Janša se rješava Titoističkog smrada
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Janša se rješava Titoističkog smrada
Pa to sto ste ti i tvoja obitelj bili jad, bijeda i sirotinja to je vas problemvuksadinare wrote:grah i kelj su mi izlazili na usta..toga s evrlo dobro sjecam...ponekad smo preko tjedna znali imat za rucak pileca distana jetrica..ili svinjeca jetra na naglo i to je uglavnom bio taj meni..nedjeljom jedan put picek drugi put carsko ili kremenadl..
Ja i moja obitelj smo zivjeli pristojno i dobro. Kao i ogromna vecina ljudi oko mene. A bijede poput vas ima u svakoj drzavi i u svakom sistemu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Oh_Femder wrote:Pa za četnike je svakako bila bolja, a i gramatički si bormeš na liniji ;PSpeare Shaker wrote:U odnosu prema Titovoj svakako jeste.Oh_Femder wrote:Hrvatska nikad nije bila u Slobinoj Jugoslaviji, al' tko može poreći da je ta bila uzor uređenosti, civiliziranosti i političke stabilnosti
Da, za četnike je svakako bila bolja, ali ne samo za njih.
Ja sam naveo u historiografiji dobro potvrđene pa i neoborive činjenice pa vama sljedbenicima zločinačkog jugoslavenskog komunizma i njihovih izumrlih wannabe faraona na čelu te države i komunističke partije i ne preostaje ništa drugo nego da ih ismijavate ili barem relativizirate.
Guest- Guest
kakav idiot..eto sam si priznao da je u jgi bilo bijede i sirotinje..ali nije zato...nego jednostavno bilo nas je troje djece kod tetka i tete..trebalo nas je obuci,knjige kupiti,drva,gorivo,registrirat auto,platit racune...dobro za mene su moj tata i mama slali novce iz nizozemske za ono najpotrebnije..jedini koji su mogli zderati svaki dan meso su oni koji su preko partijskih knjizica se uguzivali na dobra mjesta...moj tetak i teta su bili obicni šljakeri..niti su švercali niti su bili partijske ulizice i grebatori za dobra mjesta..Ringo10 wrote:Pa to sto ste ti tvoja obitelj bili jad, bijeda i sirotinja to je vas problemvuksadinare wrote:grah i kelj su mi izlazili na usta..toga s evrlo dobro sjecam...ponekad smo preko tjedna znali imat za rucak pileca distana jetrica..ili svinjeca jetra na naglo i to je uglavnom bio taj meni..nedjeljom jedan put picek drugi put carsko ili kremenadl..
Ja i moja obitelj smo zivjeli pristojno i dobro. A bijede poput vas ima u svakoj drzavi i u svakom sistemu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Naravno da ste dobro živjeli kad ste bili partrijski uhljebi koji su popljuvali svoje ustaše iz obitelji i prodali se za večeru. A najbolje je kad se ti sprdaš s muslimanima koji su to isto napravili za vrijeme otomanske okupacije.Ringo10 wrote:Pa to sto ste ti i tvoja obitelj bili jad, bijeda i sirotinja to je vas problemvuksadinare wrote:grah i kelj su mi izlazili na usta..toga s evrlo dobro sjecam...ponekad smo preko tjedna znali imat za rucak pileca distana jetrica..ili svinjeca jetra na naglo i to je uglavnom bio taj meni..nedjeljom jedan put picek drugi put carsko ili kremenadl..
Ja i moja obitelj smo zivjeli pristojno i dobro. Kao i ogromna vecina ljudi oko mene. A bijede poput vas ima u svakoj drzavi i u svakom sistemu.
vuksadinare wrote:jedna i druga nisu valjale...ne mozemo i necemo govoriti tko je bila bolja jer to je smijesnoSpeare Shaker wrote:Oh_Femder wrote:
Hrvatska nikad nije bila u Slobinoj Jugoslaviji, al' tko može poreći da je ta bila uzor uređenosti, civiliziranosti i političke stabilnosti
U odnosu prema Titovoj svakako jeste.
Uopće nije smiješno.
A koja je bolja ili lošija i nije problem utvrditi i to po njihovim mjerljivim ukupnim rezultatima na svim poljima društvenog života.
Uostalom, uspješnost neke politike jedino i ima smisla određivati na taj način, a ne nipošto po nečijim subjektivnim ideološkim preferencijama.
Guest- Guest
Jbg. ne gotivim Škoru, ali ako ćemo lustrirati i pionire, ostati će samo KIC, ja i frash. Koliko kuka Yoda ima?
Guest- Guest
Kretenu, u partiji nikad nisam bio, jer sam bio mlad i to me nije zanimalo.tre wrote:Naravno da ste dobro živjeli kad ste bili partrijski uhljebi koji su popljuvali svoje ustaše iz obitelji i prodali se za večeru. A najbolje je kad se ti sprdaš s muslimanima koji su to isto napravili za vrijeme otomanske okupacije.Ringo10 wrote:Pa to sto ste ti i tvoja obitelj bili jad, bijeda i sirotinja to je vas problemvuksadinare wrote:grah i kelj su mi izlazili na usta..toga s evrlo dobro sjecam...ponekad smo preko tjedna znali imat za rucak pileca distana jetrica..ili svinjeca jetra na naglo i to je uglavnom bio taj meni..nedjeljom jedan put picek drugi put carsko ili kremenadl..
Ali sad vi ovdje u svone debilnom ustaskom bunilu hocete da prodajete muda pod bubrege kako smo mi tad zivjeli ko praljudi
Glupi ste ko kurac. Tada se zivjelo normalno. Kao i danas. Ali jebi ga, takve istine se ne uklapaju u vase nebulozne ustaske ideoloske preferencije.
2015-09-24
Baljezgaš, ideološki zaslijepljeno, kao i inače.Speare Shaker wrote:Da, za četnike je svakako bila bolja, ali ne samo za njih.Oh_Femder wrote:Pa za četnike je svakako bila bolja, a i gramatički si bormeš na liniji ;PSpeare Shaker wrote:U odnosu prema Titovoj svakako jeste.Oh_Femder wrote:Hrvatska nikad nije bila u Slobinoj Jugoslaviji, al' tko može poreći da je ta bila uzor uređenosti, civiliziranosti i političke stabilnosti
Ja sam naveo u historiografiji dobro potvrđene pa i neoborive činjenice pa vama sljedbenicima zločinačkog jugoslavenskog komunizma i njihovih izumrlih wannabe faraona na čelu te države i komunističke partije i ne preostaje ništa drugo nego da ih ismijavate ili barem relativizirate.
Oh_Femder wrote:Baljezgaš, ideološki zaslijepljeno, kao i inače.Speare Shaker wrote:Da, za četnike je svakako bila bolja, ali ne samo za njih.Oh_Femder wrote:Pa za četnike je svakako bila bolja, a i gramatički si bormeš na liniji ;PSpeare Shaker wrote:U odnosu prema Titovoj svakako jeste.Oh_Femder wrote:Hrvatska nikad nije bila u Slobinoj Jugoslaviji, al' tko može poreći da je ta bila uzor uređenosti, civiliziranosti i političke stabilnosti
Nikada. Za razliku od tebe.
Guest- Guest
Al ima patetike u svemu tome , jednome je mama lekarka a drugi je još veći šou jer je navodni vođa krajnje desnice u Hrvata trenutno.mobiu$ wrote:Jbg. ne gotivim Škoru, ali ako ćemo lustrirati i pionire, ostati će samo KIC, ja i frash. Koliko kuka Yoda ima?
Svojevrsna parodija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ti ustaski kretenoidi sad ovdje baljezgaju kako su tad meso jeli samo Srbi i PartijasiOh_Femder wrote:Baljezgaš, ideološki zaslijepljeno, kao i inače.Speare Shaker wrote:Da, za četnike je svakako bila bolja, ali ne samo za njih.Oh_Femder wrote:Pa za četnike je svakako bila bolja, a i gramatički si bormeš na liniji ;PSpeare Shaker wrote:U odnosu prema Titovoj svakako jeste.Oh_Femder wrote:Hrvatska nikad nije bila u Slobinoj Jugoslaviji, al' tko može poreći da je ta bila uzor uređenosti, civiliziranosti i političke stabilnosti
Koji su to idioti pa da ne povjerujes
2015-09-24
ko je sad tu u raspravi uopce spomenuo srbe...Ringo10 wrote:Ti ustaski kretenoidi sad ovdje baljezgaju kako su tad meso jeli samo Srbi i PartijasiOh_Femder wrote:Baljezgaš, ideološki zaslijepljeno, kao i inače.Speare Shaker wrote:Da, za četnike je svakako bila bolja, ali ne samo za njih.Oh_Femder wrote:Pa za četnike je svakako bila bolja, a i gramatički si bormeš na liniji ;PSpeare Shaker wrote:
Koji su to idioti pa da ne povjerujes
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gle prvo ne laži pa da onda možemo nastaviti pisati.Ringo10 wrote:Kretenu, u partiji nikad nisam bio, jer sam bio mlad i to me nije zanimalo.tre wrote:Naravno da ste dobro živjeli kad ste bili partrijski uhljebi koji su popljuvali svoje ustaše iz obitelji i prodali se za večeru. A najbolje je kad se ti sprdaš s muslimanima koji su to isto napravili za vrijeme otomanske okupacije.Ringo10 wrote:Pa to sto ste ti i tvoja obitelj bili jad, bijeda i sirotinja to je vas problemvuksadinare wrote:grah i kelj su mi izlazili na usta..toga s evrlo dobro sjecam...ponekad smo preko tjedna znali imat za rucak pileca distana jetrica..ili svinjeca jetra na naglo i to je uglavnom bio taj meni..nedjeljom jedan put picek drugi put carsko ili kremenadl..
Ali sad vi ovdje u svone debilnom ustaskom bunilu hocete da prodajete muda pod bubrege kako smo mi tad zivjeli ko praljudi
Glupi ste ko kurac. Tada se zivjelo normalno. Kao i danas. Ali jebi ga, takve istine se ne uklapaju u vase nebulozne ustaske ideoloske preferencije.
Drugo ti si žrtva komunističkog režima kroz indoktrinaciju koja te je naučila da nema promjena kad ti nešo KP odredi i ti si i danas na tom tragu, zato i jesi žrtva koja je lišena slobodnog razmišljanja. Tebi tako mutavom kakav jesi i svi dokazi ovoga svijeta ne mogu pomoći da promjeniš mišljenje u vezi koljača titeka. Ako te to tješi takvih žrtva komunizma je pun kufer na prostoru bivše juge i najbolje bi bilo da imate kolektivne terapije za odvikavanje od komunističkih laži i gluposti s kojima su vam napunili glave.
Ma hajde bjezi tamo budalo jedna zaludjenatre wrote:Gle prvo ne laži pa da onda možemo nastaviti pisati.Ringo10 wrote:Kretenu, u partiji nikad nisam bio, jer sam bio mlad i to me nije zanimalo.tre wrote:Naravno da ste dobro živjeli kad ste bili partrijski uhljebi koji su popljuvali svoje ustaše iz obitelji i prodali se za večeru. A najbolje je kad se ti sprdaš s muslimanima koji su to isto napravili za vrijeme otomanske okupacije.Ringo10 wrote:Pa to sto ste ti i tvoja obitelj bili jad, bijeda i sirotinja to je vas problemvuksadinare wrote:grah i kelj su mi izlazili na usta..toga s evrlo dobro sjecam...ponekad smo preko tjedna znali imat za rucak pileca distana jetrica..ili svinjeca jetra na naglo i to je uglavnom bio taj meni..nedjeljom jedan put picek drugi put carsko ili kremenadl..
Drugo ti si žrtva komunističkog režima kroz indoktrinaciju koja te je naučila da nema promjena kad ti nešo KP odredi i ti si i danas na tom tragu, zato i jesi žrtva koja je lišena slobodnog razmišljanja. Tebi tako mutavom kakav jesi i svi dokazi ovoga svijeta ne mogu pomoći da promjeniš mišljenje u vezi koljača titeka. Ako te to tješi takvih žrtva komunizma je pun kufer na prostoru bivše juge i najbolje bi bilo da imate kolektivne terapije za odvikavanje od komunističkih laži i gluposti s kojima su vam napunili glave.
2015-09-24
Ja zaluđen a ti ližeš šupak titeku i drugovima iz partije 30 godina nakon što ti je krepala šuga i 40 godina otkako je crko maršalRingo10 wrote:Ma hajde bjezi tamo budalo jedna zaludjenatre wrote:Gle prvo ne laži pa da onda možemo nastaviti pisati.Ringo10 wrote:Kretenu, u partiji nikad nisam bio, jer sam bio mlad i to me nije zanimalo.tre wrote:Naravno da ste dobro živjeli kad ste bili partrijski uhljebi koji su popljuvali svoje ustaše iz obitelji i prodali se za večeru. A najbolje je kad se ti sprdaš s muslimanima koji su to isto napravili za vrijeme otomanske okupacije.Ringo10 wrote:
Pa to sto ste ti i tvoja obitelj bili jad, bijeda i sirotinja to je vas problem
Speare Shaker wrote:Legendovich wrote:
iako slobina Juga jest bila zlocinacka..
Titina pak nije..
Jest. I to u puno većoj mjeri nego Slobina.
Slobo je bio super. Vizionar i genijalac.
Sad tek to vidimo.
Jebiga...
crvenkasti-
2014-04-17
ma referirao sam se na meso.mobiu$ wrote:Ma ta država na mikrorazini nije nikada prodisala. I RH tu naravno zapinje, imamo posla s istim smećem i mentalitetom.veber wrote:zabranjeno je ako nemaš dozvolu.marcellus wrote:Legendovich wrote:danas morate meso odimljeno kupovati u Lidla,a u titinoj Juzi ste mogli svak svoju pušnicu imati i tovariti meseka koliko pozelite..
a sad je zabranjeno imat pušnicu? Ili kupovat kod mesara?
koje meso kod tite jebote... pročitaj malo statistike koliko je statistički prosječan jugos godišnje jeo mesa...
u doba juge stradale bi tri krmače i jedan telić
imali smo žbanjicu od 60l
i jednu malu od 12l.
speklo bi se krmiće i vratinu i u velikoj zalilo ssve s masti.
u manjoj bi išlo sve nakon pečenja čvaraka.
osim mene i starog skoro nitko ne manđa meso.
u odnosu na jugu u hrvatskoj pada konzumacija mesa.
“Obični, mali, pošteni i siromašan” hrvatski kumek je rasturio svaku državu, prije ili poslije, a sad će i vlastitu nacionalnu državu. Vlastitu majku bi prodavali na vagu, a psuju korupciju i krupni kriminal, jer, eto, oni nisu u njemu stigli se uvaliti.
Čast istinski poštenim i savjesnim iznimkama.
2014-12-30
Ni Savka, ni Tripalo, ni Čičak, ni Budiša nisu smaknuti kao politički neistomišljenici, dakle baljezgaš.Speare Shaker wrote:Nikada. Za razliku od tebe.Oh_Femder wrote:Baljezgaš, ideološki zaslijepljeno, kao i inače.Speare Shaker wrote:Da, za četnike je svakako bila bolja, ali ne samo za njih.Oh_Femder wrote:Pa za četnike je svakako bila bolja, a i gramatički si bormeš na liniji ;PSpeare Shaker wrote:
Kako tebi nije jasno da smo danas saznali nesto monumentalnocrvenkasti wrote:Speare Shaker wrote:Legendovich wrote:
Titina pak nije..
Sad tek to vidimo.
Jebiga...
U SFRJ su samo Clanovi Partije i Srbi jeli meso
E jebem ti, da sam jucer umro ne bih cuo ovakav svevremenski ustaski biser.
Bas kad mislim da ustasoidi ne mogu vise da se izglupiraju, oni uvijek i iznenade sa novim kolicinama kretenizma
2015-09-24
Ringo10 wrote:Kako tebi nije jasno da smo danas saznali nesto monumentalnocrvenkasti wrote:Speare Shaker wrote:Legendovich wrote:
Titina pak nije..
Sad tek to vidimo.
Jebiga...
Bas kad mislim da ustasoidi ne mogu vise da se izglupiraju, oni uvijek i iznenade sa novim kolicinama kretenizma
Ja bio četnik kad sam bio mali, pa sam zato znači jeo.
crvenkasti-
2014-04-17
I kad si postao Hrvat zabranili ti da jedes mesinucrvenkasti wrote:Ringo10 wrote:Kako tebi nije jasno da smo danas saznali nesto monumentalnocrvenkasti wrote:Speare Shaker wrote:Legendovich wrote:
Titina pak nije..
Sad tek to vidimo.
Jebiga...
Ja bio četnik kad sam bio mali, pa sam zato znači jeo.
Pa za koji ti je kitomir trebalo da postanes prisilni vegetarijanac Hrvat
2015-09-24
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dva smrada manje
» HDZ se rješava Kujundžića
» Vučic se rješava Dodika
» Escobar se rješava i četnika i Đukanovića u CG
» vlada rješava problem nezaposlenosti
» HDZ se rješava Kujundžića
» Vučic se rješava Dodika