Šandor Winnetou dislikes this post
Speare Shaker wrote:Oh_Femder wrote:Ne, nisi, ali nisi rekao ni da nisu, nego si to sve u džuture strpao pod mantru da su se u Tiletovoj Jugi vršila masovna smaknuća političkih neistomišljenika. Takav crno-bijeli ograničeni pogled je tipičan za minus inteligente i jeftine provokatore. Ti si sa svojim ispranim mozgom visoko kvalificiran za obje skupine.Speare Shaker wrote:Nisam rekao da su se masovna smaknuća dogodila sa proljećarima...Oh_Femder wrote:Srao si o masovnim smaknućima i ne možeš se sad iz tog dreka iskopati. Da ni ne spominjem kako ti je Miloševićeva Jugoslavija bila civiliziranija i stabilnija od SFRJ. Pa jesi ti ikad vidio "Bure Baruta" u kojem Srbi sami govore o toj tebi hvale vrijednoj Miloševićevoj Jugi? Koliki li samo moraš biti ideološki zatupljenik da tako nešto jadno izvališSpeare Shaker wrote:
Za tebe je veliko dostignuće sama činjenica da nisu smaknuti....
Ja razumijem vas tankoćutne na iznošenje činjenica o ljubljenom vam inherentno zločinačkom i povremeno genocidnom jugoslavenskom komunističkom režimu, ali moram vam reći da me je za vaše osjećaje briga koliko i za lanjski snijeg na Kavkazu.
Meni je samo stalo do iznošenja činjenica, a niti jednu od onih koje sam naveo i za što imam sasvim dovoljno dokaza nisi opovrgnuo.
I stvarno je smiješno da me retardirani debil poput tebe kvalificira kao minus inteligenta i jeftinog provokatora.
Za netalentiranog muzikanta koji se još nije uspio oporaviti od gubitka toliko mu dragog jugoslavenskog tržišta?
Zapravo me nije briga. Svakako si pun govana, kako god okreneš. Utopio se u njima dabogda.
kako uopće možeš uspoređivati jugoslaviju titinu koja je izdržala 45 godina i Slobinu sa puno puno manje staža.
to isto uspoređivati NOB I DR , gdje se razlika u žrtvama mjeri u stotinama tisuća pobijenih u 2.svj ratu i trajao je 4 krvave godine, a DR je dogovoren rat gdje je glavni događaj trajao 4 dana
kad bi ti šejkeru ..imao ikakve veze s logikom i činjenicama a ne ideologijama. ne bi tu ljude gnjavio sa sranjima
Kao prvo, ona Slobina kriminalna lakrdija nije bila nikakva Jugoslavija nego Srbija sa Crnom Gorom.Sora wrote:Speare Shaker wrote:Oh_Femder wrote:Ne, nisi, ali nisi rekao ni da nisu, nego si to sve u džuture strpao pod mantru da su se u Tiletovoj Jugi vršila masovna smaknuća političkih neistomišljenika. Takav crno-bijeli ograničeni pogled je tipičan za minus inteligente i jeftine provokatore. Ti si sa svojim ispranim mozgom visoko kvalificiran za obje skupine.Speare Shaker wrote:Nisam rekao da su se masovna smaknuća dogodila sa proljećarima...Oh_Femder wrote:
Srao si o masovnim smaknućima i ne možeš se sad iz tog dreka iskopati. Da ni ne spominjem kako ti je Miloševićeva Jugoslavija bila civiliziranija i stabilnija od SFRJ. Pa jesi ti ikad vidio "Bure Baruta" u kojem Srbi sami govore o toj tebi hvale vrijednoj Miloševićevoj Jugi? Koliki li samo moraš biti ideološki zatupljenik da tako nešto jadno izvališ
kako uopće možeš uspoređivati jugoslaviju titinu koja je izdržala 45 godina i Slobinu sa puno puno manje staža.
to isto uspoređivati NOB I DR , gdje se razlika u žrtvama mjeri u stotinama tisuća pobijenih u 2.svj ratu i trajao je 4 krvave godine, a DR je dogovoren rat gdje je glavni događaj trajao 4 dana
kad bi ti šejkeru ..imao ikakve veze s logikom i činjenicama a ne ideologijama. ne bi tu ljude gnjavio sa sranjima
Tu je carevao mafijaski kriminal a ozvanicena ideologija je bilo radikalno velikosrpstvo sa rehabilitiranim cetnistvom
Na kraju je i Crna Gora pobjegla...a Srbima je preostalo da preispitaju sebe i svoje gluparije...Ali kako vidimo, slabo im ide suocavanje sa vlastitim pizdarijama
2015-09-24
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dva smrada manje
» HDZ se rješava Kujundžića
» Vučic se rješava Dodika
» Escobar se rješava i četnika i Đukanovića u CG
» vlada rješava problem nezaposlenosti
» HDZ se rješava Kujundžića
» Vučic se rješava Dodika
» Escobar se rješava i četnika i Đukanovića u CG